Minden nyomással a dióról

Jelenleg az épületboltokban egy hatalmas számú különböző kötőelem látható, amely lehetővé teszi, hogy megbízható és tartós vegyületeket hozzon létre a telepítési folyamatban. A népszerű opciók a diónak tekintendők. Ma beszélünk arról, hogy mi az, és mely méretek lehetnek ilyen rögzítők.

Leírás és kinevezés

Az ilyen kötőelemek Szabványos kerek dió, amely egy kézzel fém fúvókával van ellátva, dombornyomott felületekkel. Az ilyen részek oldalai vannak néhány arc (általában a bilincsek hexagon formájában készülnek), amely a futás szerepében a kulcs kulcsokkal működik.

A pressshibe-nal rendelkező anyák különböznek egymástól, az anyagtól, amelyből származnak, méretek és pontossági kategóriák. A fémelemekkel felszerelt fúvóka lehetővé teszi, hogy a nyomást az anyagok felületére állítsa be. Ez az öntött lemezekre leggyakrabban használt faj.

kívül, A pressssibeboynal rendelkező anyákat leggyakrabban az építési csavarokkal és más kötőelemekkel ellátott csomópontok és alkatrészek összekapcsolásakor használják. Széles használatra kerültek a gépiparban, Építőiparban. Ezek a bilincsek is a legmegfelelőbb lehetőség azokban az esetekben, ahol a felületen jelentős terhelést kell biztosítani egy nagy területen.

Nyomja meg ezeket az eseteket is olyan elemekként működik, amelyek nem teszik lehetővé, hogy az anya a telepítés után csavarjon le.

Mi történik?

Ezek az anyák a pontossági osztálytól függően változhatnak. Ezek a megállapított szabványoknak megfelelően vannak meghatározva.

  • A osztály. A csoportból származó modellek a megnövekedett pontosság mintáihoz tartoznak.
  • B osztály. Az ilyen termékek a normál pontosság kategóriájára vonatkoznak.
  • S. osztály. Ezeket az anyákat a pressshibu-val a durva pontosság csoportjában tartalmazza.

A dió különbözik, és attól függően, hogy milyen anyagot készítenek. A leggyakoribb opció acélból készült (rozsdamentes, szén). Az ilyen mintákat a legtartósabb és tartós. De vannak lehetőségeket készítenek a rézből, sárgarézből, más színesfémek ötvözeiből is.

A műanyagok fajtái vannak, de kevésbé tartósulnak a fémrészekhez képest.

Ugyanakkor a gyártás összes modellje védőalkalmazásokkal van lefedve. Leggyakrabban a cink-kompozíciókat erre használják. De a nikkel vagy krómozott termékek is megtalálhatók. Néhány részletet védő bevonat nélkül állítják elő, de az ilyen fajok gyorsan bevonhatók korrózióval, ami tovább csökkenti a bontást.

Ezek a rögzítők különböznek az erősség osztályában, amelyhez tartoznak. Ezeket a termékek felületére kis pontok alkalmazásával jelölik.

Az ilyen típusú kötőelemek három különálló csoportba sorolhatók a feldolgozás tisztaságától függően. Tiszta modellek, amikor létrehozása teljesen polírozott speciális eszközökkel. Minden felek olyan sima és tiszta.

A különálló mintákat csak az egyik oldalon polírozzák. Ez a rész csatlakozik a rögzítő termékhez. A fekete feldolgozással rendelkező modellek a létrehozáskor az eszközöket egyáltalán nem polírozzák. A szál tekintetében minden dió normál, nagy, kicsi vagy szuper-sötét modelleknek tulajdonítható.

Dimenziók

A pressshabával rendelkező anyák különböző méretűek lehetnek. A vásárlás előtt figyelmet kell fordítani erre. Valójában, ebben az esetben a választás attól függ, hogy mely részletek kapcsolódnak egymáshoz, méretüket.

A főparaméter a rögzítő átmérője. A leggyakoribbak a következő értékek: M6, M8, M12, M5, M10. De vannak olyanok és modellek más paraméterekkel.

Ezenkívül az ilyen diófélék magas vagy alacsonyak lehetnek, ebben az esetben a választás a meghatározott típusú kapcsolatokra vonatkozó követelményektől is függ. Gyakran előfordul, hogy a hosszúkás fajtákat használják nem csak létrehozni egy megbízható és tartós vegyület, hanem azért is, hogy kívülről történt pontosabb.

A különböző diófélék videó felülvizsgálata az alábbiakban látható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: