Milyen ragasztó a vinil háttérképhez jobb?

Tervezési javítási munkák tervezése önmagában alaposan meg kell vizsgálni az építési és dekoratív anyagok jellemzőit, hogy minőségi végrehajtja az Ön által tervezett javítási programot.

Jelenleg számos típusú tapéta, festék, ragasztó és sok más épület tartozék található. A boltba megy, és a szemed elfogynak – nem tudom, mit válasszunk és hogyan kell használni.

Gyakran vásárolnak, divatos, változatos és népszerűsítő anyagokat falakhoz vinil háttérképek. Látványosan látszanak, egyedi tervezést hoznak létre. De sok hibát követ el a ragasztó vásárlásakor, nem tudva, hogy melyik jobb választani, hogy a háttérkép nem ásott az első napon.

Sajátosságok

Próbálok helyesen felvenni a megfelelő ragasztót, fontos tudni, hogy a vinyl háttérkép.

Van egy phliselin vagy papír alapja – ez az első réteg. A papíralapú háttérképek környezetbarát anyag, nagyszerű gyermekek számára, és költségvetési lehetőség. A ragasztó a falra, valamint az alapra kerül, majd kapcsolja be a tapétát úgy, hogy a háttérkép áztatható legyen. Ez az opció egyszerűbb és szokásos mindenünk számára.

A phlizelin vinil praktikusabb, mert még olyan személy is, aki nem rendelkezik az építéssel, megbirkózhat az építkezéssel. Szinte lehetetlen elmosódni, mosószerrel moshatsz, ha a konyhában fújta be a tapétát. Beillesztéskor van egy nyújtás. Miután észrevetted, hogy a helyiségben lévő tér vizuálisan nőtt, valamint ezek a háttérképek csökkentik a hangrendszert.

Fontos tulajdonság – a nedvesség elleni védelem, de ugyanakkor a légi permeabilitás csökkentése. A vinilnek rendkívüli ereje, sokoldalúsága, valamint a tartósság.

Ragasztó háttérkép Szüksége van egy csuklóra, és a ragasztó csak a falakon alkalmazandó.

A második réteg a külső oldal, amely több típusra oszlik.

 • Habosított vinil;
 • Sima vinil;
 • Silkográfia;
 • Szilárd vinil.

Nézetek

A vinil háttérképekhez használt ragasztó típusai változatosok. A ragasztó az alaptól függően van kiválasztva.

Vásárolhat ilyen típusokat.

 • Papírrajzokhoz;
 • Flizelin;
 • Jelzővel;
 • Egyetemes;
 • Üvegek esetében;
 • Határ.

A kompozíciók különbsége

Kiemelt ragasztók keményítőn, metil-cellulóz, metilhidroxi-etil-cellulóz, vegyes,

 • Ragasztó a stachmale-on Teljesen nem ártalmas a légzőrendszerre, az egyszerű vízzel elváltak a csap alatt, a falra és a tapétára egy hagyományos zűrzával. El kellően költségvetésű lehetőség, nem hagy nyomokat, és tökéletesen elmosódik a padlóról és más felületekről. Használható mind a papír, mind a fliseline bázishoz. Az egyetlen mínusz a csomók jelenléte.
 • Ragasztó metilcellulóz A felszínen megbízhatóbb és erős rögzítéssel rendelkezik. Költségei sokkal magasabbak, mint a keményítő ragasztója. Gyanta szennyeződéssel rendelkezik. Ha a falra nagyobb gazdaságra alkalmazzák, gyorsan fel lehet készülni a beillesztés folyamatára, nem hagy nyomokat, ellenáll a hőmérséklethatásoknak. Alkalmas minden típusú alapanyaghoz.

 • Vegyes ragasztók Összetételében keményítő és metil-cellulóz. Nagy ragasztó tulajdonságai vannak, a szaga hiánya, egyenletesen tenyésztett, csomók nélkül. Sajnos az ilyen ragasztó nem sokáig tárolódik, és gyorsan elrontja.
 • Ragasztó metilhidroxi-etil-cellulóz drága a költségvetési javításokhoz. Egyedi rögzítési tulajdonságokkal rendelkezik, az anyagok és szennyeződések kombinációja miatt. Akkor is jelentkezhet a cementre. Hatalmas előny az, hogy nedvességálló.
 • Jelzésjelző. A jelzőnek bármilyen összetétele, amelyhez a színezőanyagot hozzáadjuk. Megszerzés, annak érdekében, hogy megtekinthesse a ragasztóeloszlás egyenletességét, amikor a falak és a tapéta. Általában a jelző rózsaszín vagy kék, akkor semlegesítjük, ha szárítjuk.

Márkák

Az értékesítési vezetők Franciaország, Németország, Anglia és Oroszország gyártói.

 • Francia legjobb építőipari cégek – Kleo, Rágya.
 • Német márkák – Metylan, “Vinyl Prome” a Henkel, Pufas Euro 3000 speciális Vinil, Pufas, Dufa Tapetenkleister.
 • Orosz minőségű gyártók – minőség.
 • Angol olcsó ragasztóanyag exkluzív, AXTON, TD 2000.

kilenc

Fotók

Milyen jobb választani?

A választáskor fontos figyelembe venni a kiválasztott háttérképek jellemzőit.

Fedezze fel a címkét a tekercsen, és próbálja meg követni ezeket az utasításokat.

Az internetes értékelések szerint az 5 legjobb falra szerelt ragasztót különbözteti meg a vinil opciókhoz.

 • Kleo. A kiváló minőségű, amely az első helyen van, keményítőből és gombaellenes szerből áll. Ez nem hagy nyomokat a háttérképen, jól elvált meleg vízzel, és nem hagy semmilyen csomót és vérröget. Jó tengelykapcsoló hatással van. Az osztott formában lévő áruk bármilyen kefével alkalmazhatók. Jól mosott, nem hagyja el a nyomokat. Ha sok ragasztót elvált, akkor nem is aggódhat, nem gyorsan szárad. Keverjük össze a vállalat nagyszámú ragasztóját, amely ultra-vékony háttérképek, poharak, papír, festés, hullámos és sok más faj alatt készült.
 • Pufas. Népszerű, környezetbarát anyag szennyeződés nélkül. Amikor a keverés nem hagy fürtöket. Könnyen és nyomok nélkül alkalmazzák. Alkalmas a vinyl háttérképen foszlány alapon.

 • Metilán. Jól ismert, a reklámnak köszönhetően. Alkalmas a falak bármely felületén való munkához, gombaellenes adalékanyagokkal és rózsaszín jelzővel rendelkezik. Alkalmas papíralapú háttérképekhez. Hipoallergén, nem hagy semmilyen nyomot, vérrögök nélkül elvált, erős rögzítéssel rendelkezik.
 • “Pillanat”. Univerzális, minden típusú tapéta számára alkalmas. A falak védelmét a penész megjelenéséből. Gazdaságos opció. Nagy ragasztó hatással van, és nincs kellemes szaga.
 • “Quelyd speciális vinil”. Kevésbé ismert a piacunkban. Ezt a terméket nehéz háttérképekhez használhatja a flizelinen. Az elvált formában tárolt hosszú távon könnyen alkalmazható a felületre, de drága. Alkalmas magas viszkozitású szövetek beillesztésére. Az egyetlen hátránya, hogy a dobozon lévő jelzett számok nem felelnek meg az áramlási sebességnek. Ajánlott: A metallizált, parafa tapéta keverésére tervezték.

Kiszámítja a mennyiséget

Általában a gyártó írja a dobozon, mert hány tekercs a ragasztó doboz kiszámítása. Például a csomagolás 6 tekercsre, 14 tekercsre, vagy akár 30 tekercsre van kialakítva. Nem hisznek, inkább ez csak egy reklámmozgás, amelyet nem szabad figyelembe venni.

Ha kiszámolják, hogy mennyi ragasztásra van szükség a tapéták beillesztéséhez, akkor megközelítőleg cselekedni kell: egy csomagolás átlagosan 20-25 kV-ig. M a nonideal felületek, azaz egyenetlen falak. Például a szoba 12-15 kV. M 2,50-2,60 m mennyezet magassága körülbelül egy és fél csomagot igényel.

Hogyan lehet tenyészteni?

Használat előtt nézd meg a szavatossági ideje ragasztó és győződjön meg arról, hogy nem esedékes, olvassa el a dobozban, hogy hogyan lehet az áruk.

Helyezze el a terméket, lehetőleg zománcozott kapacitású, előkészítse a kívánt mennyiségű meleg vizet körülbelül 25 fokos hőmérsékleten.

Majd fokozatosan elalszik ragasztót, és ebben az időben keverjük össze. Zavarja, hogy nincsenek csomók és vérrögök. Meg kell oldani a homogén és folyékony konzisztenciát.

Miután lehetővé tegye a tapadás, hogy erősítse a 7-10 percet, majd keverje meg. A nehéz háttérképekhez a következetes ragasztónak sokkal vastagabbnak kell lennie.

Hogyan kell alkalmazni a tapétát?

Először el kell készítenie a falakat. A vinil háttérképek ragasztják a sima felületeket anélkül, hogy durva. Nos távolítsa el a régi háttérkép maradványait, mivel az új anyag vékony, és minden szabálytalanság láthatóvá válik rajta. A legjobb, ha a tapéta paszta előtt megrázza az összes felületet.

Ügyeljen arra, hogy átmegy a falak felületén, ragasztóval reagáltatva egy megbízhatóbb kuplungot ad tapétával.

A technika a következő:

 • Fedje le a primer felületét;
 • Hagyja száraz;
 • Ezután indítsa el a felületet;
 • A primer újra járása.

A primer keverék helyett erősen hígított ragasztóanyagot használhat. Az alapszabály az, hogy ragasztót kell alkalmazni egy egységes réteggel, a középre a szélekre, a tapéta a ragasztó nyújtása után a tapéta nem, ragaszthatja a tapétát a falra felülről lefelé.

A papíralapú vinil tapéta nagyobb ragasztó áramlást igényel, mivel a gyártók azt tanácsolják, hogy a termék mind az anyag, mind a falak alkalmazása legyen. Egy speciális kefe A tapéta bizonyos szegmensére alkalmazzuk, majd fele, hogy a tapéta a beillesztés pillanatában áztatható legyen. A fal ragasztóval borított, mielőtt közvetlenül a tapadáshoz való beillesztéshez vezetne. Háttérkép ragasztó az ízületbe, ragasztó ragasztóval a száraz lágyszövetek eltávolításával.

Vinyl háttérkép Fleslinic alapon nem igényel ragasztót. A gyártó azt javasolja, hogy a falon vagy a háttérképen alkalmazza.

A legjobb módja annak, hogy egy gazdagon elvált terméket csak a falon alkalmazzák. Ragassza ugyanaz, a csípő a kötésbe, kiálló a háttérkép alatt, törölje az oldatot.

Mennyi vezetés?

A közeledő munka körülbelül két vagy három órát szárít. A helyiség hőmérsékletének körülbelül 20-23 fokosnak kell lennie, ne felejtsük el a páratartalmat, közegnek kell lennie, és egy esetben nem alacsony, mivel növelheti a szárítási időt. De nem szabad két órát nyitni az összes ajtó és ablak megnyitásához a szellőztetéshez, amint véletlenül tönkreteszi az egész munkát.

A legjobb, ha egy napra zárt helyiséget hagyunk, amely után elkezdődik az ütemezett munka következő elemére.

Hány tárolt ragasztó?

A tapéta beillesztése után előfordul, hogy gyakran van egy bizonyos mennyiségű ragasztó, ha elváltál, szóval mondjuk, tartalékkal.

Ilyen esetekben gondoskodnia kell a ragasztó megőrzéséről.

 • Először is, egy tartálygal ellátott ragasztóval van lezárva, hogy az oldat ne legyen érintkezve a levegővel, csökkenti a haldokló ragasztóidőt.
 • Azt is javasoljuk, hogy sötét, nem túl nedves helyen, előnyösen alacsonyabb hőmérsékleten legyen, hogy a mikroorganizmusok ne induljanak el a ragasztóban, és nem teljesen.
 • Általában az elvált terméket körülbelül egy vagy fél héten tárolják. Fontos megismerni a ragasztógyártó jellemzőit, egyes cégek írják a csomagoláson, hogy mennyit lehet tárolni az elvált formában.
 • Ha a megoldás nem annyira maradt, akkor behatol az üvegbe, zárja be a hermetikusan fedjük le és tegye a hűtőszekrénybe, így hosszabb ideig tárolódik. Ha ez az anyag vákuumcsomagolásba kerül, akkor körülbelül három hónapig tárolhatja azt.

Milyen ragasztó a vinyl háttérképhez, lásd a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: