Jellemzők Jigsaw vezetők

Lobzik a gazdaságban szükséges eszköz. Örülök, hogy a termék modelljei hatalmas választéka van. Vannak kézi, elektromos kézi és állóeszközök, amelynek célja a különböző anyagok kanyarogási fűrészei a forgácslapról a fémre. Ezt a modern elektromos kirakások kialakításához tartozó különböző elemekkel érik el. Tekintsük a kirakós játékok néhány rögzítőit, az útmutatókat.

Sajátosságok

A Lobzik munkáját a következő elemekkel lehet beállítani.

 • A talp billentése, amelynek következtében ferde vágások. Nagyon ritka.
 • A kurzus gyakorisága, ezáltal az anyaghoz igazítva. Ha fából készült anyagokkal dolgozik, akkor más esetekben használja a maximális frekvenciát – az átlagot.
 • A vászon inga mozogása. Ezek az eszköz állítható függőleges és hosszirányú mozgása.

De a propilov pontosságát és minőségét is biztosítja és ellenőrzi a jig vezető elemei. Ezek közé tartozik a következő eszközök: vezető busz, tartóhenger, vonalzó és lézer háttérvilágítás. Az utóbbi azonban messze van a kipatrongyak összes modelljétől.

Fontolja meg részletesen különböző útmutatókat kirakóshon.

Támogatási görgő

Ez a részlet az eszköz egy kerék, amely irányítja a fő működési test (Pillet), és ezzel egyidejűleg szolgál támogatást is, érzékelje az erőfeszítéseket a Pillet a folyamat a vágás egyik vagy másik anyag. A funkció aktívan kiderül, nagy mennyiségű munka és a feldolgozott termék dimenziója. Ha az inga-löket használata esetén a fűrészlapok hatékonyabban mozognak – nem csak lefelé, hanem továbbítják. Ugyanakkor a por és a fűrészpor jobban eltávolításra kerül az ásottakban, ezért a jigscription jobban termel.

Támogatott görgő – a szükséges rész a kirakóshon, anélkül, hogy sem a kiváló minőségű vágás, sem a motor hosszú működése, a pilonok és más elemek. A fűrészelés anyagának gyakori lekvárok és lekvárok miatt a mozgó mechanizmusok túlmelegedése és az elektromos motor túlterhelése. És ez mind a gyors kopáshoz és kudarchoz vezet.

A videó kiváló minőségű munkájához a következő szabályokat kell követni:

 • A vászonok vágása jó minőségűnek kell lennie;
 • A menetmódoknak meg kell felelniük az eszközre alkalmazott utasításoknak;
 • Ne engedje, hogy a faforgácsok a videóba esnek, és működjünk, tisztítsa meg a terméket a porból és a törmelékből.

Ragyogó útmutató

Ez egy egyszerű részlet, amely hasonlít egy nagy méretű vonalra, hosszú lehet 1,5 méterre. A fém gumiabroncs, gyakrabban alumínium. Van egy horony, amelyben a logó talp található, és áthalad rajta. Az útmutató lehet az alapvető gumi zenekarok, amelyek megakadályozzák a munkadarab csúszását. A kisbilincsek kiemelkednek a gumiabroncsokhoz.

Néhány funkció a gumiabroncs kiválasztásakor:

 • Az árat a felhasznált anyagok mérete, minősége, valamint egy márkának határozza meg, amely jelzi a használt gumiabroncsok tartósságát;
 • Fontos, hogy csak termékek ellenőrzött cégek törés elkerülése érdekében a legfontosabb eszközök és helyzetek járó sérülések;
 • Ha jelentős erőfeszítéseket használ a felvétel során, károsíthatja a gumiabroncsot és az anyagot;
 • A kenőanyag nem vezet túlmelegedési gumiabroncsokhoz.

Van egy funkció, amikor kiválasztja az egyes szerszámok gumiabroncsát. Vannak sokféle a piacon, de minden márka gyárt ezt kiegészítő eszköz csak a saját egyedi modellek, ezzel a sokoldalú kiegészítés a jigsik csökken a minimumra.

Párhuzamos hangsúly

Az egyenes vágáshoz szükséges eszköz: a szélek szintjei, kiváló minőségű vágást tesz az üresek széléből. A hangsúly hasonló a “T” betűhöz, egy deszkából áll, amely rögzítésre és hosszú vonalra van rögzítve, a kirakós házon rögzítve.

Telepítse az ilyen kialakítást párhuzamosan a héja síkjával, és az egység maga is szorosan illeszkedik a termék felületéhez.

Készítsen kiváló minőségű propil-t ezzel a kiegészítő eszközzel csak a következő esetekben.

 • Sík a sima és párhuzamos kiválasztáshoz.
 • Lobzik, amikor a munka nem tud mozogni.
 • A hangsúlynak keménynek és tartósnak kell lennie.
 • Szorosan nyomja meg a cipőt a szerszámmal való munka során.

Vonalzó

A vezetővonal egy olyan termék, amelynek alumínium profilja van, amelynek hossza 1 méter. Gyakrabban jön a bilincsekkel. A bilincsek univerzálisak – a vonal mindkét oldalára kerülnek, és jól késleltetve vannak, a munkadarabhoz kötve. A Jigsik a készletben párhuzamos fókuszban van, amelyet fent említettünk, egy rögzítő deszkával az egyik végén. Ez az eszköz be van helyezve az igazgató vonal hornyaiba, és kiderül, hogy a Jigsaw az útmutatóval van rögzítve.

Ennek megfelelően a vezetékes vonalon könnyen vágható a kirakós játék tökéletesen sima vagy párhuzamos vonal üresen. Ha nincs megálló a stop, akkor a talp kirakós oldala megnyomja az uralkodót, és elvégzi a szükséges műveletet.

Lézeres jel

Ez a segédeszköz szükséges ahhoz, hogy meg lehessen állni, nehéz helyeken vagy rossz világítással lehetséges. A világítás világítása az egységben függetlenül lehet, de jobb választani egy elektrolovkát lézerfunkcióval, ha szakmailag ilyen munkát végez.

A lézeres mutató lehetőséget ad arra, hogy csökkentse az elemet a tervezett pályán. Ezt a mutatót egy speciális képernyővé teszi, amely hosszú ideig lehetővé teszi a készülék működtetését.

Az ilyen kényelmes háttérvilágítás be van kapcsolva a Naplók gomb megnyomásával. Vannak olyan modellek, amelyekben a lézer világít, amikor a szerszám elindul, és kialszik, amikor a munka befejeződött. A kirakós játék ezen jellemzőire kell figyelnie a legmegfelelőbb lehetőség kiválasztásakor. Egyes gyártók cserélhető lézer mutatókat állítanak elő, amelyek szükség esetén eltávolíthatók a termékről.

Azonban érdemes felmelegedni, hogy vannak olyan modellek, amelyek lézerrel rendelkeznek, amely helyesen csak az első néhány centiméter vágott, majd úgy kezdődik, hogy “hazugság”. De például a pezsgő egység, a lézer minőségi és alaposan rögzített. Ha a lézer helytelenül mutatja az irányt, a készülék szétszerelhető és összehangolható a kívánt irányba. Helyes lesz, ha megvásárolnád kell a készülék munkáját.

    Az egyes szerszám modellek közötti különbségek többszörös, de a kiválasztás és használat során számos általános szabály létezik. Ezek a következők.

    • A gyakorlati szempontból fontos, hogy hosszú és rugalmas kábelekkel rendelkező eszközöket választsunk.
    • Adja meg az eladó típusát a készülék mechanizmusának típusát, valamint hány munkakeret a termékkel.
    • Nagyon óvatosan kell dolgoznia a kirakós játékkal, különösen akkor, ha a sebességváltás és a mozgási irányok megváltoztatásakor.
    • Győződjön meg róla, hogy megvédi a szemét a porból és a lehetséges squeeze anyagból.

    Arról, hogyan vághatja le a kirakós játékot az útmutatóban, nézze meg az alábbi videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: