Mi az a mosó-grover és hogyan kell tenned?

HIDED MAZER – Egyszerű és olcsó mód arra, hogy olyan vegyületet hozzon létre, amely önmagában nem fog fejlődni. Bár nem tekinthető univerzálisnak, a ruha alátétet széles körben használják. Magas szén-dioxid-acélból készül, amely képes sok éven át megtakarítani egy tavaszi (visszataszító) tulajdonságot.

Mi az, amire szüksége van?

Hibrow rugó szükséges ahhoz, hogy az anyacsavar kényszerített rögzítéséhez csavarja a csavarra, miközben csak egyszer vonatkozik – minden egyes csatlakozásra. Ez azt jelenti, hogy a használat csak egyszeri telepítés esetén indokolt. A szétszerelés után, mert elveszíti a tavaszi hatás jelentős részét, nem ajánlott megismételni. Mivel a természetben ideális rugalmassággal rendelkező testek nem léteznek, minden olyan test, amelynek hosszú vagy túlzott tömörítése részben elveszíti tulajdonát. Úgy tűnik, hogy egy labda nem olyan szintre ugrik, amelyből elesett: a test ingadozása tavasszal – a rover alátét csak egy ilyen tavaszi fordulat – a végén eltűnik. A rothadt alátét többszörös húzása rendszeres sajtolómosóvá válik, amely megegyezik a talajjal való érintkezés területével, rögzített részvel, amelyet a helyszínen tart.

A rugómosó a reteszelőétel alfajoként elsősorban a gépgyártásban, majd a villanyszerelők, az elektronika, az összes fajta automatizálás terén terjed. A gépek, mechanizmusok és elektromos alkatrészek kritikus részeit biztosítják. Például az autó hordozószerkezetei, az autó teste, az asztali rendszer rendszeregysége, ezt az alátét alkalmazzák. Elektrokertaktok kapcsolók, kapcsolók, biztosíték gépek, telefon terminálok PBX-ben. Mindenhol, ahol a párnák alkalmasak a vezetékekkel, ahol a teljesítmény- vagy jelvezeték megbízható érintkezése szükséges, legalább egy Rafter alátétet használnak – Egy ilyen vezeték egy C-alakú érintkezettel, eltávolítva a legegyszerűbb blokkot.

Példa a használatra – Elektromos motoros terminálok: Jelentős kiindulási áramok kénytelenek biztosítani a nagyon megbízható kapcsolatot, amelyben nincs szikra.

A teremtés története

Az alátétet John Glovera mechanika neve nevezi meg. A széles körű elosztás kezdete a XIX. Század vége, az aktív, robbanásveszélyes növekedés a mechanizmusok iránti kereslet, fokozatosan zsúfolt kéz. A vegyületek hiányosságaira adott válaszként jelent meg, ahol csak az alátéteket használták.

Kezdetben a mérnökök tervezők próbálták használni a szokásos rugókat olyan helyeken, ahol megbízhatóan meg kell erősíteni a csavarokat a csavarok, Az M12, M14, M16 vagy M20 csavarok áramméreteihez hasonlító szál átmérőjével. De a csavarok jelenléte miatt észrevehetően nagyobb a design hossza, ezeket kiszáradták, ami kényelmetlen volt. A rugó, mint egy osztott komponens helyettesítheti a ruházati alátétet, ahol a súly minimalizálása, például egy könnyes kocsi vagy autók, nem olyan fontos. Az ilyen “túltermelés” azonban mindig kézzelfogható kiadásokgá válik a gépek és termékek előállítására, költségeik költségeiről, így a felesleges fordulatok itt. A földmosó kinevezése az, hogy az anyát a helyszínen tartsa, miután egy éles (felemelt) véget ér, másoknak – a sürgető alátétbe, amely érintkezik az egyik rögzített részből. A kapott tengelykapcsoló nem adja meg az anyát, hogy csavarja vissza, mivel a lehetséges csavargás ellenére irányul.

A ruha elemek alternatívája zárt ízületnek tekinthető. Bár a Nipper tartja a részleteket, amelyek nem rosszabbak, mint a csavarral, mint az anyacsavarral és a ruhás mosógéppel, egy flipcserélés karbantartása, a süllyedő szegecsek cseréje – az intézkedés nem a tüdőből származik. A hullámok hiánya – A megnyitáskor minden részlete megváltozik. Ha egy csavaralapú csatlakozást és egy forgó walkerrel ellátott anyát nyitja meg, akkor csak az alátétet kell alávetni: szépen szétszerelt, nem sérült kapcsolat lehet csavarni, anélkül, hogy különleges negatív következményei lenne a teljes tervezésre ezen a ponton. A hibás zárt vegyületek száma észrevehetően magasabb, mint a roted alátét használt csavarok: a hibás alkatrészek bármelyikét helyettesítheti a többiek mentésével. A kibocsátás után a jackpiece teljesen kibocsátás.

