Ragasztó üveg koleszter Oscar: Jellemzők és jellemzők

Az építési piac még mindig áll, minden nap új anyagok jelennek meg és kiegészítik őket. Tehát a környezetbarát anyag az azonnali fali igazításhoz olyan üvegszálas szálakból áll, amelyeket tipikus papír tömöríthet. Különösen az ilyen lapok, amelyek még mindig az úgynevezett „web”, az OSCAR ragasztó alakult, amelyet az jellemez, különleges tulajdonságokkal és jellemzőkkel.

Sajátosságok

Az üveg koleszter ragasztójának jellemzője, hogy a tapéta szokásos ragasztóval ellentétben ez a kompozíció latex alapon történik. A képzett rugalmasságnak köszönhetően lehetővé teszi, hogy a vásznat jobbra állítsa a falon. Az orosz termelésű Oscar ragasztója az európai technológiákon készül, és különösen népszerű a professzionális mesterekkel.

Az Oscar egy univerzális ragasztó kompozíció, amely alkalmas különböző háttérképekhez. Ennek a ragasztónak a fő jellemzői a teljes átlátszóság a szárítás után.

Továbbá a megoldás kényelmes, ha tárolják, mert nem veszíti el jellemeit legfeljebb két hétig hűvös helyen.

Összetett

Mint ismert, a ragasztó egyik fő összetevője keményítő. Most már módosított keményítőt készített, amely nagy tulajdonságokkal rendelkezik, mint a szokásos. Kiváló ragasztós stabilitással rendelkezik. A latex ragasztó közben hozzáadja a vászon beállítása. A keményítő és latex mellett antiszeptikus és fungicidek adunk a ragasztó összetételéhez, hogy megakadályozzák a gomba és a penész. Ezeknek az anyagoknak a koncentrációja kicsi, hogy kárt okozjon az embernek, de elegendő legyen a kiváló minőségű paszta számára. A metil-cellulóz vizet tart. A készítmény magában foglalja az enzimeket a gyors szárításhoz, és adja meg a nedvességállóság és a fagyállóság ragasztóösszetételét is.

Engedje el az űrlapot és a típusokat

Forma kiadás

Száraz keverék

Korábbi keverék

Száraz Oscar, 800 g (vödör)

Kész Oscar, 10 kg (vödör)

Száraz Oscar, 400 g (vödör)

Száraz Oscar, 400 g (csomag)

Ready Oscar, 5 kg (vödör)

Száraz Oscar, 200 g (csomag)

A száraz keveréket vízzel elváltozzuk, és 5 percig készen állnak, a csomók nincs kialakítva. A nagy mennyiségeket általában egy speciális fúvókával ellátott kevert vagy fúrógépet használnak. Egy 400 gramm csomagot terveztek 50 négyzetű üveg koleszterre.

Száraz keverék olcsóbb, így még a szakemberektől is népszerűbbé válik. A száraz Oscar-ot meglehetősen gazdaságosnak tekintik, 200 gramm ragasztóval 5 liter vizet, 400 gramm – 11 liter, 800 gramm – 22 liter. A port a vízbe kell önteni, egyidejűleg keverés közben. A vizet száraz keverékbe öntjük műszaki mutatókkal.

A kész keveréket üvegekhez vagy hagyományos nehéz flieslinikus tapétákhoz tervezték. Az utóbbi ragasztásához az oldatot vízzel kell hígítani, hogy kevésbé vastag konzisztenciát hozzon létre. A kész ragasztó fogyasztása 1 kg / 5 m²-es “érme”.

Előnyök

Az Oscar ragasztóanyagot úgy tervezték, hogy “ketrecet” ragasztjuk az elkerülhetetlen felületeken, például a beton, a műanyag alapú gipszkarton. A ragasztóoldatot az alap felületére alkalmazzák, és nem a vásznat, amely biztosítja a múlt egyszerűségét.

Mint sok más szakmai anyag, az Oscar-t 5-10 percig keverjük, majd keverjük össze újra, és csak akkor indítsuk el. Hosszú üresjárat után a ragasztót óvatosan kell keverni az új használat előtt.

Az Oscar ragasztó ilyen előnyökkel rendelkezik:

 • ökológiai tisztaság;
 • Univerzális, mivel alkalmas üveg koleszterre, nehéz háttérképekre és más anyagokra;
 • nedves szobákhoz használják;
 • 10-15 percen keresztül 10-15 percig, amely lehetővé teszi, hogy a tapétát a falon mozgassa, az ízületek;
 • átlátszó szárítás után;
 • fagyálló.

Költség kiszámítása

Csomagolás 400 grammban elég 30 négyzet a tapéta. A gép alkalmazásával a fogyasztás 10-15% -kal növekszik. A ragasztófogyasztás helytelen kiszámítása érdekében meg kell szüntetni a tervezett beillesztés négyzeteinek számát 200 vagy 300-ra (ez a szám a ragasztó ragasztótól függ). A végső szám a ragasztóösszetétel teljes tömege lesz. A kész keverékben lehetetlen a víz feltölteni, így először a keveréket kell tenyészteni.

Ha az Oscar-t primerként kívánja alkalmazni, akkor az áramlása 100-125 gramm lesz négyzetméterenként. A készítményt bő vízzel fel kell oldani, mint a ragasztó előállításához.

Technológiai használat

Viszonylag sima felületet kell alapozni. Az Oscar gyártónak saját alapozó keveréke van, amely használható. A fal teljes szárítása után egy görgő vagy egy nagy kefe alapon (mennyezet, fal és egyéb), 1-1,5 milliméteres vastagságú készítményt alkalmaznak. A ragasztóval kezelt területnek valamivel nagyobbnak kell lennie, mint a vászon szélessége, amely lehetővé teszi közvetlenül a felszínen. Továbbá, mint más háttérképek, az üveg koleszter spatulával megszórjuk, hogy kiküszöbölje a felesleges ragasztót a penge alatt.

A szakemberek ajánlottak az Oscar ragasztó használatakor az ilyen ajánlások követéséhez:

 • A tartósabb kötéshez a szobahőmérsékletnek legalább + 10 fokos, de legfeljebb +23 fok;
 • a páratartalomnak kevesebbnek kell lennie, mint 70%;
 • A felületek fizetése során, és a keverék száradása a helyiségben hiányoznia kell egy tervezetnek;
 • Ne engedélyezze a csomagolást és a vágást a közvetlen napfény szárítása során;
 • A zárt formában legfeljebb 2 hónap.
 • A ragasztó teljesen 2 óra elteltével szárad. A későbbi festéshez szükség van a napnak.

Ár

Oscar egy meglehetősen népszerű márka, ezért semmilyen üzletben nem lesz nehéz megtalálni. A 200 gramm-es doboznak 150 rubelről kell fizetnie. 400 gramm doboz vásárolható 240-300 rubel számára. 800 gramm vödör költsége körülbelül 500-700 rubel. 10 kg kész ragasztó lesz 950-1200 rubel.

Vélemény

A szakemberek felhívják az Oscar termékeket, mert a ragasztó minősége elegendő a független. Az Oscar Glue felhasználók is elégedettek a tulajdonságokkal és az egyszerű használatsal. Ez a ragasztó ideális a kiváló minőségű javításhoz.

Ahhoz, hogy kihasználhassa az Oscar ragasztó összetételének kiváló minőségét, de ugyanakkor megmenti a költségvetési vásárlóknak, hogy tanácsot kapjanak száraz ragasztó, mert a keverék nem lesz vízkeverék, de lehetővé teszi, hogy megmentsen néhány száz rubel.

A vásárlókat is pozitívan értékelik a termék sokoldalúsága, mivel alkalmas különböző típusú tapétákra.

Az Oscar ragasztó ragasztójéről, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: