Melyek a Primer “Prospectors” előnyei?

A díszítés és javítás folyamatában nem lehet primer nélkül. A megoldás használata nemcsak megkönnyíti a munkafolyamatot, hanem fontos szerepet játszik a végeredményben is. A megoldások megoldása óriási különféle kompozíciókat kínál, amelyek különböznek a műszaki előírásokban és más mutatókban. A professzionális javítói nagyra értékelik az ilyen terméket, a prospectors-ot. Elmondjuk, hogy továbblépünk.

Általános tulajdonságok

A primer a helyiségek díszítésének alapja. Anélkül, hogy nem tud a belső munka folyamatában. Az oldat miatt a felszínre felhasznált későbbi rétegeket a lehető leghosszabb ideig tartják, megőrzik az alakot és a szépséget. A kiváló minőségű primer időnként növeli a felületen lévő anyag tengelykapcsolóját és annak erősségét.

A “Prospectors” összetétele segítségével mindegyik képes a tapéta alapjául szolgáló alapot felkészíteni, Festék, vakolat vagy lefektetett csempék alkalmazása. A primer speciális egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Használat előtt meg kell ismerni az utasításokat, és tartsák be azt a készítmény alkalmazásának folyamatában.

Talajkészítmények nem csak a felület elkészítéséhez szükségesek a szilárd dekorációhoz. Az anyag védi a negatív környezeti hatások alapját, értékesíti az élettartamát és a gyakorlatiasság megtartását. Ez is megbízható védelem a korrózió, a penész és a gomba ellen. A primer használata csökkenti a festék- és vakolatfogyasztást, az elköltött pénzeszközök megtakarítását. Ez a jellemző fontos szerepet fog játszani a nagy helyiségek és épületek díszítésében.

Usál hatókör

A fenti típusú víz alapozó egy univerzális termék. Használható, ha különböző felületeken dolgozik. A készítményt külső és belső dekorációval tervezték. A szakértők azt javasolják, hogy a terméket fa és beton dolgozzon.

A primer a következő anyagok fedezésére használható:

 • gipsz;
 • gipszkarton;
 • tégla;

 • Régi stukkó;
 • Hypus szállapok.

  A “Prospectors” megoldása elengedhetetlen az abszorbens és törékeny felületek előállításához. A primer használata a következő kompozíciók vagy befejező anyagok sima, sima és gazdaságos használatát biztosítja.

  Olvasson tovább  Rack a fúróhoz: Mi az, a fajok és a választás

  A megoldás előnyei

  A szakemberek és a tapasztalt vásárlók a “Prospectors” primer következő előnyeit osztják ki.

  • Struktúra. A speciális textúra miatt a termék kiváló behatoló képességekkel rendelkezik. Az anyag mélybe süllyed a szálakba, kiegyenlítve a felületet és a kis repedések emelését. Ez a funkció nagyon hasznos, ha egy fával dolgozik.
  • mosdó. A primer réteg további rögzítést biztosít a befejező anyag és a felületek között. Ennek eredményeként az élettartam növekszik. Az ingatlan az évek során megmarad.

  • Fertőtlenítő. A kompozíció egy csodálatos és hatékony antiszeptikus. Fertőtleníti a felületet, megsemmisíti a káros baktériumokat. Egy ilyen primerrel nem találkozunk a penész és a gomba kialakulásának problémájában.
  • Egyetemesség. A primer különböző típusú felületek feldolgozására használható. Egy kompozíció elég ahhoz, hogy a javítási munkák nemcsak a házban, hanem a ragasztók számára is.

  • Sebesség. A termék gyors szárítás. A javításra fordított idő időnként csökken. Ha a nagy épületek megoldását választja, a primer “Prospectors” lesz a legjobb választás.
  • Eredmény. Kiváló minőségű primer – a kiváló eredmény kulcsa. Az ezt követő réteg megfelelő és egyenletes eloszlása. A díszítés során alkalmazott termékfogyasztás miatt csökken.

  • A nedvesség ellenállás. Az anyag nem fél a magas nedvességtől. Ennek köszönhetően a termék olyan épületekben használható, ahol ez a mutató átlag felett van. A párok és a nedvesség nem tudják elpusztítani a réteg textúráját és rugalmasságát.
  • Használat. A primer egyszerű és egyszerűen dolgozik. A síkra való alkalmazása után egy sima, tartós és sima fólia van kialakítva.

   Ez a lista magában foglalja az ügyfelek számára elérhető fő előnyeit egy alku áron.

   Ne feledje, hogy csak eredeti termékek vannak a fenti tulajdonságokkal.

   A hitelesített termék megvásárolható a hivatalos képviselőktől és a bizonyított beszállítóktól. Az alapozót 1, 5 és 10l-es csomagolásban értékesítik. A 10 l-es csomagolás nyereséges vásárlása a nagy munka nagy részéhez.

   Tárolási és technikai szempontok

   A terméket a nyílás után 6 hónappal tárolhatja. Annak érdekében, hogy a primer ne romoljon, ellenőrizze a csomagolást, hogy szorosan lezárja a fedelet.

   Az optimális tárolóhely 5-30 fokos hő Celsius (zárt formában lévő tartályok esetében).

   A készítményt hermetikus csomagolásban értékesítik. A gyártók garantálják a terméket, hogy a termék legfeljebb öt fagy és leolvasztási ciklus ellenálljon.

   Olvasson tovább  A polírozó gépek jellemzői "Interskol" és tippek a választott

   Az eltarthatósági idő pontosan egy év a gyártás napjától számít. A fogyasztás 100-200 milliliter négyzetméterenként változik. Ez a jelző a felület és a mikroklíma kialakulásától függ.

   A termék jellemzői

   A primer legtöbb technikai vonatkozásai a nagy koncentrált latex tartalma miatt lehetségesek. Ez az elem felelős a film erősségéért és rugalmasságáért. A kompozíció nem szükséges a használat előtt történő felkészüléshez, elegendő a tartály kinyitásához és a javításhoz. Alkalmazáshoz használjon görgőt és különböző méretű keféket. A kis kefék hasznosak lesznek, ha a nehezen elérhető helyekre kell kiterjednie.

   Felületi előkészítés

   A primer alkalmazása előtt el kell készítenie a felületet. Ez az eljárás nem sok időt vesz igénybe. Először meg kell távolítania a szemetet, a port és más szennyezést. Szükség esetén használjon háztartási vegyi anyagokat, habzó oldatokat, oldószereket és különböző zsírtalanítókat.

   Ezután várjon, amíg a felület száraz. Csak akkor, ha közvetlenül a primer alkalmazásához vezethet. Ne feledje a főszabályt: a felületet a régi felület maradékaiból és szennyeződésből kell tisztítani és szárítjuk.

   A munka optimális hőmérséklet-rendszere – 5-30 Celsius fokig nulla felett.

   Vélemény

   A rendszeres vásárlók és a szakmai javítógépek már régóta megvitatták a Primer “Prospectors” a világhálózat megítéléseit.

   A megfelelő üzenet ezen a témában szinte minden olyan helyen található, ahol az egyes anyagokat és az építési készítményeket megvitatták.

   Magabiztosan megjegyezheti, hogy szinte minden visszajelzés pozitív. Egyes felhasználók egyáltalán nem találtak hátrányokat a “Prospectors” alapozó használatakor.

   A hálózati felhasználók megjegyezték, hogy ez egy nyereséges vásárlás ésszerű áron. A költség fontos szerepet játszik a termékek kiválasztásában. Az újoncok kijelentik, hogy ez azt jelenti, hogy ez azt jelenti, hogy nagyon egyszerű, anélkül, hogy befejező munkákat végezne, még akkor is, ha nincs tapasztalata ezen a területen. A kiváló eredménynek köszönhetően a termék még a szakmai mesterek között is megérdemelte a népszerűséget.

   A Primerek “Prospectors” megtalálása nem lesz nehéz, mert ez egy népszerű termék, amely megfelel az összes épületboltban.

   Olvasson tovább  Hogyan lehet kiválasztani és használni szalagfűrészeket fémre?

   Az alábbi videóban megismerheti magát az Universal Primer “Prospectors” célpontjaival.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: