Ragasztó “pillanat Stolar”: Jellemzők és használatkör

Ragasztó “pillanat a stolar” jól ismert a hazai építési kémiai piacon. A kompozíciót a német gyógymódok orosz termelési létesítményeiben állítják elő. A termék kiváló ragasztónak bizonyult, amely alkalmas a faanyagok javítására és gyártására, széles körben használják a mindennapi életben és a termelésben.

Sajátosságok

A Stolyar tartalmaz egy polyvinila-acetát diszperziót a felvétel a speciális lágyítók és adalékanyagok, hogy javuljon a tapadási tulajdonságait az anyag, és növeli a kapcsolat megbízhatóságának. A Glue gyártási folyamatában “pillanat”, mérgező és mérgező anyagok nem használhatók, ami az anyag környezetbarát, és lehetővé teszi, hogy a háztartási tételek javításakor használják. A kémiai ártalmatlan eszközöket a minőségi útlevél és a megfelelőségi igazolások igazolják, amelyek megfelelnek a szigorú európai szabványoknak.

A speciális adalékok miatt a ragasztó készítmény nem sérti a fa szálak szerkezetét. Szárítás után immártalan. A termék hatóköre meglehetősen széles. A ragasztót sikeresen használják, ha bármilyen természetes fa, rétegelt lemez, forgácslemez és fa-rostos lemezek, karton, furnér és laminátum.

A kompozícióval való együttműködés 10 fok feletti hőmérsékleten és relatív páratartalomnál nem több, mint 80%. Ha alacsony hőmérsékleten végezzen munkát, a ragasztó elveszíti nagy ragasztó tulajdonságait, és a ragasztó alacsony lesz. Az átlagos anyagfogyasztás körülbelül 150 gramm négyzetméter felületen. A szárított készítmény kompatibilis minden típusú festékek és lakkok, ezért ha szükséges, a ragasztott dolog lehet festett vagy borított lakk.

Előnyök és hátrányok

A ragasztó nagy ügyfél iránti igénye “a stolar pillanatai” az anyag pozitív tulajdonságainak köszönhető.

  • A ragasztó nedvességállósága lehetővé teszi a megsemmisített “stooler” alanyok használatát magas páratartalom körülmények között.
  • A jó hőállóság miatt a ragasztó képes 20 fokos hőmérséklet terhelés ellenállni. Nagyon kényelmes, ha furnérozott elemekkel dolgozik, amelyeknek szüksége van a fűtésre, amikor telepítve van.
  • Kiváló tapadási és rövid kecske periódus lehetővé teszi, hogy gyorsan tartós és tartós bogát képezzen. “Stolar” kifejezésre utal az expressz kompozíciók, így a munkával jelentősen csökkenti a javítási időt.

  • A dokkoló varrás teljes szárításának ideje legfeljebb 15 perc.
  • A vegyület tartóssága. A ragasztott felületek nem veszítik el a tengelykapcsoló megbízhatóságát a felújított termék élettartama során.

NAK NEK A mínuszok közé tartozik a kompozíció alacsony fagyállósága És bizonyos követelményeket a fa nedvességtartalma: használat kijavított termékek szükség pozitív hőmérséklet és a nedvességtartalom a fa nem haladhatja meg a 18%.

Fajták

A háztartási vegyi anyagok modern piacán az asztalos ragasztók modelltartományát öt sorozat képviseli, különbözik egymástól a készítmény, az alkalmazási feltételek, az elsődleges tapadás időpontja és a teljes megszilárdság.

“Clay-Express pillanat” – Víz-diszperziós alapon előállított univerzális nedvességálló orvoslás, valamint a különböző fajták fából készült, valamint fából készült rostos és forgácslemez, furnérozott termékek és rétegelt lemez. A teljes beállítási idő 10-15 percig tart, és a környezeti hőmérséklettől és a páratartalomtól függ.

A ragasztó nagy nedvességálló tulajdonságokkal rendelkezik, nem tartalmaz oldószert és toluolot. A termék alkalmas dolgozó papír, karton és szalma, amely lehetővé teszi, hogy használja, ahelyett, írószer ragasztó elvégzésére kézműves és alkalmazások. A munkafelületek összetételének alkalmazása után egymáshoz kell közelíteni. Ezt az alelnök segítségével teheti meg. A termékeket egy könyv vagy más kemény tárgy is kezelheti.

A szerszámot 125 g-os csövekben állítják elő, 250 és 750 g közötti bankokban, valamint nagyméretű 3 és 30 kg. A ragasztót szorosan zárt kapacitásokban kell tárolni a hőmérséklet-tartományban 5-30 fok.

“Super PVA autó pillanata” – Optimális megoldás a különböző fajták, laminált, forgácslemez és üvegszálas fából való ragasztáshoz. A ragasztó vörös bankokban van kialakítva, átlátszó szerkezettel rendelkezik, és gyakorlatilag nem észrevehető a szárítás után. Az anyag nedvességállóság megfelel a D2 osztálynak, amely lehetővé teszi, hogy száraz és mérsékelten nedves szobákban használhassa. Az egyesített készítmény alkalmas papírrétegű műanyag, szalma, kartonpapírral és papírral való munkához, amely lehetővé teszi, hogy a kézművességeket a gyermekekkel együtt a káros hatásoktól való félelem nélkül. A megoldás teljes beállítása 15-20 perc elteltével történik.

“Pillanat Super PVA D3 vízálló” – Univerzális összeszerelési összetétel, amely képes többszörös fagyos felolvasztás ellen, amely a faanyagok és laminált felületek ragasztását célozza. A vízállósági határértéket a DIN-EN-204 / D3 index határozza meg, amely az anyag nagy nedvességtartalmú tulajdonságait jelzi, és lehetővé teszi a magas páratartalom alatt felújított termékek használatát. A termék a konyhákban, a fürdőszobában, a fürdőszobában, valamint a ragasztóanyagban, valamint a lamináltságban javították.

“PVA Univerzális csatlakozó” – Ragasszon víz-diszperziós alapon, alkalmas bármely fafajból, MDF, FIQ és rétegelt lemezből készült ragasztási elemekhez. A szerszámnak van egy rövid ideje teljes megragadása, átlátszó szerkezet, és nem hagyja el a színes és sáros foltok fát. A kezdeti elsődleges beállítási ráta 30 kg / cm2, amely jellemzi a termék gyönyörű ragasztó tulajdonságait. A fő állapot – ragasztott felületeket szorosan rögzíteni kell 20 percig. A víz-diszperziós alapon lévő ragasztók szigorúan meghatározott mennyiségű vizet tartalmaznak, így a térfogat növelésére szolgáló eszközt is hígítják, különben az arányok megszakadnak, és a keverék elveszíti működési tulajdonságait.

“Az asztalos azonnali tapadás pillanata” – Univerzális nedvességálló szer, amelyet akril víz-diszperziós alapon alapítottak. Az elsődleges beállítás ideje csak 10 másodperc, amely a második tapadáshoz képest a készítményt alkalmazza, és óvatos felhasználást igényel. A megoldás könnyen alkalmazható és nem hagy nyomokat. A termék nagyszerűen ragasztható fém, PVC műanyaggal, akár öt ciklusú rövid távú fagyasztással.

Csomag

Ragasztó “pillanat Stolar” áll rendelkezésre egy kényelmes csomagban, amelyet csövek, bankok és hajók képviselnek. A csövek 125 gramm töltelékkel rendelkeznek, és alkalmasak a teljes otthoni bútorok javítására. A speciális struktúrának köszönhetően a cső lehetővé teszi, hogy a ragasztószabályozást irányítsa a szabályozás alatt, valamint tárolja a maradványokat az újrafelhasználáshoz. Az átlagos térfogat javítására a bankok rendelkezésre állnak, amelynek mennyisége 250 és 750 g. A sűrű fedél lehetővé teszi, hogy a következő alkalommal egyensúlyt tároljon.

Nagy bútorgyárak kapnak ragasztót 3 és 30 kg-os gyártókban. Hermetikus fedél, amely lehetővé teszi, hogy a készítmény maradékainak hosszú ideig fenntartsák, nem biztosítják őket. De tekintettel a bútorüzemek mennyiségére, nincs szükség ilyen tárolásra. A ragasztó tömegaránya “instant markolat” és 100 és 200 g.

Alkalmazás finomságai

A javítási munkák elvégzése a “Stolar pillanatának” segítségével, nem igényel különleges ismereteket. Csak Óvatosan olvassa el az utasításokat, és szigorúan kövesse az összes ajánlást. A ragasztóösszetétel alkalmazása előtt alaposan el kell készíteni a munkafelületeket, eltávolítva a por, a zsetonok és a bursavár maradványait. Szükség esetén a ragasztott részeket a dokkoló varrás helyén kell polírozni. A fából készült elemeknek egyértelműen megközelíteniük kell egymás konfigurációját. Ennek a jelzőnek a meghatározásához szükség van egy előre száraz felszerelésre, és szükség esetén módosítani kell a részleteket.

A ragasztó alkalmazása mindkét munkafelületet vékony egységes réteggel követi puha kefével. 10-15 perc elteltével az elemeket a maximális erőfeszítéssel kell csatlakoztatni. A telepítés befejezése után a felesleges ragasztót mechanikus tisztítják. Ezután a ragasztott designt a jet alá kell helyezni. A látogatások kihasználhatók. 24 óra elteltével a felújított termék használható.

Amikor az “Instant Grip” kompozícióval dolgozik, a részleteket bizonyos pontossággal kell tartani. A ragasztó azonnal megragadja, így lehetetlen az egyenlőtlenül csatolt elem beállítása.

Vélemény

A “Stolar pillanatának” ragasztója széles körben ismert az orosz építési piacon, és sok pozitív visszajelzést tartalmaz. A vásárlók megünnepelik a fogyasztói hozzáférést és az olcsó anyagi költségeket, a nagy ragasztó tulajdonságait és a könnyű használatát. Figyelmeznek és a fából készült bútorok javítására való képessége anélkül, hogy a csavarok fúrása, amely megőrzi az esztétikai típusú termékeket. Hátrányokkal. A felhasználók magukban foglalják a laza fa szerkezetére és a fagyasztott ragasztó “instant markolat” sebességét, kiküszöbölve a részletek pozíciójának további kiigazítását.

Arról, hogy milyen ragasztó jobb a ragadozáshoz, elmondja a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: