Nyíck táblák típusai és használata

  Bereza az egyik leggyakoribb fák, amelyek széles körben használják a naplózási iparban. Az ilyen népszerűség miatt nemcsak az oroszországi biológiai fajok lenyűgöző elterjedése, hanem a kapott anyag számos pozitív tulajdonsága is. A nyírfa táblák azonban nem tekinthetők egyetemesnek, ezért tanulmányozzuk az összes funkciójukat a vásárlás előtt.

  Előnyök és hátrányok

  Bármely orosz eladó, amely széles választékát kínálja a fűrészáru, amely valószínűleg a tartományában és a nyírfa táblákban. Az árlistában szereplő kötelező jelenlét az ilyen anyag magas iránti igénye, és a kereslet, viszont a fa előnyeinek tömegét okozza. Itt vannak a fő.

  • A nyírfa elég magas keménység, Ennek a mutatónak a kirakodása csak elismert vezetők – bükk és tölgy. Felszíne nem hajlamos deformációra sem jelentős terhelés alatt, és minden bizonnyal megbízható, mint az olcsó fenyő és a fajta rokonok.
  • Bereza szép, nem csak kívül, hanem belülről is. Ehhez a fára, a struktúra és a friss, lédús szín, amely a családi cukrokhoz kapcsolódik. A gyakorlati tulajdonságok mellett az ilyen fa érdekes a tervezők számára, és egyszerűen gyönyörű befejező anyagként.
  • Ellentétben sok más fajtával, a nyírfa a friss formában nem rossz és rendelkezik egy ingatlant, hogy megőrizze a megszerzett űrlapot a szárítás után. Tekintettel erre, nagyon aktívan használják a bútorok előállítására, mivel az ilyen munkadarabnak nem kell vágnia vagy fűrészelni – a szálak károsítása nélkül.
  • A nyírfa táblákkal való együttműködés viszonylag könnyű – Elég ragaszkodnak és ajánlottak tanulmányi anyagként a kezdő mesterek számára. Ön otthon feldolgozhatja őket.
  • A nyírfa által leírt előnyök hatalmas számával nem drága fajtája – Tekintettel arra, hogy hazánkban az egészben növekszik, lehet, hogy meglehetősen olcsó.

  Sajnos a nyírfa táblák még mindig nem kifogástalanok, mert különben egyszerűen nem alternatívak. Hasonló fát nem szabad használni a helyzetben, amikor nyilvánvaló hiányosságai különösen jelennek meg.

  • A nyírlemezek nagyon lassan szárazak, De az első alkalomkor a légköri levegő nedvessége felszívódik. Állandó tömörítés és bővítés vezet, hogy a fűrészáru repedések és meglehetősen gyorsan – az impregnálások képesek megoldani ezt a problémát. Tekintettel erre, a nyírfa táblákat egyáltalán nem alkalmazzák – ez az anyag kizárólag belső használatra vonatkozik.
  • Mivel az anyag folyamatosan növeli a páratartalmat, Nem meglepő, hogy nagyobb mértékben hajlandó rothadni, mint néhány versenytársai. Ha “kitalálod”, hogy a nyírokat használják a helyén, ahol a páratartalom és a baj, ez azonnal és döntően csalódást okoz.
  • A nyírfa nedvességre való konkrét kapcsolatának köszönhetően, Szükség van a technológia legszigorúbb megfelelésével. Csak azok a gyártók, akik régóta már régóta vannak a piacon, tudnak ilyen, és jó hírnévnek örvend. Ismeretlen szállító A fa rendkívül nemkívánatos – helytelenül szárított táblák hajlamosak a repedésekre és az önkényes deformációra.

  Külön, érdemes megjegyezni, hogy a fent említett fa leghíresebb és drága változata a kareli nyírfa fűrészáru. Ez a fajta nem hiábavaló, drágább – ő és minden gyakorlati jellemző jobb “rendes” faj, és még az esztétikai szempontból is előfordul, hogy a rózsaszín árnyalat és az atipikus textúra miatt következik be.

  Kareli fajta erőssége teszi gyönyörű építőanyagát.

  A fajok áttekintése

  A száraz és gyalult nyírfa fa szinte minden ismert fűrészáru, amely csak hasznos lehet beltérben. Ugyanakkor, mivel a táblákról beszélünk, helyesebb a szegélyezett és a szélezetlenek osztályozására.

  Szegélyezett

  A vágás, a nyírfa vágódeszkái ugyanazt a technológiai folyamatot javasolják, mint egy hasonló anyagot bármely más fafajtából. A szárítási folyamat során a legfontosabb különbség figyelhető meg, mert amint emlékezzünk, a nyírfedők kategorikusan nem akarnak extra nedvességet adni. A 12% -os nedvességtartalom elérése érdekében, amely ideális az anyag számára, a legjobban meg kell várnia a legjobban egy héten, és félig, a legrosszabb esetben ez az időszak könnyen megduplázható. Ugyanakkor a kareli nyírfa fa még mindig közel áll az elit fajták állapotának státusza – a legmagasabb minőségű bútorokat és padlóburkolatot termelnek.

  A BIRCHES összes típusú szexuális táblái széles körben elterjedtek az ajánlások miatt, hogy a meleg padlók sheatjaként használják őket. Ugyanakkor a mesterek általában becsülik, hogy ez az anyag nem “kiváló”, hanem szilárd negyedik és ennek oka – a termék deformálódásának hajlama a magas páratartalom körülmények között.

  A padló felszereléséhez a nyírfa fűrészáru, a fűrészáru előzetesen meg kell szúrni, majd lakkgal borítva. A legjobb módja annak, hogy rögzítse a leszállást az öntapító csavarokra, amelyek viszont fából készült késésekbe vannak csavarva. A szélezett nyírfa fedélzetének előnye, hogy padló, tökéletesen illeszkedik a klasszikusba, és a modern tervezési stílusokban.

  Szélezetlen

  A szélezetlen típusú nyírfa-táblák kevésbé gyakoriak az anyag sajátosságai miatt. A tény az, hogy az szélezett fűrészáru használják leggyakrabban a dekoratív sheatting a falak és a mennyezet, de nyírfa ilyen kapacitás nem lehet használni egy külső dekoráció, sem a belső, ahol magas páratartalomra van jelen. Így,Bereza irreleváns a fürdőben és a szaunában – azok a szobák, ahol a beszállóképesség ténylegesen jellemző.

  Hatály

  A nyírfa jelentős keménységének ellenére a fúró testületek könnyen vághatók, így szinte mindent megtesznek, ami az asztalosműhelyben készülhet.

  Gyakran előfordul, hogy az ilyen fa a népművészet különböző mesterségeinek előállításához vezet, de csak azzal a feltétellel, hogy a termék kicsi, vagy sok kis részből áll – így a deformáció valószínűsége csökken. Emiatt a nyírfa gyakran nyersanyagok lesznek a panel összeszereléséhez, azonban minden elemet gondosan meg kell vágni, óvatosan ragaszkodni és tartani néhány órát forró vajban.

  A nyírfa fűrészlemezen alapuló rétegelt lemezből szinte minden hazai bútorot termelnek, míg az anyagot általában egy másik fával hígítják, hogy legalább csökkentse a nyír rothadásának tendenciáját.

  Annak ellenére, hogy az alkalmazási kört, hogy úgy tűnik, viszonylag szűk miatt elfogadhatatlansága nedvességgel érintkezve, a nyírfa táblák vannak headsetek formájában falak, fiókok, drag és ajtók, székek, asztalok, Lépcsőfokokra és még konyha headset, amely azt sugallja, hogy nem így van a forgalmazás.

  A nyírfa bútorokat nagyra értékelik az a tény, hogy a fa fa, amely az összes “kollégái”, tökéletesen alkalmas arra, hogy alkalmazkodjon valaki más színéhez, Az erőfeszítései miatt gyakran több drágább fát imitálnak, és sokkal természetesebb, mint bármely forgácslap és MDF.

  A birch egy formában, vagy egy másikban nagyon intenzíven használják a padlóburkolatok előállítására. Ez lehet a klasszikus szegélyű lapok és parketta (beleértve a Massif), sőt laminált. Annak ellenére, hogy a fafajta félelmek, sok szakértő megjegyzés: a felső réteg magas színvonalú végrehajtása lehetővé teszi, hogy számoljon egy jelentős termékszolgáltatás időtartamára.

  A nyírfedélzetek csökkentése után számos más anyag előállítására használható. A nyírfa meglehetősen alkalmas fa pellet és cellulóz, furnér és rétegelt lemez gyártására, bútorpajzsok és pirolízis brikettek gyártására. Még kerek is részt vehet a tétek, az enyém állványok, a különböző pólusok termeléséhez a lovas kocsi sejtjei és oldalsó részei. Felismerve az ilyen típusú nyírermékek rövid életét, és készen áll arra, hogy rendszeresen cserélje ki őket, akkor sílécet, hevedert és késheleteket is készíthet a nyírból.

  Ebben a videóban megismerkedhet a nyírfa előnyeivel.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: