Siding a fedélzet alatt: Jellemzők és előnyök

Iparvágány használják, hogy befejezze a különböző épületek minden kontinensen, mert az általa kínált megbízhatóság és az esztétika. Az orosz piacon szerzett népszerűsége az akril és a vinil-változat a panelek, valamint a fém változat „fedélzeti”.

Sajátosságok

A fedélzeti iparvágány jellemzői az anyag megjelenésében lezárulnak, mivel a védő- és dekoratív jellemzők miatt az amerikaiak körében népszerű hajócserép formájához hasonlóan a bevonathoz hasonló. A székhelyét iparvágással vették, és a fából készült sheat-t úgy döntöttek, hogy megtagadják, mert elvesztette a versenyt az erőért és a költségekért.

Most a piacon vannak fémüzemek, amelyek acéllemezeken alapulnak, Például, horganyzott acél, a gost és a lock-retesz és perforált él opció szerint készült. Ezzel a különböző külső hatásoktól való védelmet képező összekötő panel van felszerelve.

A “hajótábla” miatt a fémből származó épület egy atipikus kialakítást szerez, amely vonzza a vonzerejét különböző színnövények és anyagkonfigurációs beállítások révén. Az ilyen iparvágányt általában nagyméretű házakon alapuló vízszintes fekvéssel használják. A speciális automatizált gördülőgépet használó termékek gyártása miatt a megfelelő geometria és a nagy teljesítményű tulajdonságok garantáltak.

A gyártás mérete és jellemzői

Metal Siding panel, amelyet a “hajótábla” utánzásához hoz létre, maximum 6 méteres hossza lehet. De a szakértők azt javasolják, hogy egy 4 méteres változat, amely szélessége 258 mm, mivel optimális működési tulajdonságokkal rendelkezik. A magasság általában 13,6 mm. Két profilhullám van. A fémhúzó ellenáll a hőmérséklet -60 és +80 fok között.

A legtöbb gyártó garantálja, hogy az anyag legalább 20 évig képes lesz szolgálni.

Az anyag által kiemelt ellenáll a kémiai vegyületek és kiváló védelmet nyújt bármely kitettség kívülről, így nagy népszerűségnek örvendenek a hazai építőipar és az építőipari középületek (kávézók, bevásárlóközpontok, raktárak, kórházak, sőt ipari épületek).

Ez lehetővé vált a többrétegű fémdarabok miatt, amely több réteget tartalmaz:

 • Az alap az acélból származik;
 • A védelmet olyan filmbevonat formájában galvanizáltuk, amely gátolja az acélfelület oxidációjának folyamatot;
 • A passziváló réteg védi a korróziós károsodás megjelenését;
 • A befejező dekoratív bevonatot a film teljes területén lévő film képviseli, vonzó megjelenést biztosítva.

Előnyök és hátrányok

A hajó fedélzetén a hajózás előnyei a következő jellemzőkben találhatók:

 • a mechanikai károk ellenállása;
 • Ez egy egyszerűsített telepítési folyamat, hiszen könnyen belátható, hogy bármely épület homlokzatán a saját erőfeszítések nélkül bérbeadása szakemberek;
 • Hosszú üzemidőre optimális jellemzőkkel rendelkezik;
 • különböző hőmérsékletekkel szembeni ellenállás;
 • környezetbarát összetétele van;

 • Nagyon ellenáll az égésnek;
 • az ultraibolya sugárzás hatása alatt nem pusztul el;
 • könnyen kezelhető a hőmérsékleti hatások éles változásaival;
 • esztétikai vonzerejét a piacon kínált panelek változékonysága miatt;
 • javítható az egyik panel cseréjével – meg kell szüntetnie a befejezést a kívánt panelhez.

A hátrányokat viszonylag magas költséggel és mérlegpanelekkel fejezzük ki. Az utóbbi negatív tényező észrevehető hatással lehet a tervezésre. Súlyos mechanikai hatások után megjelenhet kis csíkok vagy súlyos károk, de ez a probléma könnyen kiküszöbölhető bármely panel helyettesítésével.

A fémezésnek óvatosan kell működnie.

Színes spektrum

A színes megoldások széles választéka lehetővé teszi az anyag használatát a homlokzatok javítására irányuló befejező munkák széles képének érdekében. A különböző színű panelek miatt az épület bármely arckoldala eredetileg és esztétikai befejezést eredményezhet. Ahhoz, hogy világos színvidéket készítsen, amely különleges telítettséggel és ultraibolya elleni védelemmel rendelkezik, a külső felület poliészter réteggel van ellátva.

Valamilyen típusú fémdarab utánzó a természetes anyagok felülete: fa, természetes kő vagy tégla.

Minőség

Számos lehetőség van az anyag gyártására, mivel a bolygó különböző részeiben készül. A különböző cégek a végfelhasználó kizsákmányolásának jellemzőire koncentrálnak, így a szükséges kiigazítások a profilba kerülnek. Ehhez számos külső bevonatú anyagot használnak, és a lap magassága, hossza és vastagsága változik. De a különbségek nem nagyon észrevehetőek, és szinte minden faj magas színvonalú befejező anyagnak számít bármilyen munkához.

Hogyan válasszuk ki?

A választás az anyag esztétikai és műszaki minőségének kiválasztására csökken.

 • Javasoljuk, hogy megismerjük az anyag technikai jellemzőinek jellemzőit, a védőréteg típusát és az ellátás szükségességét. Ha óvatos gondosságra van szüksége, azt tanácsoljuk, hogy tartózkodjunk az akvizíciótól, mivel nagyon nehéz rendszeresen ellenőrizni a ház bőrének állapotát, magas hossza miatt. Általában könnyen megtalálhatja a megfelelőbb opciót egy másik értékesítési ponton.
 • A színséma kiválasztásának folyamatában javasoljuk, hogy figyeljen a puha és nyugodt hangokra. A túl fényes árnyalatok gyorsan porral és sárral vannak borítva. Úgy néz ki, hogy hanyag és elrontja a struktúra vonzerejét. Ha van ideje a rendszeres tisztításhoz, akkor nem veheti figyelembe ezt a tényezőt.

 • Természetesen a költségek is nagyon fontosak, de nem javasoljuk, hogy navigáljon a legolcsóbb anyagot, mert alacsony minőségű lehet.
 • Nagyon fontos, hogy ellenőrizze a levelezés az összes elem, hogy homogén dokkoló, mert különben a telepítési folyamat észrevehetően komplikált.

Mi a telepítés?

A kezdetektől fogva létrejött egy végzet, mert a homlokzati felületet alkotó lapokat csatolják. Ha a falszigetelés elképzelhető, akkor ezek az anyagok a ládával együtt vannak felszerelve.

A lámpa fából készült deszkákból, bárokban vagy fémvezetőkből készült. A hajózás telepítése a hajó fedél alatt több szakaszot tartalmaz.

 • A falak állapotának ellenőrzése, valamint az észlelt hibák megszüntetése – repedések, dents és egyéb károk. Miután elhelyezte a szigetelést e szakaszba, gyakorlatilag lehetetlen visszatérni, ezért javasoljuk, hogy úgy gondoljuk, hogy a magas színvonalú felület létrehozását tekinti az arcok elhelyezésére.
 • Ha a láda két rétegét használjuk, akkor az első réteget vízszintes módon kell felszerelni a panelek irányába. A lépcsős lépéseknek meg kell egyezniük a szigetelés lemezek szélességét, amelyek minden időközönként szorosan vannak felszerelve. A lécek hozzáadása után menjen a vízszigetelő membránon alapuló vízszigetelés létrehozásához. Képes párok előállítására, de késlelteti a nedvességet.

 • Az ellenkeresetek második rétege függőlegesen és merőleges a fő panelek irányára. A réteg deszkainak telepítési lépése körülbelül 30-40 cm. Különleges deszkákat szerelnek szöges profil vagy platáv felszereléséhez a sarokba, az ablakhoz vagy az ajtóhoz. Az ablaknyílások lejtői területén biztosítani kell a láda lécjeinek megerősítését.
 • Az ellenkeresetek vastagsága legalább 40 mm-nek kell lennie, mivel a rés szabályozási mérete nagy minőségű szellőzés létrehozásához szükséges.

Hogyan kell telepíteni?

Siding szereléshez egy bizonyos megrendelés biztosított.

 • Telepített indító deszka. Ez magában foglalja az első panelek első sorának alját. A sáv vízszintesen van felszerelve, a szintet a nyomon követésre használják. A magasságot az alap vagy más módszerek méretei határozzák meg.
 • Telepített szögprofilok és platávok ablakokhoz.
 • Telepíthető panelek. Az első kell rögzíteni a zárat a kezdő elem alapján az alján, a tetején van rögzítve az önálló rajzol. A második panel 6 mm-es minősítéssel van felszerelve, amely a környezeti hőmérséklet változásai miatt bekövetkező terjeszkedés kompenzálásához szükséges.

A hőmérséklet különbség kell figyelembe venni minden típusú kapcsolatok a panelek az anyagot, mivel az valószínűleg annak valószínűségét, hogy ismételni egyes részei miatt jelentős kiterjedésű.

 • Egy másik sor ugyanúgy kapcsolódik a tetejére.
 • Az utolsó sor a befejező deszkával együtt van felszerelve, mivel bezárja és garantálja a védelmet az esővíz behatolásával szemben a telepített berendezés alatt.

Ne húzza meg szorosan húzza meg a csavarokat, mert a formázott lyukakon alapuló szabad részeket kell hagyni.

Hogyan kell törődni?

Általában nem szükséges gondoskodás. De néha szükség van a tömítés vízzel történő tisztítására a fej alá a tömlő alatt. Ezenkívül törölheti az ecsetet. A kényelem érdekében egy kefe hosszú fogantyúval rendelkezik, mivel lehetővé teszi a tisztítás nagy magasságban, anélkül, hogy széket használna, létra sem. Igazolható, ha túl sok szennyeződés gyűlt össze a bevonásra, a porrétegre vagy a homokra. Ez gyakran előfordul az autóipari autópályákhoz való közelségben vagy a természeti jelenségek után.

Ehhez az ellátás befejezhető, mivel további festékek és lakkok vagy kémiai készítmények alkalmazása nem szükséges. A gyári védelem a teljes üzemi időszak alatt képes végrehajtani funkcióját. Ennek köszönhetően az iparvágány garantált, és nincs szükség a védelmi tulajdonságok frissítésére.

Ez lehetővé teszi, hogy pénzt és időt takarítson meg további szolgáltatáshoz.

A “hajótest” fémindító “úttörő anyagok lettek a befejező anyagok között Az épületek arcrészéhez a hazai piacon. Az összes jellemző összessége miatt ez a befejező anyag nagyon kényelmesnek tekinthető Oroszország bármely területén. A felhasználás éve feletti népszerűsége észrevehetően növekszik. A ház, amely vele díszített, tiszta és kiváló minőségű megjelenést kap, amelyet hosszú ideig díszítésként és védelemként használnak.

Néhány olyan funkcióról, amely egyszerűsíti az iparvágány telepítését, megtudhatja az alábbi videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: