Műanyag F-alakú profil

A cikkek számos kiviteli alakja közül egy műanyag F-alakú profil fontos szerepet játszik. Megértse a PVC-profil jellemzőit a panelekhez, természetesen szükség van megrendelésre vagy vásárlás előtt. Az ilyen termékek különböző méretei és színei vannak, de egyértelműen ábrázolhatónak kell lennie, hogy a profilra maga legyen.

Ami?

Meg kell jegyezni, hogy a műanyag F-alakú profil nem néhány absztrakt műanyagból, de szigorúan specifikus PVC-től. Ez elsősorban a műanyag ablakok felszerelésére szolgál. A hőtágulás identitása nagyon komoly előnyt jelent, mivel a tervek nem lesznek deformálódni. A hasonló termékek mellett a telepítés könnyedségét jelzik, mint az alternatív technikai megoldásokhoz képest. További információ csak egy adott modell vonatkozásában érhető el. A legfontosabb dolog az, hogy mindegyikük újrafelhasználható használatra számítva.

Méretek és színek

Az esetek túlnyomó többségében az ilyen termékeket fehéren festették. Elég ésszerű: hasonló színű, hogy a tipikus PVC kettős üvegezésű ablakok vannak.

Ezenkívül, még akkor is, ha a Windows más színt használ, a fehér tónus tökéletesen illeszkedik a helyzetbe a sokoldalúság miatt. De ha laminált bevonatokat használ, akkor nem lesz probléma egy másik színezés készítésével.

A működés során is módosítható, például a következő színekkel:

 • sötétszürke;

 • világos sárga;

 • világos zöld;

 • világos barna;

 • dió;

 • citrom;

 • Piros fa;

 • tengeri hullám.

A profil színének azonban meg kell egyeznie a ház homlokzatával. Ha a lakást klasszikus stílusban készítik, akkor értelmetlen (és még káros) a sikoltozó színek használatához. Elfogadhatóbb fa árnyalatok. Ha nem tetszik, akkor figyelembe veheti az opciót nem lassú, elnémított festékekkel. Ügyeljen arra, hogy kövesse a kiválasztott szín kombinációját az ajtók és a tetők hangjával.

Ami a méreteket illeti, a gyártótól függ. Például az egyik kis öntési lehetőségnek 10 mm-es ezrede van. Ebben az esetben a teljes méret lehet 3000x10x60 mm. Az eladásra is vannak lehetőség (mm-ben):

 • 18x40x25;

 • 20x60x22;

 • 25x60x3000;

 • 35x35x3000.

Ez az oka annak, hogy megválasztja, érdemes tisztázni, ami azt jelenti, hogy a termék címkézése.

Mit kell ahhoz, hogy mi legyen?

Az “F” betű formájában lévő szögprofilot a falakra szerelt panelekre használják. Fő célja ebben az esetben – a belső és külső sarkok díszítése. A design blokkolja a réseket és réseket a lemezek között, amelyek a nedvességet áthaladnak, vagy megsértik az építés megjelenését. A panelek tökéletesen összekapcsolódnak az egész hossz mentén. Egyes modellek a szendvicspanelek műanyag lejtőinek telepítésére szolgálnak.

Az ilyen termékek tökéletes dagasztást biztosítanak a felületre.

Ami fontos, és ez a profil is kiderül, hogy befejezze a célt. Vizuálisan befejezi a kompozíciót, megadja a szükséges esztétika. Ilyen termékek szükségesek a 90 fokos sarkok felszereléséhez. Jellemzően az ilyen struktúrák a napfénynek ellenálló anyagokból és a nagy rugalmassággal szembeni anyagokból származnak.

Teljesen megkötjük a felületet PVC panelekkel különböző önkéntesekkel. Kiváló minőségű és megbízható telepítést biztosítanak. Nyilvánvaló, hogy az “F” betű formájában szereplő profil csak az egyik elem, így más részletekkel ellátott kötegben kell használni. Az ilyen típusú deszkák ragasztó nélkül vannak felszerelve. Ha szükség van rá, például a Stick Háttérkép, akkor elegendő lesz, hogy egyszerűen szétszerelje a munka idején, majd tegye vissza az előző pozícióba.

Hogyan lehet a kp?

Ez a munka nem okoz nehézséget. A profilcsíkok egyszerűen vágják a kívánt hosszúságot. Ezután rögzítik a hornyokat. Néhány ember folyékony ragasztót használ, de így a cselekedet csak egy esetben van – ha egyértelmű, hogy nem kell eltávolítani a designt. Minden más helyzetben egy ilyen lépés csak bonyolítja a folyamatot, és további nehézségeket teremt.

Néha kisebb nyílások jelennek meg a profil telepítésének folyamatában. Távolítsuk el őket a fehér szilikon bevonat segítségével. A profil elkezd telepíteni a lista tetejétől, fokozatosan lefelé. A profil szélén, a kívánt értéken ivott, a ceruza 50 mm-ről. Ezeknek a területeknek 45 fokos csökkentésre van szükségük. Nincs probléma még a tapasztalatlan emberek számára is felmerül a telepítés során a profil telepítésével.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: