Mind a bruse

A sávról szóló kérdések rendszeresen keletkeznek a kezdő építőktől vagy otthoni mesterekből, akik független munkát kívánnak magatartani. Fontos tudni, hogy mi különbözik más fűrészárutól, mennyi a tartós és tartós. Ahhoz, hogy megértsük a kalibrált vagy kerek impregnált fűrészáru sajátosságait, meg kell vizsgálni a vendégek normáit, valamint részletesebben megvizsgálni.

Mind a bruse

Ami?

A fűrészáru fűrészáru fűrészáru nevű fűrészáru a legnépszerűbb opciónak nevezhető a csapágystruktúrák létrehozásához. Természetét a GOST 18288-87, GOST 22454-80, GOST 2695-83 követelményei normalizálják. Ez a kategória tartalmazza a fűrészárut, ahol szélessége és vastagsága legalább 100 mm. A fűrészek fűrészárut készítünk a fűrészárutól a fa tömbjével a meghatározott méretű feloldódással. Standard szakasz – téglalap alakú vagy négyzet, maximális szilárdságot biztosítva, különböző típusú terhelésekkel szembeni ellenállás.

Mind a bruse

Mind a bruse

A fa megkülönböztető jellemzői közé tartozik a széles körben elterjedt használat – amelyet támogató elemekként, valamint független építőanyagként használnak. A gondos felületi kezelés lehetővé teszi a későbbi minimális műveletek csökkentését.

A fűrészárut könnyen vágja a megadott méretek alatt, az alkalmazandó eszközökkel – kézi, elektromos, benzoinstructor.

Mind a bruse

Mind a bruse

Mind a bruse

Mind a bruse

A Bruus nyilvánvaló előnyökkel jár, amely más anyagok közé tartozol.

 • Elérhető költségek. A legtöbb költségvetési határozat a természetes páratartalommal rendelkező fűrészáru lesz. Más lehetőségek többet fognak fizetni.
 • Könnyű szerelés. A feldolgozott fűrészáru jól csatlakozik vízszintes és függőleges síkokban. Épületeket gyűjtenek és építettek néhány héten belül.
 • Egységes dimenziós paraméterek. A profil és a hossza szabványosított, ami jelentősen megkönnyíti az építés során számításokat.
 • A BRUZ-termelés mindenütt gyakori, Minden régióban könnyű megtalálni és vásárolni.
 • Alacsony terhelés az Alapítványon. Éljen egy kis bázist, tartsa építeni a csokor talajon.
 • Vonzó megjelenés. A kiváló minőségű profilozott vagy ragasztott sáv nem igényel további bevonatot.

Mind a bruse

Hátrányok is vannak jelen. A természetes szárító fűrészáru olcsó fajtái lenyűgöző zsugorodást adnak, amely csak 1-2 év alatt teljes mértékben befejeződik. Nem kötött anyag repedések idővel. Ezenkívül jól ég, a felület további védelmet igényel az impregnálásokkal.

Ezenkívül az anyag elég nehéz, így szinte lehetetlen megtartani az építését egyedül.

Mind a bruse

Nézetek

A bár meglehetősen változatos méretű és jellemzői. Ez történik kalibrált és elhalványult, szerkezeti és impregnált, perforált és barlangosított, nem stroke és polírozott. Minden nézet egyfajta, valamint bizonyos jellemzőkkel történt. A tűlevelű vagy keményfa fából, és többnyire téli üregekből származó anyagok gyártásához.

Mind a bruse

A besorolástól függetlenül a fa teljesen megtartja a fából készült felületek textúráját. A válogatást a vendégek igényei határozzák meg, jelzik a vegyületek típusát is. Rájuk fűrészáru oszlik:

 • kétirányú;
 • csavart;
 • Négy.

Mind a bruse

Mind a bruse

Mind a bruse

Figyelembe véve ezeket a pillanatokat, folytathatja a sáv fő osztályozásának megfontolását. Ez meghatározza az anyag célját, felhasználásait és alapvető tulajdonságait.

Mind a bruse

Egész

Fa kabát, lapos, tervezett élekkel – a fűrészáru egyik leggyakoribb típusa. Élei félkör alakúak, szabványos szakasz – négyzet. Az ilyen fűrészárut is szabványnak is nevezik, lehet egy gyalult felület vagy kezeletlen.

A szilárd fát szárítjuk a fa masszívából a természetes páratartalom körülményei között, így az egész folyamat elég hosszú ideig tart.

Mind a bruse

A standard fűrészáru nem túl jól illeszkedik a komplex építési feladatok megoldásához. Leggyakrabban, alapul szolgál a nem komplikált gazdasági tervek megteremtéséhez. Egy ilyen fát használják az alapítvány építésére, az ülőlapok építésére, Pergol.

Mind a bruse

Mind a bruse

Mind a bruse

A következő pillanatok sorozata az egyrészes fajok sajátosságainak tulajdonítható.

 • A hangsúlyos zsugorodás elérhetősége. Idővel a fa megrepedhet, sör, csökken a kötetekben.
 • További szigetelésre van szükség. Mivel a telepítés utáni anyag a szomszédos elemek között megváltoztatja geometriáját, a hőveszteséget okozó hiányosságok idővel alakulnak ki. Távolítsa el a problémát csak további szigeteléssel és tömítéssel.
 • A befejezés szükségessége. A strous felületi befejező felületet nem állítjuk elő, így festékkel és lakk anyagokkal kell lefedni.
 • A strukturális erő követelménye. A bárban lévő csapágyak és sarkok meg kell erősíteniük.

Mind a bruse

Általában a természetes páratartalom szabványos változata univerzális anyagnak nevezhető. Ha kezdetben figyelembe veszi annak jellemzőit, akkor nehézségek nélkül, az építési munkák előállítására, a tőke és az ideiglenes konstrukciók felállításakor.

Mind a bruse

Profilozott

A fa tömbből készült profilozott fa átadja a gép feldolgozását, amely pontos geometriai paraméterekkel, simasággal és külső fellebbezéssel rendelkezik. Néha már van egy antiszeptikus anyag, amelyet speciális impregnálással kezelnek formában és rothadásból.

A profilozott sávból származó struktúrák összeszerelése során egy “Schip-Groove” (vagy “fésűs”) zökkenőmentes technológiát használnak, amely lehetővé teszi, hogy a szomszédos elemeket a lehető legnagyobb mértékben hozza fel, rések nélkül.

Mind a bruse

Az ilyen típusú faanyagok naplókból készülnek, és a páratartalomra nem több, mint 22%. Ez lehetővé teszi a további gép feldolgozását az anyag geometriai jellemzőiben. Attól függően, hogy milyen típusú kapcsolatot használ, további felmelegedését lehet használni – ez akkor lehetséges, ha a wints is csatlakozott a „Schip-groove” technológia.

Mind a bruse

Bár a profilozott fűrészáru az egész felett értékelhető, nem túl különbözik a fa masszívából származó egyéb fűrészáru jellemzőiben. A hibák és a fa hibák lehetnek egyedi elemek.

Ezenkívül a szárítási folyamatban a fa kis zsugorodást adhat.

Mind a bruse

Ragasztott

A kiválasztott anyag hibás. A ragasztott fűrészáru termelésében az egyes elemeket egymással kombinálják, és egy kalibrált keresztmetszetű terméket alkotnak szuka és repedések nélkül. Ez a fűrészáru tömörítési és magas hőmérsékletű hatásoknak van kitéve.

Mind a bruse

Ezt a következő megkülönböztető jellemzők jellemzik.

 • Állandó geometriai paraméterek. Az anyag nem ad zsugorodást az építés során, így a ház azonnal elkészül és elrendezhető.
 • Kombináció vagy tüske. Lehetővé teszi a hőveszteség elkerülését, sűrűbb illeszkedést biztosít az elemek egymáshoz.
 • Lapos élek vagy d-alakú profil. A második lehetőség lehetővé teszi, hogy a naplóépület falnézet felületét adja meg, mivel a négy oldal egyike lekerekített.
 • Nincs szükség dekoratív díszítésre. Az anyag elég ahhoz, hogy fedezze a védő impregnálásokat.

Mind a bruse

Mind a bruse

A ragasztott fűrészárut sokkal magasabb áron hajtják végre, mint a fa tömb analógjai. A vegyületek alkalmazása, amellyel a kis rudak teljes körű termékké válnak, az anyag kevésbé környezetbarátabbá teszi az anyagot. Érdemes gondoskodni arról, hogy a használt ragasztó megfelel-e a biztonsági követelményeknek.

Ezenkívül az ilyen bárból származó épületek nem tartják fenn a természetes szellőztetés képességét, így erőszakkal kell létrehozniuk.

Mind a bruse

Lvl

A BAR LVL-t olyan technológiával állítják elő, amely a ragasztott fajok előállításához használatos. Igaz, nyersanyagok. Egy ilyen sáv szívében – 3 mm vastag furnér, rétegekben a kívánt méretre van csatlakoztatva. A felületét a díszítés jellemzi. A furnér rétegének ragasztásakor egymással párhuzamosan, hogy a rostok iránya egybeesik.

Mind a bruse

BAR LVL – Elég drága anyag az épületek és struktúrák díszítéséhez, Kültéri és belvízi falak kialakítása, válaszfalak. A többrétegű struktúra miatt a megnövekedett erő és rugalmasság megszerzése. Az ilyen terméknek nincsenek hibásak a tömeges fűrészárura.

Mind a bruse

Anyagok

Ragasztott és szilárd fűrészáru, tűlevelű és lombhullató erdők készítéséhez. A közösségi építőanyagok ebben az esetben nagy sűrűséggel, keménységgel kell rendelkezniük, ellenállnak a jelentős terheléseknek.

Mind a bruse

A fák fő fajtái, amelyek alkalmasak egy bár létrehozására, érdemes megfontolni részletesebben.

 • Bükkfa. Termékeit magas költséggel különbözteti meg. Ugyanakkor a fa bükk gyönyörű megjelenésű, nagyon sűrű és szilárd. Alapvető felhasználás anyag – belsőépítészet, építési támogatás lépcsők és egyéb tervek.

Mind a bruse

 • Cédrus. Meg kell jegyezni, hogy ezt az értékes fa fát ritkán használják az építésben. A cédrus házak vagy fürdők lesznek szerencsére. Itt van egy cédrus fenyő – egy gyakoribb fa, szilárd és sűrű szerkezetű, gyönyörű textúra.

Mind a bruse

 • Nyársas. A fajta fát megkülönbözteti a töltés tendenciája, amikor a szárítás meglehetősen erős zsugorodást ad. Ellenkező esetben az Aspen bár gyakorlatilag nem mínusz. Tartós, tartós, rothadó.

Mind a bruse

 • Nyír. Határozott fa, megkülönböztetve erős lengés, támaszkodva a repedés. A nagyüzemi tőkeépítéshez a nyírfárat nem használják, mivel megkülönböztetik a nedvesség intenzív felszívódását, a rothadás tendenciáját.

Mind a bruse

 • Juharfa. Ez a fa fája gyönyörű textúrával rendelkezik egy szeleten, magas rostsűrűséggel rendelkezik. A juhar bár nem olcsó anyag, leggyakrabban a ragasztott fajták között fordul elő.

Mind a bruse

 • Hamu. Magas osztályú anyag. Leggyakrabban ragasztott fajtájában kapható. A sűrű fa nem titkolja a gyantát, mint a tűlevelű sziklák esetében, a tartósság megkülönböztethető, meglehetősen magas üzemi terhelésekkel.

Mind a bruse

 • Lucfenyő. A fűrészáru gyártásának legnépszerűbbéje, mivel elegendő sűrűsége és viszonylag alacsony súlya van. A házastárs fa jól illeszkedik az épület fürdők, lakó- és vidéki házak, jó hőszigetelési jellemzőkkel rendelkezik. A hátrányok közé tartozik a redalom, a rothadás.

Mind a bruse

 • Hársfa. A fa enyhe, hajlamos a rothadásra és az egyéb biológiai tényezőkre való kitettségre, hajlamos a jelentős figyelmeztetésre. A házak létrehozásakor a mészsávot nem használják, de fürdőkák építéséhez használhatók, belső dekorációjuk. Anyag egyszerű, jól feldolgozott.

Mind a bruse

 • Fenyő. A második legnépszerűbb anyag a faanyag termelésében. Ez gyantabb, mint a lucfenyő, ezért nem alkalmas fürdőt. Ez az opció alkalmas hideg épületek építésére, amelyek nem működnek télen.

A fenyő több kurva, a fűrészáru öntése érdemes különleges figyelmet fordítani.

Mind a bruse

A finn (skandináv) design gyakran megköveteli az anyagok felhasználását, hogy utánozzák a belső sávot a belső térben, például gerendák formájában, támogatják. Fa-polimer kompozit (DPK), könnyebb, de tartós, állandó geometriával rendelkezik.

Mind a bruse

A vegyületek típusai

A fűrészáru szerkezeteinek összeszerelése az elemek közötti vegyületek képződését jelenti maguk között – a sarkokban és egyenes vonalban, különböző keresztmetszettel. A vízszintes síkban a telepítést hornyokkal és tüskékkel összekötő oldalakkal lehet elvégezni.

Mind a bruse

Mind a bruse

Mind a bruse

Ezenkívül a következő típusú vegyületek megkülönböztetik.

A többiekkel

Ezt a módszert az egyoldalú anyagok egyoldalú csatlakozásával használják. A sáv egyik oldalán egy hornyot végeznek – a mellékelt elem szélességében ásották. Mindig is voltam a keresztirányban. Ez jó megoldás, ha nem egy közös anyagot használunk, hanem két vágott lapos szélű peremmel.

Mind a bruse

A maradékkal való kapcsolat is kétoldalas lehet. Ebben az esetben a meghajtókat a sáv felső és alsó részén végezzük (szemben egymással). A mintavételi mélységnek legfeljebb 1/4 a teljes vastagságnak kell lennie.

A négyszögű csatlakozással a meghajtók minden arcon vannak – szigorúan derékszögben vannak.

Mind a bruse

Mind a bruse

Maradék nélkül

Ez a fajta kapcsolat több verzióval rendelkezik.

 • Jack. Az ilyen vegyületet fém tüskés lemezekkel végezzük. Ugyanakkor az elemek magukat zárójelekkel, körmökkel és egyéb hardverekkel rögzítik. A burkolat kiküszöböli az elmozdulást és az időzítést.
 • Tüskékben. Ezek az elemek háromszög alakúak vagy trapéz alakúak. A vegyület válaszában a hornyok hasonló méretű és formájú hornyok. A részleteket felesleges nehézségek nélkül csatlakoztatják, a szigetelőanyagok – érezhető, rostok mellett helyezhetők el.

Ezek a főbb lehetőségek a rúd maradék nélkül rögzítve.

Mind a bruse

Mind a bruse

Méretek és formák

Fontos a méret és az űrlap besorolása szintén fontos. Az alábbiakban felsoroltak a leggyakoribb lehetőségek.

 • Négyzet. Ezzel a szakaszban a méretek tartománya 100-250 mm. A Square Profile meglehetősen népszerű a szilárd tervezett fűrészáru előállításában.
 • Félkör alakú (Hibák, bar d-profil). A kerek él általában kifelé, imitáló naplópálcák.
 • Négyszögletes. Az olyan szerkezetek összeszerelésére szolgáló optimális lehetőség, amelyek nem intenzív terheléseknek vannak kitéve. Szélessége mindig vastagsága 50-100 mm.

Mind a bruse

Mind a bruse

Mind a bruse

A standard dimenziós stous tartomány 100 mm-rel kezdődik. A termékeket körülbelül 5 cm-es lépésekben állítják elő. Vagyis az építéshez kiválaszthatja az opciókat a 100, 150, 200, 250 mm. A méretek befolyásolják a bárból gyűjtött épületek falainak megbízhatóságát, meghatározzák a további hőszigetelés szükségességét.

Mind a bruse

A 100 mm-es vékonyabb sávot szigetelt épületek és szerkezetek építésére használják. Ebben az esetben a különbség 50 mm-ben nem túl fontos, így kevesebb mutatóval elláthatja az anyagot, anélkül, hogy elvesztené a strukturális megbízhatóságot. Az épületek számára, amelyek további szigetelés nélküli fűrészegyvegyületekkel vannak ellátva, a négyzet keresztmetszet vastagabb négyzetét 200 és 250 mm közötti paraméterekkel készítik.

Mind a bruse

Alkalmazás

Építési fűrészáru – Alig a legnépszerűbb fűrészáru. Termeléssel környezetbarát nyersanyagokat használnak, amelyek feldolgozása nemcsak fűrészelést, hanem csiszolást is tartalmazhat, valamint a védőimpregnálások alkalmazása.

A bár használatának fő irányai nyilvánvalóak.

 • Épület. Az ilyen típusú fűrészáru egy keret- vagy bevonó épületek és más struktúrák építéséhez használható. Mindez a feldolgozás módjától függ. A ház építéséhez ragasztott vagy profilozott fűrészárut használ.

Mind a bruse

 • Kerítések gyártása. A kerítés csontvázának létrehozásához használja a szokásos szilárd sávot, olcsó és tartós.

Mind a bruse

Mind a bruse

 • Bútorgyártás. Itt a fűrészáru a támogatási vagy keretelemek részévé válik.

Mind a bruse

 • A belső térben. A belső tér létrehozásában a fát a nagy terek átfedésére használják. Belőle, hordozó és dekoratív mennyezet, falgerendák, padlóburkolatok. Részben nyitott partíciók és bár állványok a bárból is vonzónak tűnnek.

Mind a bruse

 • Hajó dekoráció. A fedélzeti fűrészárut a különböző célok hajókor padlóburkolatára használják.

Mind a bruse

 • Nagyméretű asztal létrehozása. A konténerek és a fiókok egy sáv kerettel ellenállnak a legintenzívebb terhelésekkel.

Mind a bruse

A fő irányok felsorolhatók, amelyekben a fűrészáru jelentős vastagsága a leginkább indokolt. Ezenkívül a fa gyakran díszítő és funkcionális tájelemeket hoz létre – Pergolas, Gazebos, pavilonok az országban, az országban.

Mind a bruse

Mind a bruse

Mind a bruse

Hogyan válasszuk ki?

A választás a megfelelő sáv fenntartása építési munka igényel alapos tanulmányozását összes funkcióját annak későbbi működését. Néha jobb, ha vastagság vastagságát biztosítja, vagy egy kicsit több pénzt költeni az anyagok számára, hogy elkerülje a lehetséges problémákat.

Mind a bruse

Azok közé tartoznak, amelyek hasznosak lesznek az építők számára, amikor megválaszthatják a következő pontokat.

 • Padlóépület vagy létesítmények. A négyzetméterek 150 mm vastagságúak az egyszintes épületek építéséhez. A kétemeletes házhoz egy 200 × 200 mm-es bár és több magasabb támogató képességekkel és működési jellemzőkkel rendelkezik.
 • Célja. A ház házához szezonális működésű épületek illeszkednek a természetes páratartalom, a szilárd, feldolgozatlan. Lakóépületek az egész évbeni használathoz minőségi anyagot igényelnek. Itt a ragasztott rúdkamrák szárítása fésűvel profilozott csatlakozással van ellátva.
 • Minőségi anyag. Optimal Bruss Rendezés az építéshez – A, AB. A háztartási épületek esetében az argók, a pergolok alkalmasak olyan anyagokra, amelyek nagyszámú hibát tartalmaznak. De nem szükséges a súlyos görbületű termékek, repedések, rengeteg szuka. Sizy RAIP, SZOLGÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSA A SZERZŐDÉSRE VONATKOZÓ SZERZŐDÉSRE.
 • Megjelenés. A D-profil egy oldalán (kazánok) esztétikusnak tűnik, mint a klasszikus változata sima és lapos oldalakkal. A lakóépületben használják, valamint ahol szükség van egy rövid sump utánzás létrehozására.
 • Fafajta. A tűlevelű és lombhullató lehetőségek közül választhat, előnyben részesítheti az első csoportot. Fenyő és fenyő, ha speciális impregnálásokat használ, jelentősen növeli a külső tényezőkkel szembeni ellenállásukat. Ha nem akarsz időt és pénzt költeni további festékekhez, akkor jobb, ha inkább a vörösfenyő, juhar vagy hamu előnyben részesítése.
 • Szezonális billetek. Bár a télen elkészített naplóból, tartósabb. A tavaszi fűrészáru a leginkább nedves, kamra szárításra van szükségük.
 • Tárolási feltételek. Ha az anyag a nyílt ég alatt fekszik, meglehetősen nehéz lesz beszélni a jellemzők biztonságáról. Jobb, ha egy sávot választanak olyan nagy építőelemeken vagy fűrésztől, amelyeknek erőforrásai vannak a szállított termékek megfelelő tárolására.

Mind a bruse

Mindezek ajánlásai alapján kiválaszthat egy megfelelő fából készült bárot az építési munkákhoz, az épületek és struktúrák díszítéseihez.

Mind a bruse

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása