Mi az a pendulum csomópont, és amire szüksége van rá?

Lobzik – látta a fűrészlap átkapcsolásával. Időnkben az elektromos bölényt leggyakrabban különböző anyagok vágására használják. Ez nem egy nagyon nagy elektromos eszköz.

Egy elektromos kerékpár segítségével könnyen kezelhető a profil és a leveles anyagok egyenes és göndör vágása. A szinte minden felületet gyorsan és hatékonyan vághat le.

Eszköz

A kézi Lobzik technikailag egyszerű eszköz. Egy fém ívből áll. A tippjei között a fűrészmechanizmushoz van csatlakoztatva. Az ív egyik végéhez a fogantyú csatlakoztatva van, amelyre a JIGSIK üzem közben tartható. A kézikönyv fő eleme Jigsaw a fűrészlap, mert a teljes fűrészelési folyamat hatékonysága a minőségétől és az élességtől függ.

A fő mechanizmus az elektromos kirakós – pillenben. Ez nagy gyakorisággal képes kihasználni a mozgástereteket. Az italt olyan elektromos motor táplálja, amely a házban található a házban. A fogantyú szükséges a fűrészelés irányainak szabályozásához. A fém bázis az elektrolovkában a vágáskor támogatásra kerül.

Tippek a használathoz

Mielőtt elkezdené használni ezt az eszközt, Óvatosan olvassa el a tapasztalt mesterek alábbi tanácsát.

 • Ne folyamatosan nyomja meg a szerszámot munka közben. Elég ahhoz, hogy szilárdan rögzítse a kirakós játékot.
 • A pontos vágás előállításához a munkadarab mindig jól kell javítania.
 • Csökkentse a vibrációt a vékony fémlemezek feldolgozása során tervek alatt.

 • Ha a jelölő vonal beilleszti a skótot, akkor a zsetonok megjelenésének valószínűsége minimális lesz.
 • A műanyag fűrészelésénél ajánlott a legkisebb szerszámsebességet használni.
 • A plexiüvegek vagy a színesfémek splash, gondosan kezelje a fűrészgép-olajat.

Mi az inga?

Az inga vagy az úgynevezett “swing” növeli a fűrész sebességét. Különösen hatékony, nagyméretű anyaggal rendelkező munkatervvel. A Pendulum előrehaladásának kis ingadozásai fokozzák a fűrészfűrészek hatékonyságát, arra kényszerítve a “harapást” a felületre. Ezenkívül egy ilyen amplitúdó eltávolítja a lyukak fűrészpor. Ennek eredményeként javítja a fogak bemerülését és felgyorsítását.

Az inga csomópontot a lengés elvén végzik. A tabletta inga oszcillációt eredményez a támogatóhenger hatása alatt. Ezeknek a mozgalmaknak a forrása nagyméretű, amelynek alja vékony lemezlemez. A sebességváltó forgatásának eredményeként a kiegyenlítő és a szár kölcsönös mozgást eredményez. Balancer prések a podachkán, és a rúd továbbítja a mozgást a rózsaszínre.

Ha az inga funkció nincs bekapcsolva, a rózsaszín felfelé és lefelé mozog, és sima vágást eredményez. Az elektrollok szinte minden modellje az inga amplitúdójának módosítása van. Ezt egy speciális kapcsoló végzi. Ez hozzájárul az adott anyag optimális fűrészkezési módjának kiválasztásához. Számos szabályozó lépés segít pontosabban kiválasztani a szerszám helyes beállítását, és megtalálja a sebesség és a füst közötti egyensúlyt.

A csepegtető beállítás használata?

Könnyű kitalálni, hogy az elektrolovkában az ingamozgalom amplitúdójának javításának szakmai használatára több, mint a szokásos háztartásban. A professzionális kirakós lépések száma általában négy. Minden sebesség megfelel bizonyos típusú vágásnak.

 • Nulla mark – ez a swap teljes hiánya.
 • Az első sebesség azt jelenti, hogy elfordítja az inga. Szükséges a fűrészelés elvégzéséhez, a szilárd fémekkel való manipulációhoz, valamint a lattern fából készült anyagok hiányában.
 • A második ráta a kisebb mértékű swapot jelenti, és fűrészelésre és puha színesfémek fűrészelésére szolgál.
 • A harmadik sebesség közepes ingadozású, műanyag és vékony fafűrész.
 • A negyedik maximális sebességre szükség van a durva fűrészeléshez vastag (több mint 5 centiméter) fa.

A pendulum stroke használatának előnyei

Az inga előrehaladásának alkalmazása pozitív pontjai természetesen a következők:

 • Magassebesség;
 • Látható puha fa, hab, műanyag, fenék, forgácslap, acéllemezek;
 • A hangszórók jól eltávolítottak;
 • A nagy sebesség miatt a héja fűtése és kopása csökken, ezért a szerszám működése növekszik.

Az inga alkalmazása hátrányai

De ez a csodálatos mechanizmus hátrányai vannak. Ezek közé tartozik a következő pontok:

 • a vágási vonal alacsony színvonala és a szélek mentén megjelenő zsetonok megjelenése;
 • Nem alkalmas göndör ivásra, csak egyenes vonalú vágásra használható;
 • Nem ajánlott kerámiákkal, kővel, szilárd ötvözetekkel dolgozni.

A modern elektroballokban lévő inga-mechanizmus jelenléte segít elkerülni a túlzott erőfeszítést és növeli a sebességet. A gyorsabb vágás miatt a héja kopása jelentősen csökken. A vászon eltérése következtében törlődik. Mindezek köszönhetően a műszer termelékenysége növekszik, és az elektromos kerékpár élettartama nő.

Review Pendulovikovo Lobzika Lásd az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: