Ragasztó “pillanat”: különféle választék

  Ragasztó “pillanat” az egyik legjobb ragasztó kompozíció a modern piacon. A minőség szempontjából egy hatalmas választék- és sokoldalú “pillanat” nem egyenlő a szegmensében, és széles körben használják a mindennapi életben, a szakmai szektorban és a termelésben.

  Márka funkciók

  A márkájú “pillanat” jogai a háztartási vegyi anyagok területén az óriáshoz tartoznak, a német “Henkel”. A Társaság a Németország második felétől a ragasztó termékek fejlesztését és felszabadítását veszi igénybe. Ő Európa egyik legnagyobb termelője. A hazai piacon a ragasztó 1979-ben jelent meg, és a gyárban készült a háztartási vegyi anyagok gyártására Tosno, Leningrad régióban. A termék felszabadulása a német felszereléssel és szigorúan a vállalati szakemberek fejlesztésével összhangban történt. A ragasztót “pillanat-1” -nek nevezték, és azonnal nagy népszerűséget nyert a szovjet fogyasztók körében.

  1991-ben, miután visszaváltott az érintett “Henkel” a kontrolling tét, a Tosnensky növény az óriás tulajdonává vált. Idővel a vállalat neve is megváltozott, és 1994 óta “Háztartási kémiai üzem” Tosno városában “Henkel-korszak”. Néhány évvel később a vállalat kénytelen volt megváltoztatni a ragasztó összetételét a nem receptek használatának gyakori esetei miatt.

  A toluol komponenst kizárták a “pillanat”, amely mérgező oldószer volt, és konkrét hatással volt a testre. A globális projekt megvalósításához az aggodalom több százezer dollárt költött, ezáltal növelve üzleti hírnevét, és még nagyobb fogyasztói bizalmat szerzett. A mai napig az Enterprise a legnagyobb szállítója egy hatalmas ragasztó termékek az orosz piacon.

  Jellemzők

  A “pillanatok” hatalmas modellkategóriája magában foglalja a különböző összetevők használatát egy bizonyos módosítás előállításához. A kompozíció a ragasztó tartalmazhat kloroprén kaucsuk, észterek gyantái, phenoloformaldehyde gyanták, etil-acetátok, adalékok a antioxidánst és acetont, valamint az alifás és naftén módosítások szénhidrogén.

  Az egyes márkák pontos összetételét a csomag hátoldalán található leírás jelzi.

  A “pillanat” termékeinek népszerűsége és magas fogyasztói igényei az anyag számos előnye miatt következnek be.

  • A felületek gyors és megbízható ragasztásával kombinálva számos gömbben ragaszkodhatunk ragasztóanyagot;

  • A ragasztó magas hő- és nedvességállósága lehetővé teszi a külső környezet kedvezőtlen körülményeit, a minőségtől való félelem nélkül;
  • A hosszú élettartam garantálja az anyag teljesítmény tulajdonságainak megőrzését az egész felhasználási idő alatt;
  • Az olajok és az oldószerek ellenállási aránya lehetővé teszi, hogy ragasztót használják agresszív környezetben;
  • A ragasztó nem ad zsugorodást, és szárításkor nem deformálódik.

  A termékek hiányosságai a ragasztó nagy kockázatának tulajdoníthatók, Mi az eredménye a márka hatalmas népszerűségének és az eredeti kiváló minőségének. Ennek eredményeképpen gyakran mérgező és mérgező komponensek vannak a hamisított alkatrészeknél, amelyeket a gyártó nem használ. A mínuszok magukban foglalják a bőr ragasztási maradványok eltávolításának kellemetlen szagait is.

  Különböző választék

  A ragasztó “pillanat” a háztartási vegyi anyagok modern piacán széles körben jelenik meg. A kompozíciók különböznek egymástól az alkalmazás területén, a szárítási idő és bizonyos kémiai komponensek jelenléte.

  Kapcsolatba lépni

  Ez a sorozat a ragasztó készítmények abban különbözik, hogy a hosszú szárítási idő, ami megkülönbözteti a második modell, és tartják egy univerzális csoport ragasztó készítmények.

  A Contact Compact csoport a következő modelleket tartalmazza:

  • “MOMENT-1” – Ez a leggyakoribb egyetemes ragasztó, amelyet a háztartási igényekhez használnak, és alacsony költséggel jellemeznek;
  • “Kristály”. A poliuretán készítmény átlátszó szerkezettel rendelkezik, és nem hagyja látható nyomokat ragasztani a munkaterületeken;

  • “Marathon” Ez egy különösen erős vízálló lehetőség, és cipők és bőrtermékek javítására szolgál;
  • “Radír” – ez egy rugalmas kompozíció, amelyet bármilyen keménység és porozitás gumi felületének ragasztására használnak;
  • “MOMENT-GEL” – Ez a kompozíció nem hajlandó elterjedni, amelynek következtében használható, ha függőleges felületeken dolgozik;
  • “Sarkvidéki” – Ez egy hőálló univerzális ragasztó, amely a tolerancia is a tolerancia, ami miatt azt lehet használni külső munkát;
  • “MOMENT-CORK” Úgy tervezték, hogy a csövet és a tömör gumiból származó termékek ragasztására tervezték;

  • “60 másodperc múlva” – Ez egy egykomponensű készítmény célja, hogy ragasztó a heterogén anyagok, a teljes beállítás történik egy percen belül, a felszabaduló formában egy cső 20 g;
  • “Stolar” – Ez a ragasztó népszerű megjelenése, amely tökéletesen ragasztható fából készült bútorok, átlátszó erős varrat;
  • “Parafa” A parafaanyagok ragasztására szolgál mindkét, mind a beton, a gumi és a fém között;
  • “Külön” meglehetősen gyakori univerzális összetétel, amely alacsony költségű és jó minőségű.

  Beépítési

  Ezek a speciális vegyületek képesek teljesen kicserélni a rögzítőelemeket, például csavarokat, körmöket és öntapító csavarokat. A gipszkarton, PVC ablakkeretek, falburkolatok, tükrök, valamint fémek, fa, polisztikus és műanyag termékek. A ragasztó két módosítással rendelkezik, amelyek közül az első a polimer ragasztó készítmény “Pontos Invent MV 50” és “MV 100 Superxile Suite”, a második – folyékony körmök.

  A rögzítő ragasztók kategóriája közé tartozik a ragasztó tömítőanyag, amely bármely bevonat vagy töltési üreg integritását képezi. A készítményt gyakran használják a mennyezeti lábazatok és lemezek felszerelésére.

  A “Moment Ceramics” ragasztója mindenféle kerámia csempe felszerelésére szolgál, és a szerelőkompozíciók típusa. A sorozatban a kő és a kerámia öntvények, amelyek 6 színben vannak állítva, amely lehetővé teszi, hogy a kívánt árnyalatot bármilyen csempe hanghoz választja. Felszabadítási forma – 1 kg súlyú bank.

  Tulajdonosok

  A sorozat ragasztója a flizelin modellek, a “Classic” és a “Vinyl” által képviselt három módosításban elérhető. Az anyag magában foglalja az anti-fogás adalékanyagokat, amelyek megakadályozzák a penész, gomba és patogén mikroorganizmusok megjelenését.

  A ragasztóknak nagy adhéziós erejük van, és hosszú ideig megtartják működési tulajdonságait. A készítményt a fal felületére lehet alkalmazni ecsettel és pisztolyként.

  Másodperc

  A “Super Prome Profi Plus”, a “Super Maxi”, a “Super Momit Gel” és a “Super Momotion Profi”, a “Super Momit Gel” és a “Super Momotion Profi”, amelyek univerzális ragasztóeszközök, és képesek megbízhatóan ragasztani bármilyen anyagot, kivéve a szintetikus , polietilén és teflon felületek. Ha ilyen összetételű munkát végez, akkor szigorúan meg kell felelnie a személyes biztonság szabályainak, és nem engedheti meg, hogy belépjen a szem és a kezek bőrének nyálkahártyájába. Azt szem előtt kell tartani, hogy a ragasztó folyadékszerkezettel és jól elterjedt.

  A másodlagos kompozíciókkal való munkát nagyon óvatosan kell elvégezni a személyi védőfelszereléssel. A kivétel a szupergél színtelen “pillanata”, amely nem hajlik el, és függőleges felületeken használható.

  A sorozat ragasztói mérgező és égés, Ezért a nyílt tűz és az élelmiszer közelében történő használatuk szigorúan tilos. A teljes megragadási összetétel időpontja egy másodperc. A ragasztót 50 és 125 ml csövekben állítjuk elő.

  Epoxi

  Az ilyen készítményeket nehéz elemek rögzítésére használják, és két módosításban állítják elő: “Super Epoxy Metal” és “Moment Epoxylin”. Mindkét kompozíció kétkomponensű és jól ragasztó a fém, műanyag, fa, polipropilén, kerámia és üveg kialakítása. Az epoxi ragasztó tökéletesen ellenáll a magas hőmérsékletnek, és megkülönböztethető egy megbízható anyagok.

  Hogyan válasszuk ki?

  Mielőtt megvásárolná a ragasztót “Moments”, gondosan olvassa el a csomag utasításait. Ha van egy egyszerű bázis, például bőr, érezhető, gumi, hangszigetelés vagy akusztikus panelek, akkor használhatja a hagyományos univerzális ragasztót “Moment 1 Classic”. Abban az esetben, ha szükség van ragasztó termékek PVC, gumi, fém vagy karton, akkor kell használni egy speciális összetételű, mint a „ragasztó, csónakok és PVC termékek”. A cipők javításához meg kell választania a “maratont”, és a fémszerkezetek ragasztásakor a “hideg hegesztés” termikus összetételét kell alkalmazni, amelyet az “pillanat epoxilin” ragasztója képvisel.

  Kiválasztani kell, összpontosítva a bonyolultabb felületre, és ragasztót szerez. Abban az esetben, ha meg kell javítania a felület lezárásának szükségességét, használjon ragasztószalagot vagy “pillanat” tömítőanyagot. A papír és a karton rögzítéséhez megvásárolnia kell egy írószeres ragasztó ceruzát, amelyet a felületen könnyű alkalmazással megkülönbözteti, és teljesen nem mérgező.

  Alkalmazás és munkakörülmények

  Mielőtt elkezdené a ragasztóval dolgozni, gondosan el kell készíteni az alapokat. Ehhez mossuk meg őket meleg vízzel szappannal és alaposan szárítva. Különösen a sima elemek betegek lehetnek. Ez adja meg a felületi érdességet, és növeli az alap ragasztó tulajdonságait. Szükség esetén az elemeket acetonnal kell levenni.

  Ezután kövesse az utasításokat, Mivel egyes ragasztóanyagokat mindkét felületen kell alkalmazni, és hagyja 10-15 percig, más, például a második modellek, nem igényel ilyen manipulációkat. A tapéta ragasztók alkalmazása során mindkét görgőt és ecsetet használhatja. A szerszám kiválasztása teljes mértékben a fedett felület területétől függ. Ha bármilyen fajta termelési “pillanat” használata, a tapéta és az írószerek kivételével védőkesztyűt kell viselnie, és másodpercek használatakor – használjon szemüveget.

   A Henkel termékei nagy keresletben vannak a fogyasztók körében és képes kielégíteni a kérést. A ragasztókészítmények hatalmas választékban kaphatók. A fajok száma eléri a háromezer különböző modellt, amely lehetővé teszi a ragasztó használatát a mindennapi, háztartási és szakmai tevékenységekbe, valamint az építés és a javítás során. A kiváló minőségű, egyszerűség és megfizethető költség a piacon a leginkább megvásárolt háztartási vegyi anyagok védjegye.

   Áttekintés és tesztelés a “pillanat” ragasztó – az alábbi videóban.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: