Jellemző Bosch csavarhúzó

Jellemző Bosch csavarhúzó

A csavarhúzók reverzibilis modelljeinek jellemzői eltérnek a hagyományos fajoktól. A megfelelő eszköz helyes kiválasztásához tudnia kell az elektromos forgalom jellemzőiről. Tekintsük a Bosch csavarhúzó kiválasztásának finomságait.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Jellemzők

Az eszköz az oroszlán-akkumulátorból 1,5 a kapacitással működik. h körülbelül 6 óra időtartammal. A Bosch csavarhúzók fordított és hatszögletes bites tartóval vannak felszerelve. A lehetőségekről figyelemre méltó két fúvóka – excentrikus és szögletes.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A vezérlő kar a házon van, és egy hárompozíciós kapcsoló. A készülék mozgása előre, hátul és középen van beállítva az orsó forgásának irányába az óra ellen vagy az óra mentén. Az akkumulátor töltési jelzője ebből a kapcsolóból származik. Ha az akkumulátor lemerül, használhat ilyen csavarhúzót szokásos módon.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Ha az eszköz az akkumulátorból fut, akkor a nyomaték beállítása lehetséges. Erre 6 mód áll rendelkezésre. Az ilyen fajta lehetővé teszi, hogy kényelmesen dolgozzanak bármilyen részletet.

A Micro USB töltő fészek lehetővé teszik, hogy bármilyen 5V-os tápegységet töltsön tölteni a töltéshez, amelyek általában mobiltelefonokkal vannak felszerelve. A Bosch akkumulátor túlterheléssel és túlmelegedéssel védett speciális technológiai elektronikus sejtvédelemmel.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A szerszám másik figyelembevétele – E-tengelykapcsoló intelligens kapcsolás. A rögzítőelemek teljes swarmjával a készülék elforgatja a forgást. Ez hozzájárul az öntapító csavarok és csavarok károsodásának megelőzéséhez, amellyel a résidők gyakran eltörik a túlzott erő során.

Jellemző Bosch csavarhúzó

32 darab, jellemzett tippekkel a konfigurációban található, a mágneses tartóhoz csatlakoztatott eszközzel. Ez segít megtakarítani a helyet az asztalon. A termék kialakításának köszönhetően a bitek biztonságosan rögzítik. A mágnesek a gumírozott bevonat formájában védettek. A szerszám használatának eredményeként rögzítőelemek nem kapnak karcolást.

A csavarhúzó háza, egyébként gumi elemekkel is rendelkezik, amelyek növelik az ergonómia.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Az ilyen megoldás lehetővé teszi a villamosenergia-töltés megmentését, mivel az érintkezési záróelem csak a szerszámeszköz megnyomásával figyelhető meg. Így az akkumulátor és a motor közötti kölcsönhatás aktiválódik. A forgatás az első sebességgel kezdődik, de nagyon gyenge minden munkához. Öntapító csavarok csak a harmadik kapcsolási módban erőfeszítés nélkül.

Mik vannak ott?

Minden csavar más, így bizonyos csavarhúzó szükséges. Az elektroidok kényelmesek, mert fúvókákkal rendelkeznek, és a Bosch tisztességes minőséggel jár. Az elektromos eszköz különbözik az akkumulátortól, amelyen a hálózaton dolgozhat.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A hálózati csavarhúzó nem túl kényelmes, ha valamit magasra vagy nehezen elérhető helyen kell forgatnia. Ilyen munkákhoz jobb választani akkumulátorcsavarhúzót. Néhány Bosch modellt egyszerre két tápelemgel szállítják, ami növeli az üzemi eszköz lehetséges időpontját.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A német gyártó hasonló modelljeinek ára elég magas, De van egy alternatíva a kézi csavarhúzó formájában Bosch. A szerszámot a bitek és a fejek készletével is ellátják, birtokosa van, és az egész eladott készlet kényelmes esetben történik.

Ha az elektromos vagy az akkumulátor szerszámban lévő bitek készlet korlátozott, akkor tetszik egy fajta és számos. Crusades, csillag alakú, egyenes fogyatékos fejek lehetővé teszik a különböző csavarokkal és diófélékkel való munkát. Az eszköz széles körben elterjedt mind a szakemberek, mind a szerelmesek környezetében.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Az utóbbiak közül a Bosch zseb csavarhúzó gyakori, ami valamint az összes korábbi modell, fel van szerelve egy bit készlet, és lehetővé teszi, hogy végezzen egy sokféle munkát. A klasszikus akkumulátor csavarhúzóból a “mini” opciót tömörség jellemzi. Mérete: Magasság 13 cm, szélesség 18 cm, súlya mindössze 200 g.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A csavarhúzó felvétele mellett, amely tartalmazza a fúvókákat, a német gyártó teljes verziót kínál. Az opcionális eszközök képesek megkönnyíteni a mindennapi feladatokat. Például a készletben szereplő építőipari hajszárító nem nyújt termikus motort, és a szokásos ventilátorral működik. A hajszárító sikeresen felfújja a sarkokat a grillen, de a ragasztóanyag műanyag eszköz már nem képes.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A teljes csavarhúzóhoz, mint opcionális fúvóka, körkörös kés. Ez egy kényelmes dolog, ahogyan jól működik a feladatával. A német gyártó nem figyelte figyelmet az ilyen konyhai készülékekre, mint a dugóhúzó és a borsmalom. Mindkettő egy csavarhúzóval van ellátva, amely teljes egészében ismert. A tárolók teljes készletének ára 5000 rubelből változik. Az opcionális fúvókák külön megvásárolhatók, minden költség körülbelül 1500 rubel lesz.

A felállás

Az egyik népszerű Bosch GSR MX2Drive csavarhúzó modell. A szerszámot enyhe súly jellemzi: csak 500 g, de nyomaték 10 h * m. A modell egy akkumulátorral van ellátva.6 B. A figyelemre méltó lehetőséget a modell, a felhasználók jelentős a beépített háttérvilágítás, amely kényelmesen megvilágítja a munkafelületet. A gumírozott betét megakadályozza a kezét csúszva. A szerszámot a szállítási készletben egy heveder biztosítja. Az árhoz ez a modell egy költséges eszközosztályra vonatkozik.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Egy másik tényleges csavarhúzó BOSCH – IXO V verzió teljes. Maga az eszköz egyszerű, de a készletet fokozott funkcionalitás jellemzi. A hazai eszköz kezdeti használata. A csavarhúzót a sebességbeállítás hiánya megkülönbözteti, 215 fordulat / perc, ami elegendő a rendes házi feladatokhoz.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A telepítési folyamat és a bontás rögzítőelemek kényelmesek a funkcionális megvilágításnak köszönhetően. A beépített akkumulátort 1,5 a kapacitással különbözteti meg. C. A termék autonómiáját a töltő biztosítja, amely teljes. Csavarhúzó tömeg – 300 g, bit a Set 10 db.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Modell Bosch PSR Select – Hangsúlyozatlan kompakt csavarhúzó. A felhasználók megünnepelik az eszköz ergonómiáját és az akkumulátor gyors töltését – 5 órán belül. Az akkumulátor maga 3,6 V-os feszültséget és 1,5 a kapacitást biztosít. C. A nyomaték egy nagysebességű üzemmódot hoz létre, amely 4,5 h * m és 210 fordulat / perc. Az eszköz eltávolítása nem távolítható el.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Bosch Ixo V táptalaj jellemző:

 • Súly – 300 g;
 • Nyomaték 4.5 h * m;
 • megvilágítás;
 • Ügy.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A standard készlet tartalmaz egy töltőt, 10 bitet, szögletes fúvókát. Akkumulátor standard – 1,5 a. H, 3 óra töltési idővel. Nagysebességű üzemmód.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Bosch Ixolino – egy csavarhúzó a mini-sorozatból, alkalmas otthoni használatra. A csavarhúzóval gyorsan összegyűjti és szétszereli a bútorházakat, a lábazatokat, a világítást. Készenléti úton, az eszköz 215 fordulat / perc, a készlet 10 bitet, töltőt tartalmaz. Érdemes megjegyezni, hogy az igazi modell párosul egy játék másolattal. A készletet ajándékként vásárolják meg a családi apa és a fia.

Jellemző Bosch csavarhúzó

BOSCH IXO V BASIC – egy másik kompakt méretű eszköz méretekkel 228 * 156 * 60 mm. Ebben az esetben a szerszám 4,5 h * m nyomatékot és forgássebességet biztosít 215 fordulat / perc sebességgel. A bilincs átmérője alkalmas 6,4-6,8 mm-es bitekre, amelyek már 10 db mennyiségű fúvókákként vannak felszerelve.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Az Univerzális Compactness eszköz lehetővé teszi számukra, hogy még a legnehezebb helyeken is használják. Az eszközzel az idő és az erő megmentése. A beállított esetben nincs megadva, súlya csak 300 g-os csavarhúzóval.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Egy másik olcsó népszerű Bosch Go modell. A csavarhúzó hasonló jellemzőkkel rendelkezik a korábbi mini-termékekkel, de különbözik egy sor bitek, amelyek nem 10, és 33 db. A szerszám súlya csak 280 g.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A választott finomságok

Minden eszköz kiválasztásakor fontos figyelmet fordítani a paramétereire. A csavarhúzók fője:

 • nyomaték;
 • percenkénti fordulatszám;
 • Akkumulátor-kapacitás.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A német gyártó nagy része 4,5 h / m. Sok más cég 3 h / m terméket kínál. Ez a jellemző az eszköz vontatóerejére vonatkozik, és közvetlenül kapcsolódik a hatalomhoz. Ez az, annál inkább ez az érték, a jobb ellenállás képes leküzdeni az eszközt, és ezért nagy sebességet fejleszt.

A percenkénti fordulatszámok száma megméri a készülék által a saját tengelye körüli forgások számát. Az összes forgó mechanizmus, amely különbözik a méretben (a lemezekről a Földre), ezt az értéket mérjük.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Az akkumulátortartály attól függ, hogy mennyi ideig tartja a töltést. 1.5 A. h jó mutatónak tekinthető. Egyes gyártók 0,6 a kapacitású termékeket kínálnak. C. Ez a technikai jellemző minden elemhez van rendelve.

Mindenütt úgy gondolják, hogy a Bosch eszközök ára indokolatlanul nagy. Ha azonban különböző eszközökkel rendelkező katalógusokat hasonlít össze, a márka csavarhúzókat jó tulajdonság jellemzi. Például a kínai fúrók és a csavarhúzók, bár olcsóbbak, de nagyon gyengék még a belügyek számára is.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A BOSCH márkás csavarhúzó az alapcsomagban fúvókák és egyéb kiegészítések nélkül kerül szállításra, de elegendő házi feladat elvégzéséhez. A modell ára elfogadható – 1500 rubelből. Közepes konfigurációs eszközök – olyan készlet, ahol vannak bitek, esetek és egyéb kiegészítések, drágábbak. Szerszámok vásárolnak professzionális mestert. A házi feladatokhoz a készletből származó eszközök egy része csak semmi.

Jellemző Bosch csavarhúzó

A teljes konfigurációs eszköz az Ajándékkészletek kategóriájára vonatkozik, mivel mindent abban lehet, hogy fokozatosan vásárolhat és külön-külön. Igen, és a szállításban szereplő alkatrészek gyakran anélkül, hogy a háztartási polcokra porszívódnának kell lennie.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Az újratölthető akkumulátorcsavarozók nem tekinthetők túl kényelmesek a kis javításhoz. Például az elektronika részletei nem csavarnak ki túlságosan masszív fogantyú miatt. Ezenkívül kis csavarok esetén speciális adapter szükséges, amely egy német gyártó csavarhúzó készlete egyszerűen.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Gumírozott fogantyúk a szerszámban, bár van, de nem fogják védeni az áram ellen. A gyakorlatban a szerszám elülső része nagyon jól teszi magát. Bosch csavarhúzó, amely az akkumulátorból töltött, gyakrabban válassza ki a bútorgyártókat.

Jellemző Bosch csavarhúzó

Tippek a használathoz

Bizonyos korlátozások ellenére az akkumulátor eszköz sok munkából készülhet.

A technikai eszköz segít:

 • Szekrény bútorok összeszerelése;
 • építkezés;
 • Javítsák meg a villamos energiából leválasztott részleteket;
 • Ablaknyitások telepítése.

A legtöbb akkumulátor modell hiányosságai csökkentek:

 • lehetetlen nagy csavarok forgatására;
 • A fúrással kapcsolatos funkcionális funkcionális hiánya.

  Jellemző Bosch csavarhúzó

  Az összes felsorolt ​​munkában használható, a következő szerszámmintákat alkalmazhatja:

  • Egyenes klasszikus fogantyúval, hasonlóan a szokásos kézi csavarhúzókhoz;
  • Egy forgó típusú fogantyúval – az űrlapot kis méret miatt kényelmesnek tartják;
  • A T – egy csavarhúzó formájában, amely már professzionális, hatással van, a fogyatékos akkumulátorral való munkavégzés előnyei között;
  • Transzformátor csavarhúzók – különböznek a megjelenés megváltoztatásának képességében.

  A Bosch hosszú ideig továbbra is értékesítési vezetője a belföldi és a szakmai eszközök között. A termékeket professzionális építők és szerelők és rendes mesterek használják. Az utóbbiakban néhány nehéz pillanat történik. Például, ha az eszköz bekapcsolja, de nem mindig jelenti a bontását.

  Meg kell vizsgálni:

  • étel;
  • a díj jelenléte;
  • Plug gomb.

   Jellemző Bosch csavarhúzó

   A szakemberek egy multiméterrel diagnosztizálják a készüléket, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza:

   • Kapcsolatfelvételi teljesítmény;
   • motor;
   • Nyomógombos elemek.

   A jobb stroke érdekében néha szükség van a készülék mozgó részei kenésére. Csavarhúzók akkumulátorral – Univerzális eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és világosan javítsa. A munka minősége közvetlenül kapcsolódik a termékek megbízhatóságához és sokoldalaságához. Ha az eszköz jó, akkor nem lehet olcsó. A Bosch eszközök hosszú szerzett rajongói vannak, akik előnyben részesítik a márkanév termékeit.

   Jellemző Bosch csavarhúzó

   Bosch Go Elektrok áttekintése Nézze meg az alábbi videót.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása