Minden a Tisch bilincsekről

A vízvezeték és az asztalos ügyben lehetetlen helyett alelnök nélkül. Ez az egyszerű eszköz kiváló segítője, amikor rögzíti az alkatrészeket. A látogatások eltérőek. Különös figyelmet kell fordítani a Tisch-Clamps-en. Milyen jellemzők, fajok, gyártási anyagok, méretek és kritériumok – ezt az alábbiakban tárgyaljuk.

Minden a Tisch bilincsekről

Minden a Tisch bilincsekről

Sajátosságok

Thish bilincsek – segédeszköz, amely rögzítőelemeket hordoz az ácsmunkák és a vízvezetékek. Az alelnök kialakítása két elemből áll: a keret és a rögzítőmechanizmus. A keretet a szerszám merevsége végzi, és a szorítómechanizmus megbízhatóan rögzíti a részt. A ház rögzítéssel rendelkezik szivacsok, amelyek között van egy billet. Egy szivacs Rögzített, Másodszor – alváz. Az alváz mozgása a fogantyúval ellátott futócsavar forgása miatt történik.

Egyes termékek fából készült részletekkel dolgoznak. A szivacsok speciális béléssel vannak felszerelve, amely kiküszöböli a fából készült termékek felületének károsodását.

Minden a Tisch bilincsekről

Minden a Tisch bilincsekről

Vannak modellek Thish bilincsek fémgel való munkavégzéshez. Különböző klipek és szivacsok szélessége van. A több általános fémlapok rögzítéséhez használjon egy nagyszerű felvételkészítést.

Néhány termelő termel Clamps védelme a csúszásból. Egy ilyen eszközt nagy részletekkel dolgozhatunk. A speciális védőréteg kiküszöböli a rész és a csúszás helyzetét.

Minden eszköznek saját jellemzői és rendeltetési helye van. Az eH-bilincsek fajtáival érdemes többet olvasni.

Minden a Tisch bilincsekről

Minden a Tisch bilincsekről

A fajok áttekintése

A következő fajták vannak a bilincsek.

 • G-alakú. A bilincsnek tartós, kovácsolt acél tokja van. Az alváz lehetővé teszi, hogy egyszerre több részre is javítsa. Rendelkezik egy kis menetes sebességgel. Jó bilincset biztosít a hegesztés során. G-alakú vice is használható fából készült termékekkel. Ebben az esetben a szivacsok speciális bélése a fa deformációjának kiküszöbölésére vonatkozik.

Minden a Tisch bilincsekről

 • Arc. A végbilincsnek hasonló a “C” betűhöz hasonló design. Ötvözet, kovácsolt vice három csavaros bilincsekkel van felszerelve. Az eszközt az asztalosiparhoz használják. A bilincs használata kellemetlenséget okoz. Működés közben meg kell tartania a tervezést, és húzza meg a csavarokat.

Minden a Tisch bilincsekről

 • T-alakú. T-alakú eszközök megkülönböztető jellemzője – az útmutató profil a “t” betű formájában. Hossza több mint 1 méter lehet. A profilon rögzítő szivacsok vannak. Az üres lapok rögzítését a fogantyúval végzett csavar miatt végezzük, amely a szivacshoz csatlakozik.

Minden a Tisch bilincsekről

 • F-alakú. A szerszám teste kevésbé megbízható és tartós, de az alelnök meglehetősen igényes a kiigazítási tartomány jelenléte miatt. A design egy sínből áll, amely az egyik oldalon egy szivacs. Rögzített. Másrészt a futó szivacs csavaros rögzítővel rendelkezik mosóval. A szerszám hossza eltérő lehet. Néhány modellnek mély rögzítése van, amely egyszerre több terméket is lehetővé tesz.

Minden a Tisch bilincsekről

 • Sarok. A szerszámot kiálló elemekkel ellátott design jellemzi. Ha a munkát egy 90 fokos szöggel tiszteletben tartják. A szögletes bilincs van egy rögzítő csavar rögzítésére és lyukak, ami miatt a vice rögzíthető bármilyen felületen.

Minden a Tisch bilincsekről

Minden a Tisch bilincsekről

 • Kézikönyv. A közönséges ruhadarabhoz hasonló manuális típusú modellek. Ők is nevezik tavaszi látogatások. Ezt az egyszerű eszközt használják, ahol nincs nagyobb szorító erőfeszítés.

Minden a Tisch bilincsekről

 • Gyorsaság. Az egyszerű design fix sponge bárral rendelkezik. A szerszám ellentétes részében két fogantyúval futó szivacs van. A fogantyúkkal ellátott mechanizmust triggernek nevezzük, és inkább egy ravaszt. Ezért a gyorsnyomású bilincset gyakran pisztolynak nevezik. A termék rögzítését rögzítő fogantyúk végzik. A szerszám univerzálisnak tekinthető.

Ha különböző irányba telepíti a szivacsokat, a bilincs egy támasztékává válik.

Minden a Tisch bilincsekről

 • Cső. A szerszámnak van egy vezetékes szivaccsal. A második szivacs – alváz. Ez egy speciális reteszelő mechanizmussal van rögzítve. A szorítót egy fogantyúval ellátott csavar segítségével végezzük. A dimenziós elemekkel való munkavégzésben.

Minden a Tisch bilincsekről

 • Káromkodás. A szerszámot különböző szögek feldolgozására használják. A kialakítás szilárdan rögzít minden felülethez. A rögzített szivacsnak van egy mozgatható része, amely a vezetőcsavaron keresztül csatlakozik az alaphoz. A csavar fogantyúval van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy forgassa el a szorítót a tengely körül.

Minden a Tisch bilincsekről

Anyagok és méretek

Thish bilincsek rögzítő tulajdonsággal rendelkeznek, amelynek erőssége nemcsak a szerkezet szerkezetétől függ. A klip megbízhatósága a gyártás anyagától függ.

Ez a következő anyagokból származik.

 1. Öntöttvas Ez a leggyakoribb anyagnak tekinthető az alelnök számára. Az öntöttvas termékek masszívak és tartósak, nem lehet kiszolgálni, hogy nem egy tucat év.
 2. Acél. Az olcsóbb bilincsek alacsony szén-dioxid-acélt termelnek. A drága termékek termelésében kiváló minőségű, tartós acélt használnak.
 3. Alumínium / duralumin. Anyagok alacsony szilárdságúak, így kis Visks, a szorító ereje nem túl nagy. Az elektronikus eszközök vagy ékszerek javításakor használják őket.
 4. Faipari. A fákkal való munka során fából készült bilincseket használnak. A fa vice nem deformálja a termékeket. Az egész design fából készült, kivéve a klipet.

Minden a Tisch bilincsekről

Minden a Tisch bilincsekről

Minden a Tisch bilincsekről

Minden a Tisch bilincsekről

  A bilincs paraméterei elengedhetetlenek. Főbeállítások – Szivacs szélesség és mozgásuk. Ezen paraméterek alapján határozza meg az üresek rögzítésének mélységét és szélességét.

  Dimenziók A bilincsek eltérőek. Egyes modellek 50 mm-es szivacs méretűek. Maximális rögzítés – 250 mm. Szorítóerő 15-55 f tartományban változik. Hossz Ez elérheti a 667 mm-t, Magasságot – 311 mm.

  A látogatásokat figyelembe veszik Kicsi, Ha a hossza 290 mm, a magasság 140 mm, a szivacsok stroke 50 mm. Középső A dolgok méretek – 370 mm, 180 mm, 126 mm. Paraméterek Nagy Clamps – 457 mm, 221 mm, 161 mm.

  Minden a Tisch bilincsekről

  Minden a Tisch bilincsekről

  Hogyan válasszuk ki?

  A kiválasztáskor érdemes figyelmet fordítani a következő árnyalatokra.

  1. Anyag. A legjobb, ha egy öntöttvas eszközt választani acélszivacsokkal.
  2. A rögzítő szivacsok mérete. Vásárlás előtt el kell döntenie a készülék hozzárendelését. A szivacsok kiválasztása a feldolgozandó billenők méreteien alapul.
  3. A rögzítés módja. Az ácsmunkák és a szerelő munkához válasszon alelést egy csavaros rögzítő mechanizmussal. Kényelmesek, és ha a munka nem igényel maximális erőfeszítést. Vannak olyan modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy a részletek rögzítését egy kézzel. Súlyosabb és gyakoribb munkák esetén ajánlott a munkaasztalhoz csatlakoztatott álló modelleket használni.
  4. Egyetemesség. Ha különböző formákból és anyagokból készült billeteket dolgoznak, figyelmet kell fordítani az univerzális bilincsekre. Általános szabályként eltávolítható szivacsokkal vannak felszerelve.
  5. Szerszámméret. A kis és könnyű eszközök ajánlott választani, ha a bilincset el kell mozgatni.
  6. Minőség. Fontos tényező a kiválasztáskor. Szükséges figyelmet kell fordítani az alelnök felületére, az egyes részek állapotára. A szerszámnak hibák, karcolások, torzítások nélkül kell lennie. A kiváló minőségű terméknek a megfelelő formája tiszta egyenes vonalakkal rendelkezik. A menetes elemeket kenéssel kell lefedni. A mozgatható mechanizmusok sima mozognak.
  7. Az ár a céltól függ. Szakmai célokra jobb vásárolni egy modellt drágább számára. Ratquent használat esetén az olcsó modellek alkalmasak lesznek.

  Minden a Tisch bilincsekről

  Minden a Tisch bilincsekről

  Minden a Tisch bilincsekről

  A DEEP CAPTURE JONNONSWAY kézbilincseit tovább mutatják tovább.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása