Minden a rögzítőelemekről

A modern életet lehetetlen elképzelni villamos energia nélkül, de megköveteli az önhordó kábelek lefektetését a levegő megvilágításában és a hálózati hálózatok villamos energiájának átvitelére és újraelosztására. Ez együtt jár rögzítéséről vezetékeket pillérek és az épületek, és egy ilyen rögzítő legmegbízhatóbbnak kell lennie, amennyire csak lehetséges. A tartós rögzítéshez, kivéve a szüneteket, és a zörögést és a rögzítőelemeket úgy tervezték, hogy pár kábelvezetékekkel párhuzamosan párhuzamosan párhuzamosan. Azonban más területeken is használták a felhasználást.

Minden a rögzítőelemekről

Minden a rögzítőelemekről

Sajátosságok

A horgonytartó fém monoblokk vagy kompozit blokk, és szükséges a horgonybilincs felszereléséhez. Mindkét eszköz teljes, céljuk a kábeles légi vonalak megbízható rögzítése a különböző típusok támogatására. A telepítés lényege csökken, hogy rögzítse a konzol rögzítését, és függessze a klipet az önhordó vezetékekhez.

Fontolja meg a horgonytartók jellemző tulajdonságait:

 • Az elem kiváló minőségű alumíniumötvözetekből készül;
 • A termék ellenáll a mechanikai deformációnak, és ellenállhat a nehéz terheléseknek, beleértve a nagyfokú feszültséget;
 • A rögzítőanyagot a korróziós tulajdonságok megkülönböztetik, lehetővé téve a rész különböző időjárási és éghajlati viszonyok kezelését;
 • A konzol lehet rögzíteni, hogy a forgó, szögletes, terminál és múló hordozók, de a rögzítés függőleges felületeken is biztosított: a falak különböző épületek, építmények és épületek;
 • A rögzítés a rész általában végzik segítségével perforált szerelési szalag horganyzott acél vagy csavarok segítségével (azonban vannak olyan elemek, amelyek rögzítik a gyors-rugging készítmények);
 • A termék rögzítőgyűrűjén vannak olyan záró ujjak, amelyek biztosítják a horgonybilincs keresztirányú elmozdulásának határát.

Amellett, hogy a zárójelek szinte bármilyen felületen rögzíthetők, néhány fajta lehetővé teszi, hogy a tartóelem eltávolítása nélkül legyen.

Minden a rögzítőelemekről

Minden a rögzítőelemekről

Fajták

Az ilyen típusú zárójeleket számos jellegzetes jellemzői osztályozzák:

 • A tervezés szerint összetettek és monolitok;
 • A horgonyok – polimer, fém és üvegszálas anyagának megfelelően;
 • Vannak kastély és kiegyenesített termékek, valamint olyan modellek, amelyeket cement és polimer összetétele rögzítenek.

Minden a rögzítőelemekről

Minden a rögzítőelemekről

Minden a rögzítőelemekről

A leggyakoribb típusok így néznek ki.

 • CS 10 termékek.3 A törzshuzalok elhelyezésére – ezek nagy szilárdságú, nedvességálló eszközök. Fix 1-2 horgonybilincsek.
 • SA-1500 – konzol, 1500 kGF-hez fennálló maximális megengedett legnagyobb megengedett. Van egy univerzális eszköz UPB ugyanazon mérési jelzővel.
 • A rögzítőelemekkel párhuzamosan használt rögzítőelemek, 4×16 mm, 2×16 mm, 4×25 mm-es jelzésű előfizetői vonalakra van szükség. Ebben az esetben ezek a számok a vezetékek számát és a vezetékek átmérőjét jelentik. Az ilyen struktúrák nem félnek a hőmérsékleti különbségekkel, a korrózióval, az UV sugarak negatív hatása.

Egy speciális, lapos típusú horgonytermék rögzítve van egy műanyag dugóval, és a kompozit anyagból (bimetál), öntöttvas vagy alumíniumból származó radiátorok falára való beszerelésére szolgál.

Minden a rögzítőelemekről

Minden a rögzítőelemekről

A radiátor tartó nyugodtan fenntartja a design súlyát vízzel, nem deformálódik a magas hőmérséklet hatása alatt. Ugyanakkor megbízható rögzítést biztosít, anélkül, hogy fűtőberendezés lenne.

Minden a rögzítőelemekről

Technikai követelmények

Bármely típusú lineáris megerősítés, amelyhez a rögzítőelemek közé tartoznak, meg kell felelniük a GOST szabványoknak. Íme a kastélykötők fő műszaki követelményei:

 • Életélet – 10 év;
 • Felhasználhatósági idő – 2 év;
 • a keménység szikláiban – 50 kN;
 • Rögzítő ellenállás az üzemanyag módban – 70-80%;
 • Ideiglenes ellenállás, amikor az acélhorgonyok szakítószilárdsága – 240 MPa;
 • GAP erősség – legalább 70%.

Minden a rögzítőelemekről

A konkrét követelményeket az átmérőjére, a horgonyrúd hosszára mutatják be, beleértve a faragványokat is.

Továbbá, szabványok paraméterek vannak telepítve a rövid hatótávolságú típusú berendezési tárgyak, zárójelben a kémiai típusú rögzítő és termékeket különböző anyagból. Mindezen követelményeket tiszteletben kell tartani a megerősítés biztonságos telepítéséhez és maximális hosszú távú működéséhez.

Minden a rögzítőelemekről

Alkalmazási módok

A rögzítőelemek mellékletének típusa eltérhet a termék céljától függően:

 • Lehet csatlakoztatni a szorító a SIP, a készülék van rögzítve a rögzítő szalagot F 207 a tartóelem köré egy körben, valamint a csavar és egy rögzítő (ez van rögzítve, hogy a fal egy fém ék csap vagy csavar);
 • Ha fából készült lengyelekre helyeznek, és támaszok, fúrás és rögzítés egy ékhorgonyon előzetesen végrehajtva;
 • A konkrét támogatások, a konzolok kapcsolódnak a pántok szalagok kaparó, gyorsan kötő megoldásokat, de azt is rögzíteni kell a tipli és csavar.

Minden a rögzítőelemekről

A zárójelek segítségével különböző anyagok, súlyok és műszaki paraméterek segítségével fal- és padlófűtési elemeket szerelhet. Nehéz öntöttvas radiátorokhoz, a zárójelek megerősített modelljeihez, figyelembe véve a dowels dimenziókat. Egyszerre velük, speciális vas, menetes horgok nagy átmérőjű.

Minden a rögzítőelemekről

Alumínium és bimetál elemek Hasonló konzoloknál kisebbek.

Horgonyzáró – igény szerinti elem a különböző célú kommunikáció, háztartási készülékek és csővezetékek megbízható rögzítéséhez. De hogy ezeknek a mintáknak a hosszú szolgáltatása, a riasztás és a hibás működés megszüntetése, csak a rögzítőelem, amely teljes mértékben megfelel ezeknek a műszaki követelményeknek és szabványoknak.

Minden a rögzítőelemekről

A következő videó elmondja a horgonytartót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása