Minden az üvegszálas tartályokról

Az üvegszál az összetett anyag egyik fajtái. Az ilyen hőre lágyuló műanyagot nagy szilárdságú és alacsony súlyt különbözteti meg. Ez a nyersanyag különböző méretű tartályokat készít, amelyeket a háztartási szférában, valamint az építőiparban, az olajban és más iparágakban használnak. Az ilyen tartályok képesek ellenállni a vegyi anyagok hatásának, ezért gyakran használják különböző termékek szállítására vagy tárolására, akár élelmiszerek, akár agresszívek.

Sajátosságok

Az üvegszálat aktívan használják az ipari iparban. Ebből az anyagból különböző termékeket gyártanak, és a tartályokat számos területen használják. Olyan termékek miatt lehetséges a modern technológiák, a folyamat, amely impregnált szálerősítésű átmegy a hal, amelyet előmelegítjük.

Az üvegszálas tartályok fő jellemzői számos fizikai tulajdonságot tartalmaznak. Először is, a tartályok szép fény, így egyszerűen szállították őket. Ez az anyag magas korrózióállósággal rendelkezik, mivel a polimer alacsony dielektromos állandó. A hőmérséklet csökkenése nem befolyásolja a tartályok integritását alacsony hővezető képesség miatt. A tározók költsége áll rendelkezésre, annyi vállalkozás használ ilyen termékeket.

A konténer gyártása egy adott technológián történik. A polipropilén lemezeket hegesztették, majd speciális felszereléssel ellátott üvegszálat alkalmaznak. Ha a nem szabványos tartályokat, a tekercseket támogató és szállítóeszközök segítségével végzik. A végrehajtás függőleges és vízszintes lehet a konténerek alkalmazási körétől függően. Nagy kopásállóságuk van, amely megerősíti az élettartamot, amely elérheti az 50 évig. Nincs szükség betonra, ha a föld alatti telepítésre van szükség. És nem kell védenie a konténereket mechanikai károkból.

Nézetek

Az üvegszálas tartályok több fajtára oszthatók, amelyek eltérnek a kinevezésben, az opciók jelenlétében és a tervezésben.

Az élelmiszer-tartályokat gyakran használják az ivóvíz és az élelmiszerekben használt egyéb folyadékok szállítására és tárolására. Ezeket a termékeket be lehet helyezni. Az üvegszálas szerkezetek bemeneti és kimeneti fúvókákkal rendelkeznek, valamint a nyak, amelyen keresztül a tartályt szolgálják fel. A fő jellemzők közé tartozik az élelmiszerlevél polipropilén jelenléte, amelyet a belső felületre alkalmaznak. A gyártók továbbá felszerelhetnek szivattyút, szintérzékelőt, fűtést és szigetelést.

A tűztartók tárolására szolgálnak a víztartalékok tárolására, amely rendszeres forrásból zárva van a tűz eloltásához. A design ugyanaz, mint az élelmiszer tartályok. További funkciók közé tartozik a szigetelés, a fűtés lehetősége, valamint azok, amelyek minden ilyen tartályban rendelkezésre állnak.

A felhalmozódó tartályok technikai folyadékok, ipari hulladékok és háztartási szennyvíz tárolására és gyűjtésére szolgálnak, alkalmasak a KNS számára. A tartálynak van egy érzékelője, amely túlcsordul. A gyártók fűtött, szivattyúzó berendezéseket és szigetelést szerelhetnek. Egy ilyen tartály egy agresszív környezetben való működésre alkalmas.

Az üzemanyag-kapacitás a kőolajtermékek és egyéb éghető anyagok szállítására és tárolására vonatkozik. Az ilyen kialakításnak nyaki, barnító, szellőzése és tápláló fúvókák vannak. A tartályt magas páratartalommal, agresszív anyagokkal és más hasonló tulajdonságokkal szembeni ellenállással különbözteti meg. Ezek a tartályok különböző lehetőségeket is tartalmazhatnak, beleértve a rögzítőcsomagot, a szigetelést, a szivattyút.

Kémiai tartályokra van szükség a kémiai, mérgező és radioaktív folyadék tárolásáhozJ. A töltőanyag ilyen tartályok készül az adalékanyag a kémiai gyanták, lehet, hogy több rekesz, és a falak a többrétegű. A tartályokban van nyomáscsökkentő szelep, fűtés, szintérzékelő, vezérlő és szivattyú rendszer.

A piacon található nem szabványos üvegszálas tartályok, de leggyakrabban az egyes paraméterek szerint készültek. Van egy téglalap alakú, belül vannak merevségi bordák, és formázó kézikönyv.

Népszerű gyártók

A piac széles választékát kínálja az üvegszálas konténereknek, így mindenki megtalálhatja azokat a követelményeket és szabványokat minden esetben.

Az egyik ilyen vállalat Polex, amely az anyagból származó tömeges tartályok ipari termelésével foglalkozik, és Oroszországban szállítjuk őket. A katalógus a tartályok gazdag spektrumát biztosítja bármely vevői követelmények alatt, és minden termék megfelel a minőségi előírásoknak. A gyártó tartályainak másolása megbízható, tartós és tartós.

Egy másik gyár, ahol az üvegszálas tartályok készülnek Helyx tartály. A gyártás során az üvegszálas és gyanták folyamatos keresztezésének módját használják. A termékek szabványos méretűek lehetnek, és az egyes vevői kérelmek szerint is készülnek. A fő termékekkel együtt lehet elérni a kompozit speciális összetételű termékeket, míg a struktúrákat szakképzett mérnökök fejlesztik ki.

A Helyx tartályból származó kapacitások széles körben használják az élelmiszer-, olaj-, nehéz- és könnyűiparban, valamint a kommunális iparban, az építőiparban és más területeken. Az ilyen tartályok nagyszerűek az ömlesztett termékek és folyadékok szállítására és tárolására.

GK “Műanyagközpont” Élelmiszereket, tűzoltókat, üzemanyagot és felhalmozódó tartályokat kínál. A párnázható tartályokat egyedi sorrendben gyártják.

Választékban LLC “kombinálja az ipari tartályokat” Bemutatta a legnépszerűbb tartályokat különböző méretben.

Az üvegszálas tartályok orosz gyártói között is hívható GK “SPETSHIDROPROEKT”, GK “Bioinstal”, CJSC “akvaprom”. A legmegfelelőbb opció felvételéhez tanulmányozhatja a termékek listáját, elemezheti jellemzőit, megtalálhatja a szükséges paramétereket, és előzetesen beszerezze a műszaki adatokkal kapcsolatos összes szükséges információt.

Hatály

A gyártók és a tartályok széles választéka miatt az ilyen termékek alkalmazásainak üvegszálából származó tartályok széles választéka, elég sok. A technikai és működési jellemzők lehetővé teszik az ilyen tartályok szállítását és különböző folyadékok és anyagok szállítását. Ugyanakkor először el kell döntenie, hogy pontosan mit kell megtalálni a termék kívánt verzióját.

Az ilyen tartályok élvezik a kémiai és élelmiszeripar legnagyobb igényét. Amellett, hogy ez a termék releváns az autóiparban, a hajógyártásban, az energia, az építészeti ágazatokban. Mentési szolgáltatások Vészhelyzeti Minisztériuma A Sürgősségi Minisztérium nem kerül tározók nélkül – mivel tágasak és tüdők, gyorsan nyerhetnek vizet a tárolásból és a forrásokból, hogy megszüntessék a tüzeket.

Összefoglalva, magabiztosan mondhatod ezt Az üvegszálas egyoldalú és nagyon népszerű kompozíciós anyag, amely ideális a tartályok gyártásához. És a tulajdonságok javítása és a konténerek erősségének növelése érdekében további anyagokat alkalmaznak a termelés során, ami növeli a különböző tartályok műszaki jellemzőinek minőségét. Teljes leírás tanulmányozása során győződjön meg róla, hogy a tartályok hosszú és jobbra tartanak.

A következő videóban leírja az üvegszálas tartályok gyártását.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: