Kerama marazzi porcelán kőzet: fajok és jellemzők

Egyre több, ha a padlóburkolat lakó- és nem lakóhelyi helyiségekben porcelán kőből készült. A piacon a befejező anyag hatalmas választékát találja. Az egyik márkás zabkása, amely a piac vezető pozícióját nyerte, Kerama Marazzi.

A gyártóról

Kerama Marazzi az egyik legnépszerűbb orosz gyártó kerámia csempe, kerámia gránit és mozaik. A céget 1988-ban alapították az Eagle városában az azonos típusú Welko Industriale S olasz gyártója. P. A. és a “kerama” nevet viselte. Azóta ez a vállalat részévé vált az Interetnikai Holding Marazzi Group, amely a világ legnagyobb gyártója világszerte. Most a vállalat évente több millió négyzetméteres csempét termel, termékei szépen keresnek.

Előnyök

A gyártó kerámia gránit egyedülálló termék. A gyárban a külvárosokban állítják elő.

A porcelán kőfaragnak számos előnye van:

 • Tartós. Az áruk élettartama több mint 50 év.
 • A minőség, az áruk nem rosszabbak az olaszországban termelt csempe, amely hazánkban elég nagyra értékelhető, míg a CERAMA marazzi porcelán kőburkolatának ára meglehetősen demokratikus.
 • Ez környezetvédelmi. A gyártó termékei bizonyítvánnyal rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy a “zöld építés”. Továbbá, a tanúsítvány rendelkezésre állása bizonyítja az áruknak az önkéntes környezetvédelmi tanúsítási rendszerbe való megfelelését Leed.

 • Hatalmas számú gyűjtemény teszi lehetővé a szabadtéri bevonat kiválasztását szinte bármilyen belső.
 • A csempe fényes és matt bevonattal rendelkezik. Ezenkívül több epizód létezik, ahol egyáltalán nem alkalmazzák az üvegezést.
 • 2017 óta a kerámia gránit Kerama Marazzi-t fokozott mennyiségű 120×240 cm-es mennyiségben állítják elő. Az ilyen nagy formátumú termék a Continua + legmodernebb berendezéseire készül, és a kerámia csempe globális piacának érzése.
 • Kiválaszthatja a gyártó porcelán csempeit, hogy nemcsak beltéri, hanem nyílt területeken is elhelyezhető. Nagy fagyállósággal rendelkezik, elnyeli a vizet,
 • Kerama marazzi porcelán kőzet. Ezt a vegyi anyagok is befolyásolhatják – a csempe nem veszíti el a megjelenését.

Hibák

A termékben gyakorlatilag nincsenek hiányosságok, kivéve több pontot.

 • Amikor a víz egy fényes felületű modellre kerül, nagyon csúszós lesz, és egy ilyen csempe nem ajánlott a fürdőszobában feküdni.
 • Porcelán kőburkolat – hideg befejező anyag, és a konyhában vagy a lakóövezetben használva jobb, ha egy “meleg padló” rendszert telepítünk.
 • A cerambista ár még mindig magasabb, mint a rendes kerámia csempe költsége.

Gyűjtemények

A KERAMA MARAZI modellkategóriájában számos gyűjtemény sorozatból áll. Minden sor nemcsak a fő cserépet tartalmazza. Itt kiválaszthatja az elemeket a lépcsők, a lábazatok, a határok, a dekoratív betétek számára is.

“Kerámia” fa “

Ez a gyűjtemény hatalmas számú mintát tartalmaz, amelyek utánozzák a fából készült felületet. A tervezők nemcsak a fa színét, hanem az anyag textúráját is megpróbálták átutalni. A csempe mérete megegyezik a laminált deszkákkal: 20×119,5 cm vagy 30×179 cm. A 33×33 cm méretű négyzet elemek is vannak.

A “Salwalti” és a “FRIGEX” sorozatban minden tónusú utánzást talál: fényes, szinte fehér, sötét, majdnem fekete. A “fa” és a “Makassar” szabályaiban mind az agónia egyszerű utánzata, mind a felszínen díszítve, mintha a fűtött megbélyegzés segítségével égetett volna. Az Arsenal sorozatban a divatos szürke árnyalatok uralkodnak. A “DUVR” vonal tartalmazza a laptic tölgy fórum utánzata. A “Penoi” sorozat porcelán csempe, imitáló fa, virágmotívumok is, amelyek tökéletesen illeszkednek a szobába, például Provence Style. A “Kenneth” és a “Loordan” vonal segít egy mozaikszobának létrehozásában a padlófelületen, hasonlóan az Anglia és Nápoly palotái teremében.

“Üveggolyó”

Ez a gyűjtemény képes volt átadni a természetes anyag összes szépségét. A minták kialakítása teljesen átmegy egy laptikus vagy szélezett mintát, amelyet maga a természet bemutatja. Az elemek mérete: 600×600 mm, 1200×300 mm vagy 1200×600 mm. Ebben a gyűjteményben különböző színeket és meglehetősen érdekes lehetőségeket is találhat a padlóra.

A Baltoro sorozat lehetővé teszi a padlót jégbevonattal, Lakshmi uralkodó világos kék és barna porcelán lapok, a „Capella” sorozat segít létrehozni dísztárgyak a padlón használt tervezési katolikus templomok, valamint a „Marble Palace” vonal symuts kiegyensúlyozatlan perzsaszőnyeg.

“Egy szikla”

Itt különböző kövek utánzata lesz. Az ilyen padló alkalmas mind a modern belső, mind a klasszikusok számára. Az elemek méretei eltérőek: 60×60 cm, 60×120 cm. Lépések mérete – 30×60 cm.

Porcelán Stoneware sorozat “Visuviy” hasonlít egy fagyasztott láva különböző árnyalatok, A “Himalája” vonal a sziklák és a hegyek árnyalatának teljes spektrumát továbbítja, a “Legion” sorozat alkalmas brutális belső terekhez, és a taurán vonal szimulál egy kőből vagy vasércen.

“Konkrét”

Ez a gyűjtemény nagyon népszerű a modern belső terekben. Itt találja a különböző árnyalatok beton lefedettségét: fehér és rózsaszín, sötétszürke és barna. A hideg kék hangok különösen népszerűek. Vannak csempe is díszek virágok és geometriai formák formájában.

“Fantázia”

A gyűjteményből származó porcelán kőzetek segítenek megvalósítani a belsejében a legbészóbb ötleteket. Itt található a vágási festéket a fa padló a Beverllo sor, élénk színek a szivárvány sorozat és a „Harmony”, egy fényes bevonat az arénában sorban, velencei motívumok Mozaikpadlólapok, téglafal a Campalto sorozat, Galic motívumok Kombináció a meleg nyugodt hangokkal a “Vicenza” sorozatban, motívumok, amelyek hasonlóak a királyi palotákban, a “Peterhof” és mások sorozatában.

“Szőnyegek”

Ez a sorozat különös figyelmet érdemel. Itt a panelek nagyított mennyiségben készülnek, ami 120×240 cm-rel egyenlő. Ezek egy panel formájában készülnek. Ebben a gyűjteményben csak kétféle porcelánkő:

 • “Velence”. A lányok ábrázolt paneleken. Hasonlít a louvre vagy a hermitage festményeire. A porcelánlemez alkalmasabb a falra vagy munkalapok díszítésére, nem pedig a padlóra.
 • “Szőnyeg”. Ez a panel az idővel megérinti a kültéri bevonatot. A szálak fele elindult, de a szőnyeg nem veszítette el a fellebbezését. A csempe kialakításában ugyanazokat a dísztárgyakat tekintheti meg, amelyek olyan termékeken voltak, amelyek a XVI. Században díszített palotákat díszítettek.

Vélemény

A Kerama Marazzi porcelán csempe meglehetősen kiváló minőségű értékelést mutat. A kerámia termékek méretének növekedésének tendenciája továbbra is releváns. A professzionális csempe megjegyzi tökéletesen ellenőrizte az egyes elemek és az egyes elemek formáit, amelyek megkönnyítik az alapanyagot. A termék tervezése szintén a magasságban van.

A vásárlók azt mondják, hogy a modellek nagy választéka, a csempe-társaságok kiválasztása, a panel létrehozásának képessége – mindez segít a ház padlójának a művészet munkájába fordulni. Továbbá a vevők megjegyzik, hogy a kiváló minőségű csempe, de sokkal olcsóbb, mint az olasz és a spanyol analógok, és a fényűző prémium szabálysor hangsúlyozza a szobák állapotát: a lakosságtól a kereskedelmi.

A hátrányok között megjegyezték, hogy a csempe paraméterei valamivel kisebb, mint a gyártó, de elfogadható normákban. Szintén felhívja a figyelmet arra, hogy a “fa alatt lévő” modell megkönnyebbülése nehezen mosható a szennyeződéstől a kefék használata nélkül.

A gyártó érdekes gyűjteményei az alábbiakban láthatók.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: