Stretch mennyezetek fényképnyomtatással: Stílusos megoldások a belső térben

Amikor valami szokatlan és különleges, hogy elrendezze a házat, a kreatív tervezési technikák mozognak. Vegyünk legalább egy szakaszos mennyezetet: ma a design döntő szerepet játszhat a stílusban. A befejező anyagok piacán viszonylag a közelmúltban jelent meg, de sikerült népszerűséget szerezni, mert sok előnye van.

Tekintsük a Stretch mennyezeteket fényképnyomtatással és foglalkozik az elegáns belső finomságában.

Sajátosságok

Stretch mennyezet – PVC vagy szatén. A varrat nélküli mennyezet monolitikus, óvatosan és szép. Alapja a fehér anyag, amelyen egy képet speciális technológiával alkalmazzák. A legjobb anyag textilcsoport: ez az ilyen típusú felület, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű nyomtatás elvégzését a minta tiszta kontúrjaival. Ebben az esetben a panel szélessége legfeljebb 5 m, a hossz nem korlátozott.

A fős fajták szélességben léteznek, bár a közelmúltban a vállalat az új szintre néz, és több mint 3,5 m-nél nagyobb méretű vászon termel.

A nyújtható mennyezet fotónyomtatásának köszönhetően képes a stilisztika hangjának beállítására, lehetővé teszi a kívánt légkör átvitelét, amely különösen fontos az otthoni kényelem érzéséhez. A textúrának köszönhetően mindig a vizuális változás lehetősége van.

A Stretch mennyezet jellemző jellemzője a fényképnyomtatással simaság és sima bevonat. Az anyagot speciális keretré nyújtják, egyes esetekben közvetlenül a mennyezetre rögzítik, így az alapot a hibátlansághoz kell igazítani.

A termelésben felhasznált anyagok nem nyúlnak ki, és nem adnak zsugorodást a működés során, így a stretch mennyezet nem nyúlik meg, sem szünet, a minta deformáció kizárt.

Nyomtatási alkalmazás technológia lehetővé teszi a nyomtatás hosszú ideig, hogy fenntartsa az árnyalatok kezdeti telítettségét, hogy az ilyen anyagot fényes helyiségekben lehet használni. Még állandó fény esetén is a fotónyomtatás felülete nem fog repedést alkotni.

A nyújtott mennyezet telepítése egyszerű, és nem sok időt vesz igénybe, a munkát önállóan lehet elvégezni, anélkül, hogy szakemberek segítséget nyújtana. Ez jelentősen megmenti, így az alapok fő részét a rajz megrendelésére.

Magukok a képek nem korlátozottak: Lehet, hogy nem csak egy adott helyiségre jellemző szabványos képek.

Gyakran díszítik a szobát, jelentős fotókat és képeket használnak, amelyekkel a helyszín hangulatát és esztétikai érzékelését megváltoztatják.

Előnyök és hátrányok

Fényképnyomtatás használata lehetővé teszi, hogy legyőzze a sikertelen mennyezeti tervezés. Ez különösen fontos a korlátozott metróállomáson vagy több szint jelenlétében.

A rajz használatának köszönhetően zónázási helyet adhat, így a szoba egy diszkrét szervezet. Ez a recepció különösen kényelmes a több övezet jelenlétében rejlő helyiségekben. Például, ha a feszültség mennyezet egy fotónyomtatás a nappali, akkor osztani az étkező és a vendég zóna: a vizuális hatás egyértelműen jelzi a célja a funkcionális telek.

A feszültségi házirend telepítése kiváló alternatív lehetőségeket jelent a művészi festmény használatával. Ebben az esetben a kép bármely technikában végrehajtható – a fotótól az absztrakcióig. A mennyezeten lévő fotónyomtatás előnye a háromdimenziós kép lehetősége. Ez a technika lehetővé teszi, hogy vizuálisan megváltoztassa a tér észlelését, egyes esetekben még vizuálisan is a falak magassága.

Figyelemre méltó ellátás: Stretch mennyezet nem ijesztő nedvesség. Ha meg kell tisztítania a felületet, elegendő a szokásos nedves szivacsot vagy egy ruhát használni. Ebből nincs bélyegző, nem lesz válás. A kényelem érdekében speciális eszközt használhat a Windows Windows gondozásához használt szivattyúval: Ez lehetővé teszi a tisztítás gyorsabb és jobb.

Tartós, a fényképezési nyomtatással ellátott mennyezet tartós, kedvezően különbözteti meg sok analógból. Ez a cél 12-15 évig szolgál, míg az alkalmazott anyag nem a szél, és nem kopott ki. Még akkor is, ha a művelet során a felszínen van kialakítva, a meglévő kép miatt nem fog észrevehető. Ugyanakkor a nyomtatás színe és mérete fontos: az árnyékot a belső kompozíció hangjára lehet választani, a képméret szobaterméknek van kitéve.

A kép lehet egy monolitikus vagy tervező, amelyet egy bizonyos feszítőanyag zónában készítettek.

Van egy ilyen mennyezet és több hiba. A legfontosabb a technológiai folyamat korlátozása, amelynek következtében nem mindig lehetséges fényképes nyomtatás végrehajtása a panel területén. Ezért a tágítása ennek mínusz, egy doboz gipszkarton és LED megvilágítással vagy egy másik keretben, és amelynek középpontjában, ami hasonló támogatási kerülete körül a mennyezet.

A nyomtatás mérete tükröződik a költségekben. Minél kisebb a kép, az olcsóbb.

A nyomtatási méretek és a kontrasztok rengetege gyakran az eccent negatív érzékelésének oka. A vászonban a nyomtatás elegánsnak és gyönyörűnek tűnhet, de telepítés után nem minden nagy kép pozitív. Idővel bosszanthat, és egy távoli szükségletet kell szednie.

Válassza ki a képet helyesen, tekintettel a szín pszichológiájára és a telítettség mértékére.

A gyönyörű mennyezet az áradásoktól szenvedhet egy tetején található apartmanból. Ezenkívül a hátrány is tüskék: sérti a rajz integritását.

Nézetek

A mai napig a stretch mennyezet kétféle felületével történik: lehet fényes és matt.

Fényes bevonat Széles körben képviselte a katalógusokban. Ez megkülönbözteti a fényvisszaverő tulajdonság és a tükör. Az ilyen mennyezetek néha torzítják a képet, mivel mindent alulról továbbítanak: a padló, a bútorok és a képkeretek a falakon.

Matt mennyezetek A fényes társaikban rejlő fényesség hiánya. Rajzuk világos, kimondott, a felület nem zavarja a hosszú megfontolás. Ezek a fajták különösen jóak a hálószobákhoz és a nappalihoz, amelyek pihentető légkört igényelnek.

Szatén fajták A rajzot egyértelműen továbbítja. Az ilyen lehetőségek megfelelnek a házteremben, ha elegendő pénz van.

A szövetkategóriák hiánya a korlátozott minták: gyakrabban választják a mintát a katalógusban kínált. Annak ellenére, hogy a fényes fajták képesek a tér bővítésére, A vásárlók elsőbbsége, matt anyagi lehetőségek. Ugyanakkor a ház tulajdonosai a mennyezeti zóna díszítésére törekszenek, a szaténszövethez hasonló textúrával. Ez a fajta és világosnak tűnik, és az összes textilszálon rejlő hő illúzióját hozza létre.

Stílusok és nyomatok

A fényképnyomtatással való szakaszos mennyezet egyedülállósága az, hogy a kép rovására alkalmas a lakás bármely szobájában. A szoba rendeltetési helyétől függ a tervezéstől. Ha kreatívan közeledik a mennyezeti térhez, akkor alapulhat a különböző stilisztikai irányok, köztük a modern, klasszikus, etnikai és vintage belsőépítészeti készítmények. Mindegyik esetben egy adott kiválasztott stílusban rejlő konkrét rajz lesz.

Például a klasszikusok esetében a stukkó imitációja, szimmetrikus mintákban és egyszerű díszítésekben, valamint az aranyozás rengetege. Az avantgárd szellemének irányába megfelelő absztrakció kontrasztos fényes színvesztés formájában.

Ha egy adott stílust választanak, például tetőtéri vagy grunge, díszítheti a téglafalabot a téglafali utánzáshoz, betonhoz. Ebben az esetben a nyomtatás használata megmenti a nagyszabású munka szükségességétől.

A prioritások megválasztása az ízesítési preferenciáktól, valamint a szoba célállomásától függ. A legharagosabbnak tűnik, mint a mennyezet a lakás három szobájában: nappali, hálószoba és gyermekek. Ugyanakkor minden esetben vannak prioritásaik a rajz és az árnyalatok megválasztására.

A relaxitás különösen fontos a hálószobában: az árnyalatoknak puha és nyugodtnak kell lenniük. A rajzok kiválasztása változatos: lehet egy csillagos ég, kozmikus tárgy. Néha a hálószoba mennyezeti zónája különféle fotókkal díszített, virágos motívumok, fotónyomtatás lehet kétoldalas.

Gyerekszoba egy különleges téma helyisége. Számos rajz van itt, beleértve a stilizációt is. A pillangók, virágok, ég felhők és galambok, valamint angyalok prioritásában.

A nappali nyomtatásának megválasztása a háztartások számától függ. Ha ez egy bachelor apartman, a felület díszíthető női sziluettek képével.

Azok, akik az etnikai kialakítást akarják hangsúlyozni, mint a mennyezet díszítése az állatok képével. Az ilyen recepció azonban bonyolult, különösen akkor, ha a fotónyomtatás mérete nagy. Tehát létrehoz egy gravitációs érzést és nyomást, ami tükröződik a hangulatban és a jólétben.

A nappalival kombinált nappaliban nagyszerű a világtérkép képe alatt a nyomtatás kialakítása. Ugyanakkor az ábra nem szabad a teljes mennyezeti területen elhelyezkednie: előnyös, ha a központi zónára és a fehér hevederrel szegélyezett kerület körül helyezkednek el, és helyszíni LED-es lámpákkal díszítettek. Tehát a pecsét szokatlanul fog kinézni, és a mennyezet fent látszik.

Ha ezt a felületet használják a fürdőszobában, Kombinált fürdőszoba, a kép mintája tengeri motívumok: ezek a halak, a tengeri mélységek tájképei és a kék tónusok tengerei.

Lila, rózsaszín, kék, bézs árnyalatok szívesen láthatók a hálószobában.

A nappali jól néz ki a fehér, szürke és fekete kombinációban, míg fontos, hogy a belső tér részleteiben színes festékek (például a növények zöldje).

A hang kedvence fehér és kék kombinációja. Ez a kontraszt minden szobában megfelelő.

Hogyan válasszuk ki?

A fotónyomtatás és az anyag kiválasztása a személyes preferenciákon és a meglévő költségvetésen alapul. A szatén stretch mennyezetek drágábbak, de a felületükön lévő rajz világosabb. Ebben az esetben az anyag lélegzik, hogy nem hoz létre extra okot a nedvesség és a penész kialakulásához.

A költségvetési lehetőségek megfelelőek, ahol a mennyezeti terület kevesebb.

Egy adott minta kiválasztása szilárdnak kell lennie: Elfogadhatatlan rengeteg fényes kontrasztok. A fotónyomtatáshoz nem adta meg a tér észlelését, legfeljebb 4 színes árnyalat, amelyben 1 puha és fény dominál.

A választás a tulajdonos szín prioritásából kerül. Ha ez egy gyerekszoba, akkor a dominánsnak fehérnek kell lennie, a rajz jobb választani egy egyszerű. Nagyszerű lesz megnézni egy ilyen egyszerű nyomtatást egy kék égnek a campus felhőkkel. Nem fogja túlterhelni a belső teret, sok lehetőséget kínál a díszítésre.

Ha a minta a motley, és nagy, használja az objektumok elhelyezését, a fő bútorokon kívül egyensúlyhiányt teremt. Ez különösen fontos egy tinédzser helyiség számára, amely gyakran bizonyos attribútumokat (például zenei berendezéseket, plakátokat, művészeti képgalériákat készített), a számítógépes tér mellett.

Fel kell vennie a pecsét, hogy harmonikusan nézett ki. Például egy kis akcentus elegendő egy hálószobához: gyakran a falakat kontrasztos tapétával díszítették.

Ha a stretch mennyezet fotónyomtatása nem az egyetlen minta (például a képek a falon vannak), akkor ez a tervezés nem megfelelő. Ha nehéz megtagadni, Érdemes korlátozni a falak tervezését és minimalizálja a tartozékok használatát. Ehhez az erőteljes padló lámpák előnyösebbek a pontfények helyett a felesleges dekoráció nélkül. Szőnyegpadlóval jobban vegye fel a motley rajz nélkül.

Más szóval, a fényképnyomtatási mennyezet közös hangot határoz meg. Figyelembe kell venni a szabályt: Hogyan világosabb és erősebb, annál kevesebb helyet kell díszíteni.

A folyosó hangulatos hangulatát a nyújtó anyag felületén részleges nyomtatással lehet létrehozni. Tehát a szoba többnek tűnik. A minta színe nem tudja pontosan megismételni a belső kompozíció teljes színskáláját. Ez megfosztja a többfajta kialakítást.

Előnyösen a mintázattal kapcsolatos hangok használata, amely a falak falaiban van, a padló a fehér árnyalatú hígítás recepciójával.

A szín hatása

Színes érzékelés személyenként tudományosan bizonyított tény. Fényképnyomtatás kiválasztása egy szakaszos mennyezetre, fontos megfontolni, hogy egyes hangok képesek depresszió kialakítására. Általánosságban elmondható, hogy az egyes hangok hatásának sajátossága attól függ, hogy melyik erős festék – piros vagy kék – ez több lesz.

A túlzott vörösek feszültséget hoznak létre és provokálják az agressziót, így nincs ilyen árnyalatú pihenés.

A kék tenger negatív, domináns lila provokációk depresszió.

A helyiség kitöltése a kívánt légkörrel, érdemes fényes és vidám árnyalatú színes palettát használni.

Szükség esetén kombinálhatja a hideg és meleg festékeket: a legfontosabb dolog az, hogy nem versenyeznek egymás között. Jó választás lesz nap, homok, világosszürke, terrakotta, türkiz árnyalatok. A bézs és a barna kombinációja, sötét festékek használata fehér kontraszttal (csillagos ég). Ugyanakkor a képnek pozitívnak kell lennie, amelyet a festékek keveréke hoz létre.

Gyönyörű példák a belső térben

Az egyik rajz a stretch mennyezet anyaga nem elegendő, hogy lehet-e stílusos akcentus a szoba.

Tekintsünk néhány sikeres opciót és alapvető hibákat:

 • Kiváló megoldás reális recepcióval. A mennyezet továbbítja a nyári reggeli légkörét, a háttérvilágítás törli a határokat, kitöltve a helyet levegővel.
 • Érdekes lehetőség a tinédzser szobára: a különleges szoba hatása és a világűrben való tartózkodás segít a saját jelentőségének növelésében. Semmi felesleges: minden szigorúan, de harmonikusan.
 • Az óvoda belső kialakításának jó bomlása: egy részleges minta a játékterületre összpontosít, nem írja elő az ágy felett, hozzájárulva egy nyugodt alváshoz.

 • Eredeti stilisztikai vétel világos szervezetgel. A nyomtatás a megfelelő légkörbe helyezkedik el, támogatja a helyiség színű megoldásait, nem a szemet.

 • A stílusos megoldás a konyhához, amelynek belseje elveszett a fekete: részleges fotónyomtatás elvonja a figyelmet a fekete foltok, a háttérvilágítás hozzájárul egy különleges kijelölést a térre.

 • Stílusos szörny megoldás: a mennyezet a falon halad. Az árnyalatok és minta kiváló kombinációja, amely nem túlterhelte a stilisztikai összes képet. A lámpatestek különleges fogadása.

 • Ha sok dekorációt szeretne hagyni, de nincs vágy, hogy adja fel a fotónyomtatás, érdemes egy monokróm színezési mintázatot használni: a szín hiánya a mennyezeten lehetővé teszi, hogy színes foltokat adjon a dekorációhoz.

Hibák:

 • Sikertelen megoldás a minta témáinak egybeesésével és a színek bőségével: egy globális árvíz érzése jön létre, ami bizonyos kényelmetlenséget okoz.
 • Klasszikus példa egy olyan helyiség túlterhelésére, amelyben a mennyezet a harmónia megsemmisítése végső összetevője: a textúrák és a rajz rengeteg nehéz légkört teremt.

 • Egy hatalmas egyetlen virág az ágy fölötti mennyezeten, önfenntartó érzést teremt. Még egy minimális dekoratív részekkel is, úgy tűnik, nem megfelelő színes folt hálószoba.
 • Egy másik virág bőség: a nyomatok a mennyezeten és a falon együtt csinál egy porcelán dobozt a szobából, hogy legyen, hogy ne legyen túl kellemes.
 • Nem a legjobb nyomtatási lehetőség, amely háborús légkört teremt. Minden alkalommal, amikor a szobába belép, a pozitív helyett belső kellemetlenséget hoz létre.

Arról, hogyan lehet díszíteni a feszültség mennyezetet fényképnyomtatásra, nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: