Mindössze 20 t-os terheléssel

Az aljzatok olyan eszköz, amely nemcsak az autók vagy nehéz tárgyak emelésére és tartására szolgáló eszköz, hanem más területeken is használható független eszközként vagy összetettebb mechanizmusokkal rendelkező csoportban is. Nemcsak a tervezés, a munka elvét, hanem természetesen egy emelési kapacitással különböznek.

Sajátosságok

20 tonna emelési kapacitással rendelkező aljzatok Célja az autó vagy más szilárd rakomány emelése. Ezek segítségével lehet emelni és mozgatni nagy blokkokat a szerkezetekben, nyomja a cső a vízellátás vagy más célokra történő felhasználását.

Az ilyen eszközök vastag és nagy szilárdságú fémből készülnek, különböző méretűek, tömegük elérheti a 250 kg-ot. 20 tonna hordozó kapacitással járó aljzatok helyhez kötött – súlyuk miatt nem szállítják őket az autó törzsébe.

Nézetek

Különböző típusú aljzatok.

Hidraulika Az eszközök folyadékokon működnek, különböznek a tervezésükben, lehetnek egy vagy kétszemélyes ágyak, eltérhetnek a meghajtó típusával is. Az ilyen lehetőségek kialakítása ház, dugattyú és munkafolyadékból áll. A vezetős henger egy háztartályt tartalmazó ház. A meghajtó fogantyújának megnyomása után az erőt a szivattyú karján továbbítjuk. A mozgás során az olaj a szivattyú üregébe esik. Mivel a dugattyú és a henger eltérő átmérőjű, akkor a kísérő erőfeszítés minimálisra csökken. Az olaj a dugattyú alatt nyomja, és felemeli a terhelést. Az ilyen eszközök nagy hatékonysággal rendelkeznek, nagyon simán működnek, nagy szerkezetű merevséggel rendelkeznek.

Megbízható és tartós, nincs szükség további rakomány rögzítésére.

Üveg Az eszközök ugyanolyan működési elvekkel rendelkeznek, mint a hidraulika, csak egy erősebb kialakításra irányulnak. Minden időjárási körülmények között működhet, mivel a hengerben lévő folyadék nem érzékeny a fagyasztásra. Megkülönböztetik a stabilitás a függőleges kialakítás és a széles körű támogatási formák miatt. Ezt csak függőleges helyzetben kell használni és tárolni, ellenkező esetben olajszivárgás fordulhat elő.

A leginkább kiigazított és kereslet Podcast Jacks. Lehetséges használni őket bármilyen körülmények között. Köszönet Hidraulikus munka elv Zökkenőmentes mozgást biztosítanak a rakomány csökkentése és felemelése során. Az űrlap jellemzői miatt szinte nulla magassággal növelhetik a rakományt, ami nagyon kényelmes az alacsony leszállással rendelkező autókkal való együttműködésben. Könnyen használhatóak, de a szűk keresztmetszet analógoknak is függőlegesnek kell lenniük.

Rohanó aljzatok van egy megkülönböztető jellemzője – ez a sín hajlított vége 90 fokos. A designnak köszönhetően még a legalacsonyabb pontból is felemelheti a terhelést. Az ilyen eszközök függőleges és vízszintes helyzetben használhatók. Az ilyen képesség nagyon igényes, mivel kényelmesebb munkát biztosít. Az ilyen eszközökkel működő működés elve egy fogazott sín és horkolás mechanizmus kölcsönhatásában van. Abban az esetben van egy emelő kar és a rakomány támogatása. A rakomány felemelése során az eset egy sebességváltó mentén mozog. A készüléket egy fém burkolat védi a porból és a szennyeződésből. Ha egy fém kábel csatlakozik az ilyen típusú aljzathoz, akkor a készülék a csörlő elvén dolgozik.

Horog vagy kétlépcsős aljzatok két pickup van, amelyek különböző magasságokban vannak. Az ilyen szűk keresztmetszet mechanizmusok kétszintűek és kétféle kombinációjúak. Az ilyen eszközök jellemző jellemzője egy pickup mancs, amely ragaszkodik az alsó szél terheléséhez.

És a Jacks árképzési politikával és természetesen a gyártó által változhat.

Felülvizsgálati modellek

Tekintsünk egy 20 tonna aljzatok modelltartományát.

  • A “BELAGTOKOMBLEKT” palack hidraulikus aljzatának modellje Ötvözött acélból készült, speciális korróziógátló bevonattal. Úgy tervezték, hogy 20 tonna legyen. A referenciaponta meglehetősen stabil, szilárd öntöttvasból készült. Köszönhetően a kiváló minőségű gumi tömítések, amelyek jó tömítés, ott van a lehetőség a szállító ezt a modellt a vízszintes helyzetbe. A megközelítés magassága 215 mm, a csavaros löket 60 mm, a tartó platform szélessége 105 mm, hossza 115 mm. A készülék teljes működéséhez a rakomány hosszú távú levonása során a függő helyzetben különleges állványokat kell használni. A modell meglehetősen kompakt, súlya 7,5 kg.

  • Podcast modell a Jack “Sorokin” Crocoline Jack 3.420 akár 20 tonna, akár 20 tonna. A modell súlya 215 kg. A 220 mm-es szedés magasságával rendelkezik, és a felvonó magassága 680 mm. A 1430x560h280 mm-es dimenziói. Az ilyen eszközzel való együttműködés során további biztonsági támogatást és rack cipőt kell használnia a megbízhatóbb rakomány rögzítéshez. Ezzel az eszközzel csak sík felületen lehetséges.

  • A Rable Domacte “Prometey” modellje Legfeljebb 20 tonna terhelési kapacitása van. A készülék nagy rakományokkal dolgozik, van egy összecsukható fogantyú, amely hozzájárul a készülék kényelmesebb szállításához. A modell védőrendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a rakományok jogosulatlan mozgását. Súlya 90 kg. A fogantyú erőfeszítése 800 óra.

  • Hook Jack “Sorokin 3.320 “ Úgy tervezték, hogy maximum 20 tonna legyen. Minimális megközelítési magasság 25 mm-ről és maximális emelési magasság 322 mm. A modell súlya 14 kg és méretek 300x240x200 mm. A webhely maximális emelkedése 32,2 cm, méretei 22,8 és 27,4 cm között vannak.

Hogyan válasszuk ki?

Ha 20 tonna rakodókapacitású csatlakozót választana, akkor először is el kell döntenie A tervezés megtekintése, Miután megvizsgálta az összes előnyt és hátrányt.

Folyó aljzatok legyen a legkisebb támogatási terület, de tökéletesen alkalmas arra, hogy nagyon alacsony rakományokkal dolgozzon. Kényelmes használatra fémkábelhez a csörlőkhöz. Egy ilyen eszközzel könnyedén húzhatja a terhelést az egyik helyről a másikra. Az eszközöknek a legalacsonyabb költsége és a legalacsonyabb súlya a másik design hasonló aljzataihoz képest.

Üveg Az átlagos értékszintű értéke, a széles támogató saroknak köszönhetően meglehetősen stabil, mivel működött velük, nem szükséges nagy fizikai erőfeszítésre. Ilyen struktúrákban rendszeresen ellenőrizni kell az ellenőrzést. Nem alkalmasak a rakomány alacsony magasságú emelésére, idővel a pecsét megsemmisül, és az olajszivárgás bekövetkezik.

Podcast Jacks hatalmas változatossággal rendelkeznek, és a legstabilabbnak számítanak, képesek a terhelés növelésére minimális pickup magassággal. Az ilyen eszközök kialakítása meglehetősen merev, köszönhetően a terhelés egyenletesen oszlik el az egész felületen. De ezek a legdrágábbak, nagyon kényelmetlenek a szállításhoz, mivel nagyméretűek és súlyuk van.

Csak egy teljesen sima és szilárd felületen kell dolgoznia velük. Speciális automatikus javítóműhelyekben.

Alkalmazás

Az aljzatok elsősorban használatosak A járművek megőrzéséhez vagy a kerekek cseréjéhez. És használható is Különálló építési célok, az elektromággyalások és a nagyfeszültségű vonalak terjesztéséhez. Segítségükkel megsemmisítheti a tavaszt, elpusztíthatja a régi épületek átfedéseit, nehéz részeket vagy blokkokat mozgatni, használjon javítási vasútra és kocsikra. A használatuk régiója meglehetősen széles, ami hozzájárul az emberi erőfeszítések enyhítéséhez.

A hidraulikus palack aljzatának áttekintése 20 t. Az alábbiakban bemutatva.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: