Rako csempe: Érdekes modellek

A kerámia burkolólapok népszerűsége nehéz túlbecsülni. A modern technológiák lehetővé teszik, hogy nagyon jó minőségű anyagokat hozzon létre. Csehországban a kerámia csempe legnagyobb gyártója a Lasselsberger Társaság, amely magában foglalja a nagyon érdekes modelleket kínáló nagy európai vállalatok.

Minden évben Lasselsberger több mint 35 millió négyzetméteres kerámia bevonatot termel. A Rako cég aktív fejlesztése széles körű bevonatokat kínál a ház számára: Rako Home, valamint Rako objektum (a magas műszaki követelményekkel rendelkező tárgyak esetében).

Rako csempe: Érdekes modellek

Rako csempe: Érdekes modellek

Rako csempe: Érdekes modellek

Sajátosságok

A Rako Home a fal- és padlólapok széles választéka, valamint a határok. Az ilyen anyagok alkalmazásai – a fürdőszobából az erkélyre és a teraszra. A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy bármilyen díszítőt hozzon létre, ideális fa, kő, fém vagy szövet. Nem csak a professzionális tervezők, hanem a hétköznapi háziasszonyok is megvalósíthatják ötleteiket valósággá.

Rako csempe: Érdekes modellek

Rako csempe: Érdekes modellek

A Rako Objektum több mint 950 kerámia csempe van. Az ilyen széles választék lehetővé teszi a gyártó számára, hogy különböző anyagokat kínáljon az építészek és tervezők, tervezők és más szakemberek számára, akik nem szabványos megoldásokat igényelnek. A Czech Company Rako számos lehetőséget kínál.

Rako csempe: Érdekes modellek

Rako csempe: Érdekes modellek

A Rako csempe fő előnyei:

 • megfizethető ár;
 • magas ellenállás különböző légköri hatásokkal;
 • hosszú élettartam;
 • vegyi anyagokkal szembeni ellenállás;
 • megnövekedett kopásállóság;
 • csúszásgátló hatás;
 • Érdekes díszek és számlák;
 • Saját tervezési projektek medencékhez, konyhákhoz, csarnokokhoz és fürdőszobákhoz.

Rako csempe: Érdekes modellek

Rako csempe: Érdekes modellek

Rako csempe: Érdekes modellek

2017-ben új gyártósort nyitottak meg a Rako-3-ban. Az új berendezések elindításával a fali csempe kalibrálva lett. Pontos méretű és geometria. Ez pontosabb telepítést biztosított a varratok összekapcsolásakor, és korlátlan lehetőséget teremt a termékek kombinálásában.

Kereslet az orosz piacon

Orosz fogyasztók, visszajelzést hagyva, értékeljük a Rako minőségét és tartományát, így a cseh cég annyira népszerű az orosz piacon a befejező anyagok. A minőség szempontjából a gyártó termékei nem alacsonyabbak az olasz analógoknál, és költségei sokkal alacsonyabbak.

Rako csempe: Érdekes modellek

Vevő szerény elegendő lehet vásárolni kerámia csempe Rako és 300 rubel / 1 kV. M. Abban az igényesebb minőségi és design vevő megkérdezi az eredeti arcú bevonatok ízlését, amelynek ára 1,200 rubeltől kezdődik 1 kV-ig. M.

Rako csempe: Érdekes modellek

Rako csempe: Érdekes modellek

Nagyon fontos előnye az ilyen bevonatoknak – a textúrák széles skálája, Árnyalatok, méretek. Egy másik plusz – a különböző termékek kombinálásának képessége és a leginkább merész ötletek megtestesítése. A kifogástalan minőség és a könnyű használat is nagyon fontos. Mindez az egész Európában és Oroszországban több millió fogyasztó értékelte.

Rako csempe: Érdekes modellek

Népszerű sorozat

A következő sorozat a megkönnyebbülés és a rajz kézzel kötött szövet. A meleg tónusok termékek jelenléte megkérdőjelezi azt a tényt, hogy a kerámia csempe csak hideg. Kalibrált csempe 30 × 60 cm szürke és bézs hangokból készült. Ez a sorozat nemcsak a fürdőszobát, hanem a konyhát is díszíti.

Rako csempe: Érdekes modellek

Extra sorozat – Ez egy mázas csempe matt szatén helyszínekkel. Ez a hatás egy speciális mázzal és digitális nyomtatással érhető el. A falak és padlók csempe új formátumban készült – 80 × 80 cm és 40 × 80 cm. Színek: fekete, barna-szürke, sötétszürke, világosszürke, elefántcsont és fehér. Ezt a sorozatot homogenitás jellemzi; Az ilyen termékek nem csak zárt helyiségekben, hanem nyílt területeken is használhatók.

Rako csempe: Érdekes modellek

Sorozat – Ez egy klasszikus a modern tervező megoldásokkal együtt. A csempe bevonatok tökéletesen harmonizálnak egymással. Formátumok – 20 × 40 cm és 30 × 60 cm. A bevonatok monofonikusak, megkönnyebbüléssel. Ez a sorozat tökéletes lehetőség azoknak, akik természetes színeket és modern stílusokat választanak.

Rako csempe: Érdekes modellek

Boa sorozat van a klasszikus márvány. Az ilyen anyagok szürke és fehér tónusokban készülnek. A fogyasztó kiválaszthatja a megfelelő opciót a 30 × 60 cm-es kalibrált csempékből, matt bevonattal és 30 × 90 cm-es termékekkel. A digitális nyomtatásnak köszönhetően a csempe nagyon hasonlít a természetes márványhoz.

Rako csempe: Érdekes modellek

Faro sorozat – Ez több mint húsz fa textúrát tartalmaz. Egy ilyen szabadtéri bevonat nagyon reális átadja az anyag textúráját. Fehér, bézs, világos bézs, barna, barna-fekete színek és mattság okozza az egyesületeket rusztikus stílusban. A négyszögletes termékek 15 × 60, meglehetősen nagy bevonatot hozhat létre.

Rako csempe: Érdekes modellek

Zongora sorozat – Ezek cseresznye, tölgy, nyírfa csempe. Az ilyen termék mérete 20 × 60 cm (mozaik – 5 × 5 cm). Ez a sorozat tökéletesen kombinálható fehér fényes csempével. A zongora jó megoldás lesz a fürdőszobában, napló vagy vendégház számára.

Rako csempe: Érdekes modellek

Rush sorozat – Ez a modernitás a belső, magas színvonalú imitáció egy fémfelület hat alapszínekkel. Ha szokatlan légkört kell létrehoznia a házban vagy egy másik szobában, a Rush sorozat tökéletes megoldás.

Rako csempe: Érdekes modellek

Az alapsorozatban belép Kültéri csempe, amelyek méretei – 30 × 60 cm és 30 × 90 cm. Színek: Ivory, világos bézs. Ez a sorozat egészíti ki 30 × 60 cm-es lapokat, és 60 × 60 cm-es (világosszürke és fekete színben).

Rako csempe: Érdekes modellek

Az alapsorozathoz tartozó csempék alapvetőek, sima megkönnyebbüléssel és csúszásgátló felületekkel R10b. Az ilyen bevonat nagyon jól illeszkedik a zuhanykabinok számára. Alaptermékek is alkalmasak a szállodák és éttermek számára, konyhák és fürdőszobák számára.

Hasznos ajánlások a Rako csempe kiválasztásakor:

 • Még egy kis fürdőszobában is, a nagy formátumú csempe vizuálisan növelheti a helyet.
 • Ha a lekerekített falat csempével kell elhelyezni, akkor egy kis mozaikot használhat a szerelőkhálózaton.
 • A padló kerámia burkolólapok ideálisak fűtött padlókhoz.
 • Rako csempe egy számmal kezdődik w, csak belső dekorációra alkalmas.
 • Rako csempe egy olyan számmal, amely T és D-nál kezdődik, nagyon fagyálló és alkalmas a teraszok és az erkélyek felé nézve.
 • A padlólapok fontos minősége a kopásállóság. Ezt a PEI 1-5 jelzi. Minél nagyobb az ábra a végén, annál nagyobb a kopás ellenállása. A lakóhelyiségek ideális PEI 3 csempe.

Rako csempe: Érdekes modellek

2018-ban Lasselsberger ünnepli a Rako márka 135. évfordulóját. Ez a vállalat már nagyon sokáig örült a vevőknek.

Arról, hogy a Rako Ceramic Tile modellek még mindig vannak, nézd meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása