Minden üreges struktúrákhoz

  Az üreges tégla, az MDF, a gipsz, a puzzle lemezek speciális tulajdonságokkal rendelkeznek, és ha szükségesnek kell lennie bármilyen formatervezéshez, egy egyszerű dávozást nem lehet elérni kiváló minőségű kötőelemeket. A porózus vagy üreges bázis nem teszi lehetővé, hogy ellenálljon a nagy mechanikai terheléseknek. Ennek eredményeként az öntapító csavar vagy más nem megfelelő rögzítőelemek egyszerűen kirepülnek a fészekből, és egy szakadt lyuk mögött maradnak. Hasonló bázisokkal való munka esetén használjon speciális kötőelemeket – az üreges struktúrákhoz.

  Jellemzők és célállomás

  Az ilyen dübel egyedisége az, hogy a hüvely többszörös szerkezete van. A kötőelemek kezdetben van egy metrikus faragás csavar és egy kereszt alakú rés, gyűrű és hasonló.

  Dowel az üreges szerkezetekhez könnyen szerelhető. Ez csavarhúzóval vagy rögzítő kullancsokkal történhet. Az üreges anyagok használatának köszönhetően a kötőelemek nagyméretű, feltárt, makacs szárnyakkal rendelkeznek, mint a rögzítés megbízhatósága. A csavar újrafelhasználását adja meg, miután kibontott egy dübelből. A fennmaradó dübel nem veszíti el a kötőelemeket.

  Az üreges falakhoz tartozó dugók választéka több mint egy tucat faj. A nem szakember nehéz választani, ha nem tudja, mi az, hogy neki egy adott esetben.

  Néhányan előzetes telepítést igényelnek, mások önálló típusúak.

  Üreges falakhoz

  Egy ilyen dübel nylonból készült, cink ötvözet alumínium, horganyzott acél. Rögzítő technológia, ez:

  • programozható deformáció;
  • szál és programozható deformáció;
  • Thread Plus Swivel elem.

  Néhány faj újra felhasználható, de a legtöbbnek egyszeri használatra van szüksége.

  A DOWEL telepítése előzetes súlyossággal történő használatához fúró (fúró vagy csavarhúzó).

  Egy puzzle-lemezre

  Ezt a típusú rögzítőket fémből vagy nylonból is elvégzik, két részből álló kialakítású – távtartó és kimondatlan. A távtartó a telepítés során megváltoztatja a konfigurációt. A hengeres hengeres mandzsetta formájában korlátozhat egy korlátozás, amely nem engedheti meg, hogy a lyukba esik. Telepítés útján a kötőelemek eltömődésre és csavarodásra vannak osztva. A PGP-tól a típusú dugók hosszúkás kimondatlan részük van. A pozíciótípus a teljes hosszban van telepítve.

  A gáz-szilikát, hab beton és levegőztetett rögzítés típusai:

  • keret;
  • nejlon;
  • műanyag;
  • fém.

  Ez a választás lehetővé teszi, hogy egy dávozót alkalmazzon a közelgő terhelésnek megfelelően. A fénytervek esetében a nylon vagy a műanyag tökéletes választás lesz. A nehéz gépek és bútorok fémhúsokhoz vannak csatlakoztatva. Ez a legtartósabb és tűzálló típusú rögzítés.

  Alapvetően az ilyen kötőelemek védő mandzsettával rendelkeznek.

  A fajok áttekintése

  A rögzítőelemek legelterjedtebb módja a rögzítés. A füstölő vagy gipszkarton lemezekkel való munka során az ilyen módszer nem alkalmas más üreges anyagokra. A gipszkarton segítségével a távtartó technológia nem fog működni, és a PGP esetében hiányozhat és az ürességbe juthat, és a rögzítés nem fog megtörténni. Ezért választanak rögzítőelemeket az akció elvével – az űrlap rögzítésével.

  • Molly fém horgony csavarral. A horgony be van helyezve a hüvely csomózott lyukába a résszirmokkal, amelyek bővülnek, ha a hüvely hátsó felületét húzza a panel hátsó felületéhez.

  • Dowel-pillangó – poliamid és acél rúd, amely metrikus szálakkal rendelkezik. A sziromos csavarhúzás szigorítása és bővítése. A csavar hossza lehetővé teszi a rögzítők sűrített felületek használatát, több gipszkarton lapokkal.

  • DOWEL FISCHER PD Van egy kúpos nyugdíjas és a PGP és a panelekhez van csatlakoztatva. A csavarozás során a kúp feszült, és szorosan “ragadt”, ugyanakkor bővíti a szirmokat. Az ilyen típusú rögzítők javára történő választás 6 mm-ről egy lapos anyaggal dolgozik.

  • Fémhuzal felfüggesztett struktúrákhoz – csillárok, festmények, polcok, könnyű fali szekrények és még sok más. Az anyag vastagságának és a kimondatlan zónának megfelelően. Telepítés dömpingrel vagy speciális kullancsokkal. Talán újrafelhasználás. Egy távtartóval és kimondatlan zónákkal, valamint egy metrikus faragással, gyűrűvel vagy félvörös csavarból áll.

  • Különleges dübel. A kinevezése az üreges téglák, porózus betonterületek fényszerkezeteinek rögzítése. Polipropilén hüvelye titkos oldalával, a teljes felületen és a távtartó bajuszon keresztül. A fém köröm szálakkal rendelkezik.

  • Dowel köröm A speciális célú dugókra utal, amelyeket a struktúrák és elemek rögzítőelemekhez használnak a teljes skála anyagokhoz – tégla, beton. Nemcsak egy dübelben, hanem közvetlenül az alaphoz is eltömődött. Gyakrabban használják a kiegészítő régiók felszereléséhez.

  Dimenziók

  Kiváló minőségű telepítés esetén a megfelelő méretű rögzítőelemeket kell választani. A standard méretek 4, 5, 6, 8 mm. 10 mm-es rögzítőt használnak sokkal kevesebb. A termék hossza az átmérőtől függ: ha 10 mm átmérőjű, akkor 100 és 200 mm közötti, akkor 6 mm átmérőjű, majd 35-80 mm. Minden gyártónak saját méretei vannak, de a közös értékek még mindig rendelkezésre állnak. Ezek az asztalon jelennek meg, és segítenek navigálni a választásban. Ezenkívül a rögzítőt szilárdan rögzítettük, méretének meg kell közelítenie a lemez vagy a tégla méretét.

  A M6x52 jelöléssel ellátott fémdíszek, az M6x65 a rögzítő hardverhez tartoznak. A kinevezésük a könnyű struktúrák, a gipszkarton, a forgácslap teljes körű tégla, vad kő és beton felszerelése. Korlátozó oldaluk van, éles fogak és résszékei a hüvely.

  Beépítési

  A tapasztalt szakemberek bizonyított telepítési módszert használnak. Ünnepeljük a jövőbeli lyukakat a kötőelemek alatt. Fogantyúval vagy ceruzával megteheti. Ezután a kés segítségével ezekre a jelekre van szükség, kicsi mélyülés. Segítenek a fúrónak, hogy ne ugorjanak a jelről. A fúró átmérője a dowel átmérőjű pontossággal van kiválasztva, hogy szorosan belépjen a lyukba. Szabadon elhelyezkedő kötőelemek – ez a rossz minőségű szerkesztés jele.

  Hasonlóképpen meg kell közelíteni a nyílás mélységét és a rögzítőelem hosszát, ugyanezen kritériumok és dübel. A fúró tartása 90 fokos szögben, alacsony fordulatszámon, egy lenyűgöző módon, hogy fúrjon 1 cm mélységét. Ezután növelje a REV-t. Ha a fúrónak nincs mélységi korlátozója, akkor a fúróban helyezze el a kívánt hosszúságot.

  Ready lyuk fúj, tisztítás por és morzsák. A dübel szépen eltömődött egy ütésmérővel. A rögzítőelem szerelt szekrények szerelése során a csavar csavarozása 2 mm-es rést hagy. Más típusú kötőelemekhez, lapátfelületen.

  Az összes szükséges feltételnek való megfelelés lehetővé teszi a struktúrák kiváló minőségű és megbízható telepítését.

  Arról, hogy milyen dávellel használható az üreges téglához, az alábbi videóból tanulhat.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: