Mindent a jég tekercsekről “Tornado”

Az orosz férfiak legkedveltebb foglalkozása téli halászatnak tekinthető. Ahhoz, hogy időt töltsön pihenésre, és kérjük, hét jó fogási halásznak szüksége van egy szabványos felszereléssel – icessur.

A mai napig a piacot az ilyen berendezések hatalmas választéka képviseli, de a “Tornado” a legjobban megkezdődött, a kiváló minőség és a megbízhatóság megkülönböztethető.

Sajátosságok

Az Icessur “Tornado” egy egyedülálló eszköz, amely a legszélesebb téli körülményekhez való halászathoz igazodik. A másik fajtól való fő különbsége a kastély kényelmes kialakítása, egy polimer festékkel és éles késekkel borított szlog kiterjesztés. A gyártó számos módosítással rendelkezik. A fogantyún található kúpos zárral van felszerelve.

Egy szétszerelt állapotban az ilyen zár könnyen belép a csőcsiga belsejébe, maga a knob a báránytípus szerkezetéhez van rögzítve.

A “Tornado” jéghordozó jellemzője egyedülálló forgó mechanizmusnak számít, amely felelős a fogantyú és a Schneck közötti igazításért. Annak ellenére, hogy a kastély kifelé néz, egyszerűen rögzíti a fogantyút mind az összeszerelt, mind a munkahelyzetben.

A jég vessző munkaképességében elég egyszerű. Ehhez csavarja le, csavarja le a csavart, felszabadítsa a fogantyút és nyúlik, amíg a tengelye és a csiga tengelye nem koordinált. Ezt követően az erősségek alkalmazása, minden csavarral meghúzódik. A szerelés megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy a csavaros las tavaszi és lapos mosógéppel van felszerelve. A kastély ilyen kényelmes kialakításának köszönhetően az unalmas megy és szétszerelt. Ezenkívül a készülék teleszkópos extensionistával festett porított polimer festékkel, képes növelni a lyukak fúrásának mélységét 1,5 méterig.

A gyártó is aggódott a halász kényelme miatt, és felszerelte a jég vessző fogantyúját. A ház tartós műanyagból készül, és puha anyaggal borított. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően mindig kellemes marad az érintéshez és melegen még a legerősebb fagyokkal is.

A “Tornado” jéghordításának kialakítása olcsó késekkel jár, de kiváló minőségűek és a penge szilárdsága 55-60 HRC. Ezek a kések élesek, és lehetővé teszik, hogy könnyen kipróbálhassa a kutakat.

Előnyök és hátrányok

Az Icessur “Tornado” nagy igényt élvez, és sok pozitív visszajelzést kapott. A berendezések pluszok közé tartozik a kényelmes fogantyú, amely egyszerűen hozzáadás, valamint kompakt megjelenés és megbízhatóság működik. Ha ilyen jéghordozókkal dolgoznak, nincsenek hátlarabok. A szerszám fő előnye a hosszabbító kábel, amely polimer festék védőrétegével van bevonva. Ez nemcsak esztétikai terméktípust ad, hanem növeli a kopásállóságát is.

Más fajokkal ellentétben a “Tornado” jégközösség megnövekedett lépcsőn, 10% -kal több. Ennek köszönhetően az unalmas lehetővé teszi, hogy azonnal kivonja Shuga-t a lyukból, kevesebb fizikai erőfeszítést alkalmazva.

A gyártó olyan tartós esetet indít, amelyben tárolhat és szállítóeszközöket tárolhat. Ezenkívül ezt a terméket 1 év garancia esetén adják ki.

Ami a mínuszokat illeti, gyakorlatilag nincsenek számukra, kivéve, hogy sok halász megjegyezte a csiga elégtelen hosszának kialakításában.

Felülvizsgálati modellek

A Tonar Production Group a piacra került a piacra, amely kiváló minőségű és megfizethető áron van. A termék vonalát különböző módosítások képviselik, különböznek egymástól a tervezési és technikai jellemzők között.

A mai napig a következő modellek különösen népszerűek a halászokkal.

  • Tornado-M2 (F100). 3 kg-os eszköz súlya, a jobb forgás fogantyúja van. A munkahelyzetben a Ledger hossza 1,370 és 1,970 m között van. Ez egy modern verzió, amely lehetővé teszi, hogy akár 100 mm átmérőjű, és legfeljebb 1,475 m mélységig fúrjon.

  • Tornado-m2 (F130). A hajtogatott állapotban a készüléknek van egy hossza 93,5 cm, egy működésben – 1,370 és 1,970 m között. A módosítás jégszintének súlya nem haladja meg a 3,3 kg-ot. A berendezésnek köszönhetően gyorsan és könnyen kipróbálhatja a kutakat 1,475 m mélységgel és akár 130 mm átmérőjű. Ezenkívül a gyártó ezt a modellt és egy 2,6 kg súlyú egyszerűsített változatban kiadja, lehetővé teszi, hogy 130 mm átmérőjű kútokat és 0,617 m mélységet fúrjon. Hasonló mini nézet nagyszerű a halászágyak számára, akiket hosszú távolságokra keresnek halak keresésére.
  • Tornado-m2 (F150). Ez egy módosított modell, amely súlya 3,75 kg. A munkahelyzetben hossza 1,370 és 1,970 m, hajtogatott – 935 mm. Az ilyen barna legfeljebb 150 mm átmérőjű és 1,475 m mélységgel fúrtálható. Ennek a jégkristának a fő előnye, hogy a jég gyors fúrása minimális fizikai erőfeszítésekkel. Ahhoz, hogy egy lyukat készítsen, elég ahhoz, hogy az unalmas a jégen, és felmászni, hogy forogjon.

Annak ellenére, hogy a fenti módosítások mindegyike bizonyította magát a munkában, Az egyik vagy egy másik icomber vásárlása fontos, hogy figyelmet fordítsanak a technikai jellemzőkre, amelyek teljes mértékben megfelelnek a munkakörülményeknek. Tehát, ha egy vastag jégréteggel borított víztestekre irányítod, akkor előnyben kell adnod, hogy a modellek nagyszámú shne fordulata. Ennek köszönhetően a fúrás erőfeszítése csökken, és a kút sokkal gyorsabb lesz Shuga-tól.

A mini-modellek ajánlottak, hogy legfeljebb 1,5 m mélységet szerezzenek. Kényelmesek a mozgó és működtetés, teleszkópos kiterjesztéssel felszerelve, és fokozatosan állítható be magasságban.

Hatalmas szerep, ha egy fagylaltot és tervezési funkciót választ. Meg kell vásárolnia olyan módosításokat, amelyek egyedülálló támadási szöggel rendelkeznek a késtartó padon. A szokásos modellekkel összehasonlítva a jégben gyorsabban “harapás”. Ennek eredményeként az idő megmenti, és nem igényel fizikai munkát.

Ami a tartósságot illeti, az összes módosítás megfelel a kiváló minőségnek, és 1 év garancia van.

A következő videóban látni fogja a jeges tornádó felülvizsgálatát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: