Siding “Alta profil”: Típusok, méretek és színek

Az iparvágány jelenleg a kültéri épületek befejezésének számos lehetősége. Ez az arcú anyag különösen népszerű a vidéki ház tulajdonosokkal és nyári házakkal.

A cégről

Az “alta-profil” cég, amely szakosodott, amely az iparvágány kiadására szakosodott, kb. 15 év. Az elmúlt időszakban a vállalat megpróbálta elérni a tisztességes melléklapok minőségi minőségét megfizethető áron. Az első panelek kiadása 1999-re nyúlik vissza. 2005-re lehetséges a termékek lehetőségeinek jelentős kiterjesztése.

A vállalat helyesen büszke lehet az innovatív fejleményekre. Például 2009-ben, ez volt a „Alta-profil”, ez volt az első a hazai panel panel akril bevonat ( „Oak Világos Premium”).

A tartomány a gyártó magában homlokzat és a bázis PVC iparvágány, kihívások, homlokzati panelek, valamint a szerkezetek rendezésére vízelvezető.

A Társaság előnyei

Termékek “Alta-Profile” Élvezi a jól megérdemelt fogyasztói bizalmat a vállalat előnyei miatt. Először is, ez a kiváló minőségű termékek és a versenyképes költségek. Kétségtelen, hogy a panelek minősége biztosítja az ellenőrzés, amelyet minden egyes termelési szakaszban végeznek. A késztermékek a Gosstroit és a Gosstandart által tanúsított bizonyítványokkal rendelkeznek.

Minden, amire szükséged van, a homlokzat befejezéséhez megvásárolható ebből a gyártóból. A termékek széles választéka különböző típusú profilokat tartalmaz, beleértve az utánzó kő, az egyenes, fából készült és tégla felületeket. A bélelt homlokzatot elegáns és zökkenőmentes. Az utóbbi megbízható zárral és hibátlan panel geometriával van ellátva.

A panelek méretei optimálisak a szabványos épületek felé – nagyon hosszúak, ami nem zavarja a szállításukat és a tárolást. By the way, ezek egy műanyag hüvelyben vannak csomagolva a hullámkartonból végzett végekkel, amely megfelel az ipari tárolásra vonatkozó ajánlásoknak.

Termékein a gyártó legalább 30 évre garantálja a garanciát, ami a kiváló minőségű panelek garantálása. A magas működési jellemzők miatt a profilok -50 és + 60 ° C közötti hőmérsékleten használhatók. A gyártó kiadja az operatív-orientált paneleket a kemény hazai időjárási viszonyokba. A gyártó által megadott panelek élettartama 50 év.

A végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy még 60 fagyciklus után is, az iparvágány megtartja működési és esztétikai jellemzőit, és a mechanikai károkat a panelek repedése és törékenysége nem okozza.

A panelek alatt szigetelés lehet. Az optimális hőszigetelő anyagok profilokhoz ásványgyapot, hab, poliuretán hab. Az anyag jellemzői miatt a biostabilitás megkülönböztethető.

A gyártó színes panelek megtartják az árnyékot az egész üzemi időszak alatt, Mi történik a speciális festő technológia használatával. A kiegészítők a panelekben védik a vinil-sidinget az égetésből, az anyag tűzveszélye – G2 osztály (gyengeor). A panelek megolvadnak, de nem égnek.

A vállalat termékei kis súlyúak, ezért pedig a sokemeletes struktúrákban is alkalmas. Nem jelzi a toxinokat, teljesen biztonságos az emberek és az állatok számára.

Típusok és jellemzők

Az “Alta-profil” cégtől származó homlokzatot a következő sorozat képviseli:

 • Alaszka. A sorozat panelekének sajátossága az, hogy megfelelnek a kanadai szabványoknak (meglehetősen szigorúak), és a termelési folyamat termelése átvette a Tengeri Pen Color (USA). Az eredmény olyan anyag volt, amely megfelel az európai minőségi és biztonsági követelményeknek. Színpaletta órák 9 árnyalat.

 • “Blokkház”. Vinyl Siding Ez a sorozat egy lekerekített naplót imitál. Ráadásul az utánzás olyan pontos, hogy csak közelebb van. Elemek állnak rendelkezésre 5 színes opcióban.

 • “Kanada Plus” sorozat. A sorozatból származó iparvágás értékelni fogja azokat, akik a gyönyörű árnyalatok paneleket keresik. A luxus sorozat magában foglalja a Sokszorosított műanyag profilokat, amelyeket a Kanadában elfogadott szabványoknak megfelelően készítettünk. A legnépszerűbbek a prémium és a presztízs gyűjtemények.
 • QuadroHouse sorozat – Ez egy függőleges iparvágány, amelyet a színpaletta gazdagsága jellemez: fényes profilok fényes csillogással. Az ilyen panelek lehetővé teszik, hogy vizuálisan “húzza ki” az épületet, kapja meg az eredeti arcot.
 • “Alta Siding”. A sorozat paneljei megkülönböztetik a hagyományos termelés, a klasszikus méret és a színes megoldás. Ez a sorozat, amely a legkeresettebb. Az egyéb előnyök között megkülönbözteti azokat a megnövekedett színállóság, amely a speciális színező technológiák használatának köszönhető.

 • A vinil panelek mellett a gyártó az akril alapú tartós analógjaikat termeli. Külön-külön, érdemes elosztásának tesztcsíkok befejező emelkedett szigetelő tulajdonságokkal, ami úgy érhető sajátosságai miatt a termelés (Vannak habosított polivinilklorid ezek alapján). Mimikálják a fából készült felületeket, és kizárólag vízszintes telepítésre szolgálnak. A sorozatot “Alta-Borch” -nak nevezik, a panelek megjelenése – a karácsonyfa.
 • A homlokzat mellett az alapvidéket úgy állítják elő, amelyet megnöveli az erősség és a szerelés kényelmes méretei szerint. Az ilyen panelek fő célja az épület alaprészének felemelkedése, több mint más ipari, nedvességnek való kitettség, mechanikai sérülés. Az anyag élettartama 30-50 év.

A szekrény profilok festhetők vagy imitálhatók egy bizonyos felületet.

A legnépszerűbb több textúra.

 • Homlokzati csempe. Mimikum csempe vékony jumpers között csempe, amelyek négyzet és téglalap alakúak.
 • Kanyon. Külső jellemzőiben az anyag megegyezik a természetes kővel, az alacsony hőmérsékletnek való kitettségre, az ultraibolya sugarakra.
 • Gránit. Egy meglehetősen durva felületnek köszönhetően létrejött a természetes kő utánzása.
 • Tégla. A klasszikus téglák utánzása, idősebb vagy klinker opció lehetséges.
 • “Tégla antik”. Antik anyagot utánoz. Tégla ebben a verzióban valamivel hosszabb, mint a “tégla” sorozatban. Lehetnek formája, szándékos megsértése a geometria.
 • Egy szikla. Az anyag hasonló a “kanyon” -hoz, de kevésbé kifejezett dombornyomott mintázattal rendelkezik.
 • Sziklás kő. Ez a cél különösen lenyűgöző a nagy területeken.
 • Kutya kő. Külsőleg az anyag hasonló a nagy kezeletlen macskakövek felé nézve.

Méretek és színek

Az ALTA-profil panelek hossza 3000-3660 mm-en belül változik. Az “Alta Bord” sorozat legrövidebb profiljai – méretei 3000x180x14 mm. A nagy vastagság az a tény, hogy a panelek nagy hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek.

A leghosszabb panelek megtalálhatók az “Alta Siding” és a “Kanada Plus” sorozatban. A panelek paraméterei egybeesnek és 3660 × 230 × 1,1 mm-t tesznek ki. By the way, Kanada Plus akril iparvágány.

A Block House sorozat paneljei 3010 mm hosszúságúak, vastagsága 1,1 mm. Az anyag szélessége változik: egyfunkciós panelekhez – 200 ml, kettős abszorberekhez – 320 mm. Ugyanakkor az első vinilből készült, a második akril.

A függőleges quadrohouse profil a vinil és az akril változatban jelenik meg, és paramétereket tartalmaz 3100x205x1,1 mm.

Ami a színt illeti, a szokásos fehér, szürke, füstös, kék árnyalatok megtalálhatók az “Alta-profil” sorozatban. Az eper, az őszibarack, az arany, pisztácia színének nemes és szokatlan árnyalatait a Kanada Plus, a QuadroHouse és az “Alta Bord” képviselik. A “Block House” sorozat utáni rönkjei egy fényes tölgy, barna-piros (pezsgő zsaruk), bézs, őszibarack és arany (egy-folyamatos analóg) árnyalatúak.

A Congue Siding-t 16 gyűjtemény képviseli, a profilvastagság 15-23 mm tartományban változik. Külsőleg az anyag egy téglalap – pontosan a bázis burkolatára alkalmas. A szélesség 445-600 mm-ről változik.

Például a “tégla” gyűjtemény 465 mm-es szélességgel rendelkezik, és a “sziklás kő” – 448 mm. A minimum a kanyon alaplapok (1158 mm) hossza, és a maximális – a “klinker tégla” profil hossza, amely 1217 mm-nek felel meg. A fennmaradó típusú panelek hossza a megadott értékeken belül változik. A méret alapján kiszámolhatja az alaplap területét – ez 0,5-0,55 kV. M. Ez az, hogy a telepítési folyamat meglehetősen működőképes lesz.

Doinny elemek

Saját elemek állnak rendelkezésre a panelek minden sorozatához – sarkok (külső és belső), különböző profilok. Átlagosan minden sorozatnak 11 neve van. A nagy előny az a képesség, hogy kiválassza az ipari árnyalatú kihívások színét.

Az “Alta-Profil” mellékegység minden alkatrésze 2 csoportra osztható.

 • “Alta-Equipment”. Tartalmazza a hidroterápiára irányuló ipari és filmeket. Ezek közé tartoznak az elemek rögzítésére, szigetelőanyagok, ládák rögzítésére.
 • “Alta dekoráció”. Tartalmazza a befejező elemeket: sarkok, deszkák, platávok, lejtők.

Az elemek is tartalmazzák a Sofita-paneleket a Cornie vagy a mennyezeti dekoráció terén. Az utóbbi részleges vagy teljes perforációval rendelkezik.

Beépítési

Az “Alta Provil” oldalirányító panelek telepítése nem rendelkezik funkciókkal: a panelek ugyanúgy vannak csatolva, mint bármely más típusú mellékvágány.

Először is, az épület kerülete körül fából vagy fém keretben van. By the way, a márka áruk között talál egy speciális műanyag láda. Az előnye az “Alta-profil” testülete alatt a tervezés börtönbüntetése, azaz az iparvágány felszerelése kényelmes és gyors lesz.

A láda profilok a ládához vannak csatlakoztatva. Ezután a jelölés a P-alakú fém zárójeleket telepít. A következő lépés a zárójelek és a jumperek, a sarkok és a lejtők telepítése. Végül a javasolt utasításoknak megfelelően a PVC panelek vannak felszerelve.

Az iparvágány nem tölti be az épület alapját, mivel alkalmas még a rágcsálható ház felé, anélkül, hogy az alap erősödését igényli volna. Használható teljes vagy részleges burkolathoz, bizonyos szerkezeti elemek kiválasztásához. A kihívások nagy gyűjteményének jelenléte miatt még a bizarr formák épületei is felemelhetők.

Gondoskodás

KÜLÖNLEGES ELLENŐRZÉS A MŰKÖDÉSI ELLENŐRZÉSE NEM SZÜKSÉGES. Általában az öntapadása általában az öntisztítás során az öntisztítás. Ez különösen észrevehető. Ez a függőleges siding – víz, anélkül, hogy találkozik az akadályok formájában mélyedések és kiemelkedések formájában, a felülről lefelé áramlik. Az anyag szárításakor nincs foltok és “pálya”.

Szükség esetén mossa meg a falakat vízzel és szivaccsal Vagy vegye ki a tömlőt. Erős szennyezéssel használhatja a szokásos mosószereket – sem az anyag, sem a színe, sem a színe.

Az öntővel bélelt felületet énekeljük, bármikor szennyezettek.

Vélemény

Azok véleményének elemzése, akik az “Alta profil” iparvágányt használták, eloszthatja, hogy a vásárlók megjegyezzék a panelek hornyának és geometriájának nagy pontosságát. Ennek köszönhetően a telepítés egy kis időt vesz igénybe (újonnan érkezők – kevesebb, mint egy hét), és az épület megjelenése tökéletes.

Azok, akik az egyenetlen falakkal rendelkező régi házak befejezéséről írnak, vegye figyelembe, hogy még az ilyen kezdeti változatokkal is, a végeredmény érdemes. Ez nem csak a panelek geometriai pontossága, hanem a jó elemek is.

Hogyan lehet telepíteni a homlokzat paneleket “Alta-Profile”, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: