OSET Csempe: Népszerű gyűjtemények

A spanyol kerámia OSET kerámia gyár közel 80 éve van, az évek során csak javítja a termelési technikát, és bővíti a tartalom és a színes megoldásokat a gyűjteménypiacra. Miután előnyben részesítette a Társaság OSET cseréjét, az építőanyag minőségét nyugodt lehet, mivel számos pozitív tulajdonság jellemzi, amelyek közül például tűzálló és fagyállóság, nagy szilárdságú és kopásállóság ellenáll az anyag könnyű tojás.

Az OSET cég nagy választékot kínál különböző gyűjteményekről. Sokan közülük már klasszikussá vált, de nem tagadja az állandó változásokat, az új árnyalatok, textúrák, valamint a gyártó tartományának méretét.

A gyűjtemények a szabályok szerint vannak osztva, a cél céljától és helyétől függően:

  • Porcelán kőburkolat a beltéri falak befejezéséhez;

  • Porcelán kőburkolat belső és külső padlók befejezéséhez, utánzó hídburkolat;

  • Floor Ceramics Wood.

Városi

Univerzális porcelán kőburkolat, amely mind beltéri, mind kültéri. A gyűjtemény több csempe elrendezési lehetőséget tartalmaz. Színes vonal – Miltycolor. Ez az opció még akkor is alkalmas lesz a padlóra a hálószobában, és különös hangosságot ad hozzá. És az egyetlen hátrány az anyag különleges hidegsége, beállíthatja a beépített meleg padlót.

Kunyhó

Kültéri csempe bevonat a körömtábla utánzásával – jó alternatíva a fapadlóhoz. Távolság megmentése, a szabad szem alig lehet megkülönböztetni az igazi fapadló bevonatát. Még a természetes anyagok utánzása a belső térben különleges kényelmet teremt.

MontPrivato

A gyűjtemény népszerűsége ismételten megerősíti a természetesség különleges megjegyzésének relevanciáját a belső terekben. Az ilyen szabadtéri bevonatot nem szabad észrevenni. Ez a gyűjtemény négy színben jelenik meg, és a csempe vastagsága 9 mm.

Corindon

Falra szerelt porcelánkő, amely alkalmas a szoba külső és belsejében történő befejezésére. A kiváló és meglehetősen nem szabványos belső megoldás a kerámiák által lefektetett fal lesz a nappaliban vagy a hálószobában. A konyhában és a fürdőszobában is használható, de biztosított, hogy ezek a szobák elég tágasak.

Laminák

Egy másik opció, amely kőfalat utánzó. Egy ilyen csempe könnyedén utánozza az utcai falat még beltérben is. Ennek használata meglehetősen széles. Ez a porcelán kőburkolat tökéletesen a falakon a kandalló mellett vagy a bejárati csoportok területén. Azt is fermentálhatják a tetőtérben vagy a teraszon is.

Tinos

A kontrasztok és a márvány szerelmesei számára ez az új termék a közelmúltban jött létre. Ez a gyűjtemény hangsúlyozza a szoba stílusát, és hozzáadja a különleges, semmi köze semmit sem. A hűvösség és a hő, amelyet ez a gyűjtemény ad, attól függ, hogy a körülötte lévő elemek, így fontos komolyan gondolkodni az egész belső téren, amely magában foglalja az ilyen bevonatot.

Narmada

A gyűjtemény kialakításának megkülönböztető képessége a díszek. Virágmotívumok kerülnek hozzáadásra a sokszínűség padlójához, továbbra is tárolják a fa padlójának nézetét.

A vállalat óriási gyűjteményeket kínál a piacon. Jegyezze fel a belső megoldásokat és a kerámiák használatát az OSET belső szobáinak kialakításában, és biztosan nem fog csalódni. A gyűjtemények széles választéka segít kiválasztani a belső csempe bármely helyiségben.

Hogyan tegyünk porcelán kőfarákat, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: