Rögzítés teraszos tábla

A teraszos tábla egyedülálló, mivel szinte bármilyen módon szerelhető fel, anélkül, hogy elveszítené az eredmény minőségét. A design erősítő, amely lehetővé teszi, hogy különböző anyagokat alkalmazzon a teraszok építésében. Rögzítések hiánya a teraszos táblákhoz – az építési erőforrások egyedi választékának szükségessége.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

A nyitott rögzítés jellemzői

A teraszos felszerelés technológiáját bizonyos eszközök segítségével végzik: elektromos fúrók és csavarok. Nagy telepítési készségeket igényel, mivel a legkisebb eltérés a normától strukturális összeomláshoz vezethet. A fedélzetet a fedélzet külső felületének fúrásával végzik. Ebben a szakaszban elektromos fúrót használnak, amely befolyásolja a kovalens poláros kommunikáció szerkezetét.

A vastag molekuláris réteg megsemmisül, és helyet teremt az elektronikus felhők mozgásához, intenzív kémiai reakciók elindításához. Ennek eredményeképpen kiderül egy erős kialakítás, amely ellenállhat a nehéz terheléseknek, de az agresszív telepítési technológia miatt röviden él.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

Ezután a kikötést Lagasba hajtják végre. A szerkezet merevségének növelése, használt csavarok és csavarok. Ebben a szakaszban fontos, hogy fenntartsuk a hordozóanyagok egyenlő távolságot a maguk között, mivel egyébként az erőfeszítések egyenetlenek lesznek, és a teraszos testület megszakadhat. A teraszos fedélzetre nyitott rögzítőelem meglehetősen egyszerű bizonyos készségek jelenlétében, és nem rosszabb a fuvarozó tulajdonságaiban és erejében, azonban rossz megjelenésű a zárt felszerelési rendszerrel összehasonlítva.

Rögzítés teraszos tábla

A teraszos táblák egy másik rögzítő technológiája van. A lényege a fa-polimer kompozitot tartalmazó DPK-táblák használata. Minden évben ezek az anyagok lendületet kapnak a mindennapi életben, az ipari és az építési fogyasztás több okból.

 • Nagy élettartam: a tartósság az intenzív barna mozgást okozza a molekulákban, valamint a magas korrózióállóság, csökkentett kockázatok a külső bevonat az eső során.
 • Viseljen ellenállás: A DPK teraszos táblák molekuláris alumínium fóliával rendelkeznek (a bevonat védelme az oxigén hatásától és a későbbi bomlástól).
 • Nincs szükség állandó ellátásra: A természetes fizikai tulajdonságoknak köszönhetően a DPK-ból származó anyagok nem igényelnek állandó feldolgozásra és festésre.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

E források fő hátránya a teraszos táblák rögzítéséhez – az ultraibolya sugarak gyengesége. 30 fokos hőmérsékleten elkezdenek kellemetlen szagot készíteni, kémiai reagenseket adnak, több mint 40 fokos hőmérsékleten, az anyag megolvad és fokozatosan megváltoztatja az űrlapot. A telepítést ugyanazon technológia végzi, mint a szokásos anyagok, kivéve a klipek használatát csavarok helyett.

Emlékeztetni kell arra, hogy az elsőt a központi tábla felszereléséhez használják, és az önálló csavarok szükségesek a szélsőséges pontok rögzítéséhez. A fentiekből arra a következtetésre juthatunk, hogy a DPK-ból csak a csökkentett hőmérsékleten történő használatát használhatja, különben sok probléma merülhet fel.

A hagyományos anyagok által hagyományos anyagok által kiváltott teraszos berendezések egy nyitott rögzítő segítségével válnak elő abban az esetben, ha van egy szépség az első helyen, és nem praktikus.

Rögzítés teraszos tábla

Rejtett kötőelemek fajtái

Ennek a technológiának köszönhetően sikeresen rögzítheti a fa padlóburkolatát, anélkül, hogy a tervezés, a korrózió és a kopás nagy terheléséből származik. Élő távon is nagy – átlagosan becslések Teraszos deszkák, készült rejtett rögzítők, lehet használni, 5-10 év. A nyitott berendezések fő különbsége – a külső terminálok, és a fedélzeten belül.

A legnépszerűbb telepítési módja – “Twin Nails”. Köszönet neki, hogy nem csak a kiváló minőségű vízelvezetés elérése a bőséges üledékek esetében egy rés megteremtésével, hogy megduzzadjon a táblák duzzadásához, hanem megbízható kapcsolatot is biztosítson a késésben egy fából készült tábla számára.

A szerkezet megbízhatóságát és merevségét speciális tüskék alkalmazásával érik el, és a horganyzott rögzítőelem miatt a design nem a korrózió hatálya alá tartozik.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

A design kiegészítő védelméről felhasznált sebesítő és műanyag klipek merevítési táblákat adnak. A csatlakozó köteléke. A szerelési munkák nem igényelnek nagyszámú eszközt és munkacsoportot, ezért a “Twin Nails” technológiájával egyedül megbirkózhatsz. A rejtett rögzítők típusának kiválasztása az alábbiak szerint történik.

 • A végső dekoptatás biztosítása: ebben az esetben a “kulcs” technológiák, a “macska” és a “COBRA”.
 • A 45-90 fokos szögben vágott elemek rögzítéséhez a “kígyó” és a speciális sarkok használatát kell használni.
 • Ha a padló alá kell helyeznie a rögzítőelemeket, akkor a “híd”, “Crab”, “Omega” -t kell használnia.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

“Kulcs”

A teraszos táblák angol rögzítőelemei rozsdamentes acél ötvözeteket használnak a maximális korrózió ellenhatás elérése érdekében. A berendezés kulcsfontosságú, ebből és a rögzítő technológia nevéből. Csak a dekoptatásra használható, amelynek vastagsága nem haladja meg a 2 mm-t. Ellenkező esetben a “kulcs” nem ellenáll a terheléseknek és a szétválasztásoknak. Ugyanez a helyzet a kevésbé vastagságú lapokkal történik.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

“A kulcs” lehetővé teszi, hogy sima, de ugyanakkor kemény felület. A Cutmer további erőt biztosít és megakadályozza a korai építési kopást. A kapott termékek hosszú élettartamúak és jó védelemmel rendelkeznek a környezeti hatással és csapadékkal szemben.

Rögzítés teraszos tábla

“Kobra”

A fémanyagok rögzítőelemeinek ezt a technológiát a háztartási szférában osztották el. A teraszok és a növények gyorsan telepítésére használják a különböző fafajták profilforrásainak használatával. A megjelenést megkülönbözteti a különböző irányba irányuló szögvégek jelenléte. Az egyik végződés horizontális nyúlással hasonlít a COBRA-ra. A második alapnak 3 iránya van, 45-90 fokos különböző szögben összecsukható.

Rögzítés teraszos tábla

A telepítés egyaránt történik: az eljárás egy tömörítő rögzítőt használ, amely további marási munkát igényel. A COBRA nagy hatókörével rendelkezik, lehetővé teszi a kiváló minőségű telepítés elvégzését az idő és a pénzügyi költségek sérelme nélkül, hogy olyan tartós és hardvertervezés legyen, amely nem igényel állandó ellátást és karbantartást, valamint a teraszos táblák felszerelésének több verzióját is biztosítja .

Rögzítés teraszos tábla

“Macska”

A 20 mm vastagságú, vastagságú teraszos lapok felszerelésére szolgál, és hornyosítóanyagokat használnak. Fontos feltétel – alacsony sűrűségű faanyag termelése. A “macska” lehetővé teszi, hogy a szerkezet külső részét nem sikerül fenntartani, míg a belső felület nem pusztítja el a nehéz terheket. A kialakítás megjelenését egy csuklós rögzítő rendszer képviseli, amelynek következtében több lap egymáshoz kapcsolódik. Az egyik végződés éles dugóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fém átlagos nagyságszakadás létrehozását.

A telepítés során ajánlott repülni – elkerüli a használat problémáit, és növeli a szerkezet élettartamát is. A kapott rögzítőelem a lyukon keresztül csatlakozik. A “macskák” fő előnye – a telepítés könnyűsége és sebessége, amely lehetővé teszi, hogy további eljárásokat adjon meg hegesztés és snap formájában.

A rés automatikusan kialakul, tartva a szerkezet integritását és kezdeti alakját. A felhasználási kör ugyanaz, mint a “COBRA”.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

“Kígyó”

Használják az egyéni színek kiválasztása esetén. Korrózióálló anyagokat használnak berendezésekhez, sima és kiváló minőségű padlót biztosítva. A kialakítás megjelenése galvanizált lemezekből és kerek lyukakból készül. További lyukak találhatók az oldalakon, a fő dolog közelebb van a központi részhez.

Rögzítés teraszos tábla

A “Snake” kiváló minőségű telepítést biztosít a rések megteremtése nélkül. Ezt a hatást speciális kiemelkedés hiányával érik el. A konstrukciók nagy ellenállást és kicsapódási és környezeti feltételekkel rendelkeznek. Fő módosítás – “hajó” tömörfa és számos összekötő elemből áll.

A megjelenés téglalap alakú lemezekből áll, csavarokkal és csavarokkal. „Hajó” használják mindenhol, strapabíró kialakítás és az univerzális kötőelemek álló közepes sűrűségű táblák. Hosszú élettartama és védőburkolata, a korróziós lapok védelme.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

“Rák”

A teraszos táblák rejtett telepítéséhez használják, hogy sima és kemény padlót kapjunk. A design létrehozása, rozsdamentes acél, amely egy horonyhoz csatlakozik, hogy növelje az anyag erősségét. A megjelenés sima eszközökből áll, amelyek vízszintes és függőleges formában vannak rögzítve az összekötő elemekkel. A záradékok sima további elemek, amelyeknek nincs éles vége.

Rögzítés teraszos tábla

“Híd”

Homlokzati és teraszos lapokhoz használják, amelynek magassága nem haladja meg a 10 mm-t. A legnagyobb elosztást a DPK termékeiben szereztük be. A megjelenés egy sima fémlemezből származik, amelynek közepén egy kerek lyuk van. A terv végei fémtámogatásokon alapulnak, szintén oldalsó lyukak.

A “híd” fő előnye a berendezés lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a korrózió hatásától a tervezésre.

Rögzítés teraszos tábla

“Omega”

A berendezést és a teraszos deszkákat szimmetrikus hornyolással használják. Több módosítással rendelkezik, amelyet a tulajdonságok jellemeznek, de ugyanolyan formában vannak. Az “Omega” különböző szerkezetek telepítésére szolgál, lehetővé teszi a különböző eszközökkel való javítási és telepítési munkát, valamint biztosítja a tartósságot és a nagyobb erőt a hosszú élettartammal együtt. Munka esetén bármilyen vastagságú és méretű fát használhat, a kötőelemek csak csavarokkal vannak ellátva, és a telepítés nem igényel nagy erőfeszítést és időköltséget.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

Eszközök és további eszközök

A teraszos táblák rögzítéséhez a következő eszközök szükségesek.

 • Redőny és kalapács.
 • Elektromos fúró, csavarhúzó.
 • Csavarok, csavarok és csavarok.
 • Telepítési technika, elektromos hegesztés.
 • Fűrészáru.
 • Rulett méréshez.
 • Kancellária: ragasztó, vonalzó, építési ceruza.

Csak ezekkel az eszközökkel és a teraszos táblákkal való munkavégzés megvalósítható és egyszerűvé válik.

Rögzítés teraszos tábla

Rögzítés teraszos tábla

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása