Motobra bajnokról

Motobur – építési eszköz, amellyel számos művet hozhat létre a különböző mélyedésekhez. Ez a technika lehetővé teszi, hogy a lehető leghamarabb lyukakat hozzon létre a felszínen, amelyet gyakran kültéri használatra használnak. Ma a Motobur egyik népszerű gyártója bajnok.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Sajátosságok

Mielőtt a modelltartományba költözne, érdemes megjegyezni a Motobur bajnok termékeinek jellemzőit.

 • Elfogadható érték. Ehhez képest az ár különböző szegmenseit más gyártók, a modell a vállalat nem túlértékelt, és nagyon megközelíthető mind használata az építőipari vállalkozások és a magáncélú házi használatra.
 • Minőség. Természetesen a bajnok motobra nem a legmagasabb minőség, és nem csak szakemberek számára készült, de ez az egyik legfontosabb előnye. Ezeket a modelleket kombinálják a szükséges minőség és az egyszerűség, amely lehetővé teszi, hogy ezt a technikát még speciálisan képzett emberek is használhassa.
 • Felszerelés. A gyártó választékában különböző komponensek a Benzoburov, nevezetesen kiegészítők, beleértve a csigákat, kések és hosszabbító kábeleket. Itt is tartalmaznia kell a védőeszközöket és az olajat a kenőanyagokkal, amelyek fogyóeszközök.
 • Visszajelzési szint. Ha a készülék hirtelen hibás lesz, és úgy dönt, hogy megbízza a szakembereknek, akkor képes lesz arra, hogy technikai segítséget nyújtson az egész országban és sok városban található szervizközpontokban. Ezenkívül lehetőség van a gyártóval való kommunikáció, ha hibás vagy nem megfelelő technikát szerzett.
 • Jó technikai jellemzők. Tekintettel a technológiai piacon lévő motoros lapok széles választékára, a bajnok aggregátumok dicsekedhetnek olyan paraméterekkel, amelyek lehetővé teszik a szinte bármilyen összetettség különböző munkáját.
 • Tömörség. Kis méret és súly – Ez az oka annak, hogy a bajnok technikája népszerű az országunkban. A gyártó kombinálható termékeiben. Teljesítmény, kis méretek és megbízhatóság, amellett, hogy a fogyasztói bázis csak növekszik.
 • Elérhetőség. Számos kereskedő központjának jelenléte miatt, ahol megvásárolhatja az érdekelt termékeket, a vevőnek nincs nehézségei megtalálása ebből a gyártó által megfizethető áron.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

A felállás

Ez a gyártó jelenleg különböző modellekkel rendelkezik, amelyek eltérnek más jellemzőkkel. Érdemes azt mondani, hogy a legolcsóbb és legdrágább Benzobur közötti árak teljes különbsége nem olyan erős, így nincsenek elmaradott egységek, amelyek rossz minőségűek vagy népszerűtlenek.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

AG252

Gyakorlati benzobur, amely ötvözi a jó teljesítményt, kis méreteket és kényelmet a működés során. A munka alapja egy kétütemű motorfogat 51.70 köbös. cm. Kapacitása 1.46 kW, és a meglévő erő 1.99 L. val vel. Lehetővé teszi, hogy sokféle felületfajtával, valamint homokfúrással, agyaggal és talajjal fúrással dolgozzon a növények és fák gyökerei jelenlétével. Az üzemanyagtartály térfogata 0.98 l, ami átlagosan hasonló típusú berendezés. A beera átmérője 60 és 250 mm között változik, a használt csigatól függően.

Ami az üzemanyagot, a benzint és az olajat használják. Általános szabályként az AI-92 és 5W30, amely számos kert- és építőipari gépekre vonatkozik. A kimeneti tengely átmérője 20 mm. A fő felület, amely alatt ez a modell kiszámításra kerül, a különböző sűrűségű talaj. Maximális fordulatszám – 8800 per perc. Ez a jelző lehetővé teszi, hogy gyorsan elvégezze a szükséges munkamennyiséget. Kétlépcsős reduktor. A jég alatt 150 mm-es csavar csavarja, az összes többi a földre készült. Az üresjáratban a forradalmak száma 2800 perc. A hiányosságok közül néhány fogyasztó magas szintet és rezgést észlel, különösen, ha sűrűbb és szilárdabb felületekkel dolgozol. Azt is megjegyezzük, hogy egyes csigák és rudak nem egyeznek meg a kötőelemekkel, ami megnehezíti az összesített első használatát. A súly 9,2 kg.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

AG352

A legolcsóbb és egyszerű a funkcionalitás és a konfigurációs modellben. A kétütemű motor teljesítménye 1.4 kW, és hatalom 1.9 L. val vel. Ami az üzemanyagtartály térfogatát illeti, megegyezik azzal, amit az előző modellben mutatunk be. Motorfogat 51.70 köbös. cm, a kimeneti tengely átmérője 20 mm. A beera átmérője 60 és 250 mm között változik, a használt csigatól függően. Érdemes azt mondani, hogy ez a modell nem biztosít egyetlen fúvókát, amely más esetekhez képest hátrány.

A maximális üzemanyag-fogyasztás 580 g / kW / óra. Használt kétpados hajtómű. A talaj mellett 150 mm átmérőjű csavarral kell eltemetni a jégt. A forradalmak száma – 3000 / perc. Súly anélkül, hogy auger – 9,4 kg, ami egy ilyen kategóriához átlagos mutató. A forradalmak maximális száma 8000 per perc. A különböző vélemények, egyes fogyasztók kifejezze elégedetlenségét a gyenge műanyag, ami nem vetett bizalmat során erő hosszú távú munka.

Az első indítás egyszerűségét is jelezte, majd az egység teljes mértékben működik a bejelentett jellemzőivel összhangban.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

AG364

A gyártó bajnok legerősebb és drága modellje. A másik motorosok fő különbsége a kétütemű motor megnövekedett teljesítménye 2.2 kw. Teljes erők – 3 l. val vel. A motor térfogata nőtt a múlt modellekhez képest, és egyenlő 64 kockával. cm. Üzemanyag, olaj és benzin formájában alkalmazható, amelyhez 1,5 literes tartályt biztosítunk. A kimeneti tengely átmérője 20 mm, különösen nagy csiga használható 300 mm széles. Érdemes azt mondani, hogy egy ilyen lehetőség csak erre a modellre vonatkozik, így ez az egység félig professzionálisnak nevezhető, amellyel nehéz feladatokat megoldhat.

Ez a technika válik tartósan, amely lehetővé teszi, hogy elég hosszú ideig dolgozzon, és ne aggódjon a tervezés biztonsága miatt. A fúrás fő felületei a különböző fokozatok és merevség, valamint a jég talajja. 200 mm-es csigát használ, különösen tartós késekkel. Az üzemanyag-fogyasztás maximális terhelésnél 560 g / kW / óra, kétlépcsős reduktor. Az üresjáratban 3000 fordulatszámot használnak percenként, míg a legnagyobb mutató 8700. Egy másik érdekes műszaki paraméter a 108 dB és a hangnyomás 93 dB hangereje. Súly anélkül, hogy auger – 12,8 kg, nagy méretek miatt más modellekhez képest. Rezgésszint a fogantyún – 13,5 m / sq. cm. Két üzemeltetőnek kell kezelnie ezt a kialakítást.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

AG243

A háztartási használatra szánt egyszerű modell. A megkülönböztető tulajdonság a kétütemű motor teljesítménye és alacsony teljesítménye 1,25 kW-nál, az erő 1,7 liter. val vel. Vásárláskor egy kötegnek van csavarja 150 mm-re. A motor hangereje 42,70 kocka. cm. Az üzemanyagtartály 0,98 literre van felszerelve. A talaj formájában lévő felület 60-150 mm-es csigák formájában, így nem szükséges a kiterjedt működésre számítva.

Beépített koaxiális kétlépcsős hajtómű, kimeneti tengely átmérő – 20 mm, üresjárat 2800 percenként. Ami a súlyt illeti, meglehetősen ismerős a bajnok 9,2 kg. A csúcs terhelés során a forradalmak maximális száma 8800 perc. A tervezés egy személy számára biztosított. Alapvetően ez a modell egyszerű munkát végez, ahol a mobilitás és a könnyű működés szükséges.

Benzin és olaj formájában.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Hogyan válasszuk ki?

Természetesen az építőipari berendezések megválasztása nehéz döntés. A választás attól függ, hogy hogyan fogja használni a motoburot. A modellek fő különbsége lehetnek hatalomnak. Az AG252 és AG352 aggregátumok átlagos átlagai univerzálisak, mind a mindennapi életben, mind pedig a kis- és közepes komplexitással rendelkező építési munkák magánfutása érdekében.

Ami a többi modellt illeti, nevezetesen AG243 és AG364, akkor egyikük a leggyengébb a hatalomban, a másik a legerősebb. Rendszerint olyan felhasználók, akik tapasztalattal rendelkeznek az ilyen berendezések használatával, vegye figyelembe, hogy AG243 meglehetősen egyszerű és olcsó, ami nyilvánvalóbbá teszi a kis költségvetés feltételeit. AG364 viszont egyes építési csapatok használják, amelyek a különböző sűrűségű és merevségi felületekkel rendelkező létesítményekkel működnek.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Mivel az árkategória elég kicsi, a végső választásnak az előnyben részesített jellemzőken kell alapulnia. Érdemes, hogy a zajszint fontos mutató. Ha az országban Motoburot fogsz használni, akkor jobb, ha egy csendesebb modellt vásárolnánk, hogy ne zavarja mind a szomszédodat, mind azokat, akik veled vannak az oldalon.

Ha lehetséges, tanuld meg az áttekintéseket és nézd meg az egyes modellek videó visszajelzéseit. Így megismerkedhet a technológia lehetőségeivel, nemcsak elméletileg a jellemzők formájában, hanem képesnek kell lennie arra is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy vagy egy másik egységet képvisel.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Hogyan kell használni?

Biztonság – nagyon fontos része az építési eszközzel való munkavégzésnek. Helyesen kapcsolatba lépni, a gyártó megfelel a következő feltételeknek.

 • Ne dolgozzon zárt térben. Ez nagy mennyiségű por belégzéséhez vezethet az anyagból, hogy növelje. A szobát jól szellőztetni kell. Ha zárt helyen dolgozol, akkor ügyeljen arra, hogy használja a védelmi eszközöket.
 • A motobur töltése során mindig húzza ki a motort, ne dohányozzon, és ne legyen a technika a magas hőmérsékletű források mellett. Maga a tankolás folyamatának maximális biztonságban kell eltérnie.
 • Mindig tartsa a lábát a szükséges távolságban az AUKS-től. Ennek az elemnek való megfelelés elmulasztása súlyos sérülést okozhat a bőr és az izmok károsodásának formájában. Legyen óvatos, mivel az éles kések a csiga végére vannak felszerelve.
 • Ne dolgozzon a földalatti kommunikáció közelében, nevezetesen a villamosenergia-rács, az olaj- és gázvezetékek vonalakat, amelyek viszonylag elérhető mélységű eszközön találhatók. A munka megkezdése előtt töltsön el alapos elemzést arról, hogy mi a fúrás. Érdemes megfontolni a páratartalmát, sűrűségét, valamint korrelál az eszköz erejével.
 • A rossz időjárás során meg kell halasztani a technológia használatát határozatlan időre, miután az éghajlati viszonyok lehetővé teszik a megfelelő minőségű munkát. A figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása észrevehetően növelheti a váratlan helyzetek kockázatát a fúrás során.
 • Figyelembe véve, hogy milyen technika kezdődik a sokféle forradalmakkal, még üresjáratban is, vigyázzon a megfelelő ruhára. Szorosan kell illeszkednie a testhez, hogy ne lógjon az AUKS közelében. Szükséges tartós, csúszásmentes cipők, amelyek megfelelő tengelykapcsolót biztosítanak a felületen. Mivel a technika rezgést hoz létre, érdemes erős kesztyűt használni, amely eloltja. Az ellenkező esetben, hosszú munka után a kezed elkezdi a nonszenszet, ami hátrányosan befolyásolhatja a biztonságot.
 • Tárolás A MOTOBRU-nak száraz, gyermekektől védett. Győződjön meg róla, hogy nincsenek további részletek az eszközbe.
 • Ne tegyen semmilyen változást a motorobur kialakításában, mivel ebben az esetben a gyártó nem garantálja termékének biztonságát.
 • Ha a csiga forgásának zajszintje túl magasnak tűnik, akkor olyan speciális fejhallgatót visel, amelyek lehetővé teszik, hogy ne tapasztaljon kényelmetlenséget.
 • Olyan modellek, ahol két üzemeltetőre van szükség, mivel a munkafolyamat biztonságát csak a munkavállalók helyes kölcsönhatásával biztosítják.

Mielőtt első alkalommal van technikája, győződjön meg róla, hogy elolvassa a használati utasításokat, ahol a működés elvét és a kiválasztott modell összes lehetősége részletesebben ismerteti.

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Motobra bajnokról

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása