Minden az előadásokról

A megmunkáláskor bármely részt biztosítani kell a rögzített állapotának. Ehhez használja az alelnököt. Ez az eszköz nagyon kényelmes azonnal két paraméterben: frees kezek és erős rögzítés fizikai erőfeszítés nélkül.

A látogatások eltérőek. Az egyik legnépszerűbb fajtát előadják.

Jellemzők és elvek elvét

Előadott alelnök A nagy pontosságú snaphoz kapcsolódó speciális eszköz. Az ilyen eszközök számos különbsége van a szokásos. A következő különbségek vannak.

  1. Termelési pontosság.
  2. A Conntion képessége.
  3. Az ügy alapja lyukak vannak a szálral, amely mindenféle eszközre rögzíthető.
  4. Kisebb méretek.
  5. Néhány részlet minőségi végrehajtása.

Ezeket különböző típusú munkák elvégzésére használják: szövés, fúrás, gyalulás és egyéb feldolgozás. A fő cél az, hogy megbízhatóan rögzítse a munkadarabot.

Az adó három fő részből áll: Csavaros csavar forgó fogantyúval, szivaccsal és alaptartóval. Az eszköz működésének elvét Ez a következő – a csavar segítségével a mobil platformok összeszorítják, a feldolgozott elem két platform (szivacs) és ismét csavaros csavar.

A dolgok két anyagból készülhetnek – ez egy fa és fém. Az alelnök, az utolsó.

Felülvizsgálati modellek

Sokféle előjtélő van. A legmagasabb minőségű és igény szerinti modellek ilyenek.

  • Olcsó, de kiváló minőségű opció jellemzi – Helyi precíziós gyors változó QKG-25. A készüléknek 25 mm széles szivaccsal és a maximális 22 mm-es nyílás. Körülbelül 3 ezer rubel költsége.

  • Drágább opció – QKG-38. A különbség csak abban a tényben rejlik, hogy ebben az esetben a szivacsok szélessége 38 mm, a maximális közzététel 44 mm. A költség 3100 rubel.

  • Előadás Precíziós alelnök SPZ-63 / 85A. A következő jellemzők: a szivacs szélessége 63 mm, a maximális közzététel pedig 85 mm. Költség 3700 rubel.

  • SPZ100 / 125A Gép 88 mm-es szivacs szélességgel, és 125 mm-es nyílással. Az ilyen eszköz költsége átlagosan 11 ezer rubel.
Olvasson tovább  Üvegművek a festés alatt a belsőépítészetben

Drágább modellek vannak, de a szakemberek megszerzésére ajánlottak, és Otthoni használatra a fenti opciók egyikével meglehetősen lehetséges. Az egyes bemutatott modell alternatívája házi alelnök.

Hogyan válasszuk ki?

A ház alelésének megvásárlása előtt következik Döntse el a költségeket. Save on Vice nem ajánlott. A szélsőséges esetekben a modellen, amelynek költsége legfeljebb 3 ezer rubel, nem szabad figyelni. Az olcsó modellek gyakran rossz minőségűek, így gyorsan eljutnak. Ezenkívül egy ilyen eszközzel nem fog eléggé kényelmesen működni, mert nem fogja biztosítani a rész megbízható rögzítésével.

A jelentős mechanikai behatás, a feldolgozott tárgy kicsúszik a satu, ami tele van, nemcsak a veszteség, hanem a sérülések az a személy, aki feldolgozza.

El kell döntenie a gyártót is. A vállalatok által gyártott vállalatok gyártják: Wilton, Stanley, Neo, “Technológiai eset”, “Cobalt”, “Kalibr” és mások. Itt a választás a tisztán egyéni preferenciáktól függ. Természetesen fontos kritérium az a választáskor Eszköz méret. Mindez attól függ, hogy mely részletek tervezik kezelni. Természetesen a kis alelnök egyszerűen nem állhat meg nehéz és általános részletek, és javíthatja a kis masszív alelnökök rendkívül kényelmetlen.

A vízvezeték helyett GOST 4045-75. Ezekre azokra a modellekre vonatkozik, amelyek szélessége 63 és 200 mm között van.

Vannak 20746-84 és 1651896 gojtók is. Ezenkívül a pontossági osztály (normál, emelkedett vagy magas) mindig jelenik meg – ez is fontos tényező.

A következő videóban bemutatott előadási pontosság herékének áttekintése.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: