Mi a különbség a fúró bora között?

Annak érdekében, hogy a kívánt hosszúságú és átmérő falába lyukat készítsünk, nemcsak különleges építőeszközt, hanem fúrókat vagy borokat is igényel. Ha a munkafolyamat során felmerül a kérdés, hogy jobban használható, meg kell találni a fúrók fúrókának fő különbségeit. Csak akkor lehet a megfelelő választás.

Mi a különbség a fúró bora között?

Mi a különbség a fúró bora között?

Leírás

A fúró egy adott vágószerszám, amelynek fő célja a süket vagy a különböző átmérőjű lyukak felületén. Ha segítséget nyújtanak, akkor lehetővé válik a feldolgozási eljárás elvégzésére, amely a meglévő lyukak átmérőjének növekedését jelenti. A fúrók egymás között nemcsak méretben különböznek, hanem a célállomáshoz is. Például úgy tervezhetők, hogy fa, műanyag, fém, beton és más felületek működjenek. De ugyanakkor Bármely fúró a következő részekből áll:

  • Az elülső rész előtt van egy vágó kúp, nagyon éles élekkel;
  • A központban spirális hornyok vannak, amelyeket a nyílás üregéből származó zsetonok kibocsátására terveztek;
  • Végül egy hengeres alak sima farka van, szükség van a készülék rögzítésére.

Ha a fúró úgy van kialakítva, hogy ilyen anyagokkal dolgozzon, mint például a műanyag vagy a fa, kevésbé tartós. Fém- vagy betonfúróhoz erősebb.

Mi a különbség a fúró bora között?

Mi a különbség a fúró bora között?

A Boer olyan konkrét tartozék, akit a felületek lyukai végeznek. Kizárólag a perforátorban vagy a sokk fúrócsavarhúzóban telepíthető. Bub alkalmas kemény felületek kezelésére: beton, kő, tégla. A tartozék több zónából áll:

  • Sima farok, amelyhez az alkatrész az elektromos kéziszerszám patronba van szerelve;
  • Spirál és speciális üreg a por eltávolításához;
  • Csavar rúd.

Ezenkívül a BURA használata a következő típusú munkát feltételezi: fúrás, ütés, húzás, húzás.

Mi a különbség a fúró bora között?

Mi a különbség a fúró bora között?

Fő különbségek

A közös jellemzők ellenére a fúrók és a boraxok jelentősen különböznek egymástól. A különbségek itt a következők.

  • Farok típusa. Ha Boránokról beszélünk, a patronba behelyezett rész általában SDS-MAX vagy SDS-Plus típusú. A fúrókban csak a hengeres forma dőlését figyelheti meg. A fúró speciális hornyai a megbízható rögzítéshez az elektromos szerszámok patronjában.
  • A termék ereje. Mivel egy perforátorral való munkavégzéskor a kenyönök módszerét néha használják, és a borványoknak tartósnak kell lenniük. Fúrók kevesebb kopásálló. Az ilyen munka elvégzése során félnek, vagy megszakadnak.
  • Gyártási anyag.
  • Átmérő. Boers mindig vastagabb.

Természetesen a különbségeket költségben és gyártóban lehet kifejezni.

Mi a különbség a fúró bora között?

Mi a különbség a fúró bora között?

Mit válasszunk, ami jobb?

Ha egy személy nem tudja, melyik tartozék jobb választás: egy fúró vagy fúró, kezdetben el kell döntenie az elvégzett munka típusáról. Kezdje a felületi anyagot, amelyben egy lyukat szeretne fúrni. Ha műanyag vagy fa, a fúró választéka nyilvánvaló. Ebben az esetben nem tudsz különösen tartós opciót vinni. Ha betont vagy téglát kell fúrni, meg kell tennie a megbízható fúrókat. Az átmérő az egyéni követelmények függvényében kerül meghatározásra.

FONTOS: A szakértők azt javasolják, hogy nem külön vásárolják a fúrókat, hanem egy egész készletet. Szükséges annak érdekében, hogy mindig különböző átmérőjű tartozékok jelenjenek meg.

Mi a különbség a fúró bora között?

Mi a különbség a fúró bora között?

Ha szilárd felületeket kell fúrnia, akkor a fúrónak tartósnak kell lennie. Az ilyen tartozékok általában nagysebességű, ötvözött és szénacélból készülnek. Ez a legmegbízhatóbb anyag. A munkafolyamatában fontos, hogy ellenőrizze, hogy a fúró ne legyen túlmelegedve. Ha a felület nagyon tartós, például konkrét vagy kő, ugyanakkor szükség van egy lyukat, akkor jobb választani egy burgonyát. A folyamat során ajánlatos a perforátort használni. Az, aki legalább egyszer az életében az ilyen munkában foglalkozott, tudja, hogy a szilárd felületeken lévő lyukakat nem kell fúrni, nevezetesen fúrni.

Van egy másik szabály, amely egy tartozék kiválasztásakor hajózható. Ha a felület hosszú, de ez egy meglehetősen vékony lyuk, akkor jobb választani egy fúró. De emlékezni kell arra, hogy erősnek kell lennie. A szokásos fúró használatakor kockázatot jelent, hogy megtörje. A felszínen elakadhat, és időt kell töltenie az egyensúly eltávolítására. Ha széles, de nem túl mély lyukat kell tennie, akkor jobb, ha válogathatsz.

Mi a különbség a fúró bora között?

Mi a különbség a fúró bora között?

A konkrét és más anyagok fúrásainak és fúrásainak kiválasztásakor figyelmet kell fordítani a termék minőségére. Vásároljon ilyen dolgokat jobban bevált márkás üzletekben. Nagyon gyakran a tartozékok közvetlenül azokban a helyeken vásárolhatók meg, ahol maga a technikát értékesítik. Fontos, hogy figyeljen a gyártóra. Még akkor is, ha a megfelelő eszközt választja, de kétes lesz, hogy egy normál lyuk nem fog működni.

Fontos figyelembe venni az árat, olvassa el a csomagról szóló információkat (a márkás dolgokról mindig rendelkezésre áll), és a megvásárolt tartozékokat kizárólag kinevezéssel használja.

Arról, hogy mi a fúró Bora eltér, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása