Mennyezet különböző stílusokban: ötletek a belső térben

A házban lévő mennyezet nagyon változatos és még eredeti, de a saját preferenciái és a környező elemek jellemzői mellett figyelembe kell venni, ha a stílus és a stílus sajátossága. Nagyon sok különböző irány van, és csak egyértelműen elképzelni, hogy az egyik vagy a másiknak meg kell néznie, hogy a javításkor elkerülje a hibákat.

Olíva stílus

A Provence stílusának kialakítása magában foglalja a hagyományos vidéki ház utánzata Franciaország Földközi-tenger partján. A megközelítés jellemző jellemzői a kegyelem és a külső egyszerűség rugalmas kombinációjává válnak, a pompás és a pompás teljes ártalmatlanításnak. Számos módja van az olajbogyó légkör megtestesítésére a szokásos orosz otthon mennyezetén.

Leggyakrabban fehér színű, és stresszes durva gerendák létrehozása.

Diverzifikálja ezt a hagyományos megközelítést a falon lévő fa “származású” miatt Egy kedves, alaposan átgondolt mintázat kialakításával. Javasoljuk, hogy simítsa ki a fagerendák textúráját a dekoráció során – Könnyű textíliák, klasszikus kárpitozott bútorok. A belső megvilágítással történő áttetsző betétek használata nagyon jól néz ki, de a radikális színkísérletek jobban elhagyják a professzionális tervezőket.

Ha a gipszkarton gerendákat rejtett megvilágítással felszereli, akkor is jó megoldás lesz. De fontos figyelembe venni, hogy még az alacsony falakkal rendelkező nagy helyiségek is rosszabbak, ha az ömlesztett elemek aránytalanul nagyok. Az olíva belsejében helyénvaló, hogy még egy többszintű mennyezet is érzékeljen.

Óvatosan vegye figyelembe a fénysugarak világítását és irányát, hogy végül javítsa a szoba általános megjelenését.

Csúcstechnológia

Ez a fajta mennyezet a múlt század végén jelent meg. A lehető legtöbbet hangsúlyozza a magas technológiai prioritást.

Ennek az opciónak jellemző jellemzői:

  • maximális tér létrehozása;
  • Csak a legmodernebb anyagok használata;
  • Hideg színekkel (meleg árnyalatok rendkívül ritka).

Utánzás palota

A barokk formátum elsősorban nagy magasságban különbözik (alacsony helyiségekben nem lehet alkalmazni). A mennyezeti terület maximálisan fel van szerelve ívekkel és ívekkel. Nagyon jó lépés a stukkó és a framing csillárok és kereszteződések használata dombornyomott szegélyfalakkal. A legfejlettebb és gyönyörű opciók a Fényes nyomtatási módszer segítségével freskók vagy képalkalmazás festése. Kívánatos, hogy a telkek illeszkedjenek a reneszánsz korszakhoz.

Ország

Mint a Provence esetében, a stílus alkotóit a természet ihlette, és arra törekedett, hogy természetes környezetet alkotjon. Még akkor is, ha szintetikus anyagokat igényel, nem szabad külsőleg észrevehető. Győződjön meg róla, hogy kezeletlen fából használatos, és csak akkor, ha lehetetlen feldolgozott struktúrákat alkalmazni. Meg kell őrizniük az érintetlen textúrát, mivel a vesztesége kategorikusan elfogadhatatlan.

Az ország atmoszféra a természetes pasztell színek használatát igényli, de semmiképpen sem telített és világos tonalitások.

A sötét fa nagyon jól illeszkedik (vastag bár vagy akár napló).

A városi házban a poliuretán és a polisztirol hab gerendák ugyanazt a hatást reprodukálják. A köztük lévő rések érdemes varrást varrni a fadobozlal, létrehozhat egy mennyezetet MDF alapján, amely reprodukálja a fa textúráját. Elfogadhatatlan, hogy PVC paneleket használjon, mert a fényes vinil “fából készült” minta teljesen nem illeszkedik a koncepcióhoz.

Egyéb stílusok

A skandináv stílusú mennyezet megismétli a tervező irányának általános jellemzőit – a tér és a fény bőségét, az abszolút tónusok és a természetes anyagok túlsúlyát. A fogalom ideális esetben kiderül, ha egy fát használ, és még egy viszonylag magas ár is aligha tekinthető hátránynak. A durva mennyezeti konstrukció (kiegészített gerendák) kombinálása világos színű falakkal egy belső térben elegáns kontrasztot hozhat létre.

De figyelembe kell venni, hogy az apartmanok átfedései nem mindig ellenállnak a termelő terhelésnek, és csak a magánlakásokban ez a megoldás megfelelő.

A billentyűzetek – fehér, bézs és barna kombinációja a hálószobákban érzékelhető. A képzett tervezői megközelítés lehetővé teszi, hogy ne féljenek bármilyen problémától, beleértve a túlzott színek monotonát. A tetőtérben ajánlott laminátumot használni, amely szépen imitálja a természetes fát típusát, miközben jelentősen olcsóbb és könnyebb a természetes analógok számára.

A japán stílusú kánon kifinomultság és rejtély, De ugyanakkor lehetetlen, hogy a helyzet túlságosan elhalványuljon. Az egzotikus országhoz kapcsolódó kulcsforma négyzetek és téglalapok; Mindig megteremtheti ezt a fajta design a mennyezeten, megvalósítja a legvonzóbb ötleteket.

Nem lehet keverni a tér és a téglalapot egy belső térben, vagy egy opciót használnak, vagy egy másik. A pontos választás attól függ, hogy milyen nagy a terület a terület, és mi a saját geometriája.

Mint minden hagyományos megközelítések, kizárólag természetes anyagokat használjuk előnyösen létrehozásakor egy japán mennyezeti (kivételek készülnek műanyag és szintetikus szálak, megjelenésében hasonlít keleti design).

A minimalizmus stílusának felső határa szigorúnak és tömörnek kell lennie, ezért kategorikusan elfogadhatatlan a felesleges tartozékok számára. Nagyon fontos, hogy kísérletezzen a fényáram fényerejével, és oszd meg több részre. Ugyanakkor, a lámpák ideális kialakításában, hogy egyáltalán nem tekinthető egyáltalán, végül, a legegyszerűbb és elegáns fényforrásokat meg kell tennie.

A modern kialakítású mennyezeti struktúrákat szigorú funkcionalitás jellemzi, Külső minőség és maximális álcázás vizuális hibák. A számos tervezési lehetőség nagyon nagy, különösen figyelemre méltó elegáns kiemelt üvegablakok mennyezetre szerelt egység a bizarr konfiguráció. Ha ez a döntés nem tetszik, megpróbálhatja a “Star Sky felett a fejed felett” lehetőséget, ami szükségszerűen nagyon sötétnek kell lennie.

Bold tervezők néha megoldani rendkívüli kísérlet, például a létrehozását többszintű struktúrák formájában vízszintes felületek vagy alkalmazása a utánzás mennyezet az atlasz a világon.

A “Chalet” stilisztikája a fa aktív használatára összpontosul. Mivel az elmúlt időkben a pásztorok kategorikusan elkerülik a mennyezet festését, évről évre, csak sötétebb lettek. A modern emberek, akik a legelegánsabb atmoszférát kívánják létrehozni és pontosan reprodukálni a “faházak” kanonát, kezdetben a telített árnyalatok anyagát szerezzük. A gerendák cseréje műanyag lamellákként vagy patinált MDF formájában szolgálhat négyzetek, rhombuszok vagy téglalapok formájában.

A modern stílus teljesen ellentétes az előző opcióval: Itt készen kell állnia az alapvető anyagköltségekre. A mennyezet szükségszerűen látványos lámpával van felszerelve – egy csillár, kristályelemekkel. A dekoráció további elemeivel lehet használni a vakolat stukkóját, szimmetrikus és aszimmetrikus motívumokat és vonalakat.

A mennyezetek az angol kulcs nem kevésbé színűek, mint a modernista. A “CAISSON” megoldások teljesen reprodukálják a birodalom fényes lakóhelyének légkörét. Van egy másik mód: A gerendák használata, amelyek között fehér festékkel vannak ellátva. Végül az angol stílus egy gipsz stukkó a monofonikus mennyezeteken, egy ilyen változat nem kevésbé hiteles, mint két korábbi változat.

A kiválasztott opciótól függetlenül a szoba felső része harmonikusan kombinálható a padlórúddal és a falakkal.

Összefoglalva, vegye figyelembe az Ecosilt egyszerű, könnyű és a legtöbb légi formátumú. Nemcsak állványokat vagy gerendákat alkalmazhat, hanem olyan fotónyomtatási megoldást is, amely lehetővé teszi, hogy bizonyítsa az önkényesen kiválasztott képet. Érdemes kisebb méretű és tömören használni a telek rajzolását, és nem próbálja meg létrehozni a leginkább nagy összetételt.

Elfogadhatatlan, hogy olyan többszintű struktúrákat használjon, amelyek túlságosan természetellenesnek tűnnek egy ilyen készítményben.

Még érdekesebb lehetőségek a mennyezet elhelyezésére a következő videóba.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: