Mi a kenyérprofil és mi szükséges ahhoz, hogy mi legyen?

  A nagy szilárdság jellemzőit az LSTK profil jellemzi. Az ilyen részletek erős és tartós struktúrái széles körben elterjedtek Nyugat-Európában. A profil több fajtára osztható, és különböző formákkal rendelkezhet. Ebben a cikkben megtanuljuk, hogy az LTK egy elem, és kitalálja azt a mezőkben, ahol szükség van rá.

  Ami?

  Az LSTK egy speciális építési technológia, amelynek megfelelően az előregyártott épületek emelkednek. Ezek a fém keretben vannak jelen, amely különböző módosításokból álló vékonyfalú profilokból áll. Az LSTK rövidítés magában foglalja a könnyű acélt és vékony falú szerkezetek. A hangárokról, raktárakról, ipari és mezőgazdasági határokról beszélünk. Az LSTK profilt is gyakran használják lakóépületek, garázsok, karbantartó állomások, parkoló zónák építésében – a lehetséges épületek listája óriási.

  Jelenleg az LSTK profilt aktívan gyártják Oroszországban. Kezdetben csak raktárak és hatalmas ipari hangárok épültek az anyagból, de idővel az ilyen struktúrák népszerűsége őrült ütemben nőtt. Ma a PLST profilt nagyon aktívan használják, és kiderül, hogy relevánsak az épületek széles választékának kiépítésében. A profilok kenyéréből az épületeket kapják, amelyek kiváló szeizmikus ellenállást mutatnak.

  Ezért az ilyen anyag annyira részt vesz a területeken, ahol a földrengések kockázata nagyon magas.

  Főbb jellemzők

  Olvassa el az LSTK profilok fő működési jellemzőit.

  • A felülvizsgálat alatt álló anyag viszonylag kis tömegű. A könnyű acélrészek tömege 10-szer kevesebb, mint a tégla és a beton súlya. Ennek a jellemzőnek köszönhetően az épület könnyű alapokra épülhet, ami jelentősen csökkenti az építési munkák kiadását.
  • Az LSTK olyan anyag, amely nagyon jól ment és hőt takarít meg. A szakértők szerint a profil, amelynek vastagsága 10 cm-t eléri a hőmegőrzés mértéke szerint, hasonló a 80 cm vastagságú vastagságú paraméterrel.
  • Mivel az LTSTK profil egy ilyen hőszigetelő anyag, az épületek előzetesen felállított épületek gazdaszervezetei, minden esélyt, hogy a fűtött energia 60% -át megtakarítsák.
  • Az LSTK profilokat környezeti biztonság jellemzi. Ezek közül nem csak nagy szilárdságú, hanem környezetbarát épületek is. Az acél nem lehet veszélyes anyagok forrása, így nem lehet negatív hatással a környezetre és az emberi testre.
  • Konstrukciók a FLK alkatrészek tervezték, oly módon, hogy a harmatpont bennük keretein túl maga a szerkezet. Ennek a megközelítésnek köszönhetően még az erős fagyok hátterében is az építés nincs feldolgozásra.

  Az LCTC-profilból felállított épületek az összes szükséges gpalesnak megfelelően épülnek fel. A telepítési munka lefolytatása olcsó, nem sok időt vesz igénybe. Az eredmény nagyon erős és tartós épületek, amelyek 120 évig könnyedén szolgálhatnak. A jobb és a sovány hozzáállás, ez az időszak még inkább lehet.

  Az LSTK profil speciális berendezéseken készül. A különböző típusú és formanyomtatványok különböző méretűek – hosszúság, vastagság és szélesség. Például a standard részek méretei lehetnek 150×50 vagy 150×45.

  Bizonyos méretű elemeket használnak a szerkezet különböző munkáihoz és részeihez.

  A fajok áttekintése

  Amint fentebb említettük, az LSTK profilok különböző típusokra vannak osztva. Mindegyikük bemutatja a tervezési jellemzőit, a dimenziós paramétereit, az alakját és az eszközt. Különböző munkákat használnak különböző fémrészek. Megismerjük a gyakran használt LSTK profilokat, és megtudjuk a paramétereikről.

  P-alakú

  Útmutató profil típusa. Az ilyen rész gyártása az acélszalag szerszámból készült hideghengerléssel történik. A P-alakú szerkezet a speciális profilos gép segítségével van rögzítve. A figyelembe vett fajok gyártása tartós és kopásálló horganyzott acélból készült, amely teljes védelmet nyújt a korrózió ellen.

  Ilyen elemekből, nagyon erős és kopásálló épületek magas színvonalú épületek. A vizsgált típusú kész profilja elég hosszú, sima felületű. Gyakran ezeket a részleteket az építési alapok elkészítéséhez használják. A hasonló struktúra továbbá rögzíti az állványprofilokat.

  C-alakú

  Ez egy lapos rackprofil. Hosszú részletes szilárd acélcsíkból készült. Ennek a terméknek a kanyarát speciális profilú berendezés biztosítja hideg gördülési körülmények között. Mint egy P-alakú elem, a C-alakú termékeket nem kiegészítik a készüléken lévő perforációkkal. A meglévő fuvarozói tulajdonságok megerősítése az egész terv mentén, a merevség szélét tervezzük.

  Az ilyen profil egyidejűleg telepítve van a fent leírt P-alakú designelemmel. Ezek a részletek egymáshoz csatolhatók. Az ilyen profilok méretét nagyon óvatosan kell kiválasztani, hogy a dokkolásuk olyan sűrű és tartós legyen. Meg kell figyelembe venni azt a tényt, hogy a legnagyobb terhelés az egész struktúrát kell továbbítani a fogasléc típusú profilok, így amikor a választás különösen fontos, hogy biztos, hogy merevsége és szilárdsága.

  PSH-profil

  Ezt az elemet kalapnak is nevezik. Hosszú hosszúságú szilárd komponens. Hengerelt horganyzott. Van egy ívelt formája, amely az omega latin betű formájában készült. Az ilyen struktúra részletessége a hidegen hengerelt híres berendezésekre. Az építési területen a FELHASZNÁLOTT FELHASZNÁLÓI TÍPUSOK HAJÁTÍTÁSOK ÉS Tetőfedő ládák telepítésére szolgál. A részletek nagyon kis súlyúak, és feltéve, hogy kompetensen illeszkedő méretek, a telepítésük nagyon egyszerű és problémamentes.

  A termopropille forró

  A fém hasonló válogatásának formája és gyártása, mint egy rendes állványprofil esetében. A hengerelt horganyzott acélból készült. A szalagok formájában a hideggépen keresztül hengerelt hideg,. A vizsgált profil kialakításában van egy borda is.

  A szokásos profilból ez a profil jellemzi, hogy az elmozdult perforáció teljes hossza mentén kerül alkalmazásra. A különleges nyílások hozzájárulnak az akadálytalan légszennyezéshez. Ennek köszönhetően a hideg és fagyasztási zónák megjelenése fémkeret alapon észrevehetően csökken. A használata a részek vizsgált hozzájárul a jobb és hatékonyabb hőszigetelés falszerkezet és a padló, ami miatt a kész házat nem kell kiegészítő szigeteléssel.

  A kiskereskedelmi alkatrészek függőleges állványokként alkalmazhatók az építési csapágyfalak, a belső partíciók. Ezek az elemek aktiválva vannak a tetőfedés és az emeletes padlók, Malsard berendezések építésében. Rack struktúráknak rendkívül erősnek kell lenniük.

  Az ilyen követelmény annak köszönhető, hogy ezek az összetevők a keret alapja – nagyon komoly terhelést kapnak rájuk.

  Termopropil rendező

  Hosszú részlet a horganyzott acélból. Különböző kopásállósággal és tartóssággal. Módszer az ilyen termékek előállítására – hideg gördülés. A vizsgált profil megkülönböztető jellemzője a perforációk megelőzése. Ezt a részletek teljes hosszában alkalmazzák. Lyukak egységesek, de egy kis elmozdulással. Ez biztosítja az akadálytalan légáramlást.

  A termékek merevsége és ereje nem szenved.

  kiegészítők

  Az építkezés egyes épületek felhasználásával LSTK profilok használatával jár több szükséges alkatrész. Ezek közé tartoznak ezek az elemek:

  • az összeszerelő panelek összeszereléséhez szükséges csavarok;
  • A cross típusú kapcsolatok kialakításához szükséges acélszalag;
  • A kötőelemek elemei acélszalaghoz (a kívánt mennyiségben önálló csavarokat jelentenek).

  Különböző gyártók és cégek kínálhatnak a fogyasztók közül. Különböző készletek LTK profilok. Ezek közé tartoznak a különböző alkatrészek, amelyek tükröződnek az áruk végső értékében.

  Hatály

  LXTK profilok nem hiába nagyon népszerűek és igény szerint. E részek közül a különböző típusú és módosításokból álló nagyon tartós, kopásálló és megbízható épületeket kapunk. A vizsgált elemek használatával a következő erekció telepítése lehetséges:

  • alkóv;
  • istálló;
  • Hozblok;
  • Üvegház és sok más épület.

  A LXTK profilok vonzóak és az a tény, hogy nemcsak bármilyen módosításának felújítását, hanem más alkatrészeket is felépíthetjük, például megbízható átfedések.

  A figyelembe vett anyagtól is nagyon erős és tartós kerítést készíthet, amely évente nem kell javítania.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: