Jonnesway Tool Kits: Áttekintés és a professzionális berendezések megválasztása

Toolkit – szakosodott termékek univerzális kiválasztása a műszaki előírások összességében. A szerszámokat egy speciális dobozba helyezzük, vagy más csomagolást tartalmazó, minden szükséges eszköz rögzítési eszköze.

A csomagolóeszköz ergonómia és jellege egyszerűséget és hatékonyságot biztosít a nagyszámú objektum egyidejű kizsákmányolásának.

Ki használja a készleteket?

Az ügyben elhelyezett összes szükséges eszköz tömörsége nagyon kényelmes a szakemberek számára, mint például a zárak, a targoncák, a villanyszerelők, a vízvezetékek és a sok más szakmák mesterei számára. A munkában használt valamilyen eszköz és felszerelések kis esetekben, mások – bőröndök és harmadik dobozokban vannak elhelyezve. Mindez a munka jellegétől, összetettségétől vagy finomságától függ.

Az eszközkészleteket aktívan használják az autótulajdonosok. A bőröndök tartalmazhatnak olyan eszközöket, amelyek széles körű javítási és karbantartási munkálatokat végeznek. Ennek a készletnek köszönhetően önállóan az autó kis javítását, a fogyóeszközök cseréjét, anélkül, hogy a mezőgazdasági állapotokban is igénybe vehetné az autóipari műhelyek szolgáltatásait.

Jonnesway Set – Jellemzők

A Jonnesway márka keretében előállított eszköz professzionális, amely lehetővé teszi a technikai munkát még nehéz körülmények között is. A szerszámkészlet vonal tartalmazza a következő funkcióktól eltérő neveket:

 • az eset konstruktív jellemzői;
 • az anyag, amelyből készül;
 • a belsejében elhelyezett tárgyak száma;
 • az egyes eszközök sokoldalúsága és sokoldalúsága;
 • Minőségi jellemzők.

Ez a vállalat különböző készleteket tartalmaz: 82-94, 101-127 és akár 128 elem egy bőröndben.

Csomag

Tartós műanyagból készült jellegzetes zöld színű. A bőrönd felületét dombornyomással borítják, ami csúszásgátló hatását okozza. A házat a hosszanti ribbinok fokozzák, a csomagolási stabilitás megerősítését a deformációs terhelésekhez. A hordozandó fogantyút a merevség keresztirányú bordái fokozzák, amelyet az esetbe süllyesztettek, és folytatódnak. A boksz lábakkal van felszerelve, lehetővé téve, hogy függőleges helyzetbe kerüljön.

Az eset felső részén két reteszelő klip van, amely a reteszszelep elvén dolgozik. Azokban az esetben süllyesztettek, hogy ne végezzenek a korlátain túl. Ez biztosítja a bőrönd biztonságos működését és tárolását. Jonnesway logót az oldal eleje közepén nyomják.

Az ügy belső tére fel van szerelve, hogy minden elem minimális helyet foglaljon el, és csak a nevének megfelelő hornyokba telepíthető. Ez a szerkezeti megoldás biztosítja a magas fokú rend tárolva, és megkönnyíti a folyamat visszatér az eszközöket, hogy a doboz a használat után.

A készlet belsejének megkönnyebbülése külön rétegbe kerül, és nem tükröződik az eset külső felületén. A rögzítőelemek a kiemelkedésekkel rendelkező mélyedések formájában készültek, amelyek tömörített leszállást biztosítanak a témában a horonyban. Néhányuk úgy van kialakítva, hogy cserélhető blokkokat tartsanak, például egy bit-fúvókákhoz.

Tartalom

Fejjel

A belső tér legnagyobb aránya a Cape-hoz van hozzárendelve. Az egyik esetben elhelyezett tárgyak teljes számától függően a dimenziós fejparaméterek 4 mm-től 32 mm-ig terjedhetnek. Ezek a méretek szinte minden igényt ki kell zárni az autójavítás során. A csavarkulcsok soraiban egy csillag alakú belső profilú fejek vannak. Ezeket az autó ilyen sebességének kiszolgálásakor használják, például a hengerblokk, a főtengely csigolyák és elosztó tengelyek és más.

Az összes csapadék nagy ötvözött acélból készül, és nem az oxidáció és az agresszív közeg ellenáll. Az egyik oldalon belső profiljuk Hex-konfigurációval rendelkezik, hogy megbízható kapcsolatot biztosítson egy csavarfejjel, másrészt – egy négyzetméteres, amely a hosszabbító szerelvényekhez és más eszközökhez csatlakozik.

A fejek a megfelelő dimenziós értékeket tükrözik. Mindegyikük dombornyomott a körbe, ami megakadályozza a csúszást.

Kulcsok

A Jonnesway Case Case Sets Camers-t kombinált elemek képviselik. Mindegyiknek van egy szarv profilja egyik élről és egy kappa-tengely körből – egy másikból. A kürt részét a kulcs “test” síkjának szögé teszik. Az ilyen megoldás lehetővé teszi a leghatékonyabb eredmény elérését, ha a csavarokat fokozott komplexitásban csavarja be. A Cape rész a “test” síkon kívüli szögben helyezkedik el, ami lehetővé teszi a hozzáférési lehetőségek növelését a szűk hely alapján található csavarok fejére.

A kulcs “testét” ábrázolja a deformációs terhelésekkel szembeni forma. A bordája merőleges az erővektorra, amelyet a menetes kötőelemek csavarozására alkalmaznak. Ez növeli az eszköz erősségét, csökkentve a tömegét. A kulcsok munkaterülete nem vonatkozik a romboló károsodás, amely ellenáll a terheléseknek és a fordulásnak.

Fogó

A Jonnesway Set elemét a következő jellemzők jellemzik: a nagyított nyitási szög, a munka történetek, az egyszerű használat. Erős fém és kiváló minőségű fogókészülék lehetővé teszi, hogy a maximális hatékonysággal rendelkező részeket rögzítse. A “ajkak” belső felületén bordázott hornyok megakadályozzák a csúszást és biztosítják a levonás megbízhatóságát.

A fogók munkatartalma vágóelemekkel van felszerelve. A magas fémerő lehetővé teszi, hogy “snack” vezetéket, vékony csavarokat és más hasonló vas tárgyakat. A fogantyúk műanyag kupakokba kerülnek, amelyek szorosan szomszédosak a fémhez, és nem változtatják meg pozíciójukat a terhelés alatt. A fogantyúk és bevonatok konfigurációja a szerszám legjobb kirakodását biztosítja a tenyér tenyerében, amely megkönnyíti a műveletet, és csökkenti a csuklószerkezet hatásainak hatásait.

Csavarhúzók

Minimum 4 darabjukban. Kettőnek van közvetlen csúcsprofilja, két másik lakás. Ezek különböznek a hegy dimenziós paramétereiben és a csípés hosszában. Minden csavarhúzó végén mágneses permetezést alkalmazunk, amely megkönnyíti a csavarozás / csavarozás csavarokat vagy csavarokat komplex helyeken. A csavarhúzók kezelése egyetlen stílusban történik, és a csúszásgátló megkönnyebbüléssel van ellátva.

Néhány készlet befejeződik a mini-csavarhúzóval, amelyek a menetes kötőelemek kiürítésére használják, nehezen elérhető helyeken. Az ilyen lerakók egy rövidített fogantyú, amelynek mechanizmusa van a csere bélyegzők – bit fúvókák.

Kezeli a csörgőket

Két dörzsölő fogantyú van a Jonnesway Toolkitsbe. A méretek lehetővé teszik számukra, hogy mind a nagy, mind a kis csavarokat csavarozzák vagy csavarják. A kisebb méretű minősítés korlátozott helyen használható, amely megkönnyíti és felgyorsítja a menetes rögzítés forgásának folyamatát.

A POLD fogantyúk fordított mechanizmussal vannak felszerelve, ha speciális kart mozgathatunk a megfelelő pozícióhoz. A kötőelemek egydimenziós szabványnak jelennek meg, amely lehetővé teszi a ratacsok használatát a többi tárgy többi részével kombinálva.

Hosszabbító kábelek, ligetek

Számos bővítőcsatlakozó van a különböző konfigurációk sorában. A konfigurációtól függően rugalmas kiterjesztés lehet jelen, amely lehetővé teszi, hogy a csavarokat a közvetlen erejétől, valamint egy kardán típusának adapterétől függően csavarja le a csavarokat.

Bits-fúvókák

Minden Jonnesway eset különböző méretű és profilcsomaggal van felszerelve. Vannak szabványos lapos és kereszteződések módosítása. Ezenkívül a készletben vannak hatszög és csillagbitek.

Több Ezek a fúvókák lehetővé teszik, hogy csavarja be a csavarokat különböző slot méretű.

Kiegészítő felszerelés

Néhány készlet a következő további eszközöket mutathatja be.

 • Teleszkópos mutató mágnessel. Úgy tervezték, hogy kis alkatrészeket rögzítsen egy nehezen elérhető helyen.
 • LED-es zseblámpa mágnesekkel. A kívánt szög alatt bármilyen fémfelületre telepíthető. A mágnes jelenléte lehetővé teszi mindkét kezét.
 • Kulcsok vágott gyűrűélekkel. A különböző csövek és tömlők kiürítésére használják.
 • Véső erős csúcsgal. Az alkatrészek kirakodására szolgál, csavarja be a pontos csavarokat azáltal, hogy sokkokat alkalmaz a csavarhúzás irányába, a hornyok létrehozása.
 • “G” alakú hex vagy csillagkulcsok.
 • Eredeti vagy csúszó kulcsok.

A csomag készlet befolyásolja az eset teljes súlyát, az azonos célú tételek számát, de különböző méretű és költségét.

A következő videóban egy Jonnesway Toolkit 127 elemre vár.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: