Opoczno csempe: Jellemzők és választék

Az Opoczno a modern stílusú minőségileg bizonyított képlet. Már 130 év Opoczno inspirálja az embereket, ugyanakkor meggyőzve őket abban, amit a helyes választás. A népszerű márka Opoczno széles körben ismert az érdekes dizájnról, amely ötvözi a modern áramlatokat, valamint a klasszikus kanonokat. Teljesen magabiztos lehet, mint a vállalat által gyártott termékek.

A vállalati gyűjtemények iránti fokozott érdeklődés soha nem fakul és abszolút nem függ a divatot jelenleg. Tényleg a legjobb minőségű Opoczno termékek garantáltan biztosítható a márka együttműködés a híres tervezők, valamint a kérelmet a legújabb gyártási technológiák. A figyelmet mindig olyan új gyűjteményekkel biztosítják, amelyek befolyásolják a kifinomultságukat és a szépségüket.

További információ a gyártóról

A távoli 1883-ban, Jan és Lange Dzevulsky egy kis gyárat nyitott, amely vörös téglákat, valamint különböző kerámiákat készített. Két testvér közös oka volt. Egy idő után az összes termelés átirányítása megkezdődött, és a vállalkozás úgy döntött, hogy kerámia burkolólapokat állít elő az Opoczno márka alatt. Már a termékek magas színvonalúak voltak.

Mivel a vállalat csempe felszabadítása azonnal széles körben népszerű volt a vásárlók körében. Ennek bizonyítása számos márka díja: ezüstérem a kiállításról, amelyet Párizsban tartottak, először a brüsszeli kiállításon és t. D.

Oroszországban a lengyel gyártó Opoczno csempe kezdett végrehajtani a közelmúltban. Érdemes megjegyezni, hogy a vásárlók értékelik, így az értékesítés folyamatosan növekszik. Ez ismét megerősíti megbízhatóságát.

A kerámia csempe stílusos és ultra-modern kialakítása szokatlan téglalap alakú, nem hagyta el a vásárlókat közömbös a márka termékeire. Ma a lengyel vállalkozás produktívan gyártja a csempe gyártását, amely alkalmas arra, hogy nem csak a falak, hanem. Mind a lakossági helyiségekben, mind az ipari épületekben is használható. Csempe, amit saját belátása szerint használhat.

Egy másik lengyel vállalat modern kerámia gyűjteményeket, valamint klinkereket termel. Több mint száz csempe modellt választhat. A lengyelországi kerámiák fő exportőre ma jogellenesen Európa.

Termékek előnyei

Az Opoczno kerámiák csempe nagy megbízhatóságáról, kiváló minőségű és elfogadható árról ismert. Ő fog illeszkedik a belsejébe bármely szoba otthonában. A szoba nemcsak bemutatható, hanem feltétlenül is. Még a fényűzőbbek és stílusosabbak teszik a dekoratív határokat, valamint mindenféle dekorációt. A gyártó gondoskodik a termékek magas státuszáról.

A konyhában vagy a fürdőszobában nem lehet közömbösen átadni, amely a márka csempével díszített.

Az Opoczno termékek megkülönböztethetők:

 • A termékek teljes mértékben megfelelnek az összes elfogadott minőségi előírásoknak.
 • Az ökológia, valamint a felhasznált anyagok fokozott biztonsága megakadályozza a nem kívánt mikroorganizmusok fejlődését. A csempe nem veszi észre a penész megnyilvánulását.
 • Az Opoczno termékek ellenállnak a magas páratartalomnak.
 • Ez a befejező anyag teljesen szerény, és bizonyos különleges ellátás szükséges.
 • Opoczno csempe Lengyelországból régóta híres a megnövekedett erejéről, valamint a keménységről. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a csempe, hogy soha ne veszítse el eredeti megjelenését. Természetesen a megfelelő működés függvényében. A tisztításhoz való csiszolóeszközök nem rontják el a termék megjelenését. Még akkor is, ha a bútorokat a javítás során mozgatja, nem hagy semmilyen horgot vagy karcolást a termékhez.
 • Az Opoczno valóban tűzálló csempe. Ez a termék tulajdonsága nagyon fontos. Érdemes megjegyezni, hogy a tűzbiztonság csak magas szinten kell lennie, így megvédi magát. Az emelkedett hőmérséklet hatása alatt a tűzhely nem veszíti el az űrlapot, és nem lesz megkülönböztetve a káros anyagokat.
 • A vegyi anyagok nem befolyásolják a lengyel gyártó Opoczno cseréjét. A termékek ellenállhatják a háztartási vegyi anyagok agresszív hatását. Alkalmazásuk során a vállalat termékei nem veszítik el eredeti színét és alakjukat. Nehéz a termék csak hidrofluorsav.

Ezek a funkciók segítettek a lengyel kerámiák csempe kijutni a saját országukból, és világszerte népszerűséget kapnak. Opoczno alapminőség – kifogástalan minőség. A gyártó szigorúan figyelemmel kíséri ezt.

Csak a legújabb technológiák vonatkoznak a termelésre.

Gyűjtemények

A népszerű márkanév gyűjteményei között ilyen:

 • Tensa. Tensa paletta szelíd és meleg gyűjtemény. A mikrostruktúra (finom csíkok) és a fényes felület miatt a szín különleges ragyogást és mélységet szerez. A fő színek harmonikusan kombinálódnak a virágos tájakkal – a könnyű rózsaszín virágok finoman mozdulnak a gyűjtemény fő színeiben. A virágos dekoráció kiegészíti a kétszínű csempe a mozaik alatt.
 • Nyári idő. Kerámia csempe gyűjtemény Nyári idő (nyári idő) elviszi a nyári örömteli légkörbe. Az alaplap fényes túlcsordulása, fehér és lila virágok, mintha a napsugarak valóban tükröződnek. A hihetetlen tájat kitölti a fürdőszobát az állomány színek ivás aromájával. A nyári időszámítás romantikus és álmodozó jellegűek számára készült.

 • Stone Rose. A kerámia burkolólapok gyűjteményének létrehozása 30×60 cm-es tervezők inspirált természetes ásványi anyagok. A finom kőmintás és a tompított színek tökéletesen kombinálják az expresszív virágdíszekkel.
 • Salonika. A kerámia csempe Gyűjteménye Opoczno Salonika lesz a fürdőszoba valódi díszítése. Az ősi márvány és a klasszikus dísztárgyak tisztasága átadja Önt egy mesés útra a görög városon keresztül. Ebben a sorozatban megtalálja a két árnyalatú és kültéri csempe alapfalát.

Basic Tile Mimics Márvány könnyebb vagy sötétebb hang. A falra szerelt alaplapok és a dekorok mérete 30×60 cm, a kültéri 33×33 cm formátumban kerül bemutatásra. Ez a formátum ma nagyon igényes, mert jól néz ki a fürdőszobában. A belső tér díszíti a dekoratív csempe és a friezes.

 • Szahara. A Sahara Lengyel Factory Opoczno gyűjteménye a természetes anyagokban rejlő kifinomultság belsejébe lép. A bézs színű homokkőszerkezetek utánzása egy bézs színű, kényelmet és hőt teremt a szobájában, és a mozaik formájában lévő tájképek egy mozaik formájában jól használhatók a vizuális zónák számára. Univerzális gyűjteménye és alkalmas a fürdőszobában és a konyhában. Végrehajtás anyaga – fagyálló porcelán kőmunka, egyenes csempe minden szélén.
 • Royal Garden. A kerámia csempe Opoczno lengyel márkájából származó királyi kerti kollekció bézsbarna színű, gyönyörű virágokkal rendelkező panelből készült, amelyek a megkönnyebbülés és a máz miatt térfogat képet jelentenek. A Royal Garden Collection segítségével hangsúlyozza a gyönyörű ízlést, és felejthetetlen belső teret készít.
 • Romantikus történet. Az Opoczno-ból származó romantikus történet gyűjteménye bézs-kék színben készült, amely tökéletesen közeledik a fürdőszobájához. Az akvarell rajzot különböző dekorációs technikák egészítik ki: “cukor” és “arany”.

Vásárlói vélemények

A vevők a lengyel vállalat termékeinek leginkább megfizetett költségeit elszámolták. Ahhoz, hogy a fő előnyei a burkolólap e márka tartalmazzák egyszerűség tisztítást, ellenáll a magas páratartalom és az elfogadható tartományon. Választhatsz számos bemutatott gyűjteménytől, amelyek tökéletes magadnak.

A modellek sok belső teremre alkalmasak.

Érdemes megjegyezni, hogy az egyik hátrányt hozzá kell adni a legtöbb felhasználó számára. A gyári házasság a termék szabályszerűségévé vált. Néhány méret észrevehetően különbözik, néha a termékek görbéi. Ha nagy adagot szerez, a termékek egy részét a házasságra helyezhetjük. Legyen rendkívül figyelmes a vásárláskor.

Élvezze a népszerű lengyel márka termékeinek szépségét és minőségét.

Opoczno Tile Áttekintés Nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: