Mennyezetek egy csillagos ég formájában a belső térben

A gyönyörű, harmonikusan díszített belső tér valóban hangulatos és otthon. Van egy hatalmas számú mindenféle módon, hogy változatossá a design a házat, de ha teheti, hogy szebb és szokatlan segítségével Feszített mennyezetek. Még inkább, ha ez egy mennyezet egy csillagos ég formájában, ami csak lenyűgözi a szépségét. Ez az érdekes és szokatlan luxus mennyezet fog mágikus olyan helyiség, függetlenül attól, hogy a lakossági lakás és egy családi ház, vagy egy étterem és egy szépségszalon.

Sajátosságok

A Mennyei stílus első mennyezetét Amerikában hozták létre Amerikában, és csak egy nagyon kreatív személy – Bill Weisterspow. Miután szüksége volt a fogorvos sürgős segítségére. Nem tudtál pénzt fizetni, és felajánlotta, hogy a mennyei stílusban elrendezze az iroda mennyezetét. Azok az ügyfelek, akik az orvoshoz jöttek, teljes örömmel fogadták a szokatlan mennyezetet, kilátással a gyönyörű égre, hogy élvezhessék a fogorvos székét. Idő után egy ilyen kialakítás világszerte növekvő népszerűségű volt.

A stretch mennyezetek sok előnye van a mennyezet bevonatának más változatain keresztül:

 • a használat tartóssága;
 • a felső emeletes vízszivárgás elleni védelem;
 • a környezetbarát és az anyagok biztonsága;
 • Magas esztétikai jellemzők.

A tudósok bizonyították, hogy a Starry Sky mély, hatalmas képe a legkedvezőbb hatással van egy személy pszichológiai állapotára. Lenyűgözi a szépségét, elvonja a problémákat, és fuss, ad egy személy belső és nyugalmat. A tér nézete pihentető, és lehetővé teszi, hogy teljesen pihenjen. A hálószobákban telepített ilyen mennyezetek jól segítenek az álmatlanságokkal.

Korábban, hogy hozzon létre egy mennyezetet, az égbolt után a fej fölött, sok időre, erőkre, valamint különleges anyagokra volt szükség. Most ez a folyamat sokkal könnyebbé vált. Minden fémprofil és gipszkarton szükséges. És a modern világítási képességek lehetővé teszik, hogy elérjék a mennyezeti fedezet maximális realizmusát és szépségét.

Alapvetően két lehetőséget használjon a mennyezetek szerelésére a “Csillag égbolt” stílusában. Csak a szerkezetek (egyszintű és többszintű) és egyfajta világítás jellege között különböznek, amelyekhez rost- vagy led szalagot használhat. Természetesen ezek a lehetőségek eltérőek és pénzügyileg.

Az első lehetőség nagyon látványos, de kedves. Ez egy optikai szálrendszerből és feszítőnövényből (szövetből vagy filmből) áll. A második változat azonban lenyűgöző a szépségével is.

A “Star Skies” olyan rendszert képvisel, amely kezelhető. A villogó csillagok és a mozgó galaxis láthatósága a projektorok segítségével (auto-hordozók) segítségével jön létre. Telepített LED-es vagy halogén lámpák, amelyek mindenféle fényszűrővel rendelkeznek, amelyek megteremtik a mozgás és a színek villogását.

A speciális programokkal felszerelt animált fénygenerátorok segítségével könnyedén megváltoztathatja az éjszakai égbolt láthatóságát. Lehetőség van saját programok létrehozására is. Megváltoztathatják a csillagos égbolt képét olyan módon, hogy programozzon. Mindez mögött nézi, hogy a vezérlőnek legfeljebb húsz kimenete van, amelyek mindegyike képes csatlakozni a kétszáz csillaghoz.

A fényért felelős szűrők csendben vannak a projektorban. Ők felelősek a játék háttérvilágításáért, színekért és árnyékokért. A spinning sebessége a szoftver segítségével változik. A drágább kivetítőiben a távirányító lehetősége van. A világítás olcsóbb a kimenethez. Az egyik design “Starry Sky” néhány projektorot használhat.

A “Csillagcsillagok” fő eleme optikai szál. Ez egy menet, amely a fényáramot továbbítja. Segítségükkel létrejönnek a szálak fényének hatása.

Munkájuk szakemberei használják egy ravaszságot: Érintse meg a szálak csúcsát egy osztott forrasztópálával, miután telepítve van. Ez megtörtént, hogy a “csillagok” volt más értéke. Egyszerűen megvásárolhatja a szálakat különböző átmérővel, ami pontosan ugyanolyan hatást fejt ki. Azonban, a kiválasztás szálak egy nagyon hosszú folyamat, sok gyakrabban használja az első út egy forrasztópáka.

A hatás megerősítése, speciális diffúzorok telepítése.

Tervezés

A mai napig számos különböző tervezési lehetőség van a “Csillag” mennyezetre: optikai szálakkal, LED-ekkel, szélesvásznú nyomtatással, mindenféle befejező anyagok kombinációjával, valamint az új berendezésekkel és így tovább.

A térről beszélve több fő típusa kiemelkedik:

 • Dinamikus – expresszív változat is, ahol a dinamikus hatások és a különböző programokat használnak, hogy ellenőrizzék a fényerő, a szín és túlcsordul a ragyogás intenzitása.

A Starry Sky ezen verziója a nyaralás hangulatát adja, és tökéletes a nappali vagy a konyha kialakításához.

 • Statikus – nem éles, nyugodt csillagok utánzása. Ő lenyűgözi a természetes villogást.

Egy ilyen dekoráció relaxációt és jól illeszkedik egy hálószobához vagy gyermekszobához.

A “kozmosz” létrehozásának legelterjedtebb módja a házában egy nyúlvány mennyezet, egy csillagos égbolt. Ez nagyon egyszerű és nagyon szép. A matt filmre a kiváló minőségű tér igazi képét alkalmazzák. A szokásos világítóeszközök segítségével természetes elnémú fény.

A kiterjedt modern lehetőségeknek köszönhetően a tervezői anélkül, hogy megállnának a leghihetetlenebb dekorációs ötleteket. A kétszintes mennyezet különösen fantasztikus, ami néhány bolygót mutat, és ugyanazokat a fényképes nyomtatást használja.

Dekoráció “mennyei” mennyezet lehet teljesen. Sötét háttérrel a csillagok világosabbnak és titokzatosnak tűnnek, de ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen választani a rózsaszín vagy kék árnyalatú vászonvászót. Úgy néz ki, mint egy ilyen ég nagyon óvatosan és szép. Beállíthatja a képintenzitás, a villogó teljesítmény, a ragyogás fényerejét.

Amikor a lakásban “kozmosz” -et hoz létre, nem szükséges két vagy három technikát korlátozni. Azonban meglehetősen méltó és érdekes monokabozíciók vannak.

Különös figyelmet kell fordítani a fotónyomtatásra, amelyeket a lumineszcens festék végzi. Ez a legegyszerűbb és leginkább megfizethető módja annak, hogy szinte minden szobát díszítsen. Éjjel, a csillagok körvonalai jól ragyognak és jól láthatóak. A nap azonban nem kell hasonló hatást várnia. A napi világítás mennyezete teljesen rendes marad.

A stretch mennyezet nagyobb hatására a “kozmikus” stílusban kiegészíti a fényes képet, amely lehetővé teszi számukra, hogy megcsodálják a nappali napokra, míg az optikai üzemanyag háttérvilágítása az éjszaka gyönyörű tájáról gondoskodik. A mennyezeti bevonó üveg lámpájában egy hónap formájában kaszálhat.

Kívánt esetben a fényes csillagok kozmikus nézete abszolút bármilyen formátumban újratelepíthető. Hogy a dekoráció szép és varázslatos, meg kell állítani a kép intenzitását, a fény fényességét és fényerejét. Biztonságosan kísérletezhet módokkal, jellemzőkkel. A fényben például csak könnyű pontok vagy csak színes elemek használhatók. Megváltoztathatja a teljes mennyezet háttérvilágításának színét is, a ragyogás intenzitása a sima napozásról éles.

A fej feletti “kozmosz” kiváló megoldás bármely belső tér számára. Mindegyik esetben csak a megfelelő tervezés és megfelelő technológia kiválasztása marad.

Hogyan lehet magad?

Sok lehetőség van arra, hogy saját kezét “Starry Sky” -ot hozza létre a lakásodban vagy a házban. Ezek a módszerek eltérnek egymástól vizuális hatással, az anyagok által használt végrehajtási gépek és a végső költségek.

Tekintsük néhány közülük:

 • matricák;

 • Kész panel;

 • Luminos háttérképek;

 • Lumineszcens festékek és lakkok;

 • Swarovski kristályok;

 • farostlemez;

 • LED-ek szakaszon vagy felfüggesztett struktúrákban.

Matricák és kész panelek – a legegyszerűbb és olcsó lehetőségek közül. Az írószerekben eladott kész matricák. A foszfor csillagok ragasztva vannak a felületre. Mind a papír, mind a műanyag lehetnek.

Díszítse a fényes tapétát vagy a filmet. A nappali idő alatt ez lesz a szokásos háttérkép, de éjszaka ragyog és ragyog. Nagyon lenyűgöző és szokatlan. Ezeknek a háttérképeknek a trükkje, hogy egy speciális pigmentet alkalmaznak a kontúrokra, köszönhetően, hogy melyik háttérkép. Az ilyen bevonatok 3D-s hatással vannak. Ez irreális szép és nem olyan drága.

A filmmintát grafikus szerkesztőkkel vagy 3D formátummal lehet létrehozni. Ha ilyen tervezési opciót választ, akkor ne mentse meg a film minőségét, mivel közvetlenül a végeredménytől függ.

A filmterv fő előnyei:

 • anyagi erő;
 • A színpaletta tökéletes reprodukálása;
 • Easy Mount.

De figyelembe kell vennie, hogy az ilyen filmek maximális szélessége eléri a két métert. Ezért érdemes előre számolni. Előfordulhat, hogy a képet több részre kell osztania. Ezután különösen gondosan és gondosan ragaszkodni kell, hogy az ízületek ne álljanak ki, vagy szabálytalanságok.

Azonban a beillesztés nagyon egyszerűen halad. A védőszalagot eltávolítják a film hátuljáról és a folyamatban, hogy a levegőbuborékok ne jelenjenek meg a film alatt, szükség van a felületen vagy a ruhára.

By the way, a kezdethez előre nyomtathat egy kis darab képet előre, és nézze meg, hogy a kész gamma megfelel-e az elvárásainak. Talán be kell állítania a gamma kívánt árnyalatát. Egy ilyen ravasz már élvezte a már tapasztalt mestereket.

Egy másik olcsó lehetőség a “Starry Sky” mennyezetre: alkalmazzon egy izzó festéket vagy lakkot. Ez a technika azonban felelős megközelítést igényel. A rajz alkalmazása előtt a mennyezet felszínét óvatosan kell igazítani a gitt vagy a vakolat. De itt is a mínusz. Mint a háttérkép esetében, a nap a mennyezet fehér lesz, és a kép nem lesz figyelemre méltó.

A látványosabb és lenyűgöző mennyezet bevonás esetén a Swarovski kristályok tökéletesen alkalmasak. A száloptikai szálak végein az arcokon faceted kristályokkal. Az arcok egyedi alakjának használatával létrejött a szétszórt ragyogás egyedülálló képe. A kristályokat a vászonra rögzítik a gyűrűk megerősítésével.

A nap folyamán minden ilyen rajz a területet tíz-harminc cm2-re világít. De nem érdemes túl sok kristályt elhelyezni, mivel “evett” kis tárgyakat. Húsz négyzet lesz elég öt kristály. Egy speciális bűvész kristályok a vászon velúr felületére és a sötét árnyalatok sűrű matt pvc filmjén. Különösen, ha a háttérvilágítás megváltoztatja a festményét.

A rostszálas szálakat úgy tervezték, hogy fényáramot továbbítsák. Hozzon létre a ragyogás hatásait a szálak tippjeire. A vászon szálak telepítésekor a lyukakat elvégzik, és a vezetékek és a fénygenerátor a mennyezet és a penge között rejtőzik. A leginkább csillogó pontok átmérője 0.25 mm. Minden szálat a vászon szintjén vágják le, vagy a vászon külső szélétől nem haladja meg a 2 mm-t.

LED-ek telepítésekor a lyukak szintén fúrtak, a vezetékeket tesztelik, a LED-ek ragasztva vannak, amelyek a vezérlőhöz csatlakoztatva vannak. A diódák maguk is monokróm, és az RGB technológia által végzett. A távirányítóval rendelkező modern vezérlők segítségével megváltoztathatja a világítási intenzitást és a színpalettát. Vannak programozási lehetőségek is, amelyek a legkényelmesebb ellenőrzést teszik.

A LED-ek rengeteg előnyökkel rendelkeznek:

 • Távoli és programozott menedzsment;
 • gazdaságos energiafogyasztás;
 • A fényforrások fűtése kizárt;
 • A LED erőforrása körülbelül ötvenezer óra;
 • mechanikai rezisztens elemek;
 • A zenei berendezésekhez való csatlakozás és a színes kíséret létrehozása.

Tippek a szálláshoz

Többnyire ilyen stílusban készült mennyezetek, illeszkednek egy hálószobához vagy a gyermekszobához. De a szoba választása csak a lakás fogadójának képzeletétől és vágyától függ. Az ilyen mennyezetek nagyszerűek lesznek a konyhákban, a csarnokokban vagy a fürdőszobában. A tér égbolt is ideálisan kiegészíti számos létesítmény légkörét. Például, valóra válik a vízipipa, éttermek, koncerttermek és t. Ns.

“Mennyei” mennyezetek elkapják és létrehoznak egy felfedezett, fantasztikus környezetet.

Gyönyörű példák a belső térben

Van egy csomó érdekes példa a csillag mennyezetekre. Például, “Sky Map” a sötétkék színekben – egy eredeti módja egy tinédzser szoba tervezéséhez. És az ég a szelíd rózsaszín hangok megfordítják a Maiden szobát egy mesésnek. A tinédzser hálószobában is ideálisan néz ki fényes stretch ruhát, fényes neon szálakkal.

A hálószobában a fekete fényes ágyú mennyezet nagyszerű megoldás lesz. Rosser Csillagok hozzáadhatók a bolygó képéhez.

A nappaliban gyönyörűen néz ki, hogy egy többszintű mennyezetre néző mennyezeti test közepén. Különösen, ha a vászon sötét lila színét választja. Ilyen mennyezetgel a belső tér új festékeket fog játszani.

Ha olyan magánházban élsz, amelyben van egy medence, a látványos mennyezet a fényes gyűrűkkel Szaturnusz tökéletesen összpontosul a medencére.

  Stretch mennyezetek “kozmikus” témák nagyon gyorsan behatolnak az apartmanokba és a különböző intézményekbe. Ezt a hálózaton feltüntetett számos vevői értékelés mutatja be. A mennyezetek növelik a helyet vizuálisan, és létrehoznak egy különleges, igazán mágikus légkört, tekintettel a nézetek. Ha szeretné, hogy a belső tér titokzatos és szokatlanul szép, akkor nyúlik a mennyezetek űrlapokkal – ez az, amire szüksége van.

  A következő videóból többet tudhat meg a mennyezetről egy csillagos ég formájában.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: