Minden a vágott dióról

csavar – Ez a termék a fémek vagy polimerek, amelyek rögzíti a részleteket, ami szükséges a különböző munkák. A kötőelemek több típusa van. Ebben a cikkben beszélünk egyikükről – korona dió.

Sajátosságok

Ez egyfajta fémtermék, ahol a belső szálak, amelyek a különösen felelős helyeken lévő részek rögzítéséhez készültek.

Fő célja az önkiszolgálás megakadályozása.

Külsőleg A korona anya úgy néz ki, mint egy hatszög, amelynek propilén vertikálisan résszel (A nyílások száma eltérő lehet, a menetes kapcsolat átmérője érinti). Az ilyen szokatlan fajok miatt megkapta a nevét. Ezek a “fogak” a rögzítő fő jellemzője.

A csavarban van Speciális lyuk, Miután behelyezték az anyát Dugó, vagy az arányban rögzítve van. Ezeknek a manipulációknak köszönhetően a kapcsolat további megbízhatóságot kap.

Szintén A koronált termékek a gyártás fokozott összetettségét jellemzik. Ez a folyamat sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint a szokásos dió felszabadulása a bélyegzés vagy az öntés módjait.

A vágott diófélék előállításának legelterjedtebb módja így néz ki: A kívánt átmérőjű multifaceted rudak, a biletteket vágják le, majd mechanikusan feldolgozzák. E további nehézségek miatt az ilyen típusú termék termelésében drágább.

Ennek eredményeként a szokásos diófélék helyett a magas költségek gazdaságilag nem megfelelőek.

Nézetek

A fő szabályozási dokumentum, amely szerint a dió korona és az alacsony slot – van GOST 5918-73. És használt is Európai szabvány DIN 935, amely szerint a termék terméknek tekinthető az M10 szálának átmérőjének és a túlszárnyúnak.

Minden kötőelem három típusú pontossági osztályra van osztva:

  • A (megnövekedett);
  • (Normál);
  • C (csökkentett).

A koronaanya az osztályba utal.

Egy másik jellemző erő. Teljes szám 7 erőosztály, De a valós életben a szakemberek általában megkülönböztetik a termékeket normál erősségű és magas. Szakemberek azt állítják: A menetes csatlakozás hosszú szolgáltatása érdekében a csavarok és anyák egy erősségi osztálynak felelnek meg. És a maximális megbízhatóság érdekében a kötőelemeknek megbízhatóbbnak kell lenniük, mint egy csavar, legalább egy lépéssel és egy PIN-kóddal rögzítve.

A harmadik paraméter az magasság. Az anyák alacsonyak, magas és hosszúkásak lehetnek. A termék magassága ezt az elv határozza meg: 0,5-0,6 menet átmérő alacsony, a második típusú – 1,5-re, a megnövekedett – 3.

Gumi és vágott hardver alacsony és szokásos teljesítményt nyújtott.

Anyag, amelyből ezeket a termékeket gyártják: ez Különböző acélok – mind a szokásos, mind a rozsdamentes, színesfémek vagy műanyagok.

Főleg termékek formája Hatszög, De találkozzunk I tiltványosok. És ezek is konstruktívan hajthatók végre két típusban, a csiszolásból (végrehajtás 2) és nélkül (végrehajtás 1).

Dimenziók

A GOST 6-48 mm-es szálátmérővel ellátott anyák méretét határozza meg. Összesen 17 méretű szabvány, amelyből 11 és 6 további termelésre kerül fel (A kis igény miatt nem ajánlott ipari méretben előállítani őket).

A szál típusa Lehet más: nagy lépéssel és kicsi.

Az összes paraméter aránya részletesebben a hazai vagy európai szabvány szabályozási okmányában hangsúlyozható.

Egy számológéppel, megtanulhatja a termékkel végzett termék átlagos tömegét. A hivatkozást az átmérő alapú kilogrammon alapuló kilogrammban lévő ezer termék hozzávetőleges súlya jelzi. Például egy tonna dió koronázás az első kivégzésben az M12 szálak átmérőjével körülbelül 20,881 kg.

A termékinformációk megtanulhatók Jelzés. Különösen, ha A feltételes megjelölés az M20-6N. 5 GOST 5918-73, akkor visszafejtjük:

  • Az átmérő 20 mm;
  • A tolerancia terület 6 óra;
  • 5. megbízhatósági osztály;
  • A végrehajtás típusa először;
  • Nincs speciális bevonat.

És ha – 2 m30-6n. 5 GOST 5918-73, majd a 30 mm-es szál átmérője, a második típusú végrehajtás, a többi még mindig.

Hatály

Mielőtt megvásárolná a dió koronákat Fontos meghatározni a felhasználási és kinevezési környezetet. Ha a rögzítőelemeket normál körülmények között alkalmazzák, akkor a szokásos acélból származó hardvert vásárolhat és használhat. Abban az esetben, ha a környező légkör kedvezőtlen körülményeket jelent, tanácsos a korrózióálló anyagokból származó termékeket alkalmazni. És ha a közeg kémiailag agresszív, a lehető legjobban alkalmas rozsdamentes acélhoz vagy nemvasfémekhez. Minden korona dió megtalálható a különböző designban.

Mindegyik esetben a helyes döntés először konzultál a szakértőkkel, és megismerheti magát a szabályozási dokumentumokkal.

Ezeket a rögzítőket széles körben használják különböző iparágakban, amelyek nagyon gyakran megtalálhatók a mindennapi életben. Jól bizonyították magukat az autóipari, szénsavas termelési területeken. És azok is elengedhetetlenek azok a mechanizmusok, amelyek folyamatosan nagy terheléssel vagy fokozott rezgéssel szembesülnek.

Nem kell megmenteni az ilyen típusú hardvert, mert a csavarozott ízület és a teljes tervezés erőssége a megbízhatóságuktól függ.

A következő videóban megtudhatja, hogyan kell alkalmazni a koronaanyát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: