Jellemzők Kattintson a Profilok

Ez a cikk a kattintási profilok főbb jellemzőit festék a keretek és állványok számára. Leírja az alumínium beépülő és műanyag profilokat egy reteszel, rendszerrel 25 mm-re egy pillérhez és más lehetőségekhez. Tippek a választáshoz.

Jellemzők Kattintson a Profilok

Mi az, és hol kell alkalmazni?

Kattintson a Profil az alumínium designjának hagyományos neve, amelyben a kép rögzítve van. A kép helyének behelyezéséhez meg kell nyitnia a termék kerületét. A következő fotó vagy más kép mereven rögzítve van a keret hátoldalán. A hátsó fal eltávolítása és az üveg nyomása nem szükséges.

Minden nagyon gyorsan történik: a rendszert úgy gondolják, hogy a csere 30 másodpercen belül történik.

Jellemzők Kattintson a Profilok

Ez a módszer nagyon értékes a promóciós és kiállítási projektekhez. Az információ folyamatos frissítése rendkívül releváns. Az ilyen panelek gyakran állnak, és poszterek poszterekhez, plakátokhoz és szórólapokhoz használják, más hasonló anyagok esetében. De alkalmazza őket mindenhol megakadályozza a viszonylag magas árat. Azt is meg kell jegyezni, hogy nagyon óvatosan le kell vágnia a terméket, és maximálisan szigorúan figyeli a standard szöget.

Jellemzők Kattintson a Profilok

Leggyakrabban a vágó deszkák zárt állapotban vezetnek. Vegye figyelembe, hogy hogyan kerülnek a falra. Ha a vágást helyesen végezzük, a profilfedelet meg kell nyitni – és ismét a felirat megtételére. Ellenkező esetben az elem megnyitása az összeszerelt formában gyakorlatilag irreális lesz. A kézi hackelés helyett helyesbb, hogy az alumíniumötvözetek feldolgozására szolgáló fraternizáló fűrészek legyenek az alumíniumötvözetek feldolgozásához.

Jellemzők Kattintson a Profilok

Gyűjts össze egy keretet a kattintóprofil súgó sarkából. A poszterek hátsó falakat alkalmazva:

 1. Phaneur;

 2. polivinil-klorid;

 3. szervezet.

Jellemzők Kattintson a Profilok

Bizonyos esetekben a profil készen állt alapon van felszerelve. A profilok egymáshoz való csatlakoztatása alapértelmezés szerint sarkok készülnek. Ezeket a hornyokba injektálják, és csavarokkal rögzítik. Ez a technika segít egy vékony fénydoboz kialakításában, amely belsejéből kiemelve van. Egy vagy másik módon, az eljárás megfelelő végrehajtásával elegáns külső és tiszta terméket vált ki.

Jellemzők Kattintson a Profilok

A felhasznált kép közelíthető egy személynek, amely lehetővé teszi a maximális figyelmet. A méretek sokfélesége miatt széles körű szobákba helyezheted őket. Garantált megbízható védelem a csapadék vagy a por eltömődése ellen. A kép szinte lehetetlen karcolás. Ez egy könnyű, de meglehetősen megbízható design.

Jellemzők Kattintson a Profilok

Írja be az áttekintést

Szinte az összes kattintási profil alumíniumötvözetekből készül. Az anódizáló réteget emellett alkalmazzák. Ennek eredményeként következetesen ideális. A legtöbb kattintási profil méretei egyértelműen szabványosítottak. Bizonyos esetekben az egyes megrendelések által gyártott termékeket alkalmazzák.

A szabvány megfelel az alumínium termékeknek, keretekkel:

 • 20 mm;

 • 25 mm;

 • 32 mm;

 • 45 mm.

Jellemzők Kattintson a Profilok

A kattintás-profil színezésének megválasztása a saját belátása szerint történik. A fontos különbség a rögzítés típusát is érinti. Ismert:

 • szöges típusú csatlakozó;

 • Dekoratív kapcsolat;

 • Töltött rögzítő (tavasszal).

Jellemzők Kattintson a Profilok

Jellemzők Kattintson a Profilok

Jellemzők Kattintson a Profilok

Alumínium Snatching Profil Block kínálat számos céget. Jellemzően az ilyen komponensek azonnal szerepelnek az információs panelek és hasonló termékek szállítási készletében. A különbség közöttük a terv méretére vonatkozik. A “szárnyas fém” alapú modellek kétirányú típusúak lehetnek. Bizonyos esetekben praktikusabb és kényelmesebb, hogy egy műanyag opciót egy reteszel.

Egy külön csoportban megkülönböztetik a paneleket és jelzőtáblákat.

Jellemzők Kattintson a Profilok

Tippek a választáshoz

Főbb pont – A szögek és az optimális kötőelemek elhelyezésére alkalmas számvitel. Mind a hülye, mind a lekerekített sarkok használata. A választás közöttük a személyes ízlés és a technológiai megvalósíthatóság kérdése. A szabványosított méretek A0-ről A0-re változnak. Lehetséges más méretű kép használata is.

Egyéb ajánlások:

 • vegye figyelembe a profil színezését és kereteit;

 • Ne feledje, mennyire fontos a kép a kép;

 • ellenőrizze a használt szerkezeti anyag minőségét;

 • megtudja, mennyire megbízható kötőelemek;

 • Ne törekedjen a legolcsóbb termék megvásárlására.

Jellemzők Kattintson a Profilok

Jellemzők Kattintson a Profilok

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása