Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Lézeres távolságmérő – Kényelmes eszköz a tervezőknek és a tervezőknek. A termékcsökkentés pontos jelöléssel minden előrejelzésben meghatározza az alkatrészek hiányosságait, kis árnyalatát és méretét. Az eszköz nagyon releváns lesz az építkezésen. Ebben az esetben a készülék pontosabb adatokat jelenít meg, mint a rulett vagy az uralkodó.

Jellemzők és célállomás

Az elektronikus eszköz fő funkcionális lehetősége – távolságok mérése. A technikai eszközök működésének elve egyszerű: a lézerből származó fényimpulzus, amely egy bizonyos pontból tükröződik. A pontig tartó távolságot a visszaverődésre fordított idő miatt számolják ki. A modern távolságmérők funkciói sokszínűek: számítási terület, térfogat, egyéb értékek. Ebben az esetben az eszköz által kapott összes adat azonnal benyújtott a fogadó számítógéphez.

A lézeres tartományok ma a piacon nagy választékban kerülnek bemutatásra. A Bosch gyártó modelljei kifejezetten népszerűek voltak. A projektek állami szervezeteiben is használhatják a kapott adatokat a kapott adatok nagy pontossága miatt.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

A lézer rulett külső jellemzői a Bosch-tól emlékeztetnek a szokásos mobiltelefon körvonalait. A tartománymérő a háztartási osztály felszereléséhez vezethet, mivel kompakt és könnyen karbantartható. Eszközök, egyébként, még háztartásokra és szakmaira oszthatók. Az utóbbi megkülönbözteti a beépített memória jelenlétét, egy különleges állványt, a ház védelmét a por és a nedvességtől.

A professzionális modellek látszólagos előnyei nem mindig szükségesek a szerelmesek az építészet, a tervezés és az építés területén. A készülék megválasztásában a fő szempontnak a feladat, amelyre a kiválasztott példány képes lesz. A háztartási megoldásokban elegendő magasság, távolság és hajlamos szögek vannak.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Az elektronikus “töltés” egyszerűsíti a komplex mérési folyamatot, de a termék költségeinek emelkedéséhez vezet. A “töltelék” szoftver geometriai képletekkel gyakran egyszerűen nem áll rendelkezésre egy egyszerű ember számára. A szükséges számításokat manuálisan végezzük, és nem automatikusan. Az eszközök műszaki jellemzői a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

 • Lehetséges sugár tartomány – 80 méter;
 • Lézeres hullám hossza – 635 nm;
 • A hivatkozás megkezdéséhez szükséges pontok száma – 4;
 • Li-ion akkumulátor 3,7 V;
 • Súly – 140 g.

Néhány modell további jellemzői – forgatható kijelző és kiváló minőségű kiemelés.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

A munka tervezése és elve

A készülék működésének elve lehetővé teszi, hogy meghatározza:

 • Származékok a pythagoreai tételhez;
 • a kapott mérések hozzáadását és kivonását;
 • A volumen kiszámítása;
 • Folyamatos mérések;
 • Paraméterek négyzet.

A fertőző struktúrák szakmai megfigyelő szemüvegek. Javítják a lézer láthatóságát, így kényelmesebbek a szem számára. Műanyag szemüveg, de tartós, állítható karokkal rendelkezik.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

A lézeres távolságmérő mellett a csomag tartalmazza:

 • A hatalom elemei;
 • ügy;
 • Utasítás.

A három fúvókával rendelkező Bosch lézeres rangsor speciális design:

 • Digitális rulett;
 • Görbék folyamatos mérése;
 • Mini vonal a vízszintes és függőleges vonalaktól való bizonysághoz.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

A készülék kialakítása kényelmes az egyik kéz irányításához. Ugyanakkor egy kulcsot lehet mérni 20 méterre. A készülék lehetővé teszi a komplex egyenetlen felületek területének kiszámítását. Ebben az esetben a műszer hatékonysága támogatja a 2 szokásos AAA elemet. Pontos funkciók:

 • Lézersugár – 635 nm;
 • Vonaltartomány – 0,15-20.00 m;
 • ± 3,0 mm-es pontosság;
 • Várakozás az adatbevételre – 0,5 másodperc;
 • Maximális várakozási idő – 4 másodperc;
 • Elemek 2 x 1,5 v LR03 (AAA);
 • Automatikus leállítás – 5 perc;
 • Tömeg – 0,09 kg.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

A készülék nagy keresletben van az ugyanazon áruk előtt. Lehetőség van távoli üzemmódban a Bluetooth segítségével. A készülék csatlakozik a táblagéphez vagy okostelefonhoz. A készülék valós idejű adatokat továbbít. A készülék figyelemre méltó részletes és érthető elektronikus menü. Ezzel párhuzamosan a felhasználó elérhető és kulcsvezérlés. A piacon a készüléket megfizethető áron értékesítik, alkalmazható mindennapi életben.

Amellett, hogy ez a modell, Bosch gyárt más távmérők, hogy pontos geometriai paramétereit. A professzionális eszközök lehetővé teszik, hogy az adat azonnali közelségét az objektumhoz való közvetlen közelség nélkül kaphassák. A módosítások lehetővé teszik mind a közelítő, mind a pontos számítások fogadását. By the way, a háztartási eszközök professzionális kinevezési eszközeinek megkülönböztető jellemzője az ügy színe. A professzionális eszközök általában zöldek vagy kékek.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Fajták

BOSCH GLM 50 digitális elemek professzionális és Bosch Plr 25 tulajdoníthatók a professzionális funkcionálisnak köszönhetően. A modellek azonban gyenge helyeket tartalmaznak műanyag csap és konzol kialakítás formájában. A műanyag elem szinte azonnal törődik, még akkor is, ha a felhasználó óvatosan van az eszközzel. Az esetek nem védik az esőtől.

A mérőműszereket háztartási célokra használhatják, és csak zárt területeken termelhetők.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch DLE 40

Többfunkciós gép, amely képes a hossz, terület és hangerő mérésére. Szükség esetén a kapott információ összecsukható, hogy megszorozzuk egymást, és egyetlen számot írjon be a rendszerbe. A DLE 50 modell hasonló funkcionalitással rendelkezik. Mindkét eszköz nem rendelkezik szintű funkcióval, így pontos információt szerezhet, amelyet még merőleges bázisra kell összevonni. A másolatokat kényelmes méretek és kis súlyok különböztetik meg.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch DLE 70

A készülék szabványos funkciókkal rendelkezik, de a falak területének mérésének lehetőségével, figyelembe véve az ablakokat és az ajtókat. Az eszközből származó pontos adatok segítenek megvásárolni a kívánt számú épület és befejező anyagok. A korábbi modellekkel ellentétben a készülék szintjén van felszerelve, egy állványra telepíthető. Ha a mutatókat nehezen elérhető pontokon kell összegyűjteni, használhatja a teleszkópos csapot. A készüléknek van funkciója:

 • belső memória;
 • “Fali terület”;
 • Visszatérési sugár hiba nélkül.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch Zamo II

A készülék a háztartási vonalra utal, a mérési távolság 20 méterre van. A “Zamo” az egyetlen gomb könnyű ellenőrzése jellemzi. A bekapcsolás után azonnal elkezd mérni, rögzíteni őket a memóriában. A képernyő több legújabb eredményeket jelenít meg, amelyeket különböző vonalak rögzítenek.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch glm 30

A készülék szintén háztartási használat, de javított jellemzőkkel rendelkezik. Például a mérések tartománya 30 méter. Kórházi ház Shockproof, védelem a nedvesség és a por ellen. Van egy “autosum” funkció, amely automatikusan összecsukja a kapott eredményeket.

A készülék és a térfogat A készülék nem veszi figyelembe, de a korlátozott funkciók befolyásolták az alacsony termék árat.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch glm 80

A professzionális szintű eszköz gyakorlatilag nem rendelkezik negatív tulajdonságokkal. Az utolsó 20 mutató a memóriában marad, a magas függvénye van. A készülék rendszeres USB-n keresztül egy tabletta vagy telefonhoz csatlakoztatható.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch glm 100 c

A modell egy professzionális vonalra utal. Bár az eszközt korlátozott funkcionalitás jellemzi: nincs képes a háromszögek és a trapéz mérésére, nincs beépített Vizire. A készülék csak a szobákban használható, mert nincs nedvességvédelem. Ez a távolságkötő számos változatot feltételez a kapott adatokon, és eredményük további felhasználását különböző számított képletekben.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch glm 120 c

A digitális távolságmérő számos hasznos funkcióval, mérési területekkel és térfogatokkal rendelkezik. Jelzi, hogy az eszköz lehet hajtogatni és levonni, és a beérkezett információk az integrált memóriában tárolhatók. Maximális távoli pontok méréshez – 100 méter.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch glm 150

A professzionális szint elektronikus vonala 150 m távolságra határozza meg. A funkció a készülék nem valószínű, hogy jól jön a mindennapi életben, de ez sokkal könnyebb a feladatok tervezők és építők nagy tárgyak, mint a hangárok. Magasságok, lejtők, tetőméretek – Minden indikátor A készüléket következetesen figyelembe veszi a másodpercek számlálásához, és automatikusan elhozza a memóriát.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch glm 250 vf

A példány funkcionalitása hasonló az előző modellhez, de akár 250 métert is lehet a távolságok meghatározásához. Az építési szféra mellett az eszközt aktívan használják a geodéziában.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Bosch pmb 300 l

Ez a digitális rulett mérheti az objektumok lineáris távolságait. Pontos és egyszerű, digitális kijelzővel, alkalmas a mindennapi életben való használatra. A lézersugarak és a szintszint mellett hagyományos rulettje van egy skálaosztással, amely hagyományos mérőeszközként használható. A mérési pont maximális lehetséges eltávolítása 3 méter. A modellhez tartozó állvány nem biztosított. A lézer az AAA elemekből származhat.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Tippek a választáshoz

A készülék megvásárlása előtt el kell döntenie a célt. Ha valami tökéletesebb, mint egy klasszikus rulett, amelynek skálája van, elegendő eszközzel rendelkezik, mint a Bosch GLM 50. Ez jellemzi a kiváló minőségű mutatók és a közeli árak kategóriájában értékesített üzletekben. Az eszköz funkcionalitása nem túl kiterjedt, de legtöbbjük nem szükséges egyszerű emberhez.

Például a GLM 50 C már nagyobb funkcionalitással rendelkezik, és használható az építés és a gömb és a design. A készülék kompatibilis a mobileszközökkel, valamint számos szakmai programmal. A nehézség nélküli szakember lehet egy projekt, és azonnal adja meg ügyfelének értékelését.

A szakemberek általában a munkaeszközök kiválasztására utalnak, így nagy figyelmet fordítanak a kiegészítőkre. Például a rangsoros keresővel való kényelem egy állványt ad hozzá. Az amatőrök megnézik az eszközt, mert kényelmes lesz a háztartási telek jelölésének folyamatában.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

A Bosch BT 150 képes olyan állványt összegyűjteni, amelyből 50-150 cm-re állíthatja be a magasságot. Az állvány tartós, alumínium, fény, üzletekben olcsó. A rögzítő csavarmenet általában szabványos. A berendezés gömb alakú szinten van felszerelve. A távolságkötő szigorúan vízszintesen van beállítva, még akkor is, ha a felület egyenetlen. A szakemberek speciális szemüveget viselnek. Az ilyen termékek költsége alacsony, és gyakran professzionális eszközökhöz tartoznak. A lézersugárral rendelkező háztartási eszközök esetében a szemüvegek sem zavarják. Ismeretes, hogy a lézer helyrehozhatatlan kárt okozhat a szemeknek.

Néhány háztartási helyiség Bosch-t kínálnak a növekvő tartomány növelésének lehetőségével. Ehhez további reflektorra van szükség. A Bosch GLM 80 modellnek ilyen előnye van. Bár az eredeti műszaki és működési mutatók nemcsak a hazai, hanem a szakmai használatra is.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Kézikönyv

Biztonsági szabályokat be kell tartani bármely munkában. A termék csomagolására vonatkozó ajánlási pontokat minden BOSCH rangerfinder kíséri. Belül van még olyan utasítás, amely részletes tanulmányt igényel.

Az első pont az: ne irányítsa a lézersugarat a nap felé, valamint más fényes fényvisszaverőkre. Az ilyen intézkedések a pontos berendezés mutatóinak torzulásához vezetnek.

Használja a rangeFinder-et, mint szintet nemkívánatos. A belsejék károsodásának kiküszöbölése érdekében a gyártó nem javasolja a nedves és poros környezetben lévő eszközöket.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Ha az eszközt a plusz mínusz hőmérséklet-tartományból mozgatjuk, akkor időt kell adni a külső feltételekhez való alkalmazkodásra. Érdemes figyelembe venni a gerenda lumen által kapott adatok pontatlan helyességét a színtelen folyadékok (víz) vagy tárgyak (üveg, film).

A bizonyság hibái a gerendát tükröző beteg jégfelületének köszönhetően. A nedvességálló készüléket, amely a vízbe esett, a száraz, szárított, szárítandó, majd továbbra is működik.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

A személyes biztonsági szabályok javasoljuk, hogy megfeleljenek a tartománykeresők összes felhasználójának. A legtöbb BOSCH készülék lézersuganya 2 veszélyességi osztályú. Különleges kár A lézer azonban nem hoz Tilos az egyenes sugárra nézni, ahogy fáj a tanulók.

Azt is tilos, hogy a készülékkel szokásos szemüvegen keresztül dolgozzon. Ezek növelik a látás veszélyét, ami ideiglenes vakítóhoz vezethet. Biztonsági útmutató Nem ajánlott címkéket mozgatni vagy törölni az eszköz panelből. A lézersugár tilos az emberek vagy állatok bármelyikére irányítani.

A készülék nem ajánlott javítani vagy szétszerelni otthon. További tartozékok nem szánták a tartományonként, jobb, ha nem kihasználják.

Minden a Bosch lézeres távolságmérőkről

Szigorúan tilos az eszközöket a határain kívüli eszközök alkalmazása. Ne kapcsolja ki a rendszer biztonsági beállításait. Tilos méréseket végezni a pályákon és az építési helyszíneken, valamint más zsúfolt helyeken, képtelen személyek.

Használat közben kövesse az akkumulátor jelzőit. Három divízió elegendő körülbelül 100 mérés. A jövőben az elemek ajánlottak helyettesíteni. Jobb húzza ki őket, ha az eszköz nincs használatban. Az elemek felszerelését a készülék fedélén feltüntetett polaritásnak megfelelően kell elvégezni.

A következő videóban részletes áttekintést talál a BOSCH GLM 50 C lézeres távolságmérőjéről.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása