Mágneses festék: új a belsőépítészetben

Egy különálló szoba vagy egy teljes ház javítása, egy zónába törött, mindannyian egyedülálló új termékek és inspiráló ötletek megtalálása. Reklám új anyagok Töltött üzletek javításra és építésére, de a legegyszerűbb lehetőségek néha tudatlanok maradnak.

Gondoltál arra, hogyan kell használni a falakat a belső részének külön elemeivel? És hogyan lehet maximalizálni őket, és ne csak esztétikai, hanem gyakorlati funkciót is adjon nekik? A technológiák még mindig állnak, és egy ilyen ötlet a mágneses festék miatt valósággá vált.

Ez a lefedettség nemcsak a tér kreatívá válik, hanem könnyen illeszkedik a nagy érdekes projektekhez, amelyek közti műhelyek, éttermek vagy kávézók, irodahelyiség, inspiráló coworkings, konyhák vagy más zónák.

Hogy megértsük, hogy a mágneses festék működik, ismerkedjünk meg az anyag összetételével és néhány jellemzőjével.

Összetétel és funkciók

Ez az egyedülálló összetételének köszönhető, a mágneses festék gyakorlati tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jelentősen megkülönböztetik bármely más bevonatból. A vasrészecskéket a készítményben a mágneshatás felülete adja meg: lehetővé teszi, hogy a fotózás felületéhez, a naptárakhoz és még sok máshoz csatlakozhasson, ezáltal különleges és ismerős lyukak nélkül, ezáltal felületeket adva sima maradjon.

Így a mágneses bevonat sokszor használható.

A fő megkülönböztető összetevők mellett – a vas részecskéi, az anyag alapja a vízálló festék, Latex bázis. Nagyon gyakran találsz egy inkább szinonim fogalmat “mágneses talaj”. Az anyag használata a mágneses festék után elterjedt, hogy a stylist felületek fedezésére szolgáljon. Így a festék mágneses tulajdonságai fokozódnak, mivel a krétával írnak.

Ez a lehetőség különösen népszerű a gyermekek szobáinak, kreatív műhelyeinek vagy irodáinak kialakításában, amelynek munkája az ötletek és a brainsing állandó generálását tartalmazza.

A mágneses festékek jellemzői:

 • Adhézió (fogantyú) különböző falfelületekkel, amelyek kiterjesztik a spektrumot és az alkalmazás lehetőségeit, az egyetlen feltétel a felület simasége. A mágneses festékekkel borított leggyakoribb anyagok beton, fa, rétegelt lemezek, valamint DVP festés, forgácslap, GVL, GLK.
 • Az ismerős festékek hiánya, akiknek ismerősek vagyunk, vagy mások: a mágneses festékek teljesen megfosztják őket.
 • A talaj nem mérgező és elismert környezeti építőanyagként, amely kiterjeszti a használat határait, lehetővé téve például az oktatási és orvosi intézményekben, a gyermekszobákban.

 • Magas tűzálló bevonat.
 • Egyedülálló képesség a rosszindulatú sugárzási teljesítmény csökkentésére a technológiából.
 • A talajtakaró tapétával lefedhető, és a mágneses tulajdonságok nem fognak elveszni.

Szabályok és alkalmazási sorrend

Bármely anyagnak saját jellemzői vannak a közvetlen alkalmazással vagy előkészítéssel.

Grafit bevonat esetén nem lesz több ilyen lépés, mint a hagyományos festékekkel való munka:

 • Az anyag felszínének előkészítése Az anyag alkalmazása bármilyen típusú szennyezésből tisztítható. Ha a falat már festett vagy más festékkel festették, mielőtt a mágneses talajt alkalmaznánk, a másik anyag nyomait a lehető legnagyobb mértékben el kell távolítani (az oldószer lehetséges). A tisztítás után a felületet óvatosan szárítjuk.
 • Az alkalmazás ideális simaságát. Győződjön meg arról, hogy minden kár és ízület nagymértékben lefedett, megszünteti az egyéb szabálytalanságot.

 • A tisztítás és a felszín több rétegben történő kiegyenlítése után a primer mély behatolással van lefedve. Az egyes későbbi rétegek alkalmazása előtt győződjön meg róla, hogy az előző alkalmazás száraz.

 • Két vagy három rétegű szárított talaj, mágneses festéket alkalmaznak. A mesterek azt javasolják, hogy több réteg festéket is alkalmazzanak. Az anyag tömörödése miatt a mágneses tulajdonságok fokozódnak, ami megkönnyíti a masszív elemeket a falhoz.

A festék végső rétegét egy kis szünet után alkalmazzák az előző rétegek között. A festék jól szárítása egy nap, akkor alkalmazhatja az utolsó anyagréteget.

 • A jövőbeni mágneses tábla mellett található homályos felületek elkerülése érdekében csatolhatja a papírszalag kontúrját: az anyag teljes szárítása után könnyen eltávolítható. A Masters Metal Paint maga azt javasoljuk, hogy alkalmazza a hosszú pálya görgők, simítás spatulával minden réteg alkalmazás után.
 • Egy speciális árnyalat, amikor az anyaggal dolgozik: Ha a jövőben a fal nedves tisztítását szándékozza, akkor a korai kopás elkerülése érdekében kezdetben az első osztályú anyag előnyben részesítése szükséges.

További részletek A mágneses marker lefedettség alkalmazásával kapcsolatban a következő videóban látható.

A stituminos festék típusai

Számos lehetőség van a fémfesték csomagolására: a kannaterekben és a szokásos bankokban. Gyakran a fej első egyesülete szabványos fekete kréta festék és stituminos kréta feliratok lesznek, de valójában egy bizonyos színpaletta képviselteti magát a piacon.

Szintén bármelyik árnyalat állítható és megváltoztathatja a telítettségét, ami a következőket jelenti: A bevonat nemcsak sötét lehet, hanem bármilyen más kívánt szín is.

Legjobb a piacon Metallizált festékgyártók

A mágneses bevonatok újdonság az egyenes színű megoldások piacán, így a tartomány még nem olyan széles, de a bizonyított gyártót rekonstruálja, sok kellemetlen következmény elkerülhető.

Szibéria és Szibéria Pro

Az egyik ilyen gyártó a hazai szibéria. Miután sok pozitív visszajelzést gyűjtött a piacon, a vállalat vonala jelölő, stylist és mágneses festékek.

A vállalat adapítja a külföldi márkák hagyományait, De nem töltött további szállítási költségeket, lehetősége van arra, hogy a vevőt a legkedvezőbb áron kínálja. Ezt a festéket különleges kopásállóságsal különbözteti meg. A színvonal nem vesz különféle sokszínűséget, de az előny lehetővé teszi az árnyalatok felvételét. A festék tartalmaz egy speciális antiszeptikus, amely megakadályozza a gomba megjelenését, még nedves szobákban is.

A vonal is tartalmaz egy speciális szakmai színvonalat. Szibéria Pro fekete célja, hogy fedél táblák, bútorok és egyéb felületek, melyek speciális kopásállóság, mint a például a vendéglátó-ipari és oktatási intézmények.

Magpaint

A Hollandiából származó cég, amely a mágneses festékek gyártásával és terjesztésével foglalkozik század elején. Ő már sikerült szabadalmaztatnia magát a piacon, és megtalálja azokat a vásárlókat, akik továbbra is visszatérnek, előnyben részesítik a megadott áruk minőségét.

Jelenleg a tartományt stilizált és marker bevonatokkal töltik fel. A vállalat világszerte kereskedés és felismerhető, és az orosz piacon is jó választékban jelenik meg.

Tikkurila

A finn gyártó mindenki számára ismert, aki valaha is díszített, ha nem a javításra, akkor az anyagok megválasztására. Professzionális festékek és lakkok előállításához, amely piaci értékesítési vezető és egy gazdag történelemmel rendelkező vállalat.

A cég választék van fekete festék állott, amely magában foglalja a színezés bármilyen színben, valamint egy mágneses bevonat fehér árnyalattal. A különböző árnyalatok vízszínek tetején fehér színű fehér színt hordozhat bármilyen színvilágot.

A bevonat alkalmazása

Festékek markerrel vagy styling tetején, találják kiterjedt használatukat a dekorációban. Egy vagy más módon a számítások azt mutatják, hogy a mágneses fal képes írni rajta különböző anyagokkal, valamint biztonságos valamit, a tulajdonos olcsóbb, mint a különböző információk, sitini vagy parafa táblák. Természetesen lehetetlen, hogy ne említsük meg a megjelenés tömörségét: a felület bármilyen méretű és alakú lehet, és különböző bevonatokra is alkalmazható, amelyek szintén növelik a használatának kiterjedését is. Nézzük meg ezt a példát, hogy a festéket különböző szobákban használják.

Gyermekszobák

Végtelen hely a kreativitáshoz. A falakon való húzás már nem tilos, ez azt jelenti, hogy különböző árnyalatú markereket és krétát használhat az önkifejezés eszközeként. A falak egy témakörben díszíthetők, rajzolhatnak rájuk egy ütemtervet, amely az iskolások és a serdülők rutinját tartalmazza, vagy egyszerű viselkedési szabályokat és etikettet a gyerekeknek.

A mágneses bevonat lehetővé teszi, hogy képeket, jegyzeteket és képkereteket szerelje fel.

Konyha

Nincs hely a kreativitás számára? A feliratkozás kereskedelme? Idegen nyelvek tanulása? A konyha belsejében mágneses kártyával valósítható meg. Csatlakoztassa a különböző országokból származó kedvenc mágneseit, nem csak a hűtőszekrényen, írja le a receptet egy nagymama torta vagy rakott.

Az ilyen fal kiválóan ellentétes hangsúlyt és otthon lesz, amely megfelel az ötleteinek.

Hálószoba vagy nappali

A saját panel létrehozása a fotóval a saját kezével közvetlenül a fejlécben. Diverzifikálja a szobát rajzokkal, kedvenc poszterekkel vagy idézettel a kívánt filmből. Kettő az egyikben: romantika és praktika.

Éttermek és kávézók

A közzétételben a mágneses falak is nagyon gyakoriak, különösen stylista alapon. Ugyanígy a menük, a kávé és a bár kártyák gyakran a létesítmény létrehozásától függően készültek.

Hasonló betétek Különleges stílust, finomítást és karaktert adnak hozzá.

Oktatási intézmények és irodák

Hogyan lehet versenyezni a képzési anyagokat? A mágneses falak kényelme lehetővé teszi, hogy könnyen cserélje ki a jelenlegi plakátokat és más oktatási anyagokat, amennyire szükséges. Ha a táblák szokásos formátumát helyettesíti, olyan nem szabványos új termék, az osztálytermek tele lesz a modernitás jegyzetével. Az ilyen falak lehetővé teszik, hogy valódi tematikus bemélyedéseket és meglepő tanulókat rendezzen el teljesen más korban.

A kreatív tájékozódással rendelkező irodai helyiségek találkozhatnak az ilyen festéssel rendelkező szobákban, ötleteket generálnak, és kulcsfontosságúak a kulcsfontosságú pontokkal közvetlenül a falon. Kiváló alternatíva az elavult táblákhoz és a felsőpapírhoz az állványokon.

Kreatív terek és műhelyek

Bármely alkotó örömmel rendelkezik, hogy legalább egy falat festett ilyen anyaggal. Fantasy lesz szökőkút: rajzok, jegyzetek és vázlatok, még az emberi növekedés mintájában is megfizethetőek, és talán több. Vegye át a mindennapi életet inspiráló képek, motiváló idézetek, valamint saját terveink, hogy minden nap legalább egy cselekvést készítsünk, és egy kis lépést tesz az álmaid felé.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: