Sellék: Típusok és jellemzői

  A táblák népszerű eszköz, és széles körben használják hazai mesterek és szakemberek. Népszerűsége az alkalmazás hatékonyságának, valamint az egyszerű használatnak és az olcsó árnak köszönhető.

  Ami?

  A Siderase az egyik fajta rügyek, és az illeszkedő és összeszerelési eszközök kategóriájához tartozik. Elég egyszerűen elrendezték, és egy fogantyúból, egy visszatérő rugóból és vágószivacsból állnak egy oldalsó helyen. A fogantyúk egymással megerősített csuklópántokkal vannak összekötve, amely képes sima lépést kötni a szivacsok mozgására. A visszatérő rugó a fogantyú fogantyúi között helyezkedik el, és felelős az ajkak eredeti helyzetéhez való visszatéréséért.

  A végcsúcsok ablakai közötti fő különbség abban a tényben rejlik, hogy a szivacs tskái merőlegesek a fogantyúhoz, és oldalán – párhuzamosan vagy alacsony szögben.

  Követelmények az eszköz egyértelműen kifejtett GOST 28037-89 és használatát feltételezi acél márkák U7, U7a és 8khf annak előállítására. A vágóélek ugyanakkor 55,5-ről 61 HRC-ről keménységgel kell rendelkezniük a Rockwell-on, a vágóélek közötti megengedett rés értéke nem haladhatja meg a 0,1 mm-t, és a csuklós átmérőjű rés nem lehet 0,5 mm-nél nagyobb, mint 0,5 mm. A szivacsok közzétételének erőfeszítéseit az állami szabvány is szabályozza, és 9,8 n belül kell lennie. A vágóélek maximális megengedett elmozdulásának értéke a maguk között 125 mm hosszúságú, nem haladhatja meg a 0,3 mm-t, hosszabb minták 140, 160, 180 és 200 mm – 0,4 mm.

  A kar oldalának oldalának működésének elve a kar elve alapján történik, amelyben a különbség miatt az utóbbiak tömörítésének lehetősége a különbség miatt jelenik meg. Az eszköz alkalmazási köre magában foglalja a gazdasági igényeket és a szakmai javítási és építési munkát. Tehát, az ablakok széles körben használják, ha a telepítés villamos hálózatok, amely főleg alumínium és réz vezetékek feszültség 1000 V, valamint a nassolás vékony fém, műanyag és még acélbetét.

  Típusok és jellemzői

  A Windows besorolásának fő jele a specializációjuk. E kritérium szerint a szerszámot hagyományosan 4 csoportra osztják, amelyek mindegyike saját tulajdonságaival és céljával rendelkezik.

  Alapértelmezett

  Ez a fajta oldalnézete képviseli a legnépesebb csoportja a szerszám és a célja, hogy snack-vezetékek és átmérőjű huzal legfeljebb 2,3 mm. A standard modellek előnye széleskörű fogyasztói hozzáférhetőség, alacsony költség és nagy tartomány, amelyet mind a híres világ márkák és a kevésbé ismert cégek költségvetési modelljei képviselnek.

  A fajok hátrányai magukban foglalják a szerszám képtelenségét, hogy kölcsönhatásba léphessenek a megnövekedett keménységű anyagokkal és gyakoriak a fogantyúval való gyakorisággal, ami lehetetlenné teszi az elektromos hálózatok telepítése során.

  Megerősített

  A tápellátás oldalakat úgy tervezték, hogy a nagyobb összetettségű vízvezeték- és összeszerelési munkát végezzék, és a szakmai eszköz kategóriájába tartoznak. A gyártásához vágóelemei ilyen modellek, egy különösen tartós szénacél acélt használnak, és a vágóélek gyakran felszerelve győztes vagy keményfém támadásokat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy könnyen megbirkózzanak a fémlemezekkel és a finom megerősítéssel.

  Magasfeszültség

  Ez a fajta oldalnézet meglehetősen keskeny specializációval rendelkezik, és az elektromos telepítés elvégzésére szolgál. E kategória eszközei két alfajra vannak osztva. Az első olyan modelleket tartalmaz, amelyeknek a fogantyúk teljesen dielektromos anyagból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy a hálózatoknál akár 1000 v. A második dielektromos hatásnak csak a fogantyú lövése van, amely korlátozza a kizárólag alacsony feszültségű vonalat. Mindkét típusú elektromos oldalsó ablakok fel vannak szerelve védő megállók elválasztó fogantyú működését ajkát.

  A megállók nem engedik, hogy a keze csúszik a fogantyúból, és érintse meg az ajkát az elektromos árammal kapcsolatban.

  Mini kusachachi

  A kis oldalsó oldalakat aktívan használják a hálózati berendezések telepítők, a rádióelektronikai szakemberek, a számítógépek javítása Masters, TV és egyéb elektronikus berendezések. Nagy analógoktól eltérnek a miniatűr méretekben, hosszú keskeny szivacs és kis súly. Az ilyen eszközt úgy tervezték, hogy keményen elérhető helyeken dolgozzon, amelyben lehetetlen teljes méretű modelleket kapni.

  A legjobb modellek

  A szerelési és szerelési eszköz modern piaca széleskörű fülkéket képvisel. Az alábbiakban a leggyakoribb és keresett modellek, amelyek nagy számú pozitív visszajelzést tartalmaznak, és a szakosodott online áruházak értékesítésének találatai.

  • Továbbfejlesztett német modell Kraftool 2202-6-18 Z01, A Tajvanon gyártott, a professzionális eszközök kategóriájára utal, és célja, hogy snackhuzal és vezetékek. A munkaszivacsok krómovanadium acélból készülnek, amely lehetővé teszi az ablakok számára, hogy megbirkózzanak a fémlemezekkel, a körmökkel és a finom megerősítéssel. A szerszám hossza 180 mm, súly – 300 g.
  • Tajvani modell Jonnesway P8606 egy szabványos eszközök csoportjának képviselője, és háztartási, karbantartási és javítási és javítási munkát végez. A Siderase kényelmes ergonómikus kétkomponensű fogantyúval van felszerelve, 240 mm hosszúságú és 240 g súlyú.

  • A német márka Matrix Nickel 17520 modellje, Kínában előállított az elektromos szerszámok, és úgy tervezték, hogy nagy keménységű anyagokkal dolgozzon. A vágóélek a nagyfrekvenciás további keményedési áramot adnak át, mivel ezek megkülönböztetik azokat a megnövekedett kopásállóság és a hosszú élettartam. A modellnek nincs dielektromos bevonat, ezért nem használható elektromos telepítéshez. A termék hossza 160 mm, súly – 230 g.
  • Siderase Z 18006 200mm profi. Elec. Wiha 38191 Németország termelése nagyfeszültségű típusra vonatkozik, és az elektromos hálózatoknál akár 1000 v-ig is működik. A fogantyúk dielektromos anyagból készülnek, és védőfókuszban vannak felszerelve. A termék egy bicut rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy megduplázza a harapás erősségét, ami megkönnyíti a csavarokat és a körmöket.

  Gyártásához félköríves szivacsok, instrumentális stancolt acél került felhasználásra, amely átesett indukciós edzés, és a dinamikus vegyes Wiha márkájú pánt tudják hatékonyan közvetíteni az erőfeszítéseket kezét, hogy a munkadarab. A kétkomponensű fogantyúk nem csúszásmentes bevonattal vannak felszerelve, a termék hossza 200 mm, a súly eléri a 350 g-ot.

  • Mini-stands krunk 210115 105 mm hosszúságú kompakt szerszámot jelent, és 60 g tömegű. A modell jól ütközik egy halászvezetékkel, rudakkal és huzalokkal, és széles körben használják az elektronikában. A munka ajkak gyártásához nagy szilárdságú szénacélot használnak, és a fogantyúk szintetikus csúszásgátló burkolattal vannak felszerelve, amelyek kizárják a kézből. A termék Oroszországban készül.
  • LICOTA DIAGONAL MINI-BOXES Azt is tervezték, hogy finom munkát végezzen, és könnyen enni acélhuzalt 1,2 mm, réz, réz – 1,6 mm átmérőjű és elektromos kábel – egy keresztmetszet 2 mm.

  A választott finomságok

  A Windows kiválasztásának meghatározó kritériuma a céljuk. Tehát, ha egy szerszámot vásárol a professzionális tevékenységekhez, akkor jobb választani egy megerősített multifunkcionális modellt, amely a szilárd anyagok rúdjának képessége mellett elektromos munka végrehajtása során használható. Emlékeztetni kell arra, hogy a nagyfeszültségű vonalakon dolgozni Csak olyan eszközt kell választani, amelynek fogantyúja teljesen dielektromos anyagból készült, Ezután az alacsony feszültségű vonalak felszereléséhez elegendő jelenléte lesz egy speciális szigetelőszalaggal. Ha a modellt úgy választják meg, hogy a hazai műhelyben dolgozzon, és nem magában foglalja a vastag kábelt, a fém megerősítést és a vasat, akkor célosabbá válik, hogy ne legyőzze az extra pénzt, és olcsó szabványos modellt vásároljon.

  Az alábbi kiválasztási kritérium az áruk minősége. Szerszám megvásárlásakor ellenőrizni kell az ajkak fekvő sűrűségét, és győződjön meg róla, hogy a csuklós rések és a diametriás eltolás nem haladja meg az egyes gost normákat. Ellenkező esetben a szivacs egyenetlen lesz a huzal vagy a vezeték rögzítése, és az anyag vágása helyett zúzódik. Szükség van az ergonómiara is. Ez különösen fontos az elektromos eszköz kiválasztásakor. Szükséges az oldal oldalán a kezében, és értékelni kell, hogy mennyire kényelmes a tenyér tenyerében, valamint teszteli a visszatérési tavasz működését és a csuklópántmechanizmus menetét.

  Tippek a használathoz

  A látszólagos egyszerűség ellenére az ablakok egy akut vágóéllel rendelkező szerszámok, és az imperatív felhasználás károsíthatja a kezek bőrét. Ezért kényelmesebb és biztonságosabb használat esetén meg kell felelnie néhány ajánlásnak:

  • Csúszóhuzal és huzal, az ablakok tartása szigorúan a megfelelő szögben kell lennie a munkafelülethez;
  • Mielőtt elkészítené az elektromos hálózat telepítését, nincs felszerelve dielektromos védelemmel, győződjön meg róla, hogy a hálózat le van tiltva a villamos energiától;
  • Az ablakokkal való együttműködés, a fogantyú jobb a tetején, különben lehetőség van az ujjak károsodására;
  • Ha egy nagy keresztmetszetű munkát végez, snackinget kell végezni egy speciális mélyedéssel, az ajkak vágására;
  • Tilos az ablakokat fogóként használni, és a segítségüket eltömődik a körmökkel;
  • Ha az alacsony feszültségű dielektromos ablakok javításakor nem volt elérhető, és a telepítés még mindig szükséges, akkor a szokásos eszköz fogantyúja megengedett.

  Rendszeres használat esetén a szivacsok vágóéle gyorsan megduplázódik. És ha a professzionális dobozok élesítését a nagy precíziós berendezések szakemberei végzik, akkor a háztartási modellek otthon formázhatók. Tehát, annak érdekében, hogy önállóan élesítsék az érintőit, a szokásos emery vagy egy csiszoló bár. A Siderase zökkenőmentesen forgatja az emery hátsó oldalát, amíg a vágóél a jellemző acélból származik.

  A fő dolog, amikor oldalsó, ne feledje, hogy még a hatalom professzionális modellek nem snacking acélszerkezetek.

  A szerszám használatának fő területe még mindig alumínium és rézhuzalok és huzalok. Ezt figyelembe kell venni a szerelési munkák tervezésénél és minden esetben, használjon szigorúan tervezett eszközt.

  Arról, hogyan lehűlni a táblák, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: