Mi az Agrostretche és miért van szüksége?

Azok, akik szarvasmarhát tartalmaznak, betakarítani kell a takarmányt. Jelenleg számos élelmiszer-tárolási lehetőség ismert, az egyik legkeresettebb, az Agroplenches alkalmazásával végzett módszer.

Leírás és kinevezés

Az Agrostretch egyfajta többrétegű film, amelyet a SENGE csomagolására és tárolására használnak. A szilázs anyag, a széna használata elősegíti az automatizálást és a gyűjtés megkönnyítését, az élelmiszer-csomagolást. A modern piacon a Senage Agrocks tekercsei nagy igényűek.

Az Agrocklenka-t az alábbi tulajdonságok jellemzik:

 • rugalmasság, nyújthatóság;
 • többrétegű szerkezet, amelynek következtében a film magas működési képességekkel rendelkezik;
 • erősség és mechanikai hatások ellenállása;
 • ragadósság, magas detergens erőfeszítés jelenléte, amely garantálja a bála szerkezet sűrűségét;
 • alacsony oxigén permeabilitás, amely a takarmány és a szénakindítás megőrzéséhez szükséges;
 • ellenáll az ultraibolya;
 • az optikai sűrűség, amely nélkül a napfénytől származó termék védelme lehetetlen lenne.

Gyártástechnológia

Az Agrostrette gyártása csak kiváló minőségű primer polietilént használ. Hogy az anyag tartós és rugalmas, a gyártási folyamat során a gyártók különböző kémiai szennyeződéseket adnak hozzá. A kiindulási anyag eredetileg polimerizálódik, ez az eljárás hozzájárul az ultraibolya sugárzás hatásainak ellenállásához.

A Senaging Agrimka megszerzéséhez a gyártó olyan modern extrudálógépet alkalmaz, amelyen beállíthatja az anyag kimeneti jellemzőinek pontos beállításait. Az ilyen technológiának köszönhetően a film pontos jellemzőkkel rendelkezik, anélkül, hogy vastagságú eltérések nélkül. Az Agrostrutch gyártása során etilén granulátumú extrudálási eljárást alkalmaznak.

A többrétegű gyártók beszerzéséhez kiváló minőségű nyersanyagokba kerülnek; a kémiai adalékanyagok minimális száma.

Tekintse át a gyártókat

Ma sok gyártó vesz részt a csomagolóanyagok végrehajtásában a szarvasmarha szarvasmarhák betakarítására. Nagyban népszerű Oroszország és messze külföldön.

A legigényesebb gyártókhoz az alábbiakban bemutatottak.

 1. Agrocrop. Nagy európai minőségű terméket termel. A termék használata a Senze gyűjtése és tárolásakor használható. Az agrostrint kiváló minőségének köszönhetően a fogyasztó számíthat a tekercselés és a termék biztonsága érdekében.
 2. Polifilm. Silo német film fekete-fehér színű. 100% -os polietilénből készül. A vállalat termékeit a jó tartósság, a stabilitás és a stabilitás jellemzi.
 3. Hercegné. Ez a fajta szenagyony Finnországban készül. Az AGREATERET használatakor az összes fontos ásványi kompozit takarmány érlését és megőrzését eredményezheti. Az anyag jellemző a magas rugalmasság, a ragadósság, valamint a jó visszatartási hatás.
 4. “Agrovector” – Ez egy olyan árok típusú film, amely kiadja a trioplasztot. Az árut a minőség és a szabványok összes követelményének megfelelően jellemzik. A mezőgazdasági fogyasztók előnyei között nagy szélességet biztosítanak, amely segít csökkenteni a munkaerőköltségeket.
 5. “Eurofilm”. A gyártó polietilén fóliája a gazdasági igényeknél használta. A termék képes megfigyelőt, üvegházhatású funkciókat végrehajtani.
 6. Rozista. A filmet a “Togo Technology” nevű vállalkozásban gyártják. Az AGROSTRETTRETCH kiváló minőségű, tartósság, nem lyukasztott. A terméket különböző tekercsekre alkalmasnak tekintik, és nagy felhasználású hatékonysággal rendelkezik.

Bármi is legyen a márka Agrostretch, a film használata során nem választotta ki a fogyasztót, meg kell ragadnia az ilyen szabályokat:

 • Tárolja a terméket száraz és árnyékos szobában;
 • Helyesen nyissa ki a dobozt, hogy ne károsítsa a filmet;
 • A 4-6 rétegben több mint 50 százalékos overchart.

Érdemes emlékezni arra, hogy a csomagban lévő termék körülbelül 36 hónapig tárolható. Ha a lejárt lejárati időtartammal ellátott mezőt alkalmazzák, a bevonat rosszul tapad, és védi az ételt az ultraibolya.

A kategória termékének kiválasztása, előnyben részesítenie kell egy megbízható gyártót, miközben nem érdemes megvenni a terméket sérült csomagolásban.

A Sengery Polimer Film Agrostright csomagolása az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: