Luxus Háttérképek: A belső tér varázsa és varázsa

Hogy a lakás belseje elegáns és szilárd, segítsen elit befejező anyagokat a prémium osztályban. A falak dekorációja a szoba kialakításának alapja, mivel a falak a legtöbb űrterméket foglalják el. Luxus szerzői háttérképeket a híres tervezők, illetve tervezőirodák segít létrehozni egy ideális belső.

Sajátosságok

A természetes eredetű különleges anyagok vonatkoznak az elit háttérkép gyártására. Speciális technológiák, mint nyersanyagok a vászon létrehozásához, lehetővé teszik a fű, juta, sisak, len, selyem, bambusz, szalma, még homok és kis kavicsok használatát. De a kiváló minőségű mesterséges anyagok részt vesznek az elit háttérkép létrehozásában. Egyes vászonokat egy speciális impregnálás feldolgozza, ami a felület ellenáll a nedvességnek, a mosószernek és az egyszerű tisztításnak.

Minden anyag ellenáll a közvetlen napfénytől való elhalványulásnak, antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik – ne vonzzák a port, hagyják a falakat “lélegezni”, és néhány még a dohányfüstből származó levegőt is visszafizetik.

Az elit háttérképek rajzolásának vázlata általában egy tervező vagy művész által készített, néha egy teljes tervezőcsoport. Ezért a vászon összehasonlítható a műalkotással. A gyűjtemények, az egyik elv szerint kombinálva a termelésbe kerülnek, ahol a valódi szakemberek lehetőséget keresnek a szerzők írójának teljesítésére, és már hozza a jelenlegi fogyasztót az adaptált változatban.

Az ilyen termékek gyártásának technológiája a legmodernebb és szokatlanul bonyolult. Csak így van az elit háttérképek, amelyek hibátlanul néznek ki, és hosszú élettartamúak. Vannak azonban olyan gyűjtemények, amelyeket manuálisan gyártanak speciális gépeken, mivel ez az ár többször magasabb lesz, és egy ilyen akvizíció értéke nő.

Korlátozott kiadás teszi az elit háttérképeket egyedi És szinte az egyetlen fajta. Néha a gyártók szolgálhatnak egy szolgáltatást a háttérkép gyártásához.

A gyöngyök szokatlan dekorációja, színes homok, strassz, gyöngy lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy eredeti belső teret, és minden alkalommal, és megragadja Önt és vendégeit.

A tömegtermelés folyamatának elindítása előtt a gyár kísérletet tesz, ellenőrizze a házasságon, végezzen teszteket a különböző tényezők (víz, napfény, mechanikai hatások) hatására, és csak akkor indítson el korlátozott sorozatot. A kiváló minőségű vákuumpolietilén csomagolás kiküszöböli a vászon károsodásának lehetőségét.

Nem mindenki megengedheti magának az elit tapétát a magas ár miatt. A tervező szalonok és üzletek gyakran jelzik az árcédulát, amely nem egy tekercsre, hanem egy temporonmérőre, de még ez az összeg is képes megdöbbenteni egy felkészületlen vevőt.

Mi történik?

A legegyszerűbb, de ugyanakkor környezetbarát nyersanyagok a háttérkép előállításához papír. Az Elite Designer Paper blots megtalálása nagyon nehéz, mert ez az anyag rövid életű, teljesen nincs nedvesség, nem ellenálló a napfénynek. Az ilyen termékek azonban olcsóak és meglehetősen megfizethetőek.

A szövet háttérképek drágák és szilárdak. A gyártási nyersanyagok pamut, selyem vagy szintetikus anyagot szolgálnak fel. Az ilyen vászon javítja a hangszigetelést, hosszú ideig szolgáljon, jól megőrizze a hőt. A szövet háttérképeket gyakran selyemképernyős technológiában végeznek. Népszerű motívumok – Damaszkusz minták, virágos nyomatok fasz madarakkal, monogrammal és dísztárgyakkal. A palota stílusában lévő belsejét előnyösen hangsúlyozni fogják a textíliák tapétájával, selyem képernyővel.

Vellar Háttérkép A gyártási technológiák nagyon hasonlítanak a szövethez. Két rétegből állnak, ahol az alsó papír vagy flizelin bázis, és a felső Velor Vullee-ből áll, amelyek különleges módon és bizonyos szögben vannak elhelyezve. Ezeknek a vászonoknak nagyon kellemes és puha textúrájuk van, meg szeretné érni őket, és a belsejében kényelmet és nyugodt. Ezenkívül egy ilyen befejező anyag nagyon sűrű, tökéletesen maszkolja a fal szabálytalanságait, biztosítja a hangszigetelést, ne hozzon létre hőt.

Vinyl háttérképek Jelenleg a legnépszerűbb a belsőépítészetben. Ezek két rétegből állnak, néha három rétegből: a felső poliivinil-klorid, az alsó-foszlányok és a további átlag – egy speciális réteg, amely megvastagítja a ruhát, és lehetővé teszi a fal szabálytalanságait. De az ilyen háttérképek nagy mínuszokkal rendelkeznek – nem “lélegzik”, így a hálószobában vagy a gyermekszobában jobb, ha nem használja őket.

Egy másik elit befejező anyag a falak díszítéséhez üvegablakok. A megerősített vászonra keretében üvegszálas nagyon tartós és tartós, és úgy néz ki, hibátlan, el lehet végezni bármilyen színösszeállítás, minden megkönnyebbülés és a minta.

Metallizált tapéta gyakran Khai-Tech gyerekeknek hívják. A fémvédő és a geometriai motívumok a háttérképen kiválóan válnak a szoba ilyen kialakításának létrehozásához. De érdemes megváltoztatja a nyomtatási és a fém tapéta szerves részévé vált a barokk, indiai, kínai, egyiptomi, sőt klasszikus stílusban.

Használja a belső térben

Az elit modellek fő jellemzője a színek, a szokatlan motívumok, a fényesség és a rajz egyedülálló kombinációja, a kontraszt játék.

Annak érdekében, hogy megmentse, nem szükséges felhalmozni az egész szobát drága vászriásokban, csodálatos betéteket fog kinézni a formák által keretezett panelekből. A fal többi része lehet egy megfelelő társ vagy festék.

Metallizált tapéta geometriai mintával tökéletesen illeszkedik a high-tech belsejébe.

A szelíd velúr töltse ki a szobát kényelmesen és pihenjen. A fenséges szűkösség ilyen helyzetében a palota kamrában érzed magad.

A tervező háttérképek nagy virágokkal nem alkalmasak mindenkinek. Szüksége van egy bizonyos bátorságra, hogy hagyja abba az ilyen dinamikus és ilyen erős ékezeteket otthonukban, de az eredmény biztosan lenyűgözi Önt.

Az ilyen akvarell motívumok csak egy korlátozott sorozatú elit tapéta, a tengeri belseje, a keleti motívumokkal teli, serenity és boldogsággal teli.

A különböző típusok drága háttérképének ragasztása, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: