OSB-lemezek garázs

Sokféle befejező alkotás létezik, de az egyik legegyszerűbb és leghátrányosabb az OSB panelek befejezése. Ezzel az anyaggal meglehetősen meleg és hangulatos szobát hozhat létre, mivel a szintetikus viasszal és a bórsavval szorosan sűrített faforgácsokból áll. A lapok különböző vastagságúak, amely 6-25 mm-ig változik – jelentősen egyszerűsíti a szobák bélését. A legvékonyabb (6-12 mm) a mennyezethez van rögzítve, mert a falak 12 és 18 mm közötti panel kerülnek, és a 18-25 mm-es panelek megszórják a padlót.

Érvek és ellenérvek

Ez a befejező anyag sok előnye van:

 • Az OSB-lemezek garázskapuk eleganciát, hőt és kényelmet adnak;
 • Az előfestéssel vagy lakkokkal való nyílással az anyag nem romlik a nedvességtől;
 • A lapok könnyen kezelhetők, vághatók és festhetnek, nem jelennek meg;
 • Az olcsó anyagok zajszigetelő és szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek;
 • A panelek ellenállnak a gombáknak;
 • Az “Eco” vagy a zöld vállalati jelöléssel ellátott minták teljesen biztonságosak az emberi egészségre.

  Gyakorlatilag nincs mínusz ez az anyag. Ha a fa paneleket védeni kell a nedvességtől és a közvetlen napfénytől, valamint rágcsálóktól, az élettartamuk valójában korlátlan.

  TRUE, ha címkézés nélküli lemezeket készít, formaldehiddel és más mérgező gyantákkal impregnálható. Az ilyen lapok varrása A belsejéből származó szoba káros az egészségre.

  Hogyan kell pásztázni a mennyezetet?

  A mennyezet lemezekkel történő varrása érdekében a keretre lesz szükség. A fából készült gerendákból vagy fémprofilokból gyűjthető.

  Számítsa ki a lemezek számát, elválasztva a mennyezetméretet a standard lemez méretéhez 240×120 cm. Az OSB-t úgy kell elosztani, hogy nincsenek hatásos csatlakozás – erősíti az egész tervet.

  A fémdoboz összeállítása, az UD-profilt a kerületre kell rögzítenie a kerületre, majd 60 cm-es időtartammal diszpergálta bázisunkat. Miután az ollót fém vagy csiszoló CD-profilhoz és rögzítőelemekhez vágja, és a kegyetlen csatlakozókkal rendelkező kötőelemek, amelyek négyzetek rácsát képeznek. A nagy területű mennyezetekhez a P-minták vagy az építőelemek felszerelését használhatja, kivághatja a saját kezét a CD-profilból, és a klaszterekkel csavart. A doboz belsejében történő elosztása visszafizetésre kerül, és a test nagy erejű.

  Ha egy dobozt gyűjt egy fából készült bárból, a keret helyett speciális bútor sarkokat használnak.

  A gerendák 60 cm-es időtartammal terjednek. Hasonlóképpen, egy rács összegyűjtésre kerül, de a keresztkötész csatlakozók helyett a bútor sarkokat használják keresztre. Annak érdekében, hogy elkerüljük a mennyezeti kerület körül diszpergálódó rögzítőelemek gerendáit.

  Az adagolás befejezése után a szerelvény a bázis, mindez varrva lemezeken egy példakénti rés 2×3 mm annak érdekében, hogy ne sérüljenek a deformáció során a nedvesség vagy a hőmérséklet-különbség.

  fali dekoráció

  Amikor a helyiséget panelekkel végezzük, a falkeret először összeszerelve. A nulla pont a fal legrangosabb része, és az egész doboz egy síkban van hajtva. Az illesztést egy szint segítségével végzik. Ezután kezdődik a keretszerkezet összeszerelése, majd minden, amit fa-chip darabokkal varrnak.

  A varrás végén minden varrás meg van ragaszkodva a befejező szalagokkal, hogy szimulálja a zökkenőmentes kapcsolatot.

  Az Extender szalag a kívánt méretű darabokra van osztva, és az ízületek befejezésével rögzítve van. Ezután meg kell márka a varratok, elő egy vékony réteg a célba gitt, tisztítsa meg a finomszemcsés csiszolópapírral, hogy hozzon létre egy sima és tökéletesen sima felületre, és lépjünk be több rétegben.

  A festék helyett a falakat lakkokkal kinyithatja – ebben az esetben a felület fényvisszaverő lesz.

  Ajánlások

  A lapokkal való munkavégzés során egy irányt előre bevonva van több réteg vízszigetelés vagy lakk, hogy elkerüljék az anyag telítettségét nedvességtartalommal és megsemmisítésével. A táblák a festett oldalhoz vannak csatlakoztatva a kerethez, a dobozt vízszigetelésre kell alkalmazni.

  A varróhely előtt az OSB-lapoknak eloszlassa és csatlakoztatniuk kell a kábelezést, lehetőleg védőhulladékot, hogy elkerüljék a huzal huzalának megsemmisítését a hőmérséklet és a páratartalom között.

  A hőszigetelés fokozása érdekében a keret kitölti a szigetelést, előnyösen üveget. Ez növeli az egész struktúra hőátadását, és megvédi azt a rágcsálók megsemmisítéséből. Minden számításnak fel kell jegyezni a notebookban, hogy nincsenek nehézségek a világítás területén.

  A teljes firmware végén az átjárónak is lakkoznia kell, hogy az OSB paneleket ne szüntesse meg a nyílt állapotban.

  A garázs osb-lemezeinek mennyezetének menedéke arról, hogy nézze meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: