Minden a fogantyúkról

  A fogantyúkról szóló profiloknak ismerniük kell az új bútorprojektek fejlesztőit. Egyformán részt vesznek bármely modern stílusban: a csúcstechnológiától és a minimalizmustól a modern és a tetőtérig. Több ismerős stílusban – klasszikus, skandináv és erősítő – ezek az elemek további dekoratív jellegűek. De a konyhában és a folyosón, amikor egy rekeszes szekrényeket épített kis méretű apartmanokban, bútorfogantyú – nem annyira eszköz, hogy díszítse, hogy mennyi módja annak, hogy további funkcionalitást biztosítson, és meghosszabbítsa a bútorok gyümölcsöző működésének időtartamát további javítás nélkül.

  Leírás

  Pen Profil – Speciális eszköz az ajtó kinyitásához. Általában a megfelelő anyagból készül, és a fővároshoz kapcsolódik.

  A trend iránti kereslet és a modern bútorok felhasználásának előfordulása széles körű képzési tervezői és gyártói a fejek és az egyes bútorok.

  • A bútorobjektumhoz képest a szokásos függőleges hely nem az egyetlen lehetséges. A modellfejlesztő más lehetőségeket is használhat: vízszintes, ferde.
  • A gyártás anyaga eltér (bár az ipari fejlesztőket általában anodizált alumíniumnak nevezik, de az acél elemek vagy ötvözetek használatát könnyű ezüstfém részvételével. A szerző bútoraiban a tartozékok a megrendelés alatt készülhetnek, és túlmutatnak az ismerős nyersanyagokkal, standard módon. Általában 2 típusú: eloxált és poliklór-vinil-film.
  • A színséma nem korlátozott, a különböző ötvözetek és a PVC bevonatok használatának köszönhetően a fogantyú profilja egy speciális textúrát képezhet: fa, természetes kő, bőr és mozaik. Az eloxált fém kevésbé színes lehetőségekkel rendelkezik, de további erőt biztosít, és növeli a szükséges bútorok élettartamát.
  • A felajánlott termékek nevei romantikusak és teljes mértékben megfelelnek a jellemzőnek: találkozhat ezüst, arany és bronz, színes pezsgő, füstös tölgy és borostyán-barna, egy bizonyos színű fa alatt, amelyet a bútoriparban fogadtak el.
  • A tervezői terv lehetővé teszi a szimmetrikus és aszimmetrikus profilok beállításának lehetőségét.

  A kiváló minőségű szerelvények minden bizonnyal díszítik a bútorokat, további díszítést adnak. A megfelelő árnyalat és az alak nemcsak kiemelheti vagy eltávolíthatja vizuálisan szerkezeti részeket. A fogantyú profiljának fő célja az, hogy biztosítsuk az ajtó kinyitását, a folyamat simaságát és értékes helyet takarítanak meg korlátozott helyen.

  Az ergonómia szempontjából – ez a módja annak, hogy elkerüljék a közös hazai sérüléseket, ami fontos, ha vannak gyerekek a családban.

  A fajok áttekintése

  A különböző választékot a felhasználás és a telepítés egyszerűségének magyarázata magyarázza. Végtére is, a modern és kiváló minőségű fogantyú profil használata nem csak a bútor (bár megtalálható alkalmazások elégtelen hygienicness), hanem a szekrények, fiókos szekrény, és még belső ajtók. A fogantyú nélküli bútorok új trendje végül megnyerte az első pozíciót a fogyasztói keresletben, bár a rögzítőelemek változó típusai e szakmai kifejezés alá esnek.

  • A számla, mint a leggyakoribb változat, kívülről a szokásos kötőelemek (csavarok alátétek), és szervesen illeszkedhet bármilyen stílus opcióba.
  • A Mortise költségesebb a tervezés, az idő és az erőfeszítés, mert kevésbé gyakori. Ezenkívül egy ilyen tartozék, bár megkönnyíti a megrendelést és a tisztaságot kapó folyamatot, a bútorok drágábbá teszi a bútorokat. A hazai iparban a Mortise fogantyúk megválasztása korlátozott, csak az önálló stílusokban, a drága fából készült sima homlokzatokon.
  • A rejtett fogantyú a rangsorban vezet a térveszteség minimalizálásának lehetősége miatt. Az iparban a korlátok könnyen megvalósíthatók – Crossbars, 2 láb, nagyobb és kisebb, a fiók méretétől függően.
  • A profil fogantyújának mérete nemcsak a helyen függ. A függőleges csak vehet részt a főbb szövedékben, és a vízszintes gyakran a fiók szélességében van.
  • A leggyakoribb, könnyen vágható hosszú profilból. Homemade struktúrákban minden egyes élhez csatlakozó dugókat használnak, a perem gyári termékei mechanikus módon polírozva.
  • Az integrált beágyazható a homlokzat panelen, akkor nincs szükség a profil alkalmazására. De egy ilyen dolog bonyolítja a higiénia betartását, különösen a konyhai körülmények között.

  Szimmetria – nem a legmegfelelőbb a szerző bútoraiban vagy bizonyos körülmények között épített ruhásszekrényben. A szimmetria további díszítést adhat a helyzet céljához, bár az aszimmetria lehet egyfajta stilisztikai vétel lehet a kiválasztott stílus kiegészítő attribútumához.

  Az aszimmetria a téma alkalmazásának vagy helyének jellemzői is tulajdonítható, a korlátozott helynek.

  A modell típusával

  Közös fajták:

  • számla;
  • horony;
  • Fantasztikus.

  Átfedés alulról – hosszú felhasználású opció egy szerelt szekrényre, míg a padlóra állva kényelmesebb a tetején lévő modell számára. Az ajtó teljes hossza mentén minden korú háztartások számára kényelmes, nem kell hajlítaniuk vagy nyújtani, kinyithatja az ajtót, és tartja a fogantyút minden kényelmes helyen.

  A felső fogantyúk nemcsak a tér használatának biztonságát és ergonómiáját biztosítják, hanem a divatirányzatoknak megfelelő demokratikus készleteket is.

  Méretre

  Korlátozások a fogantyú hosszának hossza nem különleges. Az egyetlen dolog, ami zavarhatja a nem hagyományos alapú szerző készletét, a vágáshoz használt profil hossza. A konyhai fülhallgatóban a maximális ajánlott 1 szekrény hossza 1200 mm, de a szekrényekben a tolóajtók és a nagyobb hosszúságú profil használható.

  Anyagok

  A modern technológiák magukban foglalják az ötvözetek használatának lehetőségét: sárgaréz és bronz a drága készletek, alumínium – tömegtermelő termékek esetében. Anódizáló, PVC film és króm nemcsak dekoratív képességeket, stílus attribútumokat, hanem expresszivenciát, hosszú távú működést, problémamentes tisztítást, könnyű gondosságot is biztosít.

  Tervezés

  Matte alumínium fogantyú – az ügyfelek igényeinek vitathatatlan vezetője a piacon. Azok, akik nem szeretik a felesleges fényességet, válasszon egy szabványos felső deszkát. Azonban a kereslet és az ultra-vékony termékek arany alatt. Két közös színváltozat:

  • Fekete, bármilyen színű szabvány, kevésbé észrevehető a szennyezésnek;
  • Fehér, egyszerű tisztítás, nem elveszti a színeket a mosószerek használatából.

  Népszerű és háttérvilágítású tollak.

  Alkalmazás

  A fogantyú profilját nemcsak a konyhai készleten használják, bár tökéletes célja, kétségtelenül, korlátozott helyen és meghatározott feltételekkel rendelkező konyhában. Ez bútorszerelvények, által önállóan vagy gyári műhelyek, a termelés, lehet használni a homlokzat interroom tolóajtók, szekrények, bútorok, mint egy szekrény vagy mellkasi mellett a pulton az ebédlő tolóasztalt vagy az üveg alá a a dekoratív asztal.

  A felsorolt ​​alkalmazások figyelembe vehetők, ha önállóan gyártják a bútorokat vagy annak megrendelését a gyártóból, internetes portálokon, speciális üzletekben. A kreativitás fantáziájának tágassága számos javaslatot hagy a használt anyagokra, méretekre, színekre és formákra.

  Képesek kielégíteni a legtöbb szeszélyes kéréseket és a legszigorúbb stíluskorlátozást.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: