Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

A csavarhúzó minden otthonban elengedhetetlen eszköz, nem is beszélve a speciális szakmai készletekre. De a hagyományos eszközökkel ma kiszorítja az újabb javított modellek, mint például újratölthető vagy dinamometrikus csavarhúzó Wiha. Az ilyen modern eszközök jellemzőit, valamint a kész készletek kiválasztásának szabályait és alapjait az alábbiakban ismertetjük.

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Leírás

Német gyártó Wiha ma kínál ügyfeleinek egy hatalmas különböző eszközök. De ez az elektroplán, hogy egy dinamometriás vagy újratölthető, a legnépszerűbb termék. Az ilyen eszköznek saját egyedi jellemzői vannak, amelyek meghatározzák a fő célt.

 • Újratölthető csavarhúzó Lehetővé teszi, hogy gyorsabban működjön, könnyebb és biztonságosabb. A fő jellem az, hogy az ilyen csavarhúzó használata lehetővé teszi a munkahelyek elvégzését olyan helyeken, ahol az elektromos változatok 1000 W-ot kapnak leállítás nélkül. Ezenkívül egyedülálló lehetőség van a forgó pillanat ellenőrzésére. Ezt az eszközt a bitekkel együtt hajtják végre, a készlet típusától függően 5-12 darab lehet.
 • Dinamometrikus csavarhúzó olyan eszköz, amely ugyanazokat a funkciókat hajtja végre, mint az akkumulátor eszköz, de fő jellemzője vezérli a feszítő csavarok, csavarok és öntapító csavarok teljesítményét. Ezért az ilyen eszközt különösen aktívan használják az autóiparban és az elektromos csatlakozókkal való együttműködésben, ahol az összes eszköz megbízhatósága, biztonsága és tartóssága a késedelem erejétől függ.

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Az ilyen elektromos csavarhúzók széles körben népszerűek és hírnév volt az előnyök miatt.

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Érvek és ellenérvek

És az ilyen szerszámok újratölthető változatossága azonos előnyökkel jár:

 • a legmagasabb német építési minőség;
 • különböző típusú konfiguráció;
 • kényelem és könnyű működés;
 • biztonságos és tartós használat;
 • számos alkalmazás;
 • A készülék fogantyúja gumírozott, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen tartsa a kezedben;
 • A kompakt méret és az alacsony súly nem tartalmaz kényelmetlenséget még hosszú távú működés esetén is;
 • Az akkumulátor töltöttsége 8 ezer csavaros, amely 2-szer több, mint a versenytársak;
 • Kényelmes dobozok rendelkezésre állása csavarhúzó tárolásához és szállításához, töltője és bitjei.

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Ha hátrányokról beszélünk, csak az egyik megkülönböztethető jelentős – magas költségként. Általában újratölthető vagy dinamometrikus csavarhúzó drágább, mint az ilyen típusú szabványos eszköz. De ha figyelembe vesszük, hogy a modern modelleket cserélhető fúvókákkal értékesítik, és sok előnye van, akkor az ilyen hiány meglehetősen indokolt lesz.

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Fajták

A modern dinamometriás és wiha újratölthető csavarhúzóknak két fő fajtája van, amelyek különböznek egymástól jellemzőkkel és felhasználási területekkel. Ezért, mielőtt megvásárolná az eszközt, vagy azonnal egy egész készletet, gondosan olvassa el, hogy a megfelelő választás.

 • Jelzőcsavarhúzó – Ez egy olyan eszköz, amelynek célja, hogy meghatározza az áramot a kábelezésben és a kapcsolatok magukban. Amint a hegye érintkezik a vezetékkel, a fény fényszóró fénye a fogantyún, ha piros – van egy áram, ha zöld vagy nem fogott tűz – ez azt jelenti, hogy nincs áram. Ennek megfelelően, ha a csavarhúzót a villamos energiához kapcsolódó munka során gyakori használatra vásárolják, a legjobb választás lesz az indikátor dinamométer modellje Wiha.
 • Reverzibilis elektrap – egy egyszerű kialakítású eszköz, és sok cserélhető bit van. Ezzel az eszközzel könnyen elvégezheti a leginkább elérhető helyeken működő művek széles választékát. Ez a csavarhúzó, amely a legjobb választás mindazoknak, akiknek tevékenysége az autóiparhoz kapcsolódik, javítási munkák, azaz a villamos energiához kapcsolódó ilyen típusú tevékenységekkel.

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

Ez azt jelenti, dinamometrikus jelző eszközök jobban megfelel a munka közvetlenül kapcsolódik az elektromos vezetékek és az elektromos csatlakozók, de újratölthető reverzibilis, hogy végre minden egyéb tevékenység.

Milyen választás van?

   A Német Márka Wiha ma kínál ügyfeleinek 3 fő típusú csavarhúzó készlet.

   • №1 – A legegyszerűbb készlet, amely utasítások, boksz, töltő és két elemből áll. A gyártó ilyen csavarhúzó 5 cserélhető bites. Maga a készülék kényelmes és biztonságos működésben, és lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a 2-es feladatokkal, vagy akár 3-szor gyorsabban. Az ilyen készlet lehetővé teszi, hogy csak egy eszközt használjon széles választékot. Az 1. szám beállítása elengedhetetlen asszisztens a magán otthoni használatra.
   • # 2 egy egyedi csavarhúzó, Felszerelte a legújabb racsnis mechanizmussal, amely lehetővé teszi, hogy gyorsabban és könnyebben dolgozzon, mint valaha. A fogantyú egyedülálló alakja és anyagai eltávolítják a feszültséget működés közben, és hosszú ideig ne tapasztaljanak fáradtságot, ezért sok orvos használatra ajánlott ilyen eszközt. A készlet maga csavarhúzó, töltés, akkumulátor, limiter, tároló és szállítási doboz, valamint 8 különböző cserélhető bit. Az ilyen készlet univerzális, mivel alkalmas otthoni és professzionális használatra.
   • №3 – Ez a legszélesebb tartalomkészlet. Az akkumulátor mellett a töltés és a boksz már 21 bitet tartalmazott. Egy ilyen készletnél sok nehézség nélkül megbirkózhat a leginkább időigényes és nehezen elérhető esetekkel gyorsan és egyszerűen. Ha működik, nincs kényelmetlenség vagy fáradtság érzése, és a biztonság és a megbízhatóság a legmagasabb szinten marad. Az ilyen készlet szakember.

   Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

   Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

   Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

   Válasszon egy sor csavarhúzót Wiha meglehetősen egyszerű – minden, amire szüksége van, hogy döntsön a következő. Mint azok, és mit nehezebbek, annál nagyobb megbízhatóbbnak kell lennie.

   Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

   Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

   Vélemény

   Vevők a dinamometrikus és újratölthető csavarhúzók márka Wiha Vélemények a szerszámok csak pozitív. Megjegyzik a biztonság, a tartósság és a megbízhatóságukat, mint a fő előnyöket. Fontos előnyökkel, véleményük szerint a rezgés hiánya, amikor dolgozik, a dió nyomatékának és szigorító erejének szabályozásának lehetősége. Nincsenek jelentős hátrányok az ilyen eszközökből. De mint a hiány, egyesek a magas költségek készletek azonban jelzi arról, hogy a végén kifizetődik többfunkciós és biztonságát Wiha szerszámok.

   Jellemzők és tippek a wiha csavarhúzókon

   Wiha Csavarhúzók áttekintése Nézze meg az alábbi videót.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása