Sealant “Sailast”: Tulajdonságok és jellemzők

“Sasilast” egy kétkomponensű tömítő, amelynek akciója hosszú ideig – akár 15 évig. Alkalmazható szinte minden építőanyagra. Leggyakrabban a tetőn lévő varratok varráira, a falakon és a mennyezeteken való csatlakozások. Szükséges idő a gyógyító anyaghoz – két nap.

Sajátosságok

A “Sailast” tömítőanyag egyetemes, kiváló előírásokkal rendelkezik.

Ennek a védőbevonatnak a sajátossága, hogy nedves felületre alkalmazható.

A fő műszaki jellemzők a következők:

 • alacsony gőz és légmentes;
 • Lehetőség van alacsony hőmérsékleten alkalmazni;
 • A termék ellenáll a diffúziós hatásoknak;
 • Nagyon jól kölcsönhatásba léphet az anyagokkal: beton, alumínium, fa, polivinil-klorid, tégla és természetes kő;
 • jól kölcsönhatásba lép a festékkel;
 • A felszínre legalább 15% megengedett deformációs sebességgel alkalmazható.

Fajták

A csomagoló tömítőanyagok széles választéka van. Legnépszerűbb – ezek 15 kg-os műanyag vödrök.

Az alkalmazás típusától függően 2 csoport megkülönböztethető:

 1. az alapítvány felszereléséhez;
 2. Az épületek homlokzatainak javítása.

Az Alapítvány javításához használja a “Sailast” -51, 52 és 53. Ezek kétkomponensű kompozícióból készülnek, nevezetesen egy keményítő poliuretán prepolimer és a fő paszta alapú poliol. Jó ellenállással rendelkeznek a vibrációs terhelésekkel szemben, és jellemezhetik a kémiailag agresszív anyagok ellenállását is

Ellenáll az ultraibolya / kompozícióknak 51 és 52 / ezért a tetőfedéshez ajánlott. A nehezen elérhető helyeken történő feldolgozás során a készítményt elsősorban – 52, amint azt a folyékony konzisztencia jellemzi. A magas páratartalommal való munkához a legjobb megoldás az 53 pecsét, mivel a hosszú távú vízzel való hosszú távú expozíció jellemzi.

Minden tömítőanyag kiváló védelmi tulajdonságokat mutat, megbízhatóan ellenzi a hatásokat:

 • víz;
 • savak;
 • lúgos.

Az épületek homlokzatának javítására, a lakossági helyiségek és nem csak a “Sailast” -11, 21, 22, 24 és 25. Az ablak-erkély és az ólomos acélszerkezetek szereléséhez az egykomponensű keverék nagyon népszerű. Ez egy akril-masztikus, amely megbízhatóan rögzíti a varrás belső rétegét. A kétkomponensű 21, 22 és 24 pecsétek kétkomponensű poliszulfidet nem tervezték a lakóépületekben. A 25. sz. Lehetséges festékek és különböző anyagok festése is.

A felület görbületével 25% -ra, valamint a 22-es és 24-es tömítésekre használják. A 25 tömítőanyag egyedisége nyilvánul meg, hogy körülbelül 50% szabálytalan felületet használjon. Mindenféle “sasilast” nagy szilárdsággal rendelkezik, a hőmérsékleti különbségekkel szembeni ellenállás.

A termék nemzetközi minőségi tanúsítványt tartalmaz, amely növeli státuszát és garantálja a jó igényt.

Ajánlások

A tömítőanyag használata javítási tevékenységek során a következő eszközökre van szükség:

 1. Alacsony sebességű lapátfúvóka fúróval;
 2. spatulák;
 3. Malyan scotch.

A biztonságos működés érdekében fontos megtisztítani a kialakítás felületét. A védőréteget száraz vagy nedves felületre alkalmazzuk. A befejező anyag szélén egy tiszta és esztétikai típusú deformációs varrás esetén egy szerelőszalag beillesztésre kerül.

Helyénvaló használni:

 1. szükséges arányok;
 2. Hőmérsékleti üzemmód.

Ezt az ajánlást követnie kell: Ne használjon nagy mennyiségű keményítőt. Ellenkező esetben a védőburkolat gyorsan megkönnyíti, hogy nincs elegendő szilárdság. Ha a keményítő hiányzik, akkor a kompozíciónak ragadós konzisztenciája lesz, amely nem felel meg a szükséges követelményeknek.

A védőszemüvegű 11-es pecséttömítés alkalmazása során a 90% -nál nagyobb nedvességtartalmú bélés nem megengedett, valamint a víz érintkezője. Szigorúan tilos oldószer hozzáadására, mert a kompozíció jellemzői megváltoznak, lehetetlenné válik megbízható telepítés nélkül. Az 51, 52 és 53 vegyületek esetében ajánlott anyagot alkalmazni a felületre környezeti hőmérsékleten -15 és + 40 fok között. A rétegnek kevesebb, mint 3 mm; Ha a varrás szélessége több mint 40 mm, akkor zárja be a webhelyet két megközelítésben. Az éleire az anyagra kell alkalmazni, majd öntsük a viccet.

Biztonsági technika

Nagyon fontos, hogy nemcsak megbízhatóan és óvatosan végezze el a deformált ízületek, varratok, hanem a biztonsági követelményeknek is. Ehhez követnie kell az előírt szabályokat. Ne hagyja, hogy a tömítőanyagot a bőrre, ha ez megtörténik, akkor a szappanoldat segítségével gyorsan mossa le a részt vízzel vízzel.

Az összes védőburkolat fő szabálya, hogy megakadályozza a nedvességet. A védőbevonáshoz 21, 22, 24 és 25 jótállási időszak 6 hónapos hőmérsékleten -20 és +30 ° C közötti hőmérsékleten. A 11 védőmintát 6 hónapig is tárolják, de ha a hőmérséklet nem alacsonyabb, mint +13 fok, ha a tárolva nem alacsonyabb, akkor 30 napig megmenti tulajdonságait.

Az 51, 52 és 53 kétkomponensű poliszulfid tömítőanyagok 6 hónap óta – 40 és +30 fok között vannak.

Élettartam

Védő bevonat 21, 22 és 23 alkalmas 10-15 évig használható. A 3 mm-es réteg vastagságával és a varrás deformációja 25% -os ragasztóreverékre 21, 22, 24 és 25, a működési megkezdésének határidő 18-19 éve.

A “Sasilast” tömítőanyagról lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: