Mindenki megerősíti

A bútorok meticizmusa, amelyet megerősítésnek neveznek, nagy népszerűségű, mivel teljesen felszerelt, miközben előkészítő (különösen pontos) jelölést kell végeznie, és fúrnia kell az ültetési nyílást. A visszaigazolás célpontjának pontos körvonalazásához használjon speciális eszközt egy speciális eszköz formájában, valamint a termelési körülmények között, bútorok gyártása során a lyukakat a fúrógépen végezzük.

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

A Metizáció neve a német szó megerősítéséből származott, mivel ezt a terméket német szakemberek fejlesztették ki. A Szovjetunióban az 1973-ban először megütötte a bútorokat., Amikor a nemzetközi kiállítást Moszkvában tartották. A megerősítés széleskörű alkalmazása csak a 90-es években és azóta a bútorkészítmények gyártásában mindenhol használható.

Mindenki megerősíti

Ami?

A bútorok visszaigazolás másik nevet – Evrovint, hogy készül az ötvözet azzal a kiegészítéssel, bevonat cink, így a methome néz ragyogó és vonzó, és ami a legfontosabb – ne legyen kitéve korróziónak.

A termelési Bútorszerelvény hoztak létre Oroszországban, és ma már az egyik legkeresettebb termék, amely nélkül lehetetlen elképzelni, hogy a szerelvény a modern bútorok minden formáját.

Mindenki megerősíti

A megjelenésben a megerősítés úgy néz ki, mint a kis méretű, melynek van felszerelve, amelynek köszönhetően a bútor munkadarab végső részébe kell csavarni. A megerősítésnek van egy lábának és egy lapos kalapja, amelyen a nyílások kereszt- vagy hex csavarhúzóra készülnek. Leggyakrabban a kalapban láthatod a Hex Notch-t, míg a kereszt alatti résidők nagyon ritkák. A Metróm rúd része, a szál mellett, hülye véget ér, így meg kell határozni a bútorok munkadarab üregének megerősítését, az ültetési nyílás érvényesülése szükséges.

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

A bútorokat az Eurobints bizonyos jelek jellemzik.

 • Vágás a metiza lábánál Elég masszív, és az ilyen szál szélessége széles kiemelkedéssel rendelkezik a láb tengelyéhez képest. Az alján több kúpos típus van egy kis üveggel.
 • Erősítő rúd Meglehetősen nagy területe van, amely lehetővé teszi, hogy egyenletesen terjessze az összekapcsolt bútorrészek terhelését, így a késztermékben lévő termék (összeszerelés után) nagyfokú ellenállást biztosít a működés során.
 • Evrovint Ugyanaz a rúdátmérője és sima része, lehetővé teszi, hogy a hardver biztonságosan és szorosan viselje az anyag vastagságát.
 • Minden EUROVINTS Talán csak a nagy szilárdságú szénacélból, és van egy korróziógátló bevonat, amely cinkből, sárgarézből vagy nikkelből készülhet. Leggyakrabban az ezüst galvanizált konfigurációi vannak.
 • A termék az EuroClass hardvere, Ezért csak ipari állapotokban, valamint a minőségi ellenőrzés alatt áll, amely a tanúsítványokban tükröződik.

Mindenki megerősíti

Bútor EuroVint, mint bármely termék terméke, mind az előnyei, mind a hibák.

Pozitív oldalak:

 • Keverékei elég egyszerűek ahhoz, hogy nemcsak ipari, hanem hazai körülmények között is összegyűljenek;
 • Az európai csavar lapos vezetője lehetővé teszi, hogy egymás után egymás után csatlakozzon a részleteket;
 • A bútorlapok megerősítése megerősítéséhez nincs szükség speciális felszerelésre;
 • A Hermatis képes szilárdan és megbízhatóan attribútumot tulajdonítani a bútorok kialakításának egymás részéhez;
 • A JOLOVINT által összekapcsolt anyagok képesek ellenállni számos jelentős terhelésű ciklusnak.

Mindenki megerősíti

Negatív oldalak:

 • Ha két bútorrészt csatlakoztat a felületen, egy lapos fém visszaigazoló fej látható, ezért speciális műanyag dugókkal kell lefedni, hasonlóan a színhez, egy kis bútorokkal;
 • A bútorok összegyűjtött részleteit nem ajánlott szétszerelni, mivel az ilyen eljárás után a kapcsolat megbízhatatlanná válik, és maga a megerősítő szál átalakítása nem ellenáll a több csavarral és csavarással.

Mindenki megerősíti

Mivel az Evrovint nagy szilárdságú acélból készül, akkor a terméknek bizonyos fokú rugalmassága van – a visszaigazolás kissé hajlítható, de nem szakad meg, ami bizonyos fokú plaszticitást biztosít.

Összehasonlítás az önhúzással

Szerkezete tekintetében a bútorok visszaigazolási megjelenése hasonló a szokásos csavarhoz, de különbözik ebből a metánból, ami nagyobb átmérőjű és nagyobb menet. Ez a funkció lehetővé teszi az erozint növelését az ültetési lyuk rögzített részével való érintkezési terület növeléséhez, amely viszont biztosítja a bútoralkatrészek és a tartósság összekapcsolását. Azt hitték, hogy Az 1. vegyület szilárdságával a megerősítő 4 csavarral egyenlő, ha ugyanolyan hosszúságú és átmérőjű hardvert készít.

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

Különösen kiváló minőségű kapcsolatokat kapnak megerősítéssel az LDSP-vel való munka során, ahol az anyaganyag egy laza szitaösszetétel, amely ragasztóanyaggal keveredik. Ha az LDSP vastagságát, egy vékony csavart adja be, akkor nem lesz képes szilárdan és biztonságosan rögzíteni, és az eurosint (nagy kapcsolattartó területének köszönhetően) képes rögzíteni és sűrűbb anyagi rétegeket rögzíteni és sűrűbb anyagi rétegeket rögzíteni, biztonságosan erősíteni és létrehozni rögzített kapcsolat. Ezért a bútorszerkezetek összeszerelésénél a preferencia pontosan európai hardvert ad.

Mindenki megerősíti

A visszaigazolásokat gyakran az önkényesekhez hasonlítják össze, de ez a megközelítés nem teljesen indokolt, mivel ezeknek a metmekkel való együttműködésben alapvető különbségek vannak.

A fúrás az ülés lyuk európai methise is szüksége van bizonyos mennyiségű időt és erők, de ezek a munkaerő-költségek fizeti ki az a tény, hogy ennek eredményeként a használat ilyen esztrich, szilárd vegyület bútoralkatrészek kapunk, képesek ellenállni az üzemi terheléseknek.

Mindenki megerősíti

Ami a csavarokat illeti, nem szükséges számukra, hogy a leszállási lyukat, mivel ez a metome képes az anyag vastagságára, amely nagymértékben egyszerűsíti vele dolgozni. De A fűrészek nem adnak ilyen megbízható rögzítést, és egyszerűen rögzítik 2 alkatrészt egymással anélkül, hogy a tengelykapcsoló erősségét terhelik. Ha a bútorok nem intenzíven működtetik és megértik, a csavarok a feladataikkal megbirkóznak, de ha legalább 1 alkalommal szétszereljük a terméket, akkor az önreform helyett inkább célszerű a megerősítés használatához.

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

Az a tény, hogy ha kicsavarják az új lyukat, maga a magamra vágott, és amikor megismétlődik, akkor nincs garancia arra, hogy a Metróm átmegy a régi lyukon, és nem fogja jóváhagyni egy újat, ezáltal gyengíti a csatolási pontot a dizájn.

A fajok leírása

Az európai síkfejet a bútorokhoz használják, és a bútorok tervezési részleteinek megbízható rögzítése. Különösen gyakran, ezt a szállást az LDSP-hez használják, a keretszerelvény végrehajtása, vagy a hurkokhoz. Gyakran a kábel rögzítésére használják a megerősítést, amikor egy kábelcsatornát rögzítünk a rögzítők belső helyével.

A modern iparág többféle bútor csavaros hardvert termel:

 • bútorcsavarok a hatszög alatt, megfelelő fejjel;

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

 • Bútorok önfogó csavarok egy tetraédrális formával.

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

A külső funkciók szerint (a fej típusától függően) megkülönbözteti:

 • Jelölje ki a titkos fejű fejjel;

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

 • Hermatizáció félkör alakú fejtípussal.

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

A bútoriparban a termékek gyártása során minden típusú euroszint foglalkozik, mivel ma a legtartósabb és megbízhatóbb hardver, amely segítségével mindkét részét ötvözi a fa tömb és a famegmunkáló termékekből készült termékeket: MDF, forgácslap , rétegelt lemez, ldp és t. D.

Fő beállítások

Az Euro Shop képes olyan bútorrészeket összekapcsolni, amelyek vastagsága nem haladja meg a 16 mm-t. Az ülőnyílási lyuk elvégzéséhez a legegyszerűbb módja egy speciális visszaigazoló fúró használata, és az Evrovint számára szánt kulcsot alkalmazzák a metrika rögzítésére. A bútorszerkezetek kitöltése pontosságot és bizonyos készséget igényel. Fontos lépés a hardver méretének és számának számításának megfelelő választása.

Mindenki megerősíti

Dimenziók

Az Európai csavar van egy standard dimenziós sorozat, rögzíti a méretek végezzük számok formájában, ahol az első jelöli a meghatározott átmérő a milliméter, és a második – a hossza a mutató (más milliméterben).

A munka rúd átmérője, mm

A munkaprúd hossza, mm

öt

40; ötven

6.3

40; ötven

7

40; ötven; 60; 70

Mivel a gyakorlat azt mutatja, hardver, amelyeknek méretei 6.3×50 mm-es vagy 7×40 mm leggyakrabban használt bútorszerelésre szerkezetek.

Mindenki megerősíti

Súly

Az orosz szakosodott üzletekben a hardver eladását súlya végzik, így ezeknek az anyagoknak megvásárlásakor tisztában kell lennie azzal, hogy az ár 1 kg-ra emelkedik. A bútorelemek esztrichjeinek teljesítéséhez szükséges hardverek száma a rögzítési területtől függ.

Mindenki megerősíti

Annak érdekében, hogy könnyebben navigáljon a mennyiség meghatározásához, vannak adatok, mennyi súlya 1000 db. Különböző dimenziós sorozat Evrovints.

Metizmus átmérő, mm

100 darab hardver, kg súlya

Hossza 40 mm

Hossza 50 mm

Hossza 60 mm

Hossza 70 mm

öt

4.5

5,48

6.3

7,1

8,2

7

7.3

9,1

14,1

21,1

Az Oroszországban előállított összes megerősítőnek meg kell felelnie a nemzetközi szabványoknak és követelményeknek 3E120, 3E122.

Mindenki megerősíti

A legnépszerűbb és széles körben elterjedt, amely egy hatszög alatt egy lapos fejjel van ellátva, amelynek telepítése olyan speciális kulcs, amely hat arccal vagy egy csavarhúzóval van ellátva, megbízható csavarhúzóval rendelkezik a fa bútorlemezek síkjában .

A montázs jellemzői

Az európai megerősítés bármilyen típusú forgácslapra használható. A rögzített kapcsolat kialakulásának lényege a következő: A visszaigazoló fúrás használata A leszálló lyuk készül, a készülék átmérőjének meg kell felelnie a kiválasztott metizáció méretének.

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

A jelölés egyszerűsége (a fúrás elindítása előtt), speciális sablonokat vagy úgynevezett vezetékeket használnak – Ezek azok a billetek, amelyek befejezték a lyukakat, és felborítják a bútorok felületének felületét annak érdekében, hogy még egyszer ne végezzenek méréseket az Eurovint kirakodásért. Az ilyen sablonokat függetlenül a barátnőjétől vagy a fémtől függetlenül, de megvásárolhatja őket és a kész formában.

Mindenki megerősíti

Miután a leszállási nyílás készen áll, helyesen kell telepíteni és forgatni a bútorok halmáit, míg a menetes rész vékonyabb, süket lyukban található, és a csavar és a csavar kis kiterjesztett sima része található a tetején befejezett lyuk. Miután sikerült csavarnia az Eurovint a bútor anyag üregébe, egy műanyag dugót használnak, amely bezárja a Methome lapos acélfejét, és észrevétlen lesz.

Mindenki megerősíti

A megerősítés megnyitásának végrehajtásakor figyelembe kell venni a bútorok üresen és az európai csavar tengelye közötti minimális távolságot. Az ilyen távolságnak meg kell egyeznie az ültetési lyuk kettős mélységével, mivel nagyon közel van a szerelési részek széléhez, mivel a működés során a megbízhatóságuk gyengülése miatt nincsenek.

Mindenki megerősíti

Az ülőnyílás fúrásához kívánatos, hogy elektromos fúrógépet vagy csavarhúzót használjon a maximális gyors fordulatszámon, ennek eredményeképpen a sima és pontos mélyedések kaphatók, és amikor viharvert, a methis könnyen belép a fúrt üregbe, és nem Görgessen a telepítés során.

Mindenki megerősíti

Mindenki megerősíti

Lehetséges problémák

A munka során egyesek szembesülnek a problémával, ami az, hogy a megerősítés görgethető, és nem teljesen mélyíteni a fúrt lyuk partra, míg a lapos fejű felett teljesít az anyag felszíne körülbelül 1-2 mm. Leggyakrabban ez a helyzet akkor fordul elő, ha az euroszint lyuka nem speciálisan visszaigazoló fúró, de két hagyományos fúrót használ különböző átmérővel. Például egy európai csavart választunk, amelynek mérete 7 mm átmérőjű és 50 mm hosszúságú. Az ültetési lyukhoz a fúrók a fán van kiválasztva: az egyik átmérője 5 mm, a másik pedig 7 mm. Fúró, amelynek átmérője 5 mm, hogy egy süket nyílást, hogy a mélysége 50 mm, akkor fog egy 7 mm-es fúróval, és egy kis mélyedést széles része a coofermat. Annak ellenére, hogy az Evrovint nem pihen a mély lyuk alján, forgassa el a mellkasnak a bútorok síkjával.

Mindenki megerősíti

Ebben az esetben a szakértők azt javasolják, hogy a kalap alatt szélesebb körű, és az európai csavar sima része, amelyhez a fúrót, amelynek átmérője 8 mm. A Metróm kicsavarásakor megjelenik egy kis backlash, hogy az euro-vágást a munkadarab felszínére lehet csavarni.

Ha nem tesz ilyen forgalmat, akkor egy sor visszaigazolással, a forgácslap repedéseinek vagy forgácsolóanyaga látható a nyílás közelében, egy ilyen hiba, amely kiküszöböli a dugót, amely a csavaros kupakhoz rögzítve van már nem lehetséges – a bútortermék elrontja.

További információ a megerősítőkről, lásd az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása