Minden az istálló fedélzetről

A belsőépítészeti anyagok tartománya meglehetősen széles: ez egy kő, és márvány és különböző típusú panelek, és sokkal több. Annak ellenére, hogy egy ilyen választék, a fa egyre népszerűbbé válik. Az egyik lehetősége lesz egy pajta tábla. Az előnyei és jellemzői, és beszélünk ebben a cikkben.

Ami?

A pajta táblák olyan anyagok, amelyeket a régi épületek lebontása miatt kaptak: Sarai, Házak, Barns, Mills. Az ilyen táblák még mindig lélegzik az ősi: láthatják minden shcherbinka, karcolás, nyomkövetés a fejszegről vagy a körömről. Az ilyen anyag használata óriási pluszral rendelkezik: már rendelkezik saját történetével, így sok nosztalgikus érzést és kellemes gondolatot okoz arról, hogy hova használják ezt a fát, amely szagolja, hogy felszívódott, milyen embereket érintenek.

természetesen, A múltbeli tulajdonosokból maradt összes fa ismét alkalmazható. A tervek szétszerelése, csak erős, érintetlen elemek, amelyeket ezután alaposan kezelnek. Ezek fertőtlenítik a rovaroktól, távolítsanak el körmöket, kavarognak, őrlést. Mindazonáltal határozottan hagyják el a tengelyek, ivás, körmök, karcolások és törmelék nyomait is, amely lehetővé teszi az anyag hitelességének megőrzését.

Az istálló táblákat széles körben használják, nemcsak Oroszországban, hanem sok európai országban, valamint az USA-ban, Kanadában is. Ez a következő okok miatt következik be:

 • Az anyag már régóta alakult, nem hagyja, hogy a zsugorodás ne legyen a hőmérséklet hatásáról;
 • Ez egy “meleg” anyag, amely felemeli a hangulatot, az otthoni hő és a kényelem érzését ad;
 • A táblákban nincsenek olyan anyagok, amelyek károsakak az emberekre;
 • Különböző típusú fa, valamint különböző textúrák, színek;
 • Az anyagot nagyon sok tervezési irányban lehet alkalmazni.

Mínusz ez a fajta anyag csak egy nagyon magas arány. Ugyanakkor lehetetlen elvárni, hogy a kiváló minőségű ókori elemeket olcsóbbá teszi.

Nézetek

A pajta táblák sima és durva textúrájúak lehetnek. Érdemes megjegyezni, hogy a szabványok, hogy mit kell, nem léteznek. Minden modell egyedülálló és egyedülálló. Osztályozza a termékeket először fából, és főként az országtól függ.

 • Oak élvezi a legnagyobb népszerűséget Oroszországban. Ezek durva táblák, amelyek nagyszerűek lesznek a modern belső terekben. A tölgy mellett az eredeti orosz erdőfákat használják: aspen, vörösfenyő, valamint több tűlevelű típus.

 • Az amerikai pajta táblák tölgyből vagy fenyőfehérből készültek. Az ilyen anyagok leggyakrabban a nem lakóépületekből származnak.

 • A legdrágább Ausztrália pajta táblái. Ezek a vízbe vagy közvetlenül a vízben található struktúrákból származnak: cölöpök, mólók, hidak. Hasonló táblák készülnek az eukaliptusz különleges aljzataiból.

 • Az ázsiai országokban a testületek szintén a part menti struktúrákból származnak. Kínai Elm használták őket, valamint kullancsot.

A régi táblák különbözőek lehetnek. A legfiatalabb épületek körülbelül 30 év, de vannak olyan termékek, amelyek sokkal idősebbek, az elmúlt évszázadok óta. Az idősebb a tábla, minél drágább és értékesebb.

Vannak initáció az istálló táblák: új, mesterségesen idősebb vagy nagyon régi modellek, amelyek teljesen megismétlik a hiteles anyag textúráját. Az ilyen termékek nagyon népszerűek a modern stílusokban.

Ezenkívül az istálló táblák különböző színűek lehetnek. A fa típusától függ. Amerikából származó feketék, általában szürke vagy zöldes kernelek, kevésbé gyakran – piros. Oroszországban népszerű ezüst és barna színek. Nagyon világos, égett termékek vannak.

Használat

Legfeljebb a régi pajta táblák használatának lehetősége sokat. Leggyakrabban használják őket, hogy befejezzék a falakat, felváltva őket. Nagyon népszerű, mint egy akcentus fal. A pajta táblákat különböző szobákban használják: nappali, hálószoba, konyha, gyermekszoba.

A falak mellett a táblák szabadtéri bevonatoként kerülnek. Az ilyen padlók úgy néznek ki, mint a lakásban és a vidéki házban. Emlékeztetni kell arra, hogy a tábla vastagsága legalább 50 mm legyen. A laminátumot természetes anyagi utánzással használhatja.

Az istálló táblák egy másik területe – Ajtók és partíciók gyártása. Az utóbbi nagyon lenyűgöző zóna a szobában, így nagyon hasznosak lesznek a stúdió lakás belsejében. Ezenkívül a táblák dekoratív elemekként használhatók. Szépen kiemelhető a fejléc ágy, kandalló, különféle verandák. És természetesen az istálló tábláktól kezdve lenyűgöző bútorokat készítenek. Az anyagból származó munkalapok megfelelőek lesznek a konyhában, egy kis asztalt helyezhetnek el a nappaliban, a hálószobában – Éjjeliszekrények.

Nagyon népszerű összeállítása falpanelek a Barnboards. Lehetnek más végrehajtásuk. Például, A legnépszerűbb moduláris zökkenőmentes opciók használata, amelyek egy sűrű phanenerhoz vannak csatlakoztatva. A panelek könnyen festhetők és többszínű festékekkel vagy akár rajzokkal vagy fényképekkel vannak ellátva. Egy másik lehetőség – egy klasszikus falvonalas panel. Sima, szigorú, viaszral vagy lakkgal borított. Fontos, hogy a varratok tökéletesek legyenek. És ott vannak panelek találták kifejezetten a padlástér, ők személyesítik az igazi káosz. A hosszú táblák érdekesek ahhoz, hogy rövid, vastag – vékonyak legyenek. Gyakran 3D-hatást használ, amelynek köszönhetően a szoba növekszik az összegben.

A pajta táblákat sikeresen használják különböző belső stílusokban.

 • Klasszikus. Ehhez az irányhoz megfelelő bútorok az ősi anyagból, valamint a különböző panelekből, festmények festményeinek, más kiegészítőknek a szoba dekoratív kialakításához.
 • Minimalizmus. Az Ambar táblák a minimalista szerény stílusokban használhatók. Segítségükkel ajánlott a szoba zonitja, valamint kedvezőek lesznek szabadtéri vagy mennyezeti borításként. A legfontosabb dolog, hogy válasszon fényes fa árnyalatokat.
 • Padlástér. Ez az egyik olyan stílus, ahol az istálló táblák érdekesebbnek tűnnek. A Loft ipari légkört vállal, amely a múlt század gyárak és növények szellemét megtestesíti. A táblákból származó panelek tökéletesen kombinálják a beton, a kő, a króm csillogás felületek.
 • Ország, skandináv. Mindkét stílus egységet jelent a természethez, így az anyagoknak természetesnek kell lenniük. Fa – a legjobb választás. A pajta táblák láthatóak az egyik fal, tedd a padlóra. A jó kiegészítés a vidék (országok) vagy tengeri tájképek (skandináv) képe (a skandináv) képe (a Skandináv számára), amely a falak jól megvilágított részeire lóghat. A festmények kereteit pajta táblákból is készíthetjük.

Hasznos tanácsadás

Az istálló táblák kiválasztása a takarításhoz, nagyon fontos, hogy emlékezzen a használatuk több szabályára.

 • Ez mindenben jó, így nem éri meg a táblák sheaf abszolút mindent – az ilyen belső tér megrágja. A fa nem tudja kitölteni az egész szobát, így a legjobb megoldás az, hogy kiválasszon valamit, például egy akcentussal vagy padlót, mennyezetet. Az akcentus fal tökéletesen kombinálódik a fa más elemei, például egy kis asztal. De további kiegészítők nem lehetnek sok.
 • A táblák elhelyezésénél a tervezők a fa színe váltakoznak egymással. Ez lehetővé teszi, hogy érdekes fényt és árnyékot kapjon.
 • Kiváló cég fa lehet téglafal, vas és fém elemek, kő, bőr. Nem kevésbé jó kiegészítés lesz a textíliák fényes árnyalatok. Például a hálószobában vagy nappaliban lehet függönyök, ágytakaró az ágyon, párnák. A konyhában helyénvaló az asztalterítő, a lédús hangok törölközője.

Példák a belső térben

A lakás belsejében található pajta táblák csodálatosak a hő és a kényelem érdekében. Tekintsünk több fotográfiai példát a lakóhelyiségek sikeres kialakítására, amelyben úgy döntöttek, hogy ezt az anyagot alkalmazzák.

 • Gyönyörű hálószoba klasszikus stílusban. A pajta táblákat egy akcentussal használják. Kiegészíti az ilyen belső szüreti lámpákat és szokatlan festményeket kis absztrakciókkal.

 • A különböző színű táblák egyedi elrendezése. Ez az opció tökéletesen kombinálódik az elefántcsont és a téglafalabot. Alkalmas minimalista szobákhoz.

 • A barna nem sokat történik, és ez nagyszerű látható ebben a fotográfiában. A fúzió stílusában díszített belső tér, gyönyörűen ötvözi a fát, a bőrt és a textileket, és mindez különböző barna hangokban.

 • És ez a tetőtéri nappali nagyon világosnak tűnik, bár a különböző színű gamans anyagok itt használják. A fából készült táblák tökéletesen kombinálják a szürke falak, a bolyhos köpenyek a karosszékben, egy könnyű szőnyeg. A hatás hatalmas ablakot kötött függöny nélkül.

 • Ebben az irányban, mint például az Eco, a fa a legmegfelelőbb anyag lesz. A fényes árnyalatai a növényi-zöld színnel együtt tűnnek. Természetesen egy ilyen belső tér nem tud növények nélkül.

 • És ezen a példában látható, hogy milyen érdekes a tetőtér stílusában, fából készült partícióval néz ki. Az ilyen partíció kiváló “átmeneti pont” lesz a konyhában lévő nappaliból.

Hogyan készítsünk egy pajta táblát, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: