Mindössze 3m légzőkészülékek

A légzőkészülék a légzőkészülékek egyik legkeresettebb személyes védőfelszerelése. A készülék elég egyszerű, de teljesen képes megakadályozni a szennyezett levegő részecskéinek behatolását a személy páncélzólaprendszerének szerveibe. Oroszországban a 3M modellek nagy igények – róluk, és beszélünk a mi felülvizsgálatunkban.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Mindössze 3m légzőkészülékek

Általános leírása

Hosszú ideig, nagyapáink és nagyanyaink megjegyezték, hogy az emberek a magas porlasztási helyeken dolgoznak, előbb-utóbb a légzőrendszer súlyos patológiájának megszerzése. Még az ősi őseink is primitív gyógyszereket hoztak létre a por ellen. Korábban a szerepüket szövetkötésekkel végezték, amelyeket időről időre figyeltek vízzel. Ily módon a könnyű levegőben történő szűrés. Egy ilyen maszk, ha szükséges, gyorsan és könnyen megteheti bárkinek, miközben az emberi életet vészhelyzetben tartja fenn.

A nedves kötés azonban kényszerítő intézkedés. Napjainkban a légzőkészülékek modelljei széles körben elterjedtek, ráadásul kötelezővé válnak egyes iparágak munkavállalói elvégzéséhez.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Mindössze 3m légzőkészülékek

A termelési szegmens egyik vezetője 3m volt. A vállalat légzőkészülékei gyakorlati design, melynek célja a magas szennyezéssel és a káros gázok kiválasztásával kapcsolatos munka biztonságos teljesítményének fenntartása.

Mindössze 3m légzőkészülékek

A felhasználók értékelik a 3M eszközt a tervezés egyszerűségére. A piac bemutatja az egy- és újrafelhasználható modelleket. Az első jellemzi az egyszerűség a tervezési – a bázis egy félálarcot készült polimerek, azt is ellátja szűrő funkciókat.

A cserélhető szűrőkkel rendelkező termékek bonyolult kialakításúak, a gumi vagy műanyag teljes körű maszkja. Éjszakáló szelepeket biztosítanak, és az oldalakon vannak szűrők száma 2 darab.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Mindössze 3m légzőkészülékek

Előnyök és hátrányok

A 3M által gyártott összes ISS-t a legmagasabb technológiai felszereléssel felszerelt modern gyártóüzemekben gyártják. Különös figyelmet fordítanak a vállalat mérnökeire a termékek minőségének ellenőrzésére – ezért a márka légzőkészüléke megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak.

A 3M fő célja, hogy hozzon létre olyan termékek előállítását, amelyek garantáltak a fő cél elérése érdekében – a személy és annak egészségének védelme érdekében a kedvezőtlen külső hatásoktól. Ezenkívül a gyártó gondoskodott arról, hogy a védelmi eszközök a lehető legkényelmesebbek legyenek a zokniban – ez egy súlyos plusz, mivel sok felhasználó tevékenységét az ezeknek az eszközöknek az állandó viseléséhez kapcsolják.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Mindössze 3m légzőkészülékek

A 3M légzőkészülékek modern változatai többrétegű high-tech anyagból készülnek, a leghatékonyabb inhalációs légszűrés miatt. Az ilyen eszközök nagyobb megbízhatóságot biztosítanak, mivel minden réteg külön védelmet nyújt a por ellen, Szerves szennyeződések, folyékony aeroszolok, gázok és egyéb szennyező anyagok. Fontos bónusz az, hogy a 3m légzőkészülékek minden modellje kompakt és alacsony, így kényelmetlenséget okozhatnak. A maximális rögzítéshez kiváló minőségű gumiszalagokkal kiegészülnek.

A 3M légzőkészülékek nem veszítik el technikai és működési jellemzőiket a hőmérsékleti szinteken – Hideg időben használhatják őket, és a hőben. Minden kiadott légzőkészülék megfelel a nemzetközi ISO 9000 minőségi előírásoknak, valamint az orosz gosztnak.

Azonban a 3M légzőkészülék nem csodaszer. Egy különösen mérgező környezetben viselése nem hatékony. Veszélyes helyzet esetén a nyálkahártya teljes védelme, a látás és a légzés szervei csak képesek lehetnek.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Mindössze 3m légzőkészülékek

Hatály

A ZM márka védő maszkjai az alkalmazás terjedelmétől függően feltételesen 3 kategóriába sorolhatók.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Légzőkészülék aeroszolok és porrészecskék semlegesítéséhez

Ismeretes, hogy a por és az aeroszolok a nagysága több mikron, hogy egy milliméter és még, hogy ez miért lehet küszöbölni a szokásos szűrési. A légzőkészülékek fújása olyan szűrőket tartalmaz, amelyek sok vékony szálból állnak – lehet poliészter rost, perchlorevinil vagy poliuretán hab.

Mindössze 3m légzőkészülékek

A legtöbb esetben az anti-ingyenes szűrők hordozzanak egy bizonyos elektrosztatikus töltést, vonzza a szennyező anyagot, amely növeli a teljes légtisztítási hatékonyságot. Különös figyelmet fordítunk arra a tényre, hogy az antik légzőkészülék képes magas színvonalú védelmet nyújtani a por, valamint a füst és a permetezők ellen. Ugyanakkor nem fog menteni egy személyt a gőzökből és gázokból, nem késlelteti a kellemetlen ízeket.

Ezenkívül az ilyen modellek teljesen hatástalanok biológiai, kémiai, valamint sugárzási sérüléseknél.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Légzőkészülékek a gázok elleni védelem érdekében

A gázpalackozott eszközök megmentik a felhasználót a lehetséges gázoktól, valamint a káros gőzökből, beleértve a higanyt, az acetont, a benzint és a klórokat. Az ilyen eszközök keresnek a festészet és a festés végrehajtásában. A párok és a gázok nem részecskék, hanem teljes körű molekulák, mert valamilyen módon a rostos szűrőkön keresztül történő megtartás egyszerűen lehetetlen. A fellépés hatékonysága a szorbensek, valamint katalizátorok használatán alapul.

meg kell említeni, hogy A gázszűrők nem univerzálisak. Az a tény, hogy a különböző gázok különböző fizikai és kémiai tulajdonságait, így ugyanazt a katalizátort vagy szén nedvszívó nem tudja, hogy ugyanazt a hatékonyságot. Ezért van egy lenyűgöző kiválasztás az egyes gázok és a vegyi anyagok egyes kategóriáinak védelmére használt gázszűrők.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Légzőkészülékek a levegőszennyezés minden fajtájából

A gázpestek (kombinált) védelmi eszköze. Szűrőjük rostos anyagokat és szorbenseket tartalmaz egyidejűleg. Ennek eredményeképpen képesek maximális védelmet biztosítani az aeroszolokból és a porból és az illékony gázokból. Az ilyen modellek alkalmazási körét a lehető legszélesebb körben alkalmazzák – azokat az iparág minden területén használják, beleértve az atomenergiát is.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Felülvizsgálati modellek

A cég 3M széles skáláját kínálja a legkülönbözőbb légzésvédő akik különböznek egymástól a szerkezeti jellemzői, kategóriák szennyezés és néhány egyéb paramétereket. A modell jellemzőitől függően osztoznak:

 • Beépített szűrővel rendelkező modellek;
 • Modellek eltávolítható szűrőkkel.

Az első típusú eszközök rendkívül könnyen használhatóak, ezért vannak költségvetési áruk, de korlátozott üzemidőt kapnak. A legtöbb esetben az eldobható kategóriához kapcsolódnak. A légzőkészülékek második csoportja kissé összetettebb kialakítású, értéke sokkal magasabb.

Ugyanakkor a légzőkészüléket tartósság jellemzi, és a szűrők egyszerűen megváltoznak, ha szükséges.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Mindössze 3m légzőkészülékek

A 3M légzőkészülékek három változattal rendelkezhetnek.

 • Negyed – szálas modell, amely száját és orrát lefedő, de az álla nyitva marad. Az ilyen modell gyakorlatilag nem alkalmazható, mivel nem ad megbízható védelmet, és működés közben kényelmetlen.

Mindössze 3m légzőkészülékek

 • Fél maszk – A légzőkészülékek leggyakoribb változata, amely az orr arcától az arctól az állományig terjed. Az ilyen modell meghatározza a megbízható védelmet a külső környezet káros tényezői és a használat kényelme ellen.

Mindössze 3m légzőkészülékek

 • Teljes arcmaszk – ez a modell teljes mértékben lefedi az arcot, ami további védelmet nyújt a Vision szervek védelme érdekében. Az ilyen eszközök a drága kategóriába tartoznak, de a védelem is a legmagasabbak.

Mindössze 3m légzőkészülékek

A 3M légzőkészülékeket a védelem jellegével osztják el:

 • szűrő;
 • Kényszerített levegő kellékelekkel.

Az első típusú készülékekben a szennyezett levegő tiszta a szűrőben, de közvetlenül rájuk jön a légzés rovására, azaz “self-shot”. Az ilyen modelleket a mindennapi életben használják. A második kategória eszközeit a hengerből már tisztított levegőt szolgálnak fel. Hasonló légzőkészülékek relevánsak a termelési műhelyek körülményei között, azok a megmentők között is keresnek.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Mindössze 3m légzőkészülékek

A 3M légzőkészülékek legnépszerűbb modelljei.

 • Modellek “Media” (8101, 8102). A légzőkészülékek védelmére használják az aeroszol részecskékből. Tál formájában készült. Kiegészítve gumiszalagokkal, amelyek lehetővé teszik a fej körüli maximális rögzítést, valamint a habszivacs orr-klipeket. A felület korróziós jellemzői és kopásállósága van. Az ilyen légzőkészülékek megtalálták a mezőgazdaságban, valamint az építés, a fémmegmunkálás és a famegmunkálás során.

Mindössze 3m légzőkészülékek

 • 9300 modellek. Ezek a légzőkészülékek anti-aeroszolként jönnek létre, amelyet a nukleáris ipar vállalkozásaiban használnak. A fejlett termékek képviselete, amelynek kialakítása lehetővé teszi, hogy akadályozzák a kommunikációt.

Mindössze 3m légzőkészülékek

 • Légzőkészülék ZM 111R – Ez egy másik népszerű antik légzőkészülék, amely elősegíti a légzési megkönnyebbüléseket. Ez megkülönböztethető kompakt méretek és ergonomikus kialakítás.

A hatékony szűrőrendszer mellett számos modell van felszerelve a fújó szeleppel.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Választási szabályok

Az optimális modell kiválasztásakor a 3M-t több kulcsparaméterrel kell figyelembe venni:

 • a légzőkészülék működésének becsült intenzitása és szabályszerűsége;
 • szennyező elemek kategóriája;
 • Használati feltételek;
 • A veszélyes anyagok koncentrációjának szintje.

Tehát, ha szüksége van egy eszköz egy-két alkalommal a javítás során, vagy festmény, akkor a legegyszerűbb eldobható verzió egy beépített szűrő. De a malariers, plasterers vagy hegesztők érdemes választani újrafelhasználható arcmaszkok cserélhető kettős szűrőket. A működési jellemzőik teljes körű fenntartása érdekében csak új cserélhető szűrőket kell vásárolnia.

Fontos figyelembe venni, amelyből típusú szennyező anyagok a légzésvédő véd meg, ennek alapján szerezhet egy adott néző légzőkészülék. Bármilyen hiba veszélyes az egészségre.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Figyelembe kell venni. Így, Ha tevékenységed nem jelent semmilyen terhelést és aktív mozgást, akkor a teljes modellt kényszerített levegőellátással használhatja. Ha a munkadokumentumai során sok mozog, akkor a könnyű modellek számára előnyben kell adniuk, amelyek nem zavarják és kellemetlenséget okozhatnak.

Rendkívül fontos a méret kiválasztása. Ne feledje – a készüléknek meg kell illeszkednie az arcra, hogy megakadályozza a vállalkozót. De lehetetlen engedélyezni a lágy szövetek felesleges összenyomását.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Vásárlás előtt végezzen számos intézkedést.

 • Végezze el az arcod mérését – szüksége van a hosszúsága értékére az állából az orr mélységéhez. A 3M légzőkészülékek három méretben valósulnak meg:
  • Az arc magassága kevesebb, mint 109 mm;
  • 110 120 mm;
  • 121 mm-es és több.
 • Vásárlás előtt kapja meg a terméket az egyes csomagolásból, és ellenőrizze a károkat és a hibákat.
 • Minta a maszkot, biztonságosan kell fednie a száját és az orrát.
 • Győződjön meg róla, hogy a tartozékok tömítettsége. Ehhez a szellőztető lyukakat kell lefednie, és sekély lélegzetet kell tennie. Ha úgy érzi, hogy a levegőbevezetés – jobb választani egy másik modellt.

Mindössze 3m légzőkészülékek

Összefoglalva, megjegyezzük, hogy a legmegbízhatóbb légzőkészülék kiváló minőségű légzőkészülék a gyártótól. Sajnos a háztartási áruk piacán a mi napjainkban tele van hamisítással, míg az alacsony költségük teljes mértékben megfelel a minőségnek.

Minden szakértő ajánlani az egyéni védelmi eszközök megvásárlását a gyártók tanúsítványának. Emlékezik! Az egészségére nem szabad megmenteni.

Hogyan lehet megkülönböztetni a 7500-as sorozat eredeti félkészletét a kínai hamisításból, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása