Reiki a belső térben

Reiki – érdekes lehetőség a helyiségek befejezésére. Segítségük segítségével szinte minden helyet rendezhetsz – az erkélyről a hálószobába. Nemcsak a belső teret díszítik, hanem segítenek zonail is.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Alapvető felhasználási szabályok

A dekoratív sínek eredetinek tűnnek azonban, mielőtt azok felszerelnek, érdemes ellenőrizni, hogy alkalmasak-e a beállításra. Bármely tervező megoldás megköveteli bizonyos feltételeknek való megfelelést, hogy minden szépnek és megfelelőnek tűnt. A lécek vagy a puffel esetén, ahogyan azt is hívják, figyelni kell a fontos tényezőkre.

 • Stílusszoba. Ez megkérdezi a szabályokat, amikor kiválasztja a befejező, bútorokat és dekorációt. A belső korlátok a modern irányok attribútuma, a történelmi stílusokkal kombinálva vannak. De az etnikért gondolhatsz. Néhány tervező a modern adaptált klasszikusok stílusának kialakítására szolgáló burkolatot használ, de kis mennyiségben az egyes zónák kiemelésére.
 • Tér geometria. Ugyanazok az egyenes vonalak gyakori ismétlése a stabilitás és a megrendelés érzését okozza. Az ilyen légkör jobban megfelel a működő iroda számára, de a nappali unalmas lehet, így van egy vasút, amely adagot használ, és válasszon egy módot, amely a dekoráció több dinamikát ad.
 • Helyiségmagasság. A vonalak bizonyos vizuális effekteket hozhatnak létre, és figyelembe kell venni.

A falra helyezett vízszintes sínek A szoba keverését, de vágja le a magasságot. Függőleges, éppen ellenkezőleg, vizuálisan emelje fel a mennyezetet, azonban meg fogják szorítani azokat a felület szélességét, amelyeken rögzítettek.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Külön, érdemes figyelembe venni a puffelek és a falak vagy a mennyezet színkombinációit. Különböző lehetőségek lehetségesek.

 • Hangjelzés. Stílusos lépés, amikor a rákok és a felületnek van egy árnyéka. Ezt a megoldást gyakran használják a minimalista stílusokban a mélység és a komplexitás kialakításához, a kiválasztott irány keretein belül.
 • Rake világos vagy sötétebb alapvető gamma. Ez az opció segíti az ékezeteket beltérben. Hogy a dekoráció nem tűnt lángnak, elég különbség 2-3 hangon.
 • Buffened könnyebb közös tervezés. Kevésbé gyakori, általában többszintes kompozíciókban, vagy a sötét színekben vágott falak hígítása.

Ami a konkrét árnyalatok megválasztását illeti, érdemes megfontolni a kombinációt a befejezés és a bútorok színválasztékával. A Reiki színe lehet a falak felületéhez, vagy a kontraszthoz, hogy hozzon létre egy hangsúlyt.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Mit lehet kiadni?

Buffel – könnyű dekoráció, így szinte minden felülethez csatlakoztatható, a telepítés nem igényel erőfeszítést, és nem veszi sok időt. A függőleges vagy vízszintes sínek a falakra és a mennyezetre kerülnek. Ezenkívül azokat a zónás tér eszközeként használják.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Falak

A befejeződés elfoglalhatja az egész felületet vagy egy részét. Például a nappaliban kiemelheti a zónát TV-vel, a hálószobában, díszíti a fejléc ágyat, és a konyhában rögzítse a fából készült lamellát az étkezőasztal közelében. Ebben az esetben két rögzítési módszer létezik:

 • ragasztóval, ha a síneket csak dekorációként használják;
 • A kereten, ha néhány elem csatlakozik – festmények, fali lámpák, polcok, tv.

A sín ragasztása előtt kezelnie kell – festeni vagy fedjük le a lakkot, majd javítania kell. Megfelelő ragasztó lehet megvásárolni egy építési boltban. Fémes sínek és azok, amelyeken valami fog lógni, jobb, ha a keretre szerelhető. Ehhez előzetesen el kell készítenie és telepítenie kell a ládát, majd a rögzítéshez használja a csavarokat vagy körmöket.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Mennyezet

A sín szerinti felületi dekoráció lehetővé teszi a szabálytalanságok elrejtését. Ha a mennyezet tökéletlen, akkor egy ilyen lehetőség segíteni fog a kis hibák elrejtésében, míg a lamellák rácsa nem sok helyet eszik, ellentétben ugyanazokkal a felfüggesztett struktúrákkal, amelyek észrevehetően csökkenthetik a szoba magasságát. A dekoráció mögött is rejtett vezetékek lehetnek – ez releváns, ha a világítási rendszert több eszközről szeretné szerelni. A fedélzeti kötőelemeket ugyanúgy hajtják végre, mint a falak: ragasztó (ha csak dekoratív funkciót hordoznak) vagy a kereten (ha bizonyos terhelés érinti).

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Zónás szobák

A buffel nem csak a felülethez csatlakozik, hanem partíciókként is használható. A dekoratív rácsos tervek segítenek megosztani a szobát a részen. Ez releváns olyan helyiségekre, amelyek egyszerre két zónát kombinálnak, például:

 • konyha és étkező;
 • hálószoba és öltöző;
 • Nappali és Iroda.

A retackoktól származó megsemmisek kevesebb helyet foglalnak el, mint egy további fal, rájuk a fény áthalad, így nincs szűkös érzés. A helyiség általános geometriájától függően a térben helyezhetők el, míg a telepítés nem igényel súlyos javítási munkát, és elég gyorsan történik.

A partíción is fel lehet lógni a TV-t, rögzítse a további lámpákat vagy belső dekorációt, ha illeszkedik a tervezéshez.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Anyagok

Leggyakrabban fából készült síneket használnak. Számos közös lehetőség létezik.

 • Fenyő. Ez a fafajta olcsó, így nem lesz probléma az anyag megvásárlásával. Ha azonban kezeletlen üres helyeket szerez, védővegyületeket és lakkot kell alkalmaznia.
 • Bükkfa. Ez az anyag tartósabb, de védelmet igényel a rothadás ellen.
 • Tölgy. Ez elit fajtájának tekinthető, ezért az ár megfelel. Ez a nagy szilárdság jellemzi, nem a rothadás és a nedvesség nem fél. Ez csak elegendő felületes feldolgozás.
 • MDF. Olcsó alternatív tömörfa. Külsőleg természetes anyagnak tűnik, de a minőség rosszabb.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

A Rake Metal kevésbé találkozik, de ezeket is használják. Tartósabb és erősebb fából készültek, ezért ha szeretné, hogy a tervezés “a században”, akkor meg lehet nézni őket. A fémtermékek bármilyen színűek lehetnek, beleértve a fa szerkezet utánzása.

A Buffell méreteket úgy választják, figyelembe véve a szoba mennyiségét. Minél kisebb a szoba – a vékonyabb tárgyak, hogy a design ne nézz túl súlyos. A partíciók elrendezéséhez vastagabb és széles síneket használhat, mint a falakon vagy a mennyezeten lévő díszítésekhez.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Alkalmazás a szobák belsejében

A dekoratív lamellák szinte minden szobában telepíthetők a lakásban. Még a fürdőszobában is elhelyezik őket, amelyet korábban nedvességvédelemmel kezeltek. Leggyakrabban a sínek megtalálhatók a modern területeken – a padlás, a minimalizmus, a magas TEC, a skandináv stílus, de néha a klasszikusok belsejében láthatóak. A szürke és a fekete lamellák szigorúan és hatékonyan tűnnek, de adott esetben sötét hangokat használnak. Választhat világosabb vagy akár festeni a rácsok fehérjeit, ha illeszkedik a teljes színskálába.

Elég népszerű barna árnyalatok, a természetes fafa megőrzésével. Azonban a világos színstruktúrák akcentusként használhatók, különösen akkor, ha a belső tér hajlamos az eklektikumokra. Buffel, díszítheti a fal mögötti falat, tükrökkel kombinálhatja őket, így az eredeti keret ezeket a tartozékokat. Azt is használják, hogy a regisztrációs, ahol vannak fotó háttérképek, de gondosan meg kell tennie, hogy ne tegye túlterhelje a designot.

A Rakes új festékekkel kombinálva van egy megfelelően kiválasztott háttérvilágítással kombinálva, ha az elemek között beépített hosszú lámpákat ad hozzá. Minden szobában is bizonyos ötleteket használhat a belső tér kiegészítésére.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Nappali

Ez általában a legnagyobb helyiség, amely több funkciót végez, így a sínek itt alkalmasak a zónákra. A partíció segítségével elválaszthatja az étkezési területet, ha a nappali étkezőként vagy munkahelyként is szolgál.

Ami a falakat illeti, általában díszítjük azt, amelyen van egy TV, vagy az ellenkezője – a kanapé számára. Ne ragadja meg az egész szobát – ez is lesz. Használja őket az egyik design elemként.

By the way, ezek jól kombinálva nemcsak tapéta, hanem dekoratív vakolat, beton vagy tégla is.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Előszoba

Gyakran ez a kis szoba sok kérdést okoz. A legtöbb apartmannak van egy kis vagy keskeny folyosója, amelyet nehéz rendezni. Reiki segíthet vele – helyezze őket úgy, hogy vizuálisan egyensúlyba hozza a helyet. Hosszú és keskeny folyosón – vízszintesen, az ajtó körül és az ellenkező falon. Ha alacsony mennyezet van, akkor a helyzet enyhén javítja a dekoráció függőleges elhelyezését.

A lamellák is funkcionális elemek lehetnek – horgokkal és akasztóval használjuk őket. De ebben az esetben jobb, ha a keretre helyezi őket, és nem a ragasztón, hogy a design ne essen szét.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Konyha

Kiemelheti az ebédzónát, biztosítva őket a falon. Elhelyezés a mennyezeten – is jó lehetőség, különösen, ha a háttérvilágítás rendszert különböző eszközökkel szeretné használni, és el kell rejtenie a vezetékeket. Ne telepítse a dekoratív rácsot a munkaterület mellett – a csepp hőmérsékletekből, a fa gyorsan eldugul, és mossa meg az összes részletet nehéz lesz.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Hálószoba

Elég népszerű megoldás – Lamellák a fejlapon. Ezek az ágy szélességében helyezhetők el, vagy kimennek ezekből a korlátokból, csak a falon vagy a mennyezeten is. Megkísérelheti az érdekes vizuális hatás elérését. Továbbá, a Resek segítségével öltözködési területet oszthat fel.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Erkély

Olcsó, de az elegáns befejezési lehetőség jól néz ki. Reiki jobb, ha vízszintesen helyezkedik el a falon. Virágcserépeket tudsz lógni, és hozzon létre egy kis kertet az erkélyen. Szintén egy rács segítségével elválaszthatja a tároló területet, ha a polcokat az ajtókkal a vasúti ajtókkal teszi lehetővé.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Gyerekszoba

Ebben a szobában a buffellek alkalmasak a zónára, hogy elkülönítsük az alvó helyet, a játékot, a helyet, ahol a gyermek leckéket végez. Ha a helyiség tervezett két gyermek, a septum a vasúti segít létrehozni egy külön személyes sarok mindegyikre. Ugyanakkor lóghat polcok vagy lámpák.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Fürdőszoba

Használat előtti anyagok óvatosan kell kezelniük a speciális impregnálást a nedvességtől. A Reiki lehetővé teszi a zuhanyzó terület elválasztását a WC-ből a kombinált fürdőszobában. A segítségük segítségével vizuálisan bővítheti egy kis szobát.

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Reiki a belső térben

Gyönyörű és funkcionális lamellák – nagyszerű lehetőség a regisztrációhoz. 20 évig szolgálhatnak, és mindig a szemek lesznek.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása