Minden eszközkészletekről

A jelenléte a ház vagy a munkahelyen a kiváló minőségű és professzionális eszközök jelentősen javítani fogja az eredményt, és felgyorsítja a gazdaság minden javításra vagy egyéb feladatait ezt a profilt. A különböző termékek széles választékának jelenléte a boltokban és az épület szupermarketekben bonyolítja, hogy a termék megfelelő választásának lehetősége, ezért fontos tudni, hogy mit kell figyelni erre. A legjobb gyártók ismerete, a készlet konfigurálása és képességei lehetővé teszik, hogy kiválassza a legoptimálisabb lehetőséget az élethelyzetben való munkavégzéshez.

Sajátosságok

Tekintettel a munkák széles skálájára, ahol szükség van az eszközök használatára, különböző tartalmúnak kell lennie. Az eszközök csoportokra oszthatók, mint például:

 • elektromos szerszámok;
 • lakatos készletek;
 • Carpentry;
 • Az autók javítására.

Minden eszközkészletekről

Minden eszközkészletekről

Ha az elektromos kéziszerszámokról beszélünk, akkor fúrás, daráló, csavarhúzó és hasonló eszközök található. Mindannyian aligha lehetnek egy esetben, mert gyakran van ilyen teljes készlet:

 • különböző fajok és méretű csavarhúzók;
 • Fogók, fülkék;
 • Multiméter és csavarhúzó jelzővel;
 • sztriptíz;
 • forrasztó vasaló forrasztóval, kifizetéssel;
 • Kés, szalag, zseblámpa;
 • Különböző méretű hatszögek;
 • Crimper;
 • csipesz.

Ez a készlet a villamos energiához kapcsolódó munkához legmegfelelőbb lesz, mivel a villanyszerelőknek ellenőrizniük kell a bőröndök tartalmát, és adjanak hozzá hiányzó összetevőket.

Minden eszközkészletekről

Minden eszközkészletekről

Minden eszközkészletekről

Ha egy lakatos készletről beszélünk, akkor a kalapács, a csavarhúzó, a fogantyúk, fogók fognak végrehajtani. A modern konfigurációban talál egy másik vésőt, Kerner, kibaszott és fájlokat. A legmegfelelőbb eset esete lehet műanyag, ahol minden egyes eszköz esetében van helye, és a felszerelést biztosítják, ami nagyon kényelmes működésben, mivel lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja mindent, amire szüksége van.

A modern készletek lehetővé teszik, hogy nagy számú berendezést helyezzen egy tartályba, csökkentve méretét az egyszerű használat érdekében.

Minden eszközkészletekről

Minden eszközkészletekről

Minden eszközkészletekről

Ha beszélünk a szerszámkészlet egy asztalos profil, akkor tartalmaz vége gombok és fejek, fájlokat különböző formájú és méretű, fém kefe és berendezések, amely lehetővé teszi, hogy szét az ajtókárpit. A munkában ne tegyen rulett, fogó, asztalos kés, csavarhúzók és fafűrészek nélkül.

Minden eszközkészletekről

Minden eszközkészletekről

Minden eszközkészletekről

A kompozícióban beállított autóipari készlet nagy eszközt tartalmaz: kulcsszarvak, vég és csavarkulcsok, fejek, lapos és göndör bitek, hatszög, csillagok, csavarhúzók, fogók, nagy és kis gumi gombok. Az autós egymástól függetlenül kiválaszthatja a készlet tartalmát, hogy ne legyen bármilyen probléma a gép gondozásához.

Ha a típusú instrumentális eseteket a típus szerint tekintjük, akkor három fajtára oszthatók:

 1. egyetemes;
 2. Szakmai;
 3. Háztartás.

Mindegyik opciót a tárolási kapacitás mérete és a szerszám száma jellemzi. E mutatóktól függően a készletek költsége eltérő lesz.

Minden eszközkészletekről

Felszerelés

Ahhoz, hogy helyesen vegye fel a szerszámkészletet, fontos tudni, hogy pontosan tudja, milyen kézi eszközöket kell dolgoznia. A legfontosabbak közül többet is feloszthatsz.

Csavarhúzók

Ezeket külön-külön megvásárolják, figyelembe véve, figyelembe véve, hogy különböző hosszúságok, vastagságúak és formák, lapos és keresztes termékek vannak. Költségük nem lehet túl olcsó, különben gyenge minőségű anyagból fognak készülni, ami hamar sikertelen lesz.

Minden eszközkészletekről

Egy kalapács

Lehetséges a célok számára, kivéve a körmök egyszerű eltömődését, mert fontos, hogy helyesen válassza ki ezt a berendezést, hogy kényelmes és kényelmes dolgozni vele. A gyártás legoptimálisabb anyaga az ötvöző szennyeződésű acél. A fogantyú lehet fából vagy fémből, gumiból vágva.

Minden eszközkészletekről

Fogók, passatizhi

Gyakran csak a PASSATAGES, de ha szükséges, megvásárolhatja a fogó és a kerek tekercsekből álló készletet. A villamos energia biztonságos működéséhez fontos, hogy egy gumi fogantyúkat vásároljon.

Minden eszközkészletekről

Oszlopok

A mindennapi életben általában 6 és 20 mm közötti méretű kürtöket és hatszögletet kezelhet. A vízvezeték munkájához nagy méretekre van szüksége, és megkönnyíti a kulcsok használatát, ha több fejet kell kapnia nekik.

Minden eszközkészletekről

Telepített kulcsok

Engedje meg az egyik eszközt, hogy összekapcsolja a szerzett kulcsokat a munkakör méretének szabályozásának lehetősége miatt. Otthon számára a legjobb, ha 2 ilyen kulcsot vásárolnánk – kisebb és több, amelyek alkalmasak bármilyen munkára – csavarozó anyákból csőjavításra.

Minden eszközkészletekről

Jelzőcsavarhúzó

Szükség lesz olyan esetekben, amikor a munka a villamos energiára vonatkozik. Mielőtt forgatnánk egy aljzatot, vagy csavarja be a vezetéket, meg kell győződnie arról, hogy nem az aktuális. Ezzel a feladattal rendelkezik, hogy a csavarhúzó a fogantyú végén lévő jelzővel kezeli, amely belsejében van egy villanykörte, amely az aktuális érintkezőből világít.

Minden eszközkészletekről

Rulett

Lehetnek más hossza, mert szükséges a termék kiválasztása attól függően, hogy mit kell tenni a leggyakrabban. Ha a távolságok rendkívül bonyolultak, és nem haladják meg az 5 métert, akkor a rulett optimális hossza lesz, az univerzális hosszúság 10 méter hosszúnak tekinthető, lehetővé téve a különböző tárgyakkal való munkát. Sokkal jobb, hogy a rulett egy félkör alakú, amely megadja a lehetőséget, hogy önállóan csinálni mérések ellenállása miatt a szalag kanyargó és felhajtás. Érdemes figyelmet fordítani a külföldi tényezők rulettjének védelmére is, amelyeket gyakran a javítás során találnak. Mindez nemcsak a költség, hanem a termék súlyát is érinti. Minél nagyobb a védőréteg, annál nehezebb a szalag.

Minden eszközkészletekről

Szint

Nagyon hasznos dolog minden javítási munkához, ahol fontos, hogy igazítsa a felületet, vagy pontosan telepítse az objektumokat. Az optimális hossza a termék 0,5 és 1 méter között lesz. Több általános terméket használnak szakmai célokra, nehezebben dolgozni velük kellő tapasztalatok és készség nélkül.

Minden eszközkészletekről

Amellett, hogy az otthoni vagy a munkahelyen kell lennie, Érdemes megjegyezni, hogy további, anélkül, hogy nehéz gyorsan és hatékonyan végrehajtani bizonyos javítási munkát:

 • egy kefe a festéshez;
 • különböző méretű spatulák;
 • Kézműves vászon fa és fém.

Olyan készlet kialakítása, amely univerzális és legmegfelelőbb a munkához, érdemes biztosítani minden lehetséges helyzetet, amely javításkor előfordulhat.

Ha az ilyen eljárások tapasztalata még mindig egy kicsit, akkor egy szabványos eszközcsomagot vásárolhat, és fokozatosan kiegészítheti a szükséges minimumot, amely mindig a kézben kell lennie.

Minden eszközkészletekről

Mik vannak ott?

A készletek jelenlétének köszönhetően minden ízlésre könnyen kiválaszthatja azt az opciót, amely megfelel az Önnek, a megjelenésnek és a töltésnek. A legnépszerűbb kiosztás között:

 • egyetemes;
 • szakmai;
 • Otthoni használatra.

Egy univerzális típus egy olyan doboz, amelyben az összes olyan alapvető eszköz, amely javítható bármely karakter kis lebomlása. Általában vannak olyan eszközök, mint a csavarhúzók, áthaladás, fülkék, fejek, kulcsok és bitek. Az elemek száma eltérő lehet:

 • A bit lehet 4-142 darab;
 • A fúrók 1 és 30 között lehetnek;
 • Ratchet kulcsok – 1-től 5-ig;
 • Csavarhúzók – 1-től 7-ig;
 • kalapács általában 1;
 • Fogók – 1-től 2-ig.

Ha az autoláció megvásárolódik, akkor még mindig további fejfejek lesznek, amelyek száma 13-500 darab lehet.

Minden eszközkészletekről

Minden eszközkészletekről

A gyártótól függően a kvantitatív összetétel változhat. Az “INFORCE” készlet 150 eszköz, a Berger 151 részletet, “erőt” és “kobalt” – 142 részleteket. Az utóbbiak az egyik legjobbnak számítanak. Ha magas színvonalú mini-set vásárol, akkor figyelmet kell fordítania a gyártónak a Tajvan Shyang Yun hardver CO-tól, amely megjelent egy “Force” C 82 Részletek. Ha van egy nagy eset, ha minden igényt kielégítünk, érdemes figyelmet fordítani a “svájci eszközök” termékre, amely 187 elemet tartalmaz a funkcionális zónákkal, amelyek különálló műanyag tartályok formájában vannak.

A professzionális típusváltozatot gyakran egy bőröndben értékesítik, és a szükséges felszereléssel felszereltek egy adott generációhoz. A készítmény fejjel, ratchet kiterjesztéssel, meghajtó kulcs, bitek. Átlagosan a professzionális ellátásban szereplő tételek száma 250-300 darab.

  Az előnye, hogy ezeket lehet tekinteni a jelenléte egy speciális eszközt kívánt műveletet, és a mínusz – nincs perifériás tárgyak, amelyek hasznosak lehetnek a különböző tevékenységek feltételei a ház.

  A professzionális készlet egy adott profilhoz készült:

  • autójavításhoz;
  • lakatos;
  • Carpentry;
  • dielektromos;
  • csuklós szonda;
  • Az elektronikával való együttműködés.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  A Stels autó szett 94 részletekért Berger 148 részek, és tartják a legteljesebb és kényelmes lehetőség dolgozó autók. A Martix Professional 216 eszközt tartalmaz a kompozícióban, és a német márkából univerzális termékeknek tekinthető. Nem rossz belföldi professzionális likota szerszámkészlet, amely 108 részből áll. Ha egy nagy készletről beszélünk, akkor érdemes kiemelni a reneszánszot, amely a kerekek bőröndjére néz, és 186 elemből áll.

  Mindegyik csomag saját sajátosságait és a tölteléket, mert a vásárlás előtt ellenőriznie kell, hogy a legfontosabb eszköz egy bizonyos típusú tevékenységet. Az asztalosnak egy lámpásnak kell lennie. Más fajták esetében gyakran használják egy hüvelykes eszközt, amelyet teljes készlet vagy szelektíven vásárol.

  Vannak olyan hazai készletek is, amelyek tartalmaznak néhány eszközt, de mindannyian rendszeresen használják a mindennapi életben. Ez egy kalapács és körmök, csavarhúzók, rulett, fogó, kés. Javasoljuk, hogy minimális teljes készletet vásároljon, és a belátása szerint kiegészítse.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  A kitöltés mellett figyelnie kell arra, hogy az eszközök milyenek. Lehet, hogy:

  • Buborékfóliában – Celophane film műanyag kígyóval;
  • Egy kartondobozban – kis súlyú, olcsó, de, mint a cellofán, megbízhatatlan;
  • abban az esetben – úgy néz ki, mint egy bőrönd, amelyben a falak tartós műanyagból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy megbízhatóan megvédje a szerszámot a külső hatásokból;
  • Egy másik lehetőség – fém tok, drágább, de kevésbé kényelmes;
  • Abban az esetben – szöveti fedél, amely bizonyos elemek alapján készült fogantyúval; A tartalom tartalmának teljes védelme gyenge, ezért gyakran nem ajánlott használni;
  • állványon – Speciális kialakítás a sejtekben, amelyekben a szerszám található (általában ez a helyhez kötött és nem mozog), amely alkalmas a hosszú távú tárolására szükséges tárgyak a mindennapi életben;
  • A dobozban – Ez egy olyan szilárd termék, amely kényelmetlen, hogy vigye magával, de kényelmes szállítás, így a leltár tárolási helye szerint a legjobban használható;
  • A kosárban – Ez a kerekek tervezése, amelyet rövid távolságra szállítanak könnyű használatra. Sok eszköz van benne, mert a kosár súlya nagyon nagy, és manuálisan mozgatja nagyon nehéz.

  A kívánt mennyiségű szerszámok ismeretének köszönhetően felveheti az optimális doboz méretét, hogy kényelmes legyen használni működés közben.

  A minőségi termék kiválasztásához érdemes nagyobb figyelmet fordítani a termékek márkára és gyártói számára, amelyek különböző anyagokat használnak mind az esetek, mind az eszközök gyártásához.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Értékelés gyártók

  A szerszámkészlet most a megfelelő és hasznos dolog, mert a vásárlás során fontos megbecsülni minden előnyét és hátrányait, és válasszon megbízható és minőségi lehetőséget. A belsejében lévő alkatrészek számától függően, a gyártásuk anyaga, valamint az eszköztár erőssége, az árkategória nagyon eltérő lehet. Egy olcsó készlet lesz könnyebb vásárolni, de hosszú ideig tart, különösen, ha gyakran kell használni őket. A drága példányokat gondosan ellenőrizni kell, hogy a költséget nem túlságosan túlbecsülje a nem megfelelő minőségben. A legteljesebb jellemző akkor érhető el, ha figyelembe vesszük a hazai és külföldi gyártók legnépszerűbb termékeit, valamint olvassa el a revekintelmeket.

  Minden eszközkészletekről

  Az állandó lehetőségek közül érdemes kiemelni egy professzionális készletet OMBRA OMT 143 SL, Az előnye, hogy melyik az összes eszköz minőségének feldolgozása, mivel megjelenése teljes mértékben megfelel az árnak. Könnyű használat a magasságban is. A krómovanádium acélból készült berendezés.

  Előnyei közül elosztható:

  • optimális költségek;
  • Tartós, de könnyű fémből készült, kiváló minőségű zárakkal;
  • nagyszámú végső fej;
  • Van egy sor csavarhúzó;
  • Szegélyezett hexagon és Torx fejekkel.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Az ügyfél visszajelzésére összpontosítva a készlet hiányosságait nem észlelték.

  A következő lehetőség a háztartási mintákhoz tartozik, és hívják “Arsenal 1412L90-ből”. Használható mind otthon, mind a szakmai javító autók számára. Szerszámgyártó anyag – ChromovanAdium acél. A teljes készlet 90 tételből áll.

  Előnyei tulajdoníthatók:

  • elfogadható ár;
  • kényelmes és kis tok fémzárokkal;
  • nagyszámú végső fej;
  • Teljes készlet két fajta csuklós kesztyűmérővel;
  • Van egy sor csavarhúzó;
  • Jó minőségű termékek.

  Ebben az esetben nincsenek jelentős hátrányok, amelyek befolyásolnák a munkák minőségét.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Külön figyelmet érdemel a tajvani vállalat termékét Jonnesway SO 4H 52478S. Világszerte élvezik. Az összes eszköz jó konfigurációjának és megbízhatóságának köszönhetően a készlet továbbra is az egyik legkeresettebb. A termékek kiváló minőségű Chromovadium acélból készülnek, csavarhúzókon és végbillentyűkkel. Összesen 78 tétel.

  Érdemes megjegyezni az előnyöket:

  • Magas osztályú anyagok készítéséhez;
  • Teljes beállítva egy csuklós és gömbölyű eszközzel;
  • Széles csavarhúzó készlet;
  • A hatszögek teljes kiválasztása.

  Van azonban, itt van néhány hiba:

  • a bitek hiánya;
  • Gyenge kastélyok.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Ha szükség van egy nagy készlet megvásárlására autójavításra, akkor figyelni kell a készletre King Tony 9507 MR. 107 elemet tartalmaz, amelyek egy kis és kényelmes bőröndbe kerülnek. Gyártási anyag – ChromovanAdium acél. A fogantyúkon van egy speciális anyag, amely ellenáll az agresszív média és a savak hatásainak.

  A készlet előnyei között érdemes megjegyezni:

  • kényelmes használati eset;
  • nagyszámú végső fej;
  • Csuklós és földgömb eszköz;
  • Teljes csavarhúzó készlet.

  Hátránya ebben az esetben csak egy – egy nagyon magas költség, mert nem mindenkinek elfogadható lehetőség lesz.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  A német minőség szerelmeseinek érdemes elmondani a készletről Mátrix professzionális 13555, amely 216 eszközt fogad. A gyártás anyaga – Chromovanadium acél, tok ergonómiai alakú és ütésálló szerkezettel rendelkezik.

  A kifejezett előnyök közül választhat a következőket:

  • a kiváló minőségű nyersanyageszközök használata;
  • örökös garancia a termékekről;
  • nagy választék az eszközök;
  • Tartós és kényelmes eset kényelmes hordozó fogantyúval;
  • A szuperzárófej jelenléte, amely lehetővé teszi, hogy könnyen kiürítse a rögzítőelemet;
  • A racsnetek és a végső fejek jelenléte különböző méretű.

  A mínuszok között érdemes megjegyezni:

  • a bits mágnesezés hiánya;
  • A csavarhúzó fogantyúján lévő racsnis hiánya;
  • A készlet nem tartalmaz csuklópántot és ragasztott eszközt.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Egy másik belföldi készlet – “Technikai ügy 622789”, Megérdemli a figyelmet a Tajvanon található orosz vállalkozásban gyártott termékek funkcionalitása és minősége miatt. Gyártási anyag – Nagy ötvözött krómódium acél. 89 eszközkészletben.

  Előnyök:

  • Kiváló minőségű gyártóanyag;
  • Csuklópánt és ragasztott eszköz jelenléte;
  • lökésszerszámú berendezések;
  • Teljes csavarhúzó;
  • Hexagonkészlet.

  A mínuszok között csak a 27 mm-nél nagyobb méretű végfogókészülékének hiánya. Ennek a készletnek a pozitív tulajdonságai közé tartoznak a szükséges tételek széles körű és rengetege, amelyek kiváló minőségűek és negatívak – a kombinált kulcsok hiánya.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  A másodlagos minőség által jelölt változatok közül kiosztható “Stankoimport” 107 rész, Partner PA-4099 99 részre és reneszánsz YD-1039-01-re 186 részre. Érdemes megválasztani egy adott készlet megválasztását, a tartalma által vezetett, hogy a munkához szükséges eszközök, amelyek minősége nem okoz kérdéseket. A méreteket egyedi igényekhez kell kiválasztani.

  A mobil hordozáshoz kis esetek alkalmasak a javítási volumetrikus bőröndökben történő teljes használatra, és a kerekek opciói a karbantartó állomások, a leginkább alkalmazottak.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

  Hogyan válasszunk ki egy készletet?

  Kiváló minőségű és könnyen használható berendezések megvásárlásához először is meg kell tudnod, hogy hol lesz használva, és kinek.

  Vannak alkalmazások:

  • otthonra;
  • pontos munkákhoz;
  • minden alkalomra;
  • Ajándék opció.

  Ha a készlet az otthoni használatra kerül, akkor ne vásároljon valami nagyon drága és nagy, az otthoni felszereléskészlet megfelelő. A pontos munkák használata megköveteli a keskeny profilos készlet kiválasztását, ahol mindent, amire szüksége van egy adott tevékenységhez, és nincsenek másodlagos részek, amelyek rendkívül ritkán vannak szükségük.

  A mester, aki büszkélkedhet mindent és mindenhol, minden alkalomra alkalmas, ahol a leghasznosabb és igényelt eszközök a leginkább tartoznak. De az ajándékkészletnek más megjelenése és kitöltése lehet. Vannak még női eszközök is. Ez egy kis eset, szép és stílusosan díszített, és tartalmaz egy kis, de hasznos részleteket.

  Az ilyen ajándék lehet tenni a gyermekek, akik próbálnak tenni valamit, mint hogy a fiatalok próbálnak segíteni a ház körül, vagy a férfiak, akik már régóta álmodott egy teljes értékű készlet, ahol minden lesz szép, és a helyükön.

  Minden eszközkészletekről

  Minden eszközkészletekről

     A megfelelő választás érdekében érdemes több kritériumot figyelembe venni.

     • Meghatározza a készlet típusát és pontosan, hogy mit vásárol. Úgy tervezték, hogy javítsa a vízvezeték-szerszámokat, a háztartási készülékeket, a gépeket, az elektromos berendezéseket, vagy univerzális legyen, képes azonnal segíteni több helyzetben.
     • Érdemes figyelmet fordítani a bőrönd esetére, amelyben az eszköz található, erős és megbízhatónak kell lennie. Meg kell vizsgálnia a hurkokat és a zárakat, hogy magas színvonalúak legyenek és jól tartják. A bőrönd megnyitása és bezárásakor nem lehet súrlódási részek vagy nagy rések.
     • Kiváló minőségű készlet felvétele, figyelmet kell fordítania arra az anyagra, amelyből minden elem megtörtént. A kényelmes fogantyúk jelenléte is fontos az eszközök kényelmes használatához. A termék teljes és nem segítő ellenőrzése azonnal lehetővé teszi, hogy megértsd, minőséget előtted, vagy sem.
     • A bőrönd kényelmes használatához fontos, hogy minden részlet jól rögzítse a helyén, különben, a zokni során minden olyan csokorba esik, és megtalálja a kívánt elemet gyorsan lehetetlen.
     • Az igényektől függően érdemes kiválasztani a bőrönd optimális méretét, hogy kényelmes legyen az autóba vagy a garázsba, vagy hordozza a kezét.

     Minden eszközkészletekről

     Nem mindenki képes önállóan, hogy a magas színvonalú szakértői értékelést egy bizonyos termék, mert ismerik a szempontból a választás lehetővé teszi, hogy ne a vásárlást elhanyagolható, és megtalálni a legjobb lehetőség, hogy lesz kényelmes a használata.

     Melyek az eszközkészletek, lásd a következő videót.

     Kamat cikk
     ( Még nincs értékelés )
     Ossza meg barátaival
     123
     Megjegyzés hozzáadása