Az előnye, hogy a csavaros kötés az, hogy miután egy ügyes extrakció, vágás a hullámok nyomó alátét egy nagyobb terület A kapott szakadt lyuk van zárva teljesen, és a megjelenése a tervezés nem szenved.

Nézetek

Ahhoz, hogy végül megértse, hogy a ruha alátét alkalmas-e a helyzetedben, a Wizer hasznos a termék cseréjéhez. Alternatív lehetőségek lehetővé teszik, hogy az anyát a csavarhoz képest rögzítse, nem rosszabb, mint a fészek.

 • Az önfejlődési anyáknak van egy műanyag betétje, amelyet a sztrájkból és rezgésből származó visszatérések csökkentésére használnak. De mivel a viszonylagos összetettségét – összehasonlítva a mosó-Grover – az önzáró anya észrevehetően drágább, mivel a többi, kevésbé kemény, rugalmasabb anyagot használnak mellett az acél és egyéb anyagokat alkalmaznak.

 • Tarbed – az egyik standard lehetőség a felvételek cseréjére. Megbízhatóbb és olcsóbb alátétek. Legközelebbi analóg – kúpos.

 • Korona anya – alkalmazott feltételek létrehozására, Alkalmas a PIN-kód beállítására egy külön lyukon keresztül. A lépéskészítésnek köszönhetően az egyik legmegbízhatóbb módon ismerhető fel.

 • A szerszám karima alkalmas egy tudós kapcsolatra. A részből úgy tűnik, hogy mindkét fél lépései egymásba kerülnek – az “Osostic” helyük miatt. A kapcsolat megbízhatósága és a táplálkozás megakadályozása nem rosszabb a grovenernél.

 • A visszatérő alátétet megismétli a tüskék megismétlésével, kiálló alacsony szögben – a termék fő felületének síkjához viszonyítva. Ezeket a szegfűszkeket az anyacsavarba is nyomják, nem engedik, hogy kifejlődjenek.

 • A burrs-i korong lehetővé teszi, hogy az egyiket elhagyja a munkadarabon belül, Ennek köszönhetően a fennmaradó viccek. Egy meghatározott helyzetre jellemző több faj képviseli.

 • Huzalzárak Különböző rendkívül alacsony költségű és legegyszerűbb termelési technológia.

 • A hagyományos sajtómosó hajlítása, a legegyszerűbb hullámos – Például az M6, M8, M10 NUTS alatt. De valóban rugós hullámmosó vékonyabb, mint a szokásos rothadt, acélcsíkok hajlított a kör körül. Metszés, mint a mosó-őrlők, hiányzik a hullámban.

Termékcél – A forgórész hosszanti mozgása eltávolítása a motor működése során.

Például a lemez alátéteket sajátos lengéscsillapítóként, csillapítással és rezgésként használják a csavarozott kötőelemeken. A hatás fő része rájuk esik – egy anya és csavar fennmarad. Tavaszi tavaszi magas szén-acélból készült. Megfelel a Gost No. 3057-nek (1990-es felülvizsgálat).). A csavarozott kötés feszültsége a hasított alátétek alkalmazásakor stabilizálódik, az erő éles pillanatai megszűnnek, és a keskeny helyen, amelyeket csavart rugóként használnak (egy fordulóban). A cél az alátét, hogy átvegye a hőmérséklet-ingadozás, a „Heat-Cold” ingadozás, normál körülmények között, ami a spurrant az anyák és csavarok nélkül használható alátét. Egyes gyártók, amelyek arra törekszenek, hogy többet takarítanak meg a termelésben, a háztartási cikkek teljes skálájának konfigurálása, szándékosan nem teszik be a csomagot. Fogyasztók, látva, hogy nincsenek nekik, a Khrovers-t önállóan vásárolják meg, mielőtt összegyűjti a végső dologot, vagy a csavarokat, amelyben a csavarokat használják.

Egyszerű

Egyszerű növekedési részlet – tavaszi Tock. Az itoretikailag úgy tűnik, hogy a probléma megoldása a növekedett mosógépekkel, elegendő egy vékony lemezzel, vagy egy másik fűrészből, például egy vékony lemezen egy fűrészárut és rögzítést, például egy tavasszal a kagylótól Vektorban vágja le – egyrészt, Óvatosan ellenőrizze a kollégiumot annak érdekében, hogy elkerülje az átmérőjű ellentétes oldalról. A kerek keresztmetszet alátétje, amelyet egy ilyen “huzalból” (rugó – ténylegesen, magas szén-dioxid-acélhuzal, amely jó rugalmasságot biztosít a végein), és valójában megoldhatja a problémát a szigorító csatlakozással.

Apropó, Egyszerű alátétek egy sima tavaszi tekercs nélkül burrs. Keresztvágások – A fűrészelt rugóhűtő végei – eltolódtak, nem “csókolnak” egymásba. Ha valóban egybeesik, az ilyen részletek haszontalanok lennének: a szigorítás idején nem fogja megjavítani az anyát, ami azt jelenti, hogy az acél tömítést forgatták, nincs oka.

A gyűrű metszése 70 fokos szögben történik, és nem feltételezhetően merőleges a vágás pontján (vonal, belső arca) áthaladó tangensre.

Kifinomult

Ezek az összetevők vannak elnevezve elsősorban azért, mert ez az elem fejlesztették a bonyolult működésének feltételeit struktúrák és mechanizmusok, valahogy: forgómozgást mechanizmusok. Különösen az agresszív módon vezetési jármű gyakori túlterhelés, a manipuláció az üzemeltető a speciális berendezések kíséretében különleges munkakörülmények, például autocran az emelkedés és átadása stack súlya jelentős magasságban, és így tovább.

A második tényező – kettős végrehajtás. Ezek két következetesen elhelyezkednek, ugyanolyan keresztmetszetűek, mint egyszerű alátétek. Más szóval, a “kettős” alátét – egy tavaszi darab, amelynek tekercsét szándékosan “elfelejtette”, hogy megosztja, csökkentse ugyanazt a vonalat. A forduló keresztmetszete bármely ponton nem kerek, mint a hagyományos rugóknál, de a téglalap alakú, kevésbé gyakran trapéz alakú profilozott alátétek vannak, amelyekben a rugó fukor alsó vonala, hogy azok a csúcson, míg Az oldalsó arcok felé irányulnak, enyhén ferde. A korong prototípusa a rugó szegmensei több fordulattal. Hatály – nem csak a ruha tömítés, hanem a teljes rugók, amelyek rendkívül keskeny hely körülmények között vannak. Rugalmasság, két fordulattal szembeni ellensúlyozva (az egyetlen) is jelentősen nő.

A ruha részlete nem rendelkezik a “nem reformáló” versenytársaiban rejlő tulajdonsággal: nem kombinálható egyetlen egészben, egy anyával, egy csavarral, az alátét megnyomásával. Ez általában független és eldobható elem, könnyen változik a csavarozott csatlakozások utáni eltolásával.

Anyag

A GOST 6402 szerint (módosított 1970-től módosított).), a roted alkatrészek anyaga 65 g. Ez a fajta magas széntartalmú acél, alkalmas a gyártás rugó rugók földi járművek és számos speciális gépek használt nagyszabású építkezés. E szabály kivétele – a bronzötvözetek használata.

Azonban bronz, ellentétben a “tavaszi” acél, szinte nem rendelkezik azzal a rugalmassággal, és komoly struktúrákban rendkívül ritka.

Hogyan kell telepíteni?

Van egy sor szabály a csavarozott kapcsolatok felszerelésére a növekedett. Mindegyikük az alábbiakra csökken.

 1. Lehetetlen használni az acéltöltő alátéteket bronzsal, alumínium anyákkal. Burzes, a cseppek cseppjei a vészhelyi secting síkjában elhagyják, ha meghúzzák az anyákat a barázda színétől, ami egy dióréteghez vezethet.
 2. A növekedett kapcsolat nem húzható. Az anyacsavarok szigorítása bármilyen esetben bármilyen esetben a részét lapos, a szokásos fektetésre fordítja, majdnem megfosztja a rugóhatást.
 3. Lehetetlen egy raft korongot helyezni a préselés alatt. A másodiknak meg kell védenie az anyát és / vagy a csavar fejét az elsőnél, mint az első. Vagyis a csavarozott kapcsolat befejeződött a következő sorrendben: a csavar fejét, a ruhát, a mosógépet, a rögzített üregeket, a sajtóművet, az arrogánsokat, az anyát nem különbözik. Pontosabban, az alátétek a rögzített részek mindkét oldalán lévő tükörszekvenciában vannak felszerelve.
 4. Elfogadhatatlan, hogy két sűrűségű mosógépet rögzítsünk. Ha a csavar hosszú, és a szálat az összes hossza után levágják, de az anya és a rögzített elemek között egy üres rés van, egy vagy több sajtómosót először, majd egy vagy több arrogáns, végül csavarozott dió. Vagyis a sajtó és a növekedésű alátétek nem véletlenszerűen, sem ciklikusan nem válthatnak ki. A fokozat emlékezteti a gyakorlati rúd megfelelő terhelését. A “tükrözés” módszer érvényes, és ebben az esetben.

A bronz sült alátétek acélanyával és csavarokkal történő használata nem adhat hatást: Sem az alumínium ötvözet, sem bronz nem adja meg a várt hatást. Csak kiváló minőségű acél rögzítőket használjon, és ne hamis.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